Denne står det navnet ditt utenpå, sa Liv

HEi på dere fra tåkehavet. Det letter nok snart både ute og inne hehe. I mellomtiden får vi kose oss med kaffi og pc ikkje sant? :)

I går hadde eg koselig formiddags besøk. Eg serverte lapper og vi  skravla og koste oss. I det ho skulle til å gå sa Liv. Denne stod det navnet ditt utenpå. Du skjønner kva eg meiner når du opner opp. Og denne låg inni pakken som avskjedsgave


Ho sa ho lo litt for seg sjølv da ho lese innlegget mitt for noen dager siden. Da eg skrev at i høst ville eg strikke litt mer fletting. Gode snille Liv. Dette var midt i blinken. Igjen tusen takk skal du ha. Det var litt vemodig da ho gjekk. Siste frokostbesøket fra henne. Men vi har jo bloggen og  face og tlf. Så kontakten den skal vi holde. Og vi treffes nok  i sentrum før eg drar. Men det blir vel noen litt rare treff utover. 

Da ho hadde dratt, måtte eg bare finne på noe. Så da dro eg frem alle permene som står nederst i bokhylla. Der samler vi all  slags papirer. Og det var papirer flere steder. Samla alt. Og begynte gjennomgangen. Mye av det må T gå igjennom, men jammen er det mye som kan kastes. Trenger ikkje alle desse papira liggende. Som ett eksempel så låg salgs papira fra da vi solgte huset i 99. Det huset har skifta eigar hvertfall ein gang til i ettertid. Var jo litt gøy å sjå, men man tar ikkje frem slike papir. Vekk med dem. T er ein notorisk samler av alt mulig. Greit å kvitte seg med ein del ja. 

Så fikk eg skreve eit par viktige mailer og tatt noen viktige tlf samtaler. Så no er hvertfall ein ting til i boks når det gjelder flyttingen. 

Ut skulle eg ikkje i går. Men så vart det ein liten sparsertur med store paraplyer rundt kvartalet som T kaller det. Godt med frisk luft sjølv om det ikkje var lange biten. 

Dagens planer er foreløpig litt usikkre, så dei får eg kome tilbake til i morgen, når eg veit fasitten. Men det kan bli ein hyggelig dag :). Kose dere og tenk på at: Bak skyen er himmlen alltid blå. :D
 

16 kommentarer

fruensvilje

25.08.2016 kl.08:23

God morgen.Det var nok en bok for ho Greta ja )) helt perfekt hi hi .Å flytte er en ting,men å flytte fra god venner er litt tyngre,der har jeg også vært og jeg husker det fremdeles,det gode er som du sier,i dag har vi blogg og skype.

På ditt nye hjemsted får du også nye fine venner,og du har familie der,så du får det nok superfint .

Vi slapp unna det verste regnet i går,det kom litt men ikke mye,nå ligger tåka her,håper den lettter og går bort,for det blir litt mørkt når tåka ligger slik.

Jeg skal holde meg hjemme en stund i dag,jeg venter besøk av postbudet ) i dag kommer strikkegarnet mitt så nå blir det strikkings ) ønsker deg en superfin dag

gretashobby

25.08.2016 kl.08:57

fruensvilje: Morn du. Er ok det ja. :). Ja eg og har jo gjort det før. Men no dag er vi heldigere som har internett og da er det enklere på amnge måter å holde kontakt.
Heilt klart. Er ikkje redd for det. Det er bare noe med denne siste tiden.
Ja skjønner at dere var heldige der med veret i går. Tåka holder på å lette her no. Så da får vi håpe det blir ein fin dag.
Ja da må du holde deg hjemme ja. Kjekt da. Tenker du gleder deg på det. Takk det samme kjære deg

fjellgeitbundingen

25.08.2016 kl.08:27

Hei Greta, denne boka har jeg aldri sett før. Kjente jeg klødde i fingrene etter å få bla i den. Så herlig gave, men så vemodig med avskjedsgaver. Blir vel mye som blir rart framover.

gretashobby

25.08.2016 kl.08:59

fjellgeitbundingen: Hei vennen. Ja den er kjekk å bla i akn du tro. Skal kose meg masse med den og lage meg nye mønstre. Ja det er jo det. Men livet går videre. Sånn er det no bare. Det er noen rare uker. Men så blir det en ny start og da blir det travelt en stund og alt går seg til

Ellbjørg Skinderhaug

25.08.2016 kl.09:10

Rett strikkebok til deg dette---;Blir spennende og se hva du lager utover høsten. Bra og ha noe og se frem til på strikkefronten no når dere har så mange forandringer i vente.

Jeg fortsetter med maling av vindusposter. Med "gammeldags" oljemaling tar det sin tid, men det holder lenge når det først er gjort.

Siste rest av solbær plukket i går. 3,5 kg rett i fryseren. Blir kokt syltetøy når jeg går tom i kjølerommet.

Syv nøster plommefarger Silja blir ensfarget jentejakke 4-6 år--- snart er det ikke mer igjen i sekken med 100 nøster Silja jeg fikk kjøpt på salg. Hva gjør jeg da---??

Solgløtt gir håp om en bra dag---

gretashobby

25.08.2016 kl.17:55

Ellbjørg Skinderhaug: Hei, ja det er nok det hehe. Gleder meg til å sjå kva eg lager eg og. Greit å ha noe å sjå frem til både på eine og andre fronten. Gleder meg til å ta til på litt mer utforrdende strikk, men no blir det bare sokker og slikt til vi har kome oss litt iorden. Blir bare til avslapping no fremover.
Flink du er. Det er jo greit å gjøre det på beste måten, så slipper ein å gjøre det ofte.
Greit å ha plass i frysen da. Kva bruker du solbæra til. Sjå der ja da såg eg kva du skulle lage ja.
Det høres ut som ei lekker jakke. hvertfall fin farge. HAr du brukt opp alt jøye meg. Det går unna syns eg. Kva du gjør da. hm kjøper mer garn kanskje. Regner med du ikkje blir rådlaus
Vi har hatt ein fin dag. Det vart Førdetur og så om pakking og ny pakking etter vi kom heim.

Liv T gjesdal

25.08.2016 kl.09:39

HEI JAden boken passet perfekt til deg Kjekt å få sånne fine ting,Jeg har så smått begynt å pakke ned vinter tøyet og sko som skal settes på lagring.Blir noen esker av det Godt å slippe å ta med alt,Blir spennende tider fremover for oss begge to,Totto holder på å finne billige flybilletter Vi må ned å finne plasser å bo foreløpig så ser vi etter hvert om vi vil ha noe annet Alt skjer jo veldig fort nå.Hadde besøk av min yngste sønn Kjell Arne og hans veninne, Veldig koseligt,Idag kommer min datter Anita ,De må se om der er noe de vil ha Så kommer de andre etter hvert,Ellers er det helst kaos i hode mitt men slapper av med babystrikking innimellom,Ha flotte dagen og kos deg med srtikkingen,GOEKLEM.

gretashobby

25.08.2016 kl.18:01

Liv T gjesdal: God kveld. Ja den gjør nok det. Får sjå om eg får bruket den på neste sokkepar. Vi får sjå. Ja du trenger vel ikkje det i Spania. Ja det høres ut som du får det likså spennede som meg da. Syns det skjer nesten litt vel fort dette hos dere da. Men det er vel gjennomtenkt.
Greit å ha noe å slappe av med når det koker i hodet. HA ein fin kveld. klem

mimouna

25.08.2016 kl.11:20

Så koselig gave! Og vemodig med siste frokostbesøket. Godt det finnes måter å holde kontakten på, selv om det ikke blir det samme.

Lurt å rydde og kaste gamle papirer man ikke trenger. Og en "tur rundt kvartalet" gjør godt for hodet, selv om det ikke er så langt.

Ha en fin dag i tåken! :)

gretashobby

25.08.2016 kl.18:16

mimouna: JA det var ei veldig fin gave syns eg.Ja det er vemodig. Men sånn er det.
Ja det er greit å få rydda litt i både det ene og det andre. Kva ein skal ta vare på og kva ein skal kaste.
Tåken lettet og det var tur til Førde att i dag. Men no er det nok sutt på slike turer. Tror eg

Liv V.

25.08.2016 kl.11:27

Hei. Litt sein eg idag. Har vaska vindu og bytta gardiner. Har fått stua litt mer høstlig nå både med pledd og puter. Kjente på meg i går at dette ville eg, så da må eg smi mens jernet er varmt. Har jo ikkje vinduslamper om sommeren, men nå er de på plass igjen. Er begynt å bli mørke kvelda nå, spes når det er tungt vær.

Er jo vemodigt med avskjeda, men forbindelsen blir jo like god. Du får så mye å gjør i starten at når ting har roa seg så føle du at dere har budd der alltid. 😃

Håper du finne noe i fletteboka som kan friste deg.

Idag skal vi ha steikt fjellaure. Gitt om det skal smake. 👍🏼 Ha en fin dag. Klem.

gretashobby

25.08.2016 kl.18:21

Liv V.: HEi og god aften. Eg er sein og svar. Men det vart Førdetur på meg og da rakk eg det ikkje. T trengte fri i dag og han ville ha noen flere småkasser. Så da tok vi ein tur opp. Men no er det nok ikkje flere slike turer.
Tenker du har fått det lunt og fint der oppe. Koselig når ein har gjort klart for høst.
Her er det ganske kaotisk. T har pakka om noen kasser som vart altfor tunge. Og litt flere ting er kalr for å pakkes. Det blir vel rot til vi drar no . JA ja.
Nei forbindelsen blir ikkje borte. Det er s mye enklere å holde kontakt no, enn det var da vi flyttet fra sunnmøre for 30 år siden.
Skal kose meg med boken helt klart og tenke på deg når eg bruker den
Å det høres deiligt ut. Det kunne eg tenke meg ein gong ja.
Håper du ahr ein fin kveld. Eg kjenner eg er sliten no, så det blir godstolen straks. klem

tepausen

25.08.2016 kl.17:28

Så flott bok. Det er nydelig med flettestrikk. Rart hvor lett det kan samle seg opp ting

gretashobby

25.08.2016 kl.18:22

tepausen: Ja ikkje sant. Eg elsker det og vet du er glad i det også. JA og no har vi bodd i denne leilighten i 17 år tror eg det er.

Irene

25.08.2016 kl.19:20

Hei sann. Det var en fin bok du fikk i avskjedsgave. Den kommer du til å kose deg med😊Nå er turen unna gjort for idag. Sitter på altanen og koser meg i solen. Nå har vi solen til kl 9. Ha en fin kveld. Klem

gretashobby

26.08.2016 kl.08:47

Irene: Hei og god morgen. JA var eg ikkje heldig vel?. Heilt klart at den blir brukt en del. VArt ingen trimtur i går. Men vi fikk da bevega oss både i Førde og om kvelden, men pulsen vart ikkje høy. Men jammen ble vi svett av å flytte kasser og pakke.
Sol til kl 9 ja det har vi aldri her da. I dag er det ikkje mye sol hvertfall. Skikkelig grått og trist i dag. Nyt dagen min venn. klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits