Kasse stabelen vokser. godt å ha strikk på kvelden.

Skulle skrive innlegg eg og så satte T på tv og der dukka det opp ett program fra i går kveld som vi ikkje så.Men som var skikkelig intresant. Da ble innlegget  mitt utsatt. Ingen sakde skjedd hehe. Men skulle vel ha vore ferdig med det for lenge siden. JA ja da er det bare å komme igang no da. 

Litt usikker på veret enno. Kan bli både fint og mindre fint. Vi tar det som det kommer. Kanskje vi blir like heldig i dag på trim turen som vi var i går. Da var det ok da vi  dro  ut og i det vi kom inn att så regnet det godt ei lita stund. Greit  å slippe unna den bygen. vi tar det som det kommer. 

Fikk orden på kassene i går. Og no etter i dag for vi har litt mer å  rydde opp i dag, Tar vi det nok litt med ro med pakkingen. Er litt usikker på om vi har nok kasser, men det ser vi  neste uke. 

Dagen gjekk fort i går, for fort og merkelig kor sliten ein blir. Det som var aller best i går, var at vi fikk kvittet oss med litt vi ikkje har bruk for også. Eller samla det som skal kastes da. Når kvelden kom, var det godt å ha eit strikketøy og slappe av med. Går ikkje fort for tida, men fikk ferdig det andre sokkeparet. 


Herlige sokker å ha på. Regia 6 tråds garn strikket på p nr 3,5. Foreløpig havner dei i  lager kofferten. No har eg bare eit uferdig strikk i  kurven min. Men eg har både bommulsgarn og  nytt sokkegarn liggende der. Så det er mulig at damen begynner på noe nytt når kvelden kommer. 

Lurte på om eg skulle ta bilde av kasse stabelen, men fant ut at det var nok ikkje så intresnat. Så venter med det. HAr eg ikkje noe anna en dag, så aknskej det dukker opp. 

Skal gjøre litt anna i uken som kommer enn bare å  drive på i heimen. Det har eg bestemt meg for. Men ikkje heilt funne ut kva det blir enno. Vi får ta det som det kommer. Blir ei nok bra. Dagen i dag blir hvertfall det. Ha ein fin dag. Alle man
 

18 kommentarer

Liv V.

28.08.2016 kl.09:02

Morn. Det beste i rydde- og flytteprosessen er at en får kasta ting. Har dukka opp en del hos oss og fra innerst i skap og kott. Har ikkje savna det hverken før eller siden. 😃

Strikka lite sier du...plutselig er et sokkepar ferdig igjen. Ser skikkelig fine og gode ut.

Vi er visst lovt opphold til i ettermiddag. Kl. 6 i dag tidlig sto himmelen i "brann." Var nydelig.

Ha en finfin søndag. Klem.

gretashobby

28.08.2016 kl.09:47

Liv V.: Morn morn. Ja det er heilt sant. Og når ein har så godt tid som vi har hatt no, så har vi kunne diskutert og funne ut, nei vi treng ikkje det der. På slutten blir det nok tatt med mer enn vi trenger, men tror ikkje eg angrer på at ting vart kastet hvertfall.
Blir bare på kvelden, og hadde da gjort litt før. Fine ble dei syns eg og.
såg bildet ditt fra i morges. Det var vakkert. Da satser vi at det blir enn tørr ut i dag og.
Takk det samme vennen. klem

Lillemor

28.08.2016 kl.09:04

God søndag morgen kjære venn :-) Fine sokker, de skulle jeg gjerne hatt på i dag :-) I går ble det en uventet forespørsel fra min søster om jeg kunne bli med henne å ta ut en pen overgangskåpe. Hun bestemmer seg og ombestemmer seg, så du vet da tar ting tid ;-) Nå er frokosten klar her, sekken er pakket til skogstur. Det blåser og er kun 12 grader, men i går var det en vakker dag her i Tigerstaden :-)

Søndagsklemmer fra C. og meg til dere er på vei<3<3<3

gretashobby

28.08.2016 kl.09:50

Lillemor: God søndag formiddag der øst. Dei var veldig gode å ha på ja. Så hyggelig da. Ja kjenner til sånne damer. HAr ei tante eg og. Frokosten er vel spist no og dere er kalr for skogstur. Høres koselig ut det. Kasnkje det blir skogstur på meg elelr oss også utpå høsten. Viss dere ikkje bruker opp alt fine vertet før vi kjem oss ned. hehe.
Takk for klemmene. Liker dem. Vi sender eit par fra T og meg og

EllbjørgSkinderhaug

28.08.2016 kl.09:24

Sokkearbeid er avslappende og greit når en Ikke riktig får skikk på dagene. Noe av det mest slitsomme er når hodet driv og jobber med arbeid det ikke riktig får gjort ferdig----Slik er det nok med dette flyttearbeidet hos dere no etterhvert. Dagen nærmer seg og når den kommer er dere underveis til fortsettelsen av livet--😅

Her bryter sola gjennom kvit tåke. Kanskje får vi en fin dag. Jeg skal ta en tur til kirkegården med høstens fine røsslyng til bror min . Det går en tid før jeg riktig får inn i hodet at han er der , men jeg " jobber med saken"

Strikker litt, men har og brukt mange timer ved hardangersømmen min. Greit og få ferdig plattsømmen før vintermørket setter en stopper for det . Den andre sømmen krever ikke så mye av synet---.

Hils fra Trøndelag----

gretashobby

28.08.2016 kl.09:54

EllbjørgSkinderhaug: HEilt enig. Sokker er av det som er mest avslappende og så sjal er favtitt til det. Heilt enig der og. Er litt sånn. Heldigvis har vi fått avkalrt en del som har gjort ting litt enklere. Men har eit par ting att som vi må få avklart. Pluss at vi finner vel snart ut om vi må til Førde for å få tak i flere kasser. Det skal bli så godt å bare vere på veg nedover. Da kan det starte.
Så bra da. Kjekt at det er bra ver viss ein skal ein tur på gravstedet. Røsslyng er veldig fint på graver.
Det vil eg nok tror tar tid ja. HAr sjølv ikkje opplevd det, men T har og det tok tid.
HArdangsersømmen er vel greiest å gjøre i lys ja. Ikkje vintermørke. Som å strikke mønster i svart garn kanskje?
Vi hilser begge to til trøndelag.

Liv T gjesdal

28.08.2016 kl.09:38

Hei.Du får jo ferdig det ene paret etter det andre ,Men tenker tankene vandrer ang,flytting,Det gjør de her,Er spent på om vi finner plass å bo å får se hvordan det er og hva som er av ting.Ble ferdig med en babyarm og fikk strikket litt på jakken men tror den blir litt liten til meg,Må ha et lyst nøste til og.Idag skal jeg pakke en del garn Har vist mer enn jeg tror ,Noe må settes her hjemme .Tror ikke jeg får alt med Men får ta det som kommer.Spennende tider er det ,Ønsker dere begge en flotte dag og goe klem.

gretashobby

28.08.2016 kl.09:56

Liv T gjesdal: Kjekt å få ferdig noe også. Det gjør eg ikkje ofte no. Ja det er spennede tider. Syns fortsatt det er tøft av dere å ha solgt før dere vet om dere finner noe der nede. Men det går seg vel til.
Bir spennede å høre hvordan det går. Lykke til sier eg igjen klem

Irene

28.08.2016 kl.09:58

Hei på deg. Så mange fine sokker du har strikket. Det er nå kjekt å strikke sokker på kvelden,enkelt å ta til. Det er nå deilig å få kastet en del og få ryddet opp i ting vi ikke har bruk for. Her er det overskyet nå,men det er fin temperatur til å være ute i. Ha en fin søndag dere to. Klem

gretashobby

28.08.2016 kl.13:30

Irene: HEi hei vennen. Tusen takk for det. Ja sokker er ideelt til kveldsstrikk.
Ja det er veldig greit å få rydda opp og kasta ein del. HAr jo att veeeldig mye likevel. Litt sånn lettskya her no. Vi har jobbet hele formiddagen og så har eg vore ute å trent en halvtime. No er det sein lunch. Kos dere og kanskje kommer det sol hos dere også.

fruensvilje

28.08.2016 kl.10:18

synes du strikker bra mye eg ) ferdige med 2 sokkepar er mer enn eg er ferdige med hi hi ,fine disse der ja,burde kanskje ha noen sokkestrikk på pinnane eg også,det høstes og da blir det nok litt mer etterhvert .

Nesten litt misunnelig på att du får virkelig ryddet og også kastet litt,det skulle nok mange av oss gjort selv uten å flytte ,jeg vil kaste masse,men så var det han eg bor sammen med da ,ja ja litt lurer eg vekk innimelllom hi hi ,ha en fin dag,her blir det fullt hus i dag

gretashobby

28.08.2016 kl.13:55

fruensvilje: Takk for det vennen. Ja men det er vel ikkje heilt sammenlikngbart. Eg strikker lite i forhold til meg sjølv da hehe. Sokker er veldig greit å ha liggende i kurven ja. Kan strikke på det når lysten er der. Men no har du vel starta på genseren din og da er det vel bare det du strikker på.
Det er veldig godt. Og får diskutert har vi virkelig bruk for dette. Ja alle skulle fått kasta ein del av og til. Godt du får lurt unna litt til tider. Og savner han det aldri så gjer det jo ikkje noe. :). Søstra mi sa noe viktig til meg for noen dager siden. Tenk om det skjer noe med oss, skal ungene gå igjennom alt sammen da. Noe å tenke over.
Kos deg med fult hus.

annebe

28.08.2016 kl.13:55

Vi så på Skal vi danse i går vi, jeg liker slik lett underholdning på en lørdagskveld :)) Virker som du er flink med pakkinga, kasting og slikt er ikke så lett..men en må vel være litt "streng" og ikke dra med seg alt en har :)) Så både tøffe og gode ut de sokkene der :)) Klem til deg <3

gretashobby

28.08.2016 kl.14:00

annebe: Vi serr alltid på Stjernekamp istede vi da. Syns det er mye bedre og så slipper vi reklamen. Prøver å vere flinke begge to. Når ting bare står lagret eller ligger innerst i skap og aldri er fremme så kan ein nok godt unnvere det ja. Blir nok å holde styr på og pakke ut når ein kjem frem. Det er nødvendig rett og slett.
Tusen takk skaldu . Er veldig fornøgd med dem sjølv. Klem til deg <3

tepausen.blogg.no

28.08.2016 kl.22:06

Så flotte tepper du har laget

gretashobby

29.08.2016 kl.09:33

tepausen.blogg.no: Tusen takk for det. Er ei stund siden dei var ferdig no og godt er det. Godt nedpakka er dei og kalr for eit liv østpå hehe. Ha ein fin dag

mimouna

02.09.2016 kl.19:03

Sokkestrikking tror jeg må være verdens beste medisin mot stress. Det er noe veldig beroligende med å bare la pinnene gå. Et nytt flott par! Likte garnet.

gretashobby

03.09.2016 kl.08:21

mimouna: Ja det er eg enig i og sjal. Både små og store. Ja det garnet likte eg og. Må ha mer sånt en dag.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits