Snakk om å vere treffsikker

God morgen i den våte og mørke morgonen. Hatt noen ok dager no. Men i dag er det mørkt. Tror eg få ta inn klesstativet, sjølv om det står under tak. tviler på at det tørker noe  der ute. Fikk tøtt ei vask ute i går da. Ikkje sårlig det

Det var igrunnen ganske bra ver i går. Ikkje så mye sol, men den titta frem noen ganger. Ok temp uten at eg veit heilt kva den var og bare ei regnbyge på heile dagen. Men gjett kven som traff den? Jo da. Først hadde eg tenkt å sykle nedover før lunch, med ein tritur samtidig. Såg ut vindauga og så at det brått var så tjukt uti fjorden. Slo fra meg turen. Rydda heller litt til før lunch. Fant så ut at det ikkje vart noe regn. Så kledd meg for å gå nedover å handle, så kunne eg sitte på med T heim. Såg at det var noen få dråper på plattingen ute, så eg gjekk inn att og tok med paraply for sikkerhets skuld. Det var bra det hehe. Da eg hadde gått i 3-4 min piss regna det. Og fortsatt med det til eg kom meg inn på butikken. Resten av dagen var det tørt. Kunne ikkje vært mer treff sikker hihi

Ellers så var dagen i går som dei andre her. Eg brukte 3-4 timer på å pakke i halv kasse. Men gjorde vel litt mer enn eg trengte. Skal jo ikkje vaske ned her. For heile leiligheten skal pusses opp. Men er litt greit å fare over hyllene og slikt da. Tørker bare over, vasker ikkje.

På kvelden tok eg også som vanlig frem strikketøyet. Sat der med to vidt forskjellige nøster i hendene og tenkte. Kva skal eg starte på. Brukte faktisk laaang tid på det. Tror hodet var litt slitent. Men så la eg opp til ein ny klut da. Med fletter på om Connie foreslo


Strikket ikkje mye som dere ser. for det vart bare dette. Tok noen runder på løperen også da. Når sant skal sies. Kan vel bli flere kluter med forskjellig fletter etter hvert kanskje :).

Utenom å prøve å gjøre noe her , har eg ein avtale kl 15 i dag. Og ein annan avtale i kveld. Noe å sjå frem til. Kjekke ting begge to. Godt å ha noko å sjå frem til. Da går dagen som ein leik. Det gjorde jo dagen i går også egentlig. Brått var den vekke. Og natta i natt var det ikkje noko å sei på. Var oppe å vandra og tøyde litt 15-20 min i natt og så sov eg til morgonen. Så det var faktisk ikkje dårlig. 

Nei da skal eg spise og surfe litt. Ønsker deg ein fin dag
 

 

14 kommentarer

fruensvilje

30.08.2016 kl.07:40

ja det kan en kalle å være treffsikker hi hi ,her regna det hele førmiddagen i går så eg var glad da eg fikk tilbud om å sitte på med ei til strikkekafeen ))

Nå venter jeg på att kl skal bli 8.10 da tar eg buss til Volda ,skal møte etdiktomdagen når hun er ferdig på røntgen ,så spiser vi lunch sammen på kafe )) det gleder eg meg til .Det regner godt ute ,men men det får vi ikke gjort noe med,må iallefall ha med paraply.

Den kluten din blir fin,ja litt fletter gjør susen når en liker å strikke dem hi hi ,kos deg med dagen du også

gretashobby

30.08.2016 kl.08:44

fruensvilje: Hei, ja ikkje sant. Virkelig blink skudd hihi. Var vel heldigere med veret vi da ja. Hvertfall alle andre enn eg .
Det blir jammen kjekt da. Så kjekt at ho skulle dit på røntgen da. det passer jo perfekt for kafebesøk. Så lenge regnet detter rett ned klarer ein seg godt med paraply og kasnkje regnjakke.
Sikker på at du hadde likt å strikke dem også. Det blir ikkje så ensformig for armer og skuldrer heller da. Du burde prøve. Takk for det.

Liv V.

30.08.2016 kl.07:53

Morn. Så var det en ny dag, jøye meg. Jaja, tiden kommer i turbofart, tar imot med åpent sinn. 😃

Ikkje noe å si på klutane dine nei, er jo berre vakre. Eg hadde ikkje lagt så mye arbeid i en klut, da hadde den vel heller blitt en duk. Hehe.

Idag blir det heimedag. Håpa på at energien skal få meg til å ta et tak på loftet. Akkurat nå kjennest det sånn ut...hehe.

Fin dag. Klem.

gretashobby

30.08.2016 kl.08:47

Liv V.: Hei hei. JA nye dager kommer og farer avgårde. Greit å klarre å fylle dem med litt også.
Tusen takk det var fint sagt. Lager jo løper også. men den går det sakte med. Strikke den på p nr 3 den da.
Ikkje ein dag for å vere ute. Så da er det jo greit om eg kjem igang med ting inne viss orken er der. Og viss den gjør det er du vel alt igang tenker eg. Lykke til på loftet. Fin dag klem

Irene

30.08.2016 kl.08:12

God morgen. Ja det er mørkt og trist ute idag. Det skal vel være sånn noen dager. Kluten blir fin med flettemønster og den du laget igår var kjempefin. I disse dager er eg glad eg inne jobb. Ha en fin dag uansett vær og kos deg. Klem

gretashobby

30.08.2016 kl.08:49

Irene: Morn morn. Ja i dag blir det nok ikkje lyst. Virker hvertfall ikkje slik. Ja såg det nettopp. Muligheter for finere ver søndag. Ja ja, vi får ta det vi får. Tusen takk for det. JA det kan ein virkelig vere glad for. Sånne dager tenker eg at det er greit eg ikkje jobber i barnehage lengre. Takk det samme til deg. klem

Liv T gjesdal

30.08.2016 kl.08:16

Ja du var treffsikker igår Håper du ikke ble så veldig blaut.Sitter her kler til henting kvart over 9,Var hos guttene igår De var brune å fine å hadde mye å fortelle,Nå har jeg pakket ned noe strikk til turen så får vi se hva det blir til Flotte klut du strikker ,Ha ei flotte uke så snakkes vi,Veldig goe klem til deg

gretashobby

30.08.2016 kl.08:50

Liv T gjesdal: Ja eg var det. Neida vart ikkje våt. Hadde jo med paraply, så det gjekk greit. God tur og lykke til så hører eg sikkert fra deg når du er tilbake att. klem

annebe

30.08.2016 kl.16:41

Har bare tørka tøy ute et par ganger i løpet av sommeren ..har stort vaskerom så er så lettvint å henge det der :)) Her er været vekslende , men ikke dårlig heller..greit liksom..

Jeg har besøkt mormor i dag :)) Nå blir det bare "sløving" resten av dagen :)) Flettestrikk er så fint ... Klem <3

gretashobby

31.08.2016 kl.09:04

annebe: Eg henger ut så snart eg har anledning. Liker så godt lukta av tøyet når det får tørka ute. Og når det er litt vind, så tørker det jo så fort. Og det er og kjekt. Kjekt at du fikk til det. Takk eg er veldig enig med deg i det. HA ein fin dag. vennen klem <3

Marianne

30.08.2016 kl.23:01

Hei sent på kveld.

Våknet i dag tidlig og hørte det striregnet så eg snudde meg rundt og sov litt til. Glemt var klesvasken som stod ute på et stativ og helt sikkert var knusktørr i går kveld.

Det ble å ta inn klissvått tøy og tromle det før eg hengte det opp igjen.

Sånn kan det gå.

Dagen har gått i maling av soverom eg pusser opp, klippet håret har eg også fått gjort, og så fikk eg fatt i noe som virkelig fikk meg til å føle meg fornøyd med dagen. Men det kan du lese i mitt blogginnlegg :)

Ha en riktig god natt :)

gretashobby

31.08.2016 kl.09:14

Marianne: Hei. Eg var nok i seng da du skrev dette ja. ER nok godt å kunne gjøre det. Bare snu seg rundt å sove videre om ein våkner or tidlig :). Hehe, huff da. Glad eg har tak over der klesvasken stå no. eller stod i går. Tok den inn på formiddagen og satte stativet på badet. For det hadde ikkje tørka noe serlig. Men regner med at det er tørt no. Får ta det når eg gir meg her.
Du jobber på skjønner eg. Koser deg da når du ahr litt å holde på med. HAr nok alt lest det innlegget alt ja. Spennende lesning HA ein fin dag vennen.

mimouna

02.09.2016 kl.19:09

Alltid lurt å ta med paraply på Vestlandet! Den kan du legge igjen når du flytter. ;)

Godt å slippe å vaske ned leiligheten, det er tungt!

gretashobby

03.09.2016 kl.08:23

mimouna: Ja det er visst det. Bare i vår vi ikkje trengte det. Vel tror nok eg kan trenge den der øst også. Men kanskje ikkje var dag. JA det er veldig godt. Spes når vi skal flytte så langt.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits