Ja da skal eg slutte å plage dere med dette teppet , bare en gang til hehe

God morgen i  drittveret. Skal ikkje sutre neida, bare konstatere. Vi drar til Førde i dag. Perfekt til det. Da kan man jo gå mellom kjøpesentra og fått bevega seg uten regnklede hehe. Men må vel trene når eg kjem heim. Kroppen trenger mer trening i slikt ver enn ellers. Og i går vart eg bare inne. Det er ikkje bra. Men fikk da gjort litt i heimen. HAr vore litt sløv med det i det sikte. 

Fikk vaska teppet også. Så nå håper eg at eg fikk noen gode bilder av det


Det er uhyre vanskelig å ta bilde av eit stor teppe som er så fargesprakende som dette. 


Tok 20 bilder. til sammen. Både eg og T. Dei fleste vart utydelige. Men eit bilde av heile teppet vart ok


Eit teppe med diverse garn av typen 100 % ull, vaskbart og eg har strikka det på p nr 4. Garntyper eg ahr brukt er. smart, falk, karisma, super wash sport. Tror det var det.

Da har eg bare eit att hehe. Og det skal gå sakte. Tenker (men eg om bestemmer meg stadig altså) å bare ha teppet om tv strikk. Så dag strikking blir sokker og andre småting. Tida får vise kossen det blir. Blir  hvertfall ikkje så mye strikking i dag. På dagtid. Og om kvelden er eg så sliten fordi kroppen slest slik at eg tar tidlig kveld. Ja ja, om noen dager kommer sommeren tilbake har dei lovet. Da blir alt så mye bedre ikkje sant????

Siden det bare stort sett var "kjedelig" husarbeide eg gjorde på  dagtid i går, så har eg ikkje noe særlig mer å komme med eg. På tide å komme seg på badet snart da. HA ein fin lørdag
 

15 kommentarer

Liv V.

13.08.2016 kl.08:38

Morn. Fy søren, må være herlig å være ferdig med enda et teppe. 😃👍🏼 Eg fikk felt av den kjedelige buksa igår. Får sjå ka eg finner på idag.

Ha en fin tur til Førde og en flott lørdag. Klem.

gretashobby

13.08.2016 kl.08:46

Liv V.: Ja det er j ... godt hehe. Det var bra at du fikk den ferdig. også. Du får sei fra om du trenger garn i dag. Så kan eg gå inn å kjøpe til deg. :)
Takk for det. skal nyte dagen ahr eg bestemt meg for. klem og håper dagen din blir god og

Ellbjørg Skinderhaug

13.08.2016 kl.08:39

" vi" vet hvor mye jobb det er med et så stort arbeid på strikkepinnen. En grei måte og samle restegarn på( selv om du her måtte kjøpe litt mer av noe) Det finnes mye " restegarn" i butikken---😂 Teppet ble vel over 1 kg.?

Regn og sid tåke i dag, Glad jeg fikk plukket bringebæra ferdig i går. Neste plukk håper jeg blir i sol.

Mye fin bringebærsaft ble det .

Strikking og hekling hos meg er det samme som det har vært i flere uker-- dukkeklær og ruter til en firkantet duk av ukjent størrelse---

gretashobby

13.08.2016 kl.08:53

Ellbjørg Skinderhaug: Ja det er mye arbeide og godt å vere ferdig. I følge T så bomma du kraftig på vekta. ;) Det var ikkje mer enn 999g hihi. , Ja det er mye restegarn i butikken hehe. Var ikkje så mye som skulle til.
Samme som her da veret altså. Ja det blir jo sol fra mandag så da kan ein plukke i sol. Ja det blir nok masse god saft. Sikkert nydelig med bringebærsaft.
Ja du strikker bare dukke klede. Kasnkje eg kan overta litt fra deg hehe. Neida du har nok småfolk å gi dem til. Håper dere får ein god dag begge to.

fruensvilje

13.08.2016 kl.09:16

det vart et superlekkert tepper,likner på Arne og Carlos teppefra en bok jeg har )

Jeg synes det er en fin måte å få brukt masse restegarn og kjekt å ha noe som ikke alle andre strikker bare fordi det er inn ))

Herlig med en Førdetur da,håper dere får en superfin dag der dere virkelig får kose dere

Marianne

13.08.2016 kl.10:57

God formiddag til deg.

Der var teppet fiks ferdig og vasket ja, ser flott ut :) Kor stort er det ?

Du har noen fine hullmønster innimellom der ja, nett slik du hadde på sjalene det.

Flott å være ferdig med slikr store prosjekt, så får du kose deg med småstrikk i helgen.

Drittværet har bedret seg litt så i dag satser eg på en tur ut å gå.

Ha en fin Førdetur og kos dere :)

gretashobby

13.08.2016 kl.16:52

Marianne: Takk skal du ha. Teppet er 180 langt og vel 80 cm brett.
Har brukt samme mal som på sjala mine ja hehe. Det er veldig kjekt å vere ferdig med dette også. Da er det bare det siste att. Og det skal eg ta litt over langs dei neste ukene.
Ja ja, det har vel letta litt, men nok byger i dag også.
Vi storkosa oss i Førde i dag. :)

Liv T gjesdal

13.08.2016 kl.11:38

G od morgen .Ja se der var teppe ferdig og så flott det ble.Du har litt av en tålmodighet.Jeg strikker på babysettet lua er ferdig og jakken er kommer opp til ermene og buksa er beina ferdig og har akkutat felt kilen så det går fremover .Fikk tatt noen omg.på jakken min og.Her regner det og I kveld er det selskap for en i komiteen på treffen fyller 55 år .Hun er den yngste som er med.Imorgen må jeg og pakke vekk noen ting for på tirsdag kommer han som skal ta bilder av huset og de liker ikke at det står mye ting fremme,Kos deg i Førde idag så det var noen butikker der når vi overnatta det.Ha fine dagen og goe klem.

gretashobby

13.08.2016 kl.16:55

Liv T gjesdal: God kveld. Veldig kjekt å vere ferdig ja og tusen takk for det.
Kose deg på selskap i kveld. Det blir nok koselig tenker eg. Må nok rydde vekk masse når ein skal ha fotograf inn ja. Mye mer enn en tror. Blir spennede dette.
Fin kveld klem

Irene

13.08.2016 kl.16:10

Hei på deg. Teppet ble kjempefint,og så mange glad farger du har brukt. Flink og trene både inne og ute. Neste uke kommer solen til deg,og det håper eg kroppen din vil like. Eg har fått meg en fin gå tur idag,men eg måtte ta regntøy på. Ha en fin dag dere to. Klem

gretashobby

13.08.2016 kl.17:04

Irene: Hei hei :). Var stort sett farge glade farger som låg att i den kurven. Såda måtte det bli slik hihi.
Ja av og til er eg det. Men den treningen eg skulle gjøre i kveld, den hopper eg over. Burde visst at det gjekk slik. Orker ikkje det etter ein skikkelig kosetur til Førde.
Ja viss sommeren kommeer tilbake som dei lovet. Da vil kroppen min bli glad. I morgen blir det nok både tur og inne trening tenker eg. No regner det godt att her. OG man blir litt sliten av slike turer, men så kjekt det er. Du er så flink å gå tur kvar einaste dag. Fli nke vennen min

akbhandy

14.08.2016 kl.10:22

Ser der ja. Så fint det teppet ble. Skikkelig gladfarger. :-) Godt å kunne bruke restegarn til noe nyttig. Dette vil nok holde noen god og varm en kald høstkveld eller vinterdag. Her har det vært et stort folkeliv de siste dagene. Med Artic Race i byen merkes det godt med folkehav og stengte veier. :-) Koselig meg også godt det er over. Hehe. Klem fra nord.

gretashobby

14.08.2016 kl.12:28

akbhandy: Hei hei. Så kjekt at du likte det. Er litt fornøgd med det. Da er det bare ett att.Det skal nok varme noen ja. vi får sjå kven det blir etter kvart.
Tenkte på deg en av dagene da eg så litt på sykkelrittet. sikkert kjekt og travelt på samme tid ja.
Klem til begge der nord

fjellgeitbundingen

16.08.2016 kl.21:48

Herlig fargesprakende teppe. En nydelig fargeklatt i heimen :) Men elsker jo rødt :)

gretashobby

17.08.2016 kl.07:49

fjellgeitbundingen: Tusen takk for det.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits