Da var det vel tid for å sutre over alle trådene som skal festes

God morgen. Ja ja Veret kan vi ikkje gjøre noe med. Og det skal bli så bra neste uke. Da blir det vel ei annan kasse eg må pakke opp  att hihi.

Klarte det kunst stykkje i går å få ferdig teppet hehe. Sat utover kvelden og festa tråder


Det var som vanlig ein anselig haug og det tok vel to timar. Eg fester skikklig ;). 

Teppet jo det tok eg også bilde av, men var nok litt vel trøtt. For det var så utydlig at det ikkje var morsomt ein gong. Og no ligg det i vaskemaskina. Men da har eg noko å  vise frem i morgen istede da :).

Hadde meg ei bra treningsøkt i går. Kledde meg godt og dro ut for å sykle


ullundertøye, tjukk genser og regnklede ytters. Så hadde eg pulsvanter på hendene. Angra fort att eg ikkje hadde noe på hodet, men kompanserte med å ta på  hetta. Måtte bare forevige det siden det var den 11. august i går. Men det skal altså snu til uka. Og det satser eg og kroppen på. For no ..... jada ikkje sutre. Etter en halvtime på sykkel dro eg heim og gjorde alle øvelser eg kom på der eg bruker kroppen som redskap. 45 min. Så det vart ei bra økt. Kom på eit par tre til seianre. Får sjå om det blir i dag eller i morgen.

Litt før kl 11 fikk eg gå besøk. JA for vi rusla ein tur før vi lagde oss vafler og koste oss med skravling og mat ett par tre timer. 

Fikk hjelp av gode vener til å kjøre ting til dumping seinare på dagen. Så no er slike ting borte. Fikk samtidig gutte bunaden den eg strikka før 17 mai innom for ein liten fiks. Vart ein liten sykkeltur på kvelden der eg fikk levert den også. Det vart ein innholdsrik dag det. Og ikkje vart det pakka ein einaste ting heller hehe. AHr god tid enno. 5 uker for å vere eksakt. Så det er enno tid for Hæyanger å vise seg fra sin vakraste side før vi drar. Og gjer den det skal eg ta litt flere bilder hehe.

I dag, ja i dag må eg finne frem vaske genene mine tror eg. HAr eit bad og eit gjeste toalett som trenger sårt besøk av klut og vaskemiddel. Så får vi sjå om det blir mer bøtte balett eller kva eg finn på. Håper det ikkje regner for mye der du er
 

22 kommentarer

tepausen.blogg.no

12.08.2016 kl.08:00

Det er mange tråder å feste. Så et klipp på "nettet" en gang om at det gikk an å feste tråder mens en strikket? Har ikke prøvd det selv og vet ikke om det er en grei måte heller.

Uansett så ønsker jeg deg en flott dag

gretashobby

12.08.2016 kl.08:09

tepausen.blogg.no: Ja det vart litt ja. Men med reste teppe så må det jo bli slik. Jo da eg ahr prøvd det eg og. Men det blir ikkje like solid. Så eg ahr gått tilbake til gamle måten. Da vet eg at trådene ikkje går opp under bruk.
Takk det samme til deg kjære trofaste leser :) klem

Ellbjørg Skinderhaug

12.08.2016 kl.08:08

Venter spent på teppet i morgen.

Sola titter frem bak ulne skyer---- det e håp☀️

gretashobby

12.08.2016 kl.08:10

Ellbjørg Skinderhaug: Hehe ja i morgen skal du få sjå det hihi.
Så heldig. Da håper eg virkelig at sola klarer å jage bommulsdottene vekk. Ikkje mye håp for det her. Nyt dagen uansett

fruensvilje

12.08.2016 kl.08:49

God morgen.Her bøtter det ned så jeg holder meg inne,har fyrt opp i peisen også.

Tenker du er glad du er ferdige med teppet,da har du bare et igjen hi hi.Vaske hus burde jeg også gjøre,vi får se,skal koke saften jeg dampa ut i går og sette en brødeig.

Kos deg og ha en fin dag,og ja dei melder sol og temperaturer på over 20+ neste uke )

gretashobby

12.08.2016 kl.09:11

fruensvilje: Ja i dag blir det innedag, helt klart. Greit at eg var ute på tre turer i går. Da kalrer eg å vere inne i dag.
Skal snart komme meg opp av stlen å komme igang så får vi sjå kva eg ahr lyst til å gjer ei dag.
JA vi får gjøre alt som skal gjøres inne i dag tror eg og i morgen. Så kan vi nyte finveret til uka. Ha ein fin dag

Liv V.

12.08.2016 kl.08:57

Morn. "Berre" et teppe igjen nå da. Blir nok ferdig før avreise det og tenker eg. 😃

Var nå voldsomt så du kledde deg igår. Eg ha så mye å dra på før eg kler meg, at eg svetta berre eg ser på deg. Hehe. Men skal en kose seg på tur får en kle seg etter behov. 😊

Litt handel idag, så heim. Innevær i heile dag, så eg håpa å bli ferdig med ei bukse 1-2 år. Var så dum å strikke den i en rett, en vrang. Ikkje lurt berre kjedelig, men veldig god bukse.

Ha en fin fredag. Klem.

gretashobby

12.08.2016 kl.09:13

Liv V.: Ja bare ett att. Og det er jo ikkje noe problem hehe.
Eg var så frostig og det gjorde godt. Trengte det faktisk. hihi.
Det er kjeldige bukser å strikke ja, men gode på. Da er det ekstra godt når den er feridg. No må eg løfte på rompa tror eg. God tur på handel. Her blir det knapt utfor dør vil eg tro. Men man skal aldri si aldri. Klem til deg og lykke til med ferdigjøring av buksa.

Irene

12.08.2016 kl.09:10

God morgen 😊 Ja idag var det surt vær å stå opp til. Neste uke blir det bra vær ja, da begynner vi på jobb og skolen igjen. Typisk😊Det må være godt å være ferdig med trådfestingen.Eg får ta litt husvask idag da. Håper det letter litt utover eller så får eg ta på regntøy. Ha en fin dag vennen. Klem

gretashobby

12.08.2016 kl.09:15

Irene: Morn morn. Ja ikkje noe sommer i dag akkurat. Ja da skal eg nyte det. Helt klart. JA det er veldig tyåisk og spesielt i år. Det ahr ikkje vore skikkelig langvarig fint siden skolene sluttet.
T sa han ville gå tur etter jobb. Vi får sjå om han mener det samme når han kjem heim. Før den tid går eg nok ikkje ut hvertfall. Kos deg på tur og nyt dagen. klem

Liv T gjesdal

12.08.2016 kl.10:24

Hei Ja her blir det mye snakk om trådfesting Mange tråder å feste og ser jeg,Godt når det er gjort for da senker skuldrene seg.Hadde en kjekke dag i går Var på lafthuset med guttene der har de is i kjeks for 10 kr,og det synes guttene er kjekt,Kjøpte noen nøster merino superfine Tenkte på genser til Magnus Det er alltid 30 prosent på garnetSå har de stort sett tilbud på sportsraggen til kr,12 femti.Ska si du var flink å trene i går ,Håper du får en fine dag i dag selv om været er surt.Her er opphold ennå men de har meldt regn .Goe klem til deg

gretashobby

12.08.2016 kl.11:58

Liv T gjesdal: Ja eg er veldig flink til å sei fra når eg ahr masse tråder å feste hehe. Veldig greit når den jobben er gjort ja. Ingen ting er ferdig før den jobben er gjort.
Tenker dere koste dere på tur i går du og gutta.
Må det skal eg ungå smerte H. Blir nok gåtur i regnklede på meg senere i dag. Kosa deg uten regn du da. klem

fjellgeitbundingen

12.08.2016 kl.11:10

Hei Greta, så herlig at du er ferdig med teppet. Det må være super deilig. Skjønner godt du festet alle tråder før du la deg. Det er jo og blir en skitjobb ;) Hihi, men du har jo flere slike jobber som venter i dag også da..(i mine øyne) Flira litt over påkledningen din i går og hvordan du synes det var. Her er vel ikke akkurat det så uvanlig å være kledd slik i august. Spesielt på fjellturer, men ikke for det bruker verken lue eller votter her for tiden, men har stortsett tempratur mellom 10 og 20 grader ennå, men mer under 15 enn over nå..Er nok blitt mer høst i lufta her nå. Et kjølig drag, og ullundertøyet er på igjen på stortsett alle turer.

gretashobby

12.08.2016 kl.12:31

fjellgeitbundingen: Hei enda en lang kommentar fra deg. Kva har eg gjort for å fortjene det :). Ja bare måtte det altså. Hehe ja det har eg. Eg har det som eg gjer det til som bestemor brukte å sei hihi. Men det er ikkje ferdig på ei stund enno. Her skal man ha singlet og shirts i august da. Tror nok alt i alt at du ahr hatt en bedre sommer enn oss. Vi hadde en fantastisk vår. Helt utrulig, men det skal vere sommer når det er skuleferier også.
Eg hadde pakka ned alt slikt. Bruker ikkje å ta det frem før i okt/nov. Men ja ja slik er livet. Håper eg slipper å pakke opp mer før eg flytter hihi. klem

Oldemorbloggen

12.08.2016 kl.11:13

Eg har sett festinga di og er imponert, skikkelege greier.

gretashobby

12.08.2016 kl.12:31

Oldemorbloggen: Hehe, du er god

annebe

12.08.2016 kl.13:48

Så flink du har vært, ble en fargerik og fin hag med tråder da..hehe... Sporty og fint bilde av deg, best å kle seg etter været..men burde ikke vært sånt vær nå i August da...

Jeg var litt flink å pussa vinduer utvendig i går...så får mannen ta seg av støvsuginga inne til helga :)) Klem <3

gretashobby

13.08.2016 kl.08:19

annebe: Hehe kjempeflink. Trådfesting må til. Takk for det. Ja ein må jo det da. Nei det er sant. Gleder emg til sommeren som skal kome tilbake fra mandag av hehe
Så flink du er da. Sånt har eg slutta med hehe. Dei skal ta nedvasken sjølv dei som tar over. Dei skal pusse opp alt. . klem <3

12.08.2016 kl.17:45

Sikkert lurt å gjøre det på gamlemåten

gretashobby

13.08.2016 kl.08:20

Anonym: Eg ahr hvertfall gått tilbake til det

Marianne

13.08.2016 kl.00:43

Har tatt meg en tur til ungene mine i Florø og her har det bøttet ned med regn hele fredagen. Men men, vi brukte mesteparten av dagen innendørs vi og det var jo bare koselig.

Spent på å sjå teppet ditt :)

Ha en riktig fin lørdag :)

gretashobby

13.08.2016 kl.08:24

Marianne: Ein kan nok ha det trivelig inne på besøk, sjølv som det regner godt. Å besøke barn er jo kjekt uansett da.
Håper du får bedre ver medan du er der.
Teppet ligg ute i dag hehe.
Takk det samme kjære du

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits