Det vart vel siste tur til Førde det, sannsynligvis

Dagen i går ble en annerledes dag. T var sliten og tok en dag fri. Og da han ville ha en tur. Og når han vil på tur så blir det Førde. Han har ei formidabel cd samling, og har funne ut at da trenger han mindre kasser. For det blir for tungt når han fyller den kasse størrelsen vi hadde. Da ble det altså kose tur på oss. :)

Da vart det eit par plastkasser til og en del mindre pappkasser. på biltema. Ikkje noe mer. Ikkje noe dill. Var også innom Sparkjøp. Hadde fått med meg at dei hadde fått inn noen fine jakker som passer perfekt til treningsturer av alle slag. Det har eg savna. Og dei passa perfekt. Så da kjøpte eg meg ei slik. Kikka litt i andre butikker i sentrum, men heldigvis for lommeboka fant eg ikkje noko. Måtte jo sjølvsagt ha  oss ein tur på kafe også. Høydepunktet på turen det. Og da slipper ein å lage middag når ein kjem heim. T ville innom Domus før vi dro ned att. Det er farlig. Hadde tenkt å sitte i bilen, men så vart eg med inn. 


ja da da ble  det mer sokkegarn. Dette blir nok noen goda skikkelig lange strømper, eller så blir det mange mindre par . Vi får sjå. Håpløs er eg. Ikkje var dei på tilbud heller. Men to nøster er da ikkje all verden, sant?

Da vi kom heim var planen å sykle eller gå oss ein tur. T dro litt på det og lurte på om han kanskje skulle pakke om dei kassene som var for tung og så kunne eg trene ute åleine. Greit det, skulle bare hjelpe han å finne frem i kasse jungelen. Det ble ingen treningstur nei. Det vart kasse flytting, pakking og gjennomgang av ting. Vart svett av det også skal eg sei dere. Slik såg det ut  på stua ei stund


Heldigvis er kassene som er på bildet fylt opp og satt på gjesterommet. . Men resten av det som ligg på salongbordet ligg der enno. Ting T må gå igjennom. Fint helga arbeide det der.

Sjølv om vi spiste middag tidlig i Førde, må man jo  ha mat utpå dagen også. T ville ha sveler og da får han det. Eg lagde sveler til meg også.Og det funka godt. Skal bare ha dei litt tykkere neste gang. Når den perfekte oppskrift er klar, så deler eg den. 

Det blir lite strikket for tiden. Men eg klarte å få meg ein time med sakte strikking før T sovnet i stolen og det var på tide å ta kvelden for oss begge. Det er jo eg som bruker å vere trøtt om kvelden da. Men det er ei slitsom tid for han no. 

Da får eg gi meg tenker eg. Kommer att med mer i morgen eg. 
 

26 kommentarer

fruensvilje

26.08.2016 kl.09:24

hyggelig med en Førdetur da,komme seg litt bort fra kasser og rydding i heimen ) sokkegarnet kommer til nytte,det er iallefall en type nøste som aldrig blir feil.

En god turjakke er godt å ha,kanskje vi får se den også )) Ønsker dere en fin dag,kos dokke masse selv om heimen står litt på hode )

gretashobby

26.08.2016 kl.09:28

fruensvilje: Ja det gjorde veldig godt. Tenkte ikkje flytting i det hele tatt. Så kom vi heim og var tilbake igjen. Men det gjorde godt med eit avbrekk
Heilt klart. Samme type som det eg holde på med. Bare ein annan farge nyans.
Kanskje det. Vi får ta bilde når den er på meg på tur en gang.
Takk for det. Gjøre våt beste der. Fin dag til deg og

Lillemor

26.08.2016 kl.09:48

God morgen kjære venn :-) Kos med en tur til Førde og at T. tok fri :-) Her går det unna, jeg forsøker å ta igjen 'det tapte' derfor ikke en lyd fra meg i går. Dere pakker og pakker, gleden er stor og ekte, håper jeg? Nå skal jeg avgårde å få farget håret, litt matvarer må også i hus ;-) Ha en fin dag, kjære du. Klemmer fra meg til deg er på vei fra et grått og regntungt Oslo<3<3<3

gretashobby

26.08.2016 kl.09:52

Lillemor: God morgen. Ja det var virkelig trivelig begge deler. Det er travelt å vere pensjonist skjønner eg :). Å ja vi gleder oss masse masse. Det høres ut som ein god plan for dagen det.
Takk det samme. Og da er mine klemmer like våte som dine. Samme ver i dag da skjøner eg. Nyt dagen vennen klem klem <3 <3

mimouna

26.08.2016 kl.10:18

God morgen i regnet!

Kjekt med en tur, og du var flink som bare kjøpte to nøster. Med din sokkeproduksjon blir de nok kjapt strikket opp, i alle fall når dere har "landet" i den nye leiligheten.

God trim i å å pakke og bære kasser også. Og det var lurt å pakke om cd-ene i noe mindre, ikke kjekt å ødelegge ryggen med å løfte og bære for tungt.

Håper dagen i dag blir fin! Klem.

gretashobby

26.08.2016 kl.10:23

mimouna: God morgen min venn. Takk det var akkurat det eg trengte å høre hehe. Strikker velig lite for tida, så det tror eg ikkje. Men vi får sjå. Ja det er jo det. Men kanskje ikkje så sunn som en sykkeltur.
Det er sant og så kan ting dette ut om det blir for tungt.
Takk det samme til deg klem

Ellbjørg Skinderhaug

26.08.2016 kl.10:21

Godt og se at du er fleksibel om dagen. Har stor forståelse for tiden dere er inne i. (særlig med T ) overgangen til pensjonist er siste rest av barnesykdommene vi ikke er vaksinert mot. Hils T med at det går seg til. Heldige er vi som har muligheten å nyte " goddager" etter en mannsalder med vekkerklokka.

Sokkegarn ligger der for å bli kjøpt-----😂

gretashobby

26.08.2016 kl.10:25

Ellbjørg Skinderhaug: Ja eg har funne ut at eg må vere det hehe. Den var ikkje dum den beskrivelsen der ja. Er nok ikkje enkelt. Ble helt annerledes for meg. Der sa det bare bom stopp.
Ja det gjelder å sjå det posetive i det meste.
Det er også snat. HAr mange gode ord i dag du. takk for alle sammen. Ha ein fin dag.

ann sissel

26.08.2016 kl.10:54

Høyres ut som ein vanleg dag til Førde:-)Kafe må ein jo på:-)

gretashobby

26.08.2016 kl.14:08

ann sissel: Ja det er eit must. Må jo det. Halve gleden det

Liv V.

26.08.2016 kl.10:55

Hei. En Førdetur kan være kjekt det innimellom. Av og til må vi jo opp.

To nøster garn, det tålest. Sokkegarn er det jo alltid bruk for. Lurt å pakke om til mindre kassa, god ide. Siden dere har så god tid så kan dere jo gjør om på pakkinga.

Skal godt forstå at dere spiste sveler, de var jo kjempegode. 😃

Eg har malt flisane over komfyren idag. Tidens tann o.s.v. 😃

Slår meg med Eirin nedover seinare idag. Mangla et par ting, så da slipper vi unna handel i morra.

Ha en fin fredag. Klem.

gretashobby

26.08.2016 kl.14:12

Liv V.: HEi, ja det var kjekt i går. Er vel som regel det syns eg. Litt forandring i kvardagen. Ja det tåles. Må j det da. hehe. Det er sant. Ja det er ein go9d ide. Og i dag skal eg tømme noen plastsekker og ha det i kasser. Snakka med flyttebyrået i dag.
Og dei ble jo enda bedre med kefir i da.
Det er vel litt kjekt. Ble sikekrt lekkert.
Og så slipper ein å gå ut i dette veret. Reidun kom innom så slapp eg å sykle nedover å treffe henne i dag. Så her går eg bare rundt i joggebukse hele dagen.
HA ein fin fredags ettermiddag og kveld. klem

Hobbystua

26.08.2016 kl.13:26

Heisan Greta:-) To nøster med garn er jo ikke mye da,men kjøpe mere garn ditt du skal flytte regner jeg med at du kommer til:-) Ser du strikker sokker så blir nok ikke gamle garnnøstene dine nå. Koselig med en tur ut med mannen og kose seg skal man egentlig gjøre litt for ofte en for lite. Dagene går jo så fort så nå tenker jeg dere er spente på flyttingen som skal skje snart. Og tror nok det er og blir mye som skal pakkes ned enda. Men da får en også ryddet opp og kastet mye en ikke har brukt for eller bruker lenger. Her var det sol i dag men nå skyet det til og hører det buldrer ute,hadde skikkelig torden vær i natt også. Men 24 gr i skyggen nå så kan tro det er klamt her. Ønsker deg og T en riktig fin helg. Nå høljer regnet ned. Klem fra Marianne:-)

gretashobby

26.08.2016 kl.14:50

Hobbystua: Hei på deg MArianne. Å ja da eg kjem nok til å fylle opp att lageret etterhvert. Sokker er perfekt strikk for tiden. Kan strikke noen få omganger og legge det fra meg att uten problem. Ja den gjorde godt den turen i går. Ja det er sant. Det er jo no vi lever.
Det er igrunnen det som gjelder hele tiden. Planlegge og sjekke og ordne ting. 3 uker så er vi der. Ja det er ein del vi har det merker ein når ein skal pakke. Men greit å få rydda litt og kvitte seg med det ein ikkje trenger.
Her er det drittver hele dagen. Men det får våge seg. Fuktig er det hvertfall kjenner det helt inn hehe.
God helg til deg og gutta dine også. Klem herfra

annebe

26.08.2016 kl.14:02

Så hyggelig med en Førde tur og middag ute også :)) Kan vel hende dere drar på ferie til gamle trakter om noen år..eller tror du ikke det ? Dagens trim på meg har vært at jeg har tørket støv i stua, så får mannen støvsuge og vaske gulvene etterpå :)) Du får sysle med pakking og strikking..og ellers kose deg i helga :)) Klem <3

gretashobby

26.08.2016 kl.14:52

annebe: Ja det var kjekt med Førdetur. Eg mente jo at det var siste gang før vi flytter, kasnkje. Spørs om vi kanskje blir nødd ein tur opp att. Vi får sjå.
Hatt besøk og sittet i tlfeon og på pc det meste av dagen i dag. Men godt å få unna det også. No skal eg snart gjøre noe anna. Vi får sjå
Det er greit emd helg ja. Da tar vi det litt mer med ro. Håper på bedre ver da. HA ein fin helg vennen stor klem herfra <3

Marianne

26.08.2016 kl.19:11

Hei i kvellinga.

2 nøster fra Domus i Førde burde du kunne unne deg på siste Førdeturen, ja det synes eg jammen. Sokker får en alltid bruk for og med din strikkefart forsvinner dei nøstene fort når du først setter i gang tenker eg.

Kortid skal dere flytte egentlig ?

Har innimellom lurt litt på om vi kanskje treftes før du flyttet, men kanskje det ikke er så lenge til. Og siden Høyanger ikke ligge på ruten Knarvik -Florø så er det lett gjort at det ikke skjer.

Hadde ei venninne som var i Høyanger hos sine sønner sist uke, og litt før også, men jammen klarte ho vrikke foten før vi skulle treffes så det ble ikke til det heller. Sånn kan det gå.

Ønsker deg en fin fredagskveld :)

gretashobby

27.08.2016 kl.08:54

Marianne: God morgen. Blir visst aldri at eg leser kommentarer på kvelden :). Men eg les dei om morgonen :). Ja ikkje sant. Men det var ikkje planlagd. Vi får vi sjå kor fort dei blir starta på. Det vet ingen hehe
Vi flytter den 15. september. Eller vi drar herfra den 15. Og får flyttelasset levert midt på dagen den 16.
Ja det hadde vore kjekt, men no er det kort tid att, så det blir vel ikkje så enkelt. Får prøve å få til noe når eg er i Bergen neste gang. Det hender vi er der i 3 døgn og da får eg ofte til litt blogg treff. Men vi får ta det som det kommer. Du som reiser så masse, får ta deg ein tur til Sem kanskje :).
Når du drar fra Knarvik til Florø kjører du forbi Vadheim. Det er to mil fra Høyanger. Blir 4 mil ekstra om du tar turen innom. Men du har vel ingen planer om Florø tur dei neste to ukene.
Ikkje allti alt går som planlagd nei. Men vi skal nok få treffe kvarandre en dag. HA ein flott lørdag vennen. klem

tepausen.blogg.no

26.08.2016 kl.22:17

Ønsker deg en god natts søvn og en fin dag i morgen

gretashobby

27.08.2016 kl.08:55

tepausen.blogg.no: Takk for det. Fin dag til deg også. :)

27.08.2016 kl.11:48

Takk

gretashobby

27.08.2016 kl.13:09

Anonym: Bare hyggelig.

Marianne

27.08.2016 kl.21:11

Hei denne lørdagskvelden.

15. september er ikke lenge til nei, den tiden går fort.

Eg har nok ikke planer om Florøtur det eg vet innen den tid nei. Nå skal eg være heime ei uke og så har eg tenkt meg til Seljord andre helgen i september så dagene innimellom fyker nok av sted. Eneste eg visst det plutselig blir en tur til Luster innimellom der, har lyst til Harastølen og ta litt nifse bilder nemlig. Men vet ikke kortid det blir.

Nei det er ikke langt fra Vadheim til Høyanger men bilen svinger liksom så lett til venstre i Vadheim hehe.

Men ja...kanskje eg plutselig er østpå ? Hvem vet ?

Ha en fin kveld :)

gretashobby

28.08.2016 kl.09:42

Marianne: God søndag morgen. Det gjer det ja. Skal sjå at vi treffes østpå eg. Eller i Bergen en gang. REgner ikkje emd at du dukker opp her før vi flytter. Det hadde vore kjekt å treffes og vil vi det nok så får vi det til en dag. Tiden får vise. Ha ein fin søndag i verkstedet ditt. Klem

fjellgeitbundingen

28.08.2016 kl.12:21

Hei Greta, Fint å få en siste kosetur til Førde. Alt blir siste gang nå framover, og er en fin måte å avrunde på. Her var mannen satt i gang med høy musikk og rydding, burde hive meg med, men var visst ikke riktig klar. Hadde lyst til å kose meg med blogginnleggene fra fredag, i går og i dag. Super flotte sokkepar du har fått ferdig :) Synes nå strikkinga di går kjapt. Nei, fant ikke roen her, når det er uro rundt meg. Får delta her med rydding og vasking, så kommer jeg tilbake med innlegg i kveld. Klem og ha en fin dag.

gretashobby

28.08.2016 kl.13:58

fjellgeitbundingen: Hei vennen. Er spent på om det må bli ein til. Viss vi må ha mer kasser må vi opp att. Men vi får sjå det ann litt til.
Greit å sette han igang først da. Så rekker du vel å rydde litt etter kvart du og.
Tusen takk skal du ha. Det går seint utifra det eg vanligvis strikker . Men takk for det. God rydding vennen. Da spørs det om eg ikkje les det før i morgen. HA ein fin dag klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits