Nye strikke hefter og lørdagens blinkskudd fra fjellet

Ny uke og nye muligheter. Slik er det jo kvar mandag og kjekt er det :). Da gjeld det å bruke uken og dagene godt. Fylle dagene med viktige, og uvikte gode og helt vanlige ting. Det blir vel bra vel :)?

På lørdag var vi både på fjellet og nedover å småhandla litt på ettermiddag. Etter handleturen ville T inn på Narvesen og lever odds kupongene sine. Må sjå om der er noen nye strikkehefter no da, var beskjeden eg fikk. Og det var der jo. Så eg valgte meg ei. I går var vi også innom Narvesen utpå dagen i samme ærend. Da såg eg eit anna strikke hefte og da kjøpte eg det sjølv. Eg som ikkje skulle skaffe meg mer strikke relaterte ting før eg flytta. Men eg er flink til å skifte mening om slikt. 


Begge to var full av inspirasjon. Tror det blir litt flette strikking utover høsten. HAr hvertfall lyst til det. Men garn skal ikkje kjøpes før eg flytter. Får greie meg med småstrikk til da . Det er helt sant. 

Må jo ha med bildene fra turen vår på lørdag formiddag også da. Vi var på fjellet tidlig og kom ned att til sola  kom seg skikkelig over gråberget litt før kl 12. 


Siplo vanet


Litt stiligt da


Siplo vannet fra ein annan vinkel


Vi hadde tenkt å gå veien ned att, men så gjekk vi inn i skogen og gjekk på andre siden av vanna tilbake. Det var ein perfekt liten tur det. 

Fruen var godt våt på beina og litt svett da ho kom ned att. Da var det bare å stelle seg og nyte ein lang lunch. Gode gammeldagse ostesmørbrød med halv lavkarbo skiver. Godt da. 

I går tok eg ingen bilder. Men da sykla vi og gjekk i ein og ein halvtime her nede i bygda. Vart svett da og eg. Alltid godt med ein skikkelig dusj etter slike turer og så sette seg og nyte ein sein lunch. Føler seg veldig sprek da. Men sliten. HAr litt for lite energi for tida. Men den kjem vel tilbake den og. 

Dagens planer som dei har vore i det siste. Ganske sparsomme. Ta meg ein liten sykkeltur før sola kjem, viss den kjem. OG handling i ettermiddag. Så får vi sjå om eg klarer å gjere dagen spennede kanskje. Nyt dagen
 

22 kommentarer

matja

22.08.2016 kl.08:10

Klart du må ha strikkehefter :) 3 store tepper har du jo strikket og da fortjener du virkelig en belønning. Vakre naturbilder også. Blir kjekt å kikke på og mimre over, når dere flytter. Ha en fin dag :)

gretashobby

22.08.2016 kl.09:09

matja: Klart eg må ha det hehe. Ja du har eit poeng der. Ja det er jo litt derfor eg lager desse innleggene. Kjekt å ha å sjå tilbake på . seinare.

Liv V.

22.08.2016 kl.08:29

Morn. Nydelige bilder fra en flott plass.

Åja, er det komt flere strikkeblad altså....ikkje bra. 😳😃 Ikkje sikkert eg klare å stå imot heller. Venter på Bitta si Lue-bok, den fristelsen blei for stor. Veldig mye fint i den boka. Lot meg friste av siste Klompelompe og, sjølsagt. Ikkje noe å si på innholdet, men eg trur alt er strikka oppefra og ned. 😏 Uff, men må vel snart prøve på det.

Nå får eg begynne å virke. Ha en fin dag. Klem.

gretashobby

22.08.2016 kl.09:11

Liv V.: Takk takk, ja tenker du liker dem. Tenker litt på deg når eg legg ut litt slike bilder. Kjekt for deg å sjå vil eg tro. Du får kikke i hefta mine på onsdag om du ikkje alt har blitt frista da. Den lueboka har eg ikkje bestilt, men hadde vore kjekt å sett i den om du ahr fått den. Ja ein må vel snart begynne å virke her og. Elelr det er vel ikkje så mye som haster. Ha ein fin dag vennen klem

fruensvilje

22.08.2016 kl.09:05

god morgen.Flotte strikkehefter og dei kommer nok til nytte,ikke tar dei plass i flyttelasset heller )

Koselig bilde av T ,fikk lyst på bærtur eg også nå men i dag har eg ikke tid ) nydelige fjellbilder,dere fikk virkelig en vakker tur ) ha en fin dag

gretashobby

22.08.2016 kl.09:16

fruensvilje: God morgen. Sitter og later emg enno eg. Ja da dei er ikkje unyttige. Kjekt å få inspirasjon og det er nok noen både i øst og vest som trenger nytt strikketøy etter kvart. Det er sant. Dei tar ikkje mye plass hehe. Da er garn mer romfrekt.
Takk for det. Ja syns det var så koselig. Nei i dag har du ikkje tid til slikt. Men kanskje i kveld. Tusen takk for det. Lykke til med dagen du og.

22.08.2016 kl.10:15

g

god morgen.Flotte strikkehefter Ser jeg må og kjøpe det ene,Nydelige bilder fra fjellet utrolig vakkert der oppe,jeg sliter fortsatt meg kofta Trodde den var lang nok i går

men må ha et halvt mønster til.Men fikk ferdig 1 sokk i går.Så får vi se hva denne dagen bringer,Ønsker deg en super dag og goe klem

o

gretashobby

22.08.2016 kl.12:10

Anonym: Ja dei var fine. Takk for det. Det er vakkert der oppe når sola skinner ja.
Men du er nok sikkert snart ferdig vil eg tro. Vi får ta dagen som den kommer ja. Ha ein flott dag videre. klem

mimouna

22.08.2016 kl.10:34

Et par ekstra strikkehefter blir det vel plass til på flyttelasset. Alltid kjekt med ny inspirasjon, og så får du kose deg med garnshopping når du er trygt på plass i nytt hjem. :)

Flott natur rundt Høyanger, men man ser av bildene at det går mot høst. Er det en bærplukker T bærer på? Dere får med dere mange gode minner på glass også, imponert over at dere alltid klarer å finne noe.

God ny uke til deg også! :)

gretashobby

22.08.2016 kl.12:13

mimouna: Å ja da det blir det. Og kommer eg over mer eg bare må ha så g¨r det greit også. Det blir nok litt av det etter kvart. vil eg tro. Vi får kjøpe det vi treng og ikkje anna hehe.
Ja høsten er på veg. Det kjenner ein på lufta og ser det så smått i naturen. Ja det er bærplukker ja. Vi finner som regel litt, men no er det på hell da. Vi har sylte så vi greier oss i vinter og til neste sommer vil eg tro. :)
Nyt dagen, no kom sola her

Hobbystua

22.08.2016 kl.11:39

Heisan Greta:-) Ja slike strikkeblader er jo ikke det som tar mest plass når du skal flytte og jeg vil tro at det er mye fint og strikke fra dette. Artig med noe nytt som en kan kose seg med utover høst og vinter igjen. Skjønne bilder fra turen deres og jammen er det vakkert på fjellet når været er pent også. Håper du får en fin dag og selv skal jeg om ikke lenge ta sykkelen og komme meg til friserdamen for en klipp,,det trengs sårt nå:-))

gretashobby

22.08.2016 kl.12:15

Hobbystua: Hei på deg Marianne. Masse fint her og sånt får man jo alltid med seg da. Ja må ha nye prosjekter til senhøsten.
Heilt enig . Det er vakkert på fjellt når det er så fint ver. Da kan man kose seg helt klart.
Kos deg hos frisøren og god sykkeltur dit. Ha ein fin dag videre du også.<3

Lillemor

22.08.2016 kl.12:05

Hei kjære venn :-) Nydelige bilder av Høyanger, når flytter dere sørover? Fra i dag tar jeg 'ferie' :-) Alle fire b.barna begynte på skolen igjen i dag, og da blit det ikke så mye ut og inn her med overnatting osv. Klager ikke, men..hehe. Skal rufse opp litt i hagen, flott vær her i dag, ellers skal jeg bare pusle litt. Ha en fin dag med dine gjøremål, nå skal jeg stikke innom bloggen din hver dag. Har savnet å holde kontakt med deg :-) Solskinnsklemmer på vei fra meg til deg<3<3<3

gretashobby

22.08.2016 kl.12:18

Lillemor: Hei kjære Oslo venn. Vi flytter den 16. Hhe du gjør det ja. Det var på tide. Her begynte skolene for ei uke siden. Tenker det blir godt med litt "ferie" no da. Kjekt med barenbarn på besøk , men man har lov til å bli sliten når man begynner å bli voksen også.
Kos deg med hagesysslene dine du da.
Det høres veldig koselig ut altså. Savner deg eg og når du er så opptatt med alle andre ;). Nyt dagen. Klem fra solfylte Høy. Den kom akkurat inn vinduet mitt no. <3 <3 <3

Ellbjørg Skinderhaug

22.08.2016 kl.16:03

Som alltid-------- nydelige fjellbilder.

gretashobby

22.08.2016 kl.16:37

Ellbjørg Skinderhaug: Tusen takk vennen

annebe

22.08.2016 kl.16:37

Jeg liker i grunnen mandager, da har man liksom en ny start :)) Gøy med litt inspirasjon nå på høsten, selv om du ikke har tenkt å gå i gang med de største prosjekta :)) Ser helt nydelig ut oppe på fjellet og bildene ble flotte :)) Nå har vi spist torsk til middag..og jeg driver å putter litt klær jeg ikke bruker i en sekk til Fretex om dagen...men tar bare litt av gangen.. så det tar litt tid :)) Mandagsklem <3

gretashobby

22.08.2016 kl.16:43

annebe: Eg har vel alltid likt det eg og. Men det er ei rar tid for meg no. Eller rettere sagt for oss begge. Så eg har måtta snakka til meg sjølv litt i dag. Det hjelper det hehe.
Kjekt å ha noe kjekt å titte på og planlegge litt. Så får eg starte på store nye prosjekter uti oktober ein gong.
Kjekt å rydde vekk litt og gi videre til dei som treng det. HA ein fin dag videre klem herfra. <3

fjellgeitbundingen

22.08.2016 kl.21:02

Hei Greta, Håper dagen din har vært god og at energien er kommet eller kommer ganske snart. Ikke godt når den forsvinner. Virket som dere fikk masse og fin tur utav dagen og noen blader. Samme som jeg bladde i i dag. Hva likte du i disse da? Tenk det vil gå fort nå til dere flytter. Må være rart.

gretashobby

23.08.2016 kl.08:40

fjellgeitbundingen: Hei vennen. JA da dagen var ok den. Energien kom vel sånn litt etter kvart. Men det spruter ikkje av meg for tida. Men det er ikkje så rart syns eg da. Er rare tider.
Ja søndagen var ein god dag.
Eg likte ye i desse blada. Eg er jo som du kasnkje vet svak for fletter. Men har ikkje bestemt meg for kva eg vil alge enno. Men noe blir det.
Ja det er rart vet du og no venter eg bare på å komme igang. Liker ikkje å vente uansett. HA ein flott dag vennen

lulltove

22.08.2016 kl.22:13

Så nydelige bilder :) Naturen er vakker på denne tiden, selv om det har et snev av vemod. Ha en fin kveld og natt! Klem

gretashobby

23.08.2016 kl.08:40

lulltove: Tusen takk for det. Ja naturen er vakker bår sola skinner og den viser seg fra sitt beste. Nyt dagen klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits