Eg og kjæresten på fjelltur. Da må strikkepinnene ligge hjemme :)

God morgen eller ja da den er god. Det var ikkje det samme fine veret i dag. Men vi tar oss gjennom denne dagen også. For i går hadde vi ein super dag på fjellet. Sjølv om eg gjorde ting eg ikkje har kropp til for tida. Eg plukka noen få multer. Det var få så da blir det for mye bøying og strekking. Det svir eg for i ettertid. Men turen var nydelig. Berre sjå på bilda


Dette og det neste er fra starten


Vakkert før vi forlater parkeringsplassen. Det er ikkje verst. Ikkje vår bil da


Kommer noen bilder no, men dei skal få tale for seg. Ikkje så mye å sei


:)


Damen er nesten oppe på sin lille topp


Ein bitte liten varde :)


Dette er vel kanskje eit av dei vakkreste?


Fornøgde. Hvertfall fruen. Eg er fortsatt langhåra, men T sine lange "lokker" forsvann da vi kom ned att :)


Her er gårsdagens fangst gjort om til syltetøy. T plukka blåbær, eg multer. Men det ble nok siste gangen for min del. Ryggen kan ikkje fordra det. Men gå tur i natur og ulent tereng det skal eg fortsette meg. Og er det tørt og fint, kan fruen sette seg ned å plukke blåbær :). Veldig glad vi tok turen. Sjølv om natten fikk lide, så går det over. Og vi har minnene og dei er veldig viktige å få med no når vi skal dra herfra. 3 nydelige dager har vi hatt. Litt grått i dag, men kanskje det blir fint i dag og. Kven vet. Vi får sjå. 

Skulle strikke på kvelden, men armene virket ikkje. Så eg sat halvanna time med strikketøyet i fanget. Strikket kanskje 30 masker. Så da pakka eg sammen og fant sengen istede. 

Dagens planer. HAr ingen ærender i sentrum, men tror eg må lage meg eit slik at eg får meg ein tur. Og så går  vi nok ein liten runde etter jobb. Og så er det jo alltids noe som skal gjøres  i ein heim da. Tenker det blir ein fin dag eg uten  noen planer. Kosa deg du og
 

14 kommentarer

Oldemorbloggen

19.08.2016 kl.08:55

For ein flott tur og for eit flott par. De ser særs lukkelege ut. Men ein ting må du lære deg, strikke mens du går, det gjorde jo kvinnene i gamle dagar. :-))

gretashobby

19.08.2016 kl.08:58

Oldemorbloggen: Tusen takk for begge deler. Ja vi er lukkelige saman. Heldige er vi. NEi, eg tror eg strikker nok. Er eg på tur så er eg på tur hehe. Dei måtte det i gamle dager. Eg må ikkje eg hihi

Ellbjørg Skinderhaug

19.08.2016 kl.09:01

Når de helt fine dagene er få og sjeldne kjenner vi ekstra godt på hvor godt vi har av dem.

Ser på naturen at den forbereder seg på høsten. Løvet har fått en mattere grønntone og fuglene synger andre toner enn i vår.

Neste vår hører du og ser du andre vårtegn, til litt annen tid enn i år, men vi nyter våren og forventningene samme hvor vi bur i landet. Nydelige bilder du har i dag( som vanlig).

gretashobby

19.08.2016 kl.09:07

Ellbjørg Skinderhaug: Ja det er heilt sant. JA det er ikkje gult, men det begynner å nerme seg at det blir det. Og helt rett det er ein anna fuglesang.
Ja neste år er ein ny vår på flere måter. Det blir spennde. Men vår er vår og ein god start og oppvåkning etter vinteren. Er no spent på den og eg.
Tusen takk for det.

Liv V.

19.08.2016 kl.09:40

Morn. Du kom deg opp igjen ja. Flotte bilder av nydelige fjell. Bra du samla minner. Der du kommer er det jo et annleis nærområde kan man si. Veldig flatt såg det ut for...😳😃 Jaja, er vel andre ting som betyr meir sjølsagt.

Ingen plana idag, som vanlig. Tar dagen som den kommer til oss. Blir sånn, stort sett kver dag.

Fin dag. Klem.

gretashobby

19.08.2016 kl.09:44

Liv V.: Ja eg gjorde det. Og blir det bra ver fremover, så skal du ikkje så vekk ifra at det blir flere utrer. Men ingen bærplukking.
Kan vere fint å gå turer i anna tereng også. Akkurat der eg bor er det heilt flatt, men det er bakker og lier der også. Natur er natur vet du.
Ja det blir jo ofte slik. Av og til så har man planer da. Håper dagen blir god uansett

Liv T gjesdal

19.08.2016 kl.10:09

Hei Alldeles nydelige bilder du tar Nydelig på fjellet ser jeg Flott bilde av dere to og .Blir spennende når dere flytter,Her var og en fine dag igår så jeg gikk en liten tur ,Nå er det jeg som må tenke på å begynne å pakke.Kansje min siste treff i kveld for bli huset solg fort skal Totto og jeg til Spania å finne plass å bo foreløpig så ser vi når vi er der.Ble litt strikking i går ,Skal juble når den jakken er ferdig,Ha flotte dagen Greta Jeg må opp til Espen en tur for å se hvordan der ser ut for han får vaskedame i morgen.Goe klem til deg.

gretashobby

19.08.2016 kl.11:53

Liv T gjesdal: Her går det kasnkje unna du. Kanskje du flytter før meg. Spennede dette. Av og til er det slik at ein gleder seg veldig til noe er ferdig. Men så er det kjekt å begynne på nye ting også. HA ein god dag vennen. klem

fruensvilje

19.08.2016 kl.10:44

så vakre bilder,ja en dag i fjellet er virkelig herlig,og kan en kjøre den første biten så er det ennå bedre hi hi .Et lite glass multesylte er bedre enn ingen multesylte,nyte det en finner kan en gjøre uansett,sånn er det med alt i naturen som du nevner hos meg,mye av en ting ene året og no annet det neste året ))

Her lages det kake,en som ikke skal i ovnen ,nå venter jeg på geleen som skal stivne litt før eg heller på kaken som et topplokk )Kos deg uansett hva du finner på,her har det regnet nå på morrakvisten,håpr alikavel att det letter utover dagen )

gretashobby

19.08.2016 kl.11:55

fruensvilje: tusen takk. Det var virkelig flott. Får kanskje flere. Håper det. Det er sant. Litt er bedre enn ingen ting. Ja den må vel kvile litt vil eg tro.
Ja du skal vel bidra litt til den store dagen du og. Blir sikkert kjekt i helgen.
Her var det litt regn også. Men no er det ganske fint. Tror det blir full sol snart. Vi får sjå. Nyte dagen får vi gjøre etter beste evne begge to.

19.08.2016 kl.12:50

Fjellturen din så fantastisk ut, Greta :D Bonus med noen molter og blåbær. Synd du får li slik etterpå..Håper dagen din i dag blir god. I dag var jeg litt slapp, men ble litt lite drikke på turen i går. De som var med hadde behov for hjelp, og jeg glemte meg selv litt..

gretashobby

19.08.2016 kl.12:55

Anonym: Den var det. Og litt plager går over dei vet du. Så eg ahr det ok i dag. Gleder emg til neste tur. Satser på at det blir flere. Man skal ikkje glemme seg selv vet du. Drikk er veldig viktig. Viktigere enn vi tenker over. HA ein fin dag vennen. Regner med at du er klatregeita hehe

mimouna

21.08.2016 kl.12:11

Dere er flinke til å sanke både bær og gode minner. Godt å ta med seg videre. *klem*

gretashobby

21.08.2016 kl.12:55

mimouna: Tusen takk for det. Vi må jo det no hvertfall. HA med så mange minner som muligt. hehe. klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits