Skulle ikkje, lovet meng sjølv. Men klarte det ikkje heilt

God morgen. tja sei eg når eg ser ut vinduet. Men det er vel ikkje før i morgen det skal starte. 

Ein Førde tur er jo i seg sjølv ikkje så veldig spennende og vi har vore der flere ganger i sommer. Men turen i går var så trivelig. Kvifor,kan ein jo spørre seg. Kva gjorde vi som var annleis i forholdt til dei andre gangene. Aner ikkje eg. Men vi koste oss så masse. Rolig og avslappa stemning. Brukte lite penger. Bare koste oss. ein vellykka dag med andre ord. Bortsett fra ein ting da. Eg måtte oppom Domus og skulle ikkje i garnforetninga. Men akkurat det gjekk ikkje. Klarte nesten å holde meg. Men eit nøste med sokke garn vart visst med heim.


Og ingen er vel i tvil om at T er i godt humør etter turen her


Eller her. Litt tankeløs sokke strikking kan vel vere greit etter kvart eller. Vel eg holder jo på med ett par tre par av det da. Men det har forsvunne noen par med sokker i det siste så da så. 

Da vi kom heim vart det stort sett bare sløving og litt små strikking. På vegen opp hadde vi med oss ei ny lydbok. Men den falt overhode ikkje i smak. T kjøpte ei som var på tilbud der oppe og vi satsa på at den var god. Så vi starta friskt på veg ned att. Ikkje heilt fornøgd, men prøvde ein cd til etter at vi kom heim. Orker ikkje mer av den heller. Har bestemt oss for at når  vi har flytta skal vi frekventere bibliotek for å låne lydbøker. For dette går ikkje and da. Blir dyrt å bomme slik. 

Hadde sterke planer om å sykle en lang tur i dag. Starte med det ganske tidlig og kanskje gå litt i skogen samtidig. For  det skulle vere litt bedre ver i dag. Eg tror kanskje eg starter med inne trening og så får  vi sjå om det blir fristende sykkelver senere i dag. Kan jo hende tåka letter og det blir  ok sykle ver da. Visst ikkje får eg vente til i morgen. For det frsiter lite å sykle akkurat no. Men eg kan gå meg ein tur, det er enklere. 

Skal hvertfall få gjort litt i dag tenkte eg. Så får  eg oppsumere i morgen som eg pleier. HA ein flott og avslappendes søndag kjære deg som les dette. 

 

16 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

14.08.2016 kl.08:23

I dag er det T som bidrar med bildene kanskje---?

Det sokkegarnet har jeg og strikket av en gang--- ble det to par damesokker tro--?

Jeg begynte på en lysegrønn dukkejakke i går kveld. Den startet oppe ved halsen og har fletter på bærestykket. Kom på at det ikke er lenge til julemessene i småjentene sine barnehager. Der er det populært med dukketøy . Det selger bra til god pris.

Det er mitt bidrag til velferdstiltak---

No lar vi dagen komme----

gretashobby

14.08.2016 kl.08:50

Ellbjørg Skinderhaug: JA det er det helt klart. JA det tror eg nok det kan bli ja. Eg tenkte noen litt lange sokker og kanskje eit par barensokker samtidig.
Så stilig da at det er messer i barnehagen. Ja der går nok slikt unna ja.
Det er eit flott bidrag. Ja det gjør vi vet du

Liv V.

14.08.2016 kl.08:54

Morn. Godt gjort å kjøpe berre et nøste. Hehe. Såg på svaret ditt i går at du tilbydde deg å kjøpe garn. Takk for det, men eg har ikkje plana om andre prosjekt enn at eg kan finne fram restegarn. Men det kan jo fort bli noe anna, vet aldri. I går blei det et par små barnehagevotta. Kjekke de synest eg. 😃

Blir nok en innedag idag. Finne vel på noe fordi om det er søndag. Fin dag til deg og. Klem.

gretashobby

14.08.2016 kl.09:00

Liv V.: Morn. Tusen takk :). Regna med det siden det ikkje kom noe svar hehe. Med strikkere vet enn aldri. Det er kjekt strikk og veldig gode votter. Ser ikkje verre ut foreløpig. Men det kan jo lette. ser at det har begynt å blåse. Skal tro om det er eit godt tegn ;). Klem til deg

tepausen.blogg.no

14.08.2016 kl.10:25

Takk og ha en flott dag du også

gretashobby

14.08.2016 kl.12:28

tepausen.blogg.no: :)

Liv T gjesdal

14.08.2016 kl.11:53

Hei her er det oppholdsvær og skyene er lysere så det ser godt ut.Ble seint i går Var ikke hjemme før kl 1.Det er for mye for meg men jeg følger andre og da blir det sånn.Sikkert godt garn du har kjøpt,Igår strikket jeg ingenting men fikk ryddet rundt omkring så får Totto si hva mer som må bort til tirsdag.Håper du får sykkelvær senere.Ha fine dagen uansett og goe klem.

gretashobby

14.08.2016 kl.12:31

Liv T gjesdal: Hei. No tror eg at det letter skikkelig her også. Da vi var ute småregnet det. Og tåka kom enda lengre ned. Men no holder den på å forsvinne. Kanskje det blir en liten sykkeltur i dag alikvel hm.
Greit å ta vekk enda mer enn en tror. rot gjør seg ikkje på bilder. Eller ting og tang som egentlig ikkje er rot da.
Fin dag til deg og klem

Irene

14.08.2016 kl.12:42

Hei på deg. Der er lov og kjøpe et nøste, du har jo hvert så flink å bruke reste garn i det siste. Her er det overskyet men opplett. Har bedt min mor på middag så da blir det henne eg må ta meg av idag. Ha en fin søndag dere. Klem

gretashobby

14.08.2016 kl.12:54

Irene: Hei hei. Tusen takk det var snilt sagt :). Har blitt opplett her no, så kanskje det kan begynne å tørke opp her også. Kos deg sammen med din mor i dag :). Fin søndag til dere også. klem

annebe

14.08.2016 kl.15:26

Deilig med sola her i dag :)) Bra å kose seg uten å bruke mye penger..et garnnøste må en da kunne unne seg..;) Og jammen var det stilig med garn pynta med gitar og greier..hehe..

Vi har gått ei lita runde i dag, bare rusla litt og nøt finværet :)) Så det fine teppet i forrige innlegg også :)) Klem og fin dag videre <3

gretashobby

14.08.2016 kl.16:34

annebe: Ja fikk en snap der eg såg at det var nydelig ver der øst.
Ja ikkje sant. Måtte da kunne unne meg eit nøste vel hehe. Ja han koste seg når han fikk frie tøyler.
Høyres herlig ut. Slik skal det vere. Tusen takk for det. Klem tilbake til deg vennen min <3

Marianne

14.08.2016 kl.15:34

Et nøste bør være fullt lovlig, det er jo ikke hver dag du er i Førde heller :)

Nyt søndagen ....forhåpentligvis i opplett vær :)

gretashobby

14.08.2016 kl.16:35

Marianne: Hehe, tusen takk for at du syns det. Nei ikkje kvar dag heller.
Vart opplett etter kvart, men ingen sol i sikte enno. Men den kjem vel etter kvart her og.

fruensvilje

14.08.2016 kl.20:19

ikke vanskelig å se att T tok bilde av nøstet nei,hi hi koslige bilder da,ja tankeløs strikk er greit å ha,det passer uansett kor du skal.

Vi fikk skikkelig deilig sommersol i dag,håper at dere også fikk det,så her kunne vi nyte maten ute berføttes

gretashobby

15.08.2016 kl.07:57

fruensvilje: Er ikkje det nei hehe. Ja det er eg enig i. Blir liksom litt mer svong over det når han slår seg løs hehe. Gleder meg til å prøve det garnet, men får vel prøve å gjøre ferdig litt mer her først. Men er nok ikkje så lenge til eg legge opp med det kjenner eg meg sjølv rett.

Høres deiligt ut. Fikk nsapp østfra også der dei var på stranda. Vel her hadde vi tåke, yr og innimellom vind. Ikkje noe kose utever men det kjem vel til oss også. God start i dag med opplett.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits