Ein sokk, men stakkars det er jo ikkje noe kjekt å vere åleine

I dag er det lett overskya her. Yr sier det skal vere sol. Kanskje det klarner til sola kjem seg over fjellet. Hadde vore kjekt det. Tempen har eg glemt å sjekke. Så da får eg gjere det no. Ikkje dårlig det er 15 g. Det er jo ikkje så verst da. Passe ver til å komme seg ein tur ut å bevege seg i dag da. Får ta meg ein skikkelig tur da, kanskje. Får sjå kva det blir til. kossen kroppen funker. 

Strikker veldig lite for tida. Men har strikket i hendene på ettermiddag og kveld. Men det går saaakte fremover. hehe. Men ingen ting som haster. Men ein sokk er ferdig.


Ein silja sokk er dette. 


Den skal få seg ein partner, det er klart. Får sjå om eg får lagt opp til det i dag. Kanskje eg berre skal bestemme meg for det. Har to andre små strikk også. Men det er faktisk alt. Tror ikkje det blir så mye strikking på dagtid i dag heller. Men altså. Dagen er jo bare så vidt starta og eg veit ikkje kva eg kjem til å gjere. Brotsett fra at det er noen klede som er tørre, og sjølv om det no er litt vanskelig å ha heilt orden her, så må  eg prøve å gjere det litt kjekt. 

I går fikk vi potta om noen planter som sårt trengte det. Spørs om dei var så vand med å ha  så lite gjord at dei rett og slett ikkje tåler å få ny hehe. Det får tida vise. Hadde ikkje større potter, men det var så skrint i pottene at eg fikk putta på litt mer. Får skaffe noen nye potter seinare om dei overlever det som skjer fremover. 

Var på bare ein liten sykkeltur i går, men gjorde øvelser inne ett par ganger. Ellers gjekk no dagen og vi fikk handla inn litt mat. Prøver å begrense det også no. Slik at vi ikkje har så mye å frakte med oss. Mye som må tenkes over for tida. Og ja  da hjernen min er full av flytting. Der eg gleder meg enormt og så syns eg det er litt nifst også. Ein veit kva ein har og ikkje kva ein får. Men det går nok veldig bra. Ha ein fin dag
 

28 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

23.08.2016 kl.08:21

Siljasokker er helt suverene--- passe tykke for joggesko og slitesterke.

Grå morgen her ute ved kysten, men vi finner noe å fylle den med. Maler vinduskarmer inne i stua så ting står litt " på hodet". Alltid noe en kan sette istand når en har hus--- og hus vil vi jo ha---😅

Fikk klipt håret i går så jeg føler meg " lett" i hodet i dag. Rart dette med håret hvor mye det betyr for velværet.

Håndarbeid er det verre med . De blir til bare på impuls for tiden. Avsluttet den firkanta hekleduken i går . Klarte selvsagt ikke la være å begynne på ei ny rute, så er vi i gang igjen da----- greit med noe med innøvd mønster, men må finne en utfordring snart.

Du gjør ferdig småting fra kurven, men den er vel snart tom-----.

gretashobby

23.08.2016 kl.08:45

Ellbjørg Skinderhaug: KAn ikkje vere meir enig :). Er mulig det holder på å klarne. Ser at sjydekket er litt tynnere i den delen av himmelen eg kan sjå fra stolen min.
Ein blir aldri arbeidslaus når ein har hus nei. Og kjekt er jo det eller?.
Alltid deilig å få stelt håret sitt. Eg bare utsetter for tida. Kanskje eg vil at det skal vokse litt hm.
Sånn er det med håndarbeide. Er vanskelig å ikkje begynne på en ny når den ene er ferdig. Kjøpe det bladet til høyre i bildet på innlegget i går. Der er det noen utfordringer. Skal prøve meg på neon av flette mønstra der tror eg.
HAr to påbegynte sokkepar og ein løper. Det er alt som er i kurven. Eg hadde 4 kurver, no er det bare litt i den ene. Så har eg litt garn i puffen. Men det skal få ligge, tror eg

Liv V.

23.08.2016 kl.08:56

Morn. Det var en flott sokk. Må vel være greit å få et par av den. Plantene lika seg nok nå når de har fått meir "mat." 😃 Skal dere være komt bort når flyttelasset kommer, eller omvendt? Hadde vel vært rart om du ikkje tenkte mye flytting. Er jo et stort skritt å ta, men det er jo dette du har gleda deg til. Går nok veldig bra, ikkje er det en "ny" plass for dere heller.

Ha en finfin dag så tytast vi imorra. Klem.

gretashobby

23.08.2016 kl.09:55

Liv V.: Morn morn. Ja skal vel kalre det hehe. Får håpe det. viss dei da ikkje får sjokk hihi. Tja sei det du. HAdde vore greit om vi var der samtidig. Skal ha ein prat med dei når neste månad er starta. Det går veldig bra. Er egentlig ikje redd for det. Men det er jo rart med den hjernen av og til.Skal bli veldig godt å bli ferdig. For slike gå å vente greier er eg ikkej flink til. Men det må jo vere slik da når T skal vere med. hehe.
Det gleder eg meg veldig på, å tytast i morgen altså . klem og fin dag til deg

fruensvilje

23.08.2016 kl.09:25

god morgen.Skjønner att du grugleder deg til flyttingen,tenker det blir superkjekt ) jeg hadde gleda meg masse hi hi ,men det er et rot og en må bo i noe rot,sånn er det men det er en liten overgang.

Sokker er flott,liker flettene dine så godt,bare ta den andre samtidig,da er du ferdige med et par ,en ny trend,gjøre en ting ferdige i gangen fram til flytting hi hi.

Nyt dagen,no stikker eg en tur ut i skogen )

gretashobby

23.08.2016 kl.09:58

fruensvilje: God morgen. Det blir nok det. Er egentlig ikkje i tvil om det. Men så klarer eg ikkje alltid å styre topplokket hibi. Ja sånn er det bare. Er bare å akseptere. No skal eg bare noen småting til og så drar egut og ser kvar ferden bringer meg.
Hehe, kan da ikkje gjøre sånn eg da. Men skal starte på den andre i dag. Men skal eg vere ærlig, så har denne sokken vore ferdig noen dager hihi.
Takk det samme. skal snart stikke ut eg og. Skal bare først

Henriette Celin

23.08.2016 kl.09:35

En flott sokk ^^

gretashobby

23.08.2016 kl.09:58

Henriette Celin: Tusen takk

Lillemor

23.08.2016 kl.10:05

God morgen min venn :-) Helt sant, en sokk er ikke mye å ha selv om den ble fin, men du ordner resten :-) Her ble det styrtregn av og på i går, så da bakte jeg grove rundstykker og laget en god fiskegryte, nå har vi middag i 2 dager :-) Håper du ikke ser på flyttingen som stress og mas, allerede nesten måned? C. sier alltid: Ta ikke problemene på forskudd, hvis de ikke oppstår, da har man bare engstet seg unødvendig, men hvis de oppstår, da har du fått problemerx2, klok mann jeg har :-) Planter er ikke lett å potte om, sønnen/datteren vår hadde glemt å vanne Novemberkaktusen i 2. etasje i sommer, du kan tro den er fin nå. Klarer ikke å telle hvor mange knopper den har, jeg har en tendens til å gi plantene formye vann, nå har jeg lært, he he. Ha en fin dag i Høyanger og kos deg med hva du vil :-)

Klemmer på vei fra et grått Oslo, men det er 17 grader <3<3<3

gretashobby

23.08.2016 kl.13:04

Lillemor: God formiddag min søte venn. Det gjør eg. Skal prøve å få lagt opp en til i dag. Det er kjedelig. da hadde vi bedre ver her da :). Ja men da var det kanskje ikkje så dumt alikevel da. Begge deler er godt.
Nei det gjør eg ikkje. Det er denne tida før der eg er her, men tankene er like mye der øst som er litt vanskelig å forholde seg til. Men det går bra. JA om 25 dager for å vere korrekt.
Han har mye rett i det din C, men eg er veldig flink til å engste emg over ting som eg ikkje trenger å tenke på en gang. Noe skal man jo vere flink til hihi.
Så bra at dei glemte det da. Sjølv om den kanskje blomstrer litt vel tidlig da hehe
Her skinner solen no. Eg har sykla over 9 km og koser meg med litt sen lunch. Skal snart ut å sjå om eg får lagt opp den sokken. Klem fra solfylte Høyanger og hils din kjære C <3 <3

23.08.2016 kl.11:02

Hei Ja det er sant En sokk kan ikke være alene og den andre er ferdig her ,Å tenk jeg har begynt på vrangborden på jakken hurra.Her er sol så vi skal en tur til Egersund i dag.Max setter deig til til brød Han fikk ny komfyr i går så den må prøves.Alltid spennende når en skal flytte.Mye å tenke på.Har kommet bud på huset til min bror men det var for lavt.Det og er spennende.Ønsker deg en superfin dag og måttesolen komme frem-Goe klem til deg Greta

gretashobby

23.08.2016 kl.13:05

Anonym: Hei. Skal prøve å få lagt opp den andre i dag. Så får vi sjå kor alngt eg kjem på den. Du strikker ovenfra og ned. JA da er du snart ferdig da.
Håper du får ein fin dag. Kose deg med det du gjør. Klem herfra.

mimouna

23.08.2016 kl.12:19

I dag er det VI som har fått solen. :) Håper den titter ned til dere også etterhvert.

Mye å tenke på nå som flyttingen nærmer seg. Det er en rar følelse å leve i kasser og kofferter, og ikke helt være hjemme verken her eller der. Men jeg er trygg på at dere har gjort det rette valget, med tanke på både klima, helse og nærhet til familien.

Tror det er "snillere" mot blomstene å fylle på jord enn å potte dem om. Så det burde de takle greit. Og sokken får sikkert en partner når du er klar for det. :)

gretashobby

23.08.2016 kl.13:11

mimouna: Hei, å ja da den skinner fra klar himmel no. Kom lenge før den kom over fjelelt. Helt nydelig i dag.
Ja det er ein rar følelse. HAr jo gjort det før, men det er så lenge siden. Det er eg og, uten tvil. Og stort sett så gleder eg meg bare. :). vi får sjå kossen dei takler dette. Så får dei større potter seianre om dei overlever. Skal legge opp til en ny no snart, men kor ye eg strikker på den i dag ja det vet ingen

23.08.2016 kl.13:55

Hei igjen Har nå fått beskjed at huset er solgt og vi må være ute 30 september så her går det unna.Reiser til Spania så fort det går for å se på leilighet.Kryss fingrende Klem

gretashobby

23.08.2016 kl.16:35

Anonym: Masse lykke til

Marianne

23.08.2016 kl.19:17

For en kjempefin sokk 😀 den får nok en likesinnede venn vil eg tru. Eg postet her om dagen en lysblått sokk som roper etter en venn og skulle til å strikke mønster i dag men gikk helt i surr så den ene må nok vente litt til for det blir nok ikke denne veka. 😀

gretashobby

24.08.2016 kl.08:45

Marianne: Takk for det. Ja da han får seg ein lik venn om ikkje så lenge. Forhåpetligvis før vi flytter hehe. JA det såg eg at du postet. Mønsteret kommer vel tilbake til deg. Det er ikkje noe som haster.

Irene

23.08.2016 kl.19:55

Hei. Fin lilla farge på sokken og tenker at du har lagt opp til neste sokk. Idag har det vært fint og tur på meg. Mange fine fjell bilder dere har tatt. Nydelige😊. Campingvognen står i ro hele året og vi kan reise inn til den hele året. Vi liker oss godt der inne,mange venner som er der i helgene. Ha en fin kveld. Klem

gretashobby

24.08.2016 kl.08:47

Irene: Hei, takk for det. Ja da den er på pinnene nr to. Ja du har vel gått deg ein lang fin tur vil eg tro. Må jo utnytte det når veret er fint.
Tusen takk for det.
Ja har skjønt dere liker dere godt der. Kjekt å ha ein plass å dra til helgene. Kos dere så lenge veret lar seg gjøre. Ha ein fin ny dag. klem

Hanne

23.08.2016 kl.20:50

Så fine sokker du strikker! Jeg nevnte akkurat igår at jeg må nok snart flytte for å få orden på rotet mitt... det er alltid noe bra i alt... ha en fin kveld hos deg! Happy Knitting!

gretashobby

24.08.2016 kl.08:48

Hanne: Tusent akk for det. Hehe, kanskje det. Men er vel litt drastik å flytte for å få orden hihi. Nyt dagen

fjellgeitbundingen

23.08.2016 kl.22:37

Hei Greta, en nydelig sokk :) Flink du er å strikke opp garnet ditt. Herlig. Skjønner deg godt med flyttinga og at du er spent. Ville jeg også vært.

gretashobby

24.08.2016 kl.08:49

fjellgeitbundingen: Hei vennen. Takk for det. Vel, det gjør jo flyttingen enklere da. JA det ville nok alle vært ja.

matja

23.08.2016 kl.22:49

Kjenner jeg deg rett, så er ikke den sokken ensom så lenge. Den får nok snart en vakker partner :) Skulle egentlig vært forbudt å jobbe på slike dager. Har ikke fått nytt solen noe særlig idag. Har "flydd" fra den ene jobben til den andre. Har fri ihelgen. Håper på litt sol da :)

gretashobby

24.08.2016 kl.08:51

matja: Hei, nr to er på pinnene, men hvor lang tid det går, ja det spørs da. Ja det skulle jo det, men sånn er det ikkje. Det høres litt travelt ut å jobbe på to steder, men kanskje litt kjekt også. Det håper eg for din og alle andre sin del.

lulltove

23.08.2016 kl.23:23

Så spennende med flytting :) Har dere kjøpt nytt hus?

gretashobby

24.08.2016 kl.08:52

lulltove: JA det er veldig spennende. Nei vi har leig oss leilighet, så får vi sjå etter hvert.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits