Når tida går fra ein, er det godt at planer kan forandres

Einny grå dag. Men det er ute altså. Inne er det ikkje grått, men mulig litt kaos. Prøvde å få orden på litt, men så vart kaffi tørsten for stor. Bruker jo å ta kaffi, frokost og pc først. Tror det er best å fortsette med dei rutinene. 

Eg var ikkje utfor dør i går. Ikkje ein gong ut til postkassa. Men dagen var ikkje kjedelig av den grunn. Den gjekk virkelig i ett. Hadde avtale med ei vennine om treff i går. Og heldigvis syns ho det var greit å ta ein tur hit i rotet, istede for å treffes ute. For eg rakk det ikkje. HAdde egnetlig god tid. Styret litt på og snakka med tanta mi tlf. Avslutta så eg skulle ha god  til å  stelle emg. Men så ringte tlf igjen og igjen. Det var flytte relaterte telefoner, så dei måtte eg ta.Såg eg ahdde fått  sms men rakk ikkje å svare på den før klokka var over 11.40. HAdde avtale om å treffes kl 12 og eg var fortsatt i joggebukse og hadde ikkje stelt meg i det hele. Men snille Reidun kom hit. Og vi koste oss her og da ho gjekk så var eg fortsatt ikkje kome meg på badet hehe. 

Etter at besøket dero, rakk eg akkurat å lage ferdig eit sokkepar som så og sei var ferdig fra før. Før telefonen igjen ringte. Sokkene er det i lilla som dere ahr fått sett ein av før


Strikket i silja på p nr 3. 


Ikkje alltid lett å få til å fotografere, sjølv om ein har prøveføtter. Dei får bare ligge der da


Det er bare eit enkelt par, så da får det greie seg med bilder. 

Resten av dagen gjekk med til litt mer planlegging og klargjøring til litt mer ompakking. Greit å vite sånt tidlig. Men no tror eg at eg ahr kontroll på det meste. Bare eit par tre ting eg må ha greie på, men det får eg nok orden på i neste uke. 

Bare medan eg ahr skreve dette, har all tåke forsvunne ute. Det var brått så mye lysere. Kanskje det blir ver til å bevege seg ute også. Det trengs virkelig kjenner eg. Og så vil eg ha orden på rotet som har blitt skapt dei siste dagene. Ein handletur må nok også til. Tror ikkje det er fare for at vi skal kjede oss hehe. Ønsker dere ein fin dag
 

16 kommentarer

Oldemorbloggen

27.08.2016 kl.08:16

Dette var fine sokkar, med fletter både her og der. :-) Her skin og sola gjennom gråtunge skyer. Regnet har nettopp ausa ned og eg må snart på jakt etter hybelkaniner.

gretashobby

27.08.2016 kl.08:56

Oldemorbloggen: Tusen takk for det . Så heldig du er da. Håper sola skinne på deg fra blå himmel da snart. Lykke til med kaninjakt.

Liv V.

27.08.2016 kl.08:47

Morn. De fleste tlf. var sikkert nødvendige, så det må være godt å få ting avklart. Da kan en jo få stryke ting fra lista. Er jo enda noen veker til dere må ha innspurten, så god tid enda. 😃

Morrarutinane dine må du holde på, i alle fall etter at dere ha "landa" og funne roen i nye heimen.

Flotte sokker! De der må jo bli ei super gave.

Eg strikka ikkje ei einaste maske i går. Dilla og dalla med ting og tang pluss besøk, og plutselig var dagen over...😳 Sånn kan det gå. Hehe. Ingen plana for dagen, like greit på en lørdag. 😃

Ha en fin dag. Klem.

gretashobby

27.08.2016 kl.09:04

Liv V.: God morgen. Dei var nok det ja. Veldig godt å få klarhet i ting ein lurer på. Alt blir så mye enklere når man vet hva man har å forholde seg til. Ja det minker på ting på lista. Menså dukkker det opp nye ting også. Ting ein ikkje tenkte på før. Men sånn er det jo. Kan jo ikkje alt det er lurt å kunne når ein flytter så langt.
Å ja, dei skal vere med. SKulle nok ha gjort som eg bruker i dag også. Sluppe hodepinen eg fikk da hehe. Ikkje så veldig gale altså.
VArt ikkje mye på meg heller. Men om kvelden i godstolen blir det litt sakte strikking. Som på sakte tv. Ikkje fort frem akkurat.
Greit å ikkje ha planer. Dagen fyller seg sjølv som regel.
Fin dag til deg der oppe i bakken. Stor klem

Liv T gjesdal

27.08.2016 kl.09:26

så flotte sokker og flotte farger,Synes du er god som strikker de på pinne nr,3.Jeg ble ferdig med baby buksen så nå er det bare ermene og rudfelling igjen Luen er jo ferdig Det er mye kaos i mitt hodet nå og her inne og Mye som skal gjøres på kort tid.Men får se nå om vi finner oss boplass i Spania Vi reiser ned på tirsdag og blir 1 uke.Her skinner sola inn men er litt overskyet,Ser ut til å bli en bra dag,Ha en superfine dag og goe klem.

gretashobby

27.08.2016 kl.09:59

Liv T gjesdal: Tusen takk for det. Silja bør ein ikkje bruke tjukke pinner på. Da blir det ikkje fint.
Du har spennede tider forann deg. Lyukke til med jobben dere skal gjøre i Spania. Tøft å ta slike drastiske skritt. Ha ein fin dag

Hege

27.08.2016 kl.09:54

Lurte på om du har oppskrift på disse lestene for de var kjempefine? Koselig blogg du har forresten 😊

gretashobby

27.08.2016 kl.10:00

Hege: Tusen takk skal du ha. HAr desverre ikkje det. Lager stort sett sokker bare etter hodet. Ikkje er eg flink til å skrive ned oppskrifter heller. Men eg kan gi deg stikkord tips om du vil ha det. Skriv i tilfelle ein mail til meg.

Ellbjørg Skinderhaug

27.08.2016 kl.10:08

Første høststormen over Midt-Norge kom i går ettermiddag--- med bøtter av regn.

Fikk redda 4-5 krukker med uteblomster før de fikk for stor skade.No har det roa seg litt.

Dagen blir til ettersom timene går og vi finner noe og pusle med vil jeg tro. Det gjør nok dere og med å flytte kasser og krysse av på lister----😰

gretashobby

27.08.2016 kl.13:01

Ellbjørg Skinderhaug: Huff da. Vind hadde vi ikkje, men jammen hadde vi regn. Det har nok vore vind i rett retning for våres fjordarm da. Godt at du fikk redda dem i ly.
Vi planla dagen under frokosten. Og den har ikkje blitt slik enno hehe. Men vi flytter på esker og får struktur på ting. Det er viktig det også. AHr vore ute å sykla og handla litt. Men vi må handle mer. Ha ein fin dag.

fruensvilje

27.08.2016 kl.10:21

sokkane er fine og bilda er gode )) både mønster og farge kommer godt fram.

Kjekt når besøk kan komme hjem til en,særlig om været ikke er av det beste.Her regner det,men tror eg skal en tur ut uansett i dag ,det er jo bare å ta på regnklede )) ha en fin dag du også

gretashobby

27.08.2016 kl.13:05

fruensvilje: Tusen takk for dine ord.
Ja det passa perfekt i går. spesielt når det var det ho aller helst ville. Da var det vinn vinn. Vi har vore ute å sykla mellom bygene vi i dag. Det var akkurat rett tid. Ikkje så store byger, men det gjorde godt.
ellers jobber vi inne og styrer og systematiserer. og rydder. Håper du får ein fin dag

Hege

27.08.2016 kl.16:37

Hei igjen! Jeg vil bli glad hvis du har tid og anledning til å sende meg noen tips om denne sokken 😊 Jeg ser at du er travelt opptatt med flytting så du trenger ikke å stresse med dette altså. Ta det når det passer deg best 😊 Jeg finner ikke mailadressen din så jeg håper det er greit at jeg skriver det her. Mailadressen min er hege_anita@hotmail.com. På forhånd takk 😊

gretashobby

27.08.2016 kl.17:29

Hege: Rekker det ikkje no nei. Men kan du minne meg på det om eg månad elelr så. Mail adressen min står under bildet på bloggen men du skal få den her :gretabuhagen@yahoo.no. så skal eg skrive det ned for deg. MEn du må minne emg på det att ellers er eg redd det detter helt ut i stresset her. HA ein fin ettermiddag klem

mimouna

02.09.2016 kl.17:52

Ble fine, disse her! :)

gretashobby

02.09.2016 kl.18:35

mimouna: Tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits