No er eg så lei av teppe strikking, men det nermer seg det gjør det

God morgen. eller god formiddag kanskje. Litt seint igang her i dag. Men bedre seint enn aldri, ikkje sant?

For tredje morgen på rad kan eg skryte av det flotte veret og det er så deilig. Såg ut vinduet mot bygda og der låg tåka heilt nede på  fjorden, men det er bare der den ligger. Litt pussig  faktisk. Er for langt unna til å få noe flott bilde. Men det er litt stilig. Tegner til ein flott dag. Og tror det blir fjelltur på meg. Ja da eg sa eg ikkje skulle på fjelltur mer, men da var eg ikkje i humør. Er lov å skifte mening. Og det kan vere den siste fine dagen. T slutter tidlig og så  går vi litt i fjellet. Gleder meg på det. 

I går strikket eg mer enn godt er på det store teppet. Begynner som overskrifta å sei bli lei  teppestrikking no. Men det nermer seg slutten. Og det skal bli så godt. Da blir det bare små plagg lenge lenge. 


Det var ikkje dei  beste bilda nei hehe. Men det får duge. Ett teppe oppå det andre og sokker i tillegg. Var nok litt sliten når dette vart tatt. Må sitte med føttene på puffen for å strikke på det. Så det vart vel litt mye inne sitting i går. Funka ikkje å ta det med ut nei. Satt ute ei stund uten å strikke da. Er ikkje heilt teit altså 

Fikk mye sollys på meg alikevel :).  Sykla nedover og gjorde noen ærender før en sein lunch og så sykla og gjekk eg og T stien når han var ferdig på jobb. Og døra stod jo open heile dagen. Eller den stod open etter kl eg kom heim fra ærenda mine. For sola kjem ikkje på rett før kl 11.45 her. Så er det sol og ein skal vere heime, så får ein gjort mye før sola kjem. 

Ble eit kort innlegg i dag. Håper eg har noen fine bilder fra fjellet å vise i morgen og kanskje eit bedre bilde av det uferdige teppet. Ha ein strålandes dag. 
 

17 kommentarer

fruensvilje

18.08.2016 kl.08:48

god morgen.

Mye arbeid i det teppet der ja,skjønner godt du vil ha noe lite no .Jeg strikker jo på et lite reste teppe i rillestrikk,tar bare en farge ut av kurven i blinde hi hi ,men jeg bruker tynne nøster som babyull og liknande ,men det blir ikke mange omganger for dag.

Her ligger hele bygda i tåke,så jeg ser ikke så mye,men det letner nok så tenker vi får litt sol i dag også.

Du må vente lenge på sola du,vi får den 9.55 ennå ,men den forsvinner nok snart litt etter litt her også.Kos dere på fjellet,tenker du vil nyte den turen )

gretashobby

18.08.2016 kl.09:22

fruensvilje: Morn morn. Ja det er det. Blir godt teppet også. Og kanskje det beste. Men tre tepper strikket på langs, vart vel aksnkje litt i meste laget sjølv for emg. Men gjort er gjort og så videre.
Det blir et godt teppe det også. Blir stødig når ein strikker det i riller. Men går ikkje fort i baby ull og riller nei. Men koselig når ein er i starten og kan bare kose seg med det. Verre når det nermer seg slutten hehe.
Å da er vi mye mer heldig her ja. Veldig godt å slippe den morgentåken. Den lettet visst ikkje på andre siden av sognefjorden i går.
Ja det er litt lenge. Da kan eg ikkje sei eg liker fjellet nei. Men men. Gleder meg veldig på den fjellturen ja. Ha ein fin dag

Liv T gjesdal

18.08.2016 kl.10:01

Hei,Utrolig at du klarer strikke nesten 3 store tepper etter hverandre,Jeg holder på med jakken og sokker innimellom Men det går så seint å strikke med det garnet ,Mommer ikke til å bruke det igjen.Idag reiser min skjønne venninne kaller henne det datteren til min avdøde venninne. til Bergen Har fått hjulpet henne mye Hun har så få nære venner og da kan det være godt å ha en å kunne betro eg til.Mye tull med stefaren men nå ser det ut som det kan rette seg,Er så gla for å være til hjelp.Ja nå har takstmannen og vært her så i neste uke kommer huset for salg .Min svigerinne hadde visning på sitt hus på tirsdag og det ble solgt i går så det kan gå fort.En spennende tid både for deg å meg.Nydelig vær her og .dekking i kveld ,Nyt dagen å fjellturen senere ,Klem te deg.

gretashobby

18.08.2016 kl.10:04

Liv T gjesdal: Skjønner ikkje helt at eg satte igang eg heller. Men no er det snart over. Godt når alt ordner seg. Lykke til med salget. Spennede tider for oss begge ja. Lykke til med kvelden og dagen. klem

lulltove

18.08.2016 kl.10:17

Du er en racer :) Veldig fine farger! Skjønner godt at du blir lei etterhvert. Ønsker meg en rosa flettegenser strikket på tjukke pinner om jeg bare finner et mønster jeg liker da :) Ha en finfin dag i sola :)

gretashobby

18.08.2016 kl.10:20

lulltove: Hehe, takk for det. Betyr det at du ahr tenkt å bestille en hos meg. Har ikkje tid før i oktober så du har god tid. Kanskje vi da kan møtes så du får tatt ut garn sjølv. Takk det samme til deg

tepausen.blogg.no

18.08.2016 kl.18:59

Så nydelig fargehav av et teppe. Ha en nydelig kveld

gretashobby

19.08.2016 kl.08:53

tepausen.blogg.no: Takk for fine ord . Nyt dagen

Irene

18.08.2016 kl.20:04

Hei på deg. Veldig fint dette teppet også og så mange fine farger. Fint bilde av dere på tur. Idag har det vært en nydelig dag og kveld. Fikk meg en gåtur eg også etter jobb . Deilig😊Ha en fin kveld dere. Klem

gretashobby

19.08.2016 kl.08:54

Irene: Hei og god morgen. Spent på kva av teppa som blir finest. Tusen takk for det. JA dagen i går var jo bare vakker. Tåler ein grå dag i dag da. Du er no så sprek at du går alnge turer kvar dag du da. Nyt denne dagen også. klem

annebe

18.08.2016 kl.22:42

Ikke rart du blir litt lei, mye jobb med slike tepper tenker jeg..men blir fint da :)) Tåke kan være pent, men vil helst ha blå himmel uansett :)) Unner dere finværet, alle trenger litt sol :)) Vi har jo bada i dag...det gir jo litt sommerfølelse sånn på sensommeren :)) Klem og fin morgendag <3

gretashobby

19.08.2016 kl.08:56

annebe: Nei og så har ein det som ein gjer det til, so bestemor sa. Takk for det. Ja vi vil no helst ha det da. Og det fikk vi i går uten tvil. Trenger litt b-vitamin ja. Ja det gir gode minner utover høsten. Klem og fin dag til deg og. <3

19.08.2016 kl.23:26

:-)

lulltove

21.08.2016 kl.20:06

Bestiller gjerne hos deg :) - Og det hadde vært veldig kos treffes :)

gretashobby

22.08.2016 kl.09:06

lulltove: Da får vi det til i oktober

27.08.2016 kl.11:51

Bare koselig å lese bloggen din

gretashobby

27.08.2016 kl.13:10

Anonym: Det var koselig sagt da. :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits