Ja ja, da er ho igang att

God morgen. Det er ok foreløpig, ute altså. Det regner ikkje, gradestokken viser 13 og kanskje det fortsetter. HAr ikkje sjekka yr eller storm. Det får bli som det blir.

Dagane går visst fort avgårde. virker sånn. Eg sat jo her og skrev innlegg nettopp føles det som, og så var det i går morgens. Ja ja , godt at dagene går. Alternativet er så mye verre. 

Hadde ein finstart og god driv i går formiddag, men rundt lunch tider vart eg litt uggen i hodet eller kva eg skal sei. enda eg hadde så mye å sjå frem til. Ordna det med å stelle meg litt før enn eg trengte å gjekk nedover. Var heldig og traff to eg kjente og snakka litt med dem. Før eg kl tre gjekk på Kaffe Tellegrafen og spiste Cesar salat sammen med Anneli. Det vart muligens siste treff før eg flytta det og. Vi utnytta tida godt og sat der vel i nesten 3 timar og skravla. Det var så kjekt. HAr blitt altfor sjelden dei siste åra. Men vi er liksom på kvar vår plass i livet. Så da blir det slik. Fikk ein skjønn liten kopp av henne. Ho veit eg er glad i kaffi og ein kopp elelr krus med hjerte på blir  brukt. OG ho blir huska uten tvil. Vi møtes nok igjen garantert. :)

Men kva ahr alt dette m3d overskrifta å gjere. Jo no skal du høre. Når eg kom heim, skulle eg jo roe ned med kjøkkenkluten eg starta på i går. Men så vart det ikkje slik. Eg starta på lange strømper i stede eg da


Ikkje gode bilder nei. Men det var jo litt seint da. Dette blir fremme på sokkenen/stømpa


Eller så blir dette fremme og det andre bak hehe. Ikkje lett å sjå. Eg får ta nye bilder når eg kjem litt lengre, for dette var da elendig. Men da har eg brått tre strikk att. Ikkje bra. Men overlever vel tror eg hehe.Finnes vel verre ting kanskje. Sjølv om eg kanskje ikkje har tom strikkekurv når eg drar. For det er jo mulig at fruen starter på grytekluter også. Vi får sjå . Er vel ikkje så nøye tror eg. Greit å ha noe å slappe av med når kvelden kjem. 

Det blir treff på meg i dag og. I dag blir det sein lunchtid. Gleder meg til det Så får eg prøve å gjere litt her før den tid. Håper dagen smiler til deg. 


 

 

12 kommentarer

fruensvilje

31.08.2016 kl.08:30

god morgen )) hyggelig å gå ut ilag med gode venner ja,litt vemodig med tanke på att det kan bli lenge til neste gang,men igjen,du får nok flere nye fine venner som du kan ha det hyggelig ilag med når du flytter også,ja hvem hvet kanskje har dei en trivelig strikkekafe der også ).

Det måtte bli flere trikk på deg ja hi hi ,men dei er alle små så det går nok bra,litt enklere en en korg full av store tepper og kofter ) Hygg deg på kafe i dag og ha en fin dag

gretashobby

31.08.2016 kl.09:18

fruensvilje: Morn du. Ja det er jo det. JA ting forandrer seg. Og dlivet går videre. Noen tar ein farvel og nye kommer til. Men noen forblir venner sjølv om ein flytter.
Å ja da. Eg ahr ei vennine der alt. Som er med i Nøtterøy og Tønsberg revmatikerforening. Og dei har strikke kafe på mandag formiddag enten en gang i månaden elelr noe slikt. Og min vennine skal ta meg med dit når eg har kome iorden. Så det blir bra vet du.
Ja det måtte jo det heh. Men ja som du sei, dei er små. Tepper blir det nok lenge til om det blir. Hvertfall slike tepper. Takk det skal eg. Takk det samme

Liv V.

31.08.2016 kl.08:40

Morn. Hehe, helt klart at det kunne vært verre ting som skjedde enn at du laga deg fleire strikkearb., og sokkane ser ut til å bli fine, med fletter. 😃

Eg ha ikkje fått utdelt gener som gjør at eg kjeda meg, så dagane flyr. 😃 Skulle av og til ønska det var omvendt...Koselig samvær er jo ikkje med på å forlenge dagen akkurat, men du verden så kjekt. 🌸🌸

Ha en fin dag idag og. Klem

gretashobby

31.08.2016 kl.09:24

Liv V.: HEhe, så du mener det ja. JA da det er fletter på vet du. Kan jo ikkje anna enn å lage ting med fletter no kan du skjønne hehe.
Nei det gjør jo ikkje eg heller. Men av og til så kan ein vere litt utenfor i humøret, sjølv om det ikkje er kjedsomhet som plager ein.
Det er sant. Timene flyg ikkje avgårde dei fyk avgårde da.
Takk det samme. Klem er på veg og virker som den fortsatt kan vere tørr når den kjm opp i bakkane. :)

fjellgeitbundingen

31.08.2016 kl.12:13

Hei Greta, håper dagen smiler til deg også. Flirer litt over denne milde oppgittheta over ikke å klare å styre seg. Kjenner noen som pleier å si at man ikke kan ha kontroll over alle punkter i livet sitt. Å det å ha en svakhet for strikkeprosjekter, ja det lever du godt med. Jeg synes du er flink å fullføre prosjektene. I morgen begynner september, så da er det bare dager igjen til du flytter. Kanskje litt mange dager, men kanskje ikke..Jeg er så spent på dine vegne. Håper du vil stor trives. Men det tror jeg du vil. Klem

gretashobby

31.08.2016 kl.15:48

fjellgeitbundingen: Hei kjære du. Dagene smiler til meg. Men ikkje sikkert eg smiler tilbake heile dagen. Men det burde eg jo. Hehe.
Er vel lov så lenge eg alltid gjør ferdig tinga mine hehe. Må jo ha variasjon i vardagen eg og.
Eg og er spent. Og dagene går fort, Men det hadde vore godt å komme igang med sjølve flyttinga no. Eg og tror vi vil trives bare vi kommer i gang så går det bra.

Marianne

31.08.2016 kl.16:36

Ja se der ja, der var ho i gang igjen :)

Er spent på å se når du har komme litt lenger så en ser mønsteret bedre.

Her er det ikke ei maske som blir strikket, maler og pusser og grunner og styrer på heile tida. Men no får det snart være nok, tar straks pause og da blir det mer strikk.

Ha en fin kveld :)

gretashobby

01.09.2016 kl.08:03

Marianne: HEi på deg. Ja der var ho igang du. JA det får du nok se etter hvert. Men ikkje i dag hehe.
Kan ikkje holde på med alt på en gang. Blir ikkje mye strikket her heller. Men om kvelden blir det strikketøy i godstolen. Kan liksom ikkje anna. Fin ny dag til deg snuppa

Lillemor

31.08.2016 kl.20:13

God kveld i stuen :-) Her passer vi et sykt barnebarn med feber, ørebetennelse, ja i det hele tatt. Pappaen er lege vet du, men hvem tar oss av han, det er vi gamle skolelærerne, må le. Det har vært litt skummelt i 2 dager nå, 40.7 i feber på det høyeste, men i dag virker han kvikkere og sover nå. Måtte ta han til Akutten natt til i går, C. var nær ved å bryte fartsgrensen, men vi kom da frem, og det fort. Nå er dere snart her østpå, vi må da kunne klare¨og treffes etter hvert, når dere har kommet i orden, det hadde vært koselig :-) Ha en fin kveld og kos dere, vi skal prøve på det vi også :-)

Kveldsklemmer på vei fra oss to til dere to<3<3<3

gretashobby

01.09.2016 kl.08:06

Lillemor: God morgen vennen. Jammen godt for dei så at dere bor så nært. Hva skulle dei gjort uten dere. Høyres skummelt ut ja. Ser C for emg i trafikken midt på natt. Heldigvis er ddet jo ikkje mye trafikkk da.
Ja no er vi snart østpå og det blir spennede. JA det får vi nok til etter hvert vet du. Vi får ta det sånn litt etter hvert.
Det ble en tidlig kveld. Og no har ein ny dag vart ei stund. Håper den lille er mye bedre i dag. Nyt dagen og pass på hverandre . Stor klem fra våte vest <3 <3 <3

mimouna

02.09.2016 kl.19:11

Noen dager er det bare mer fristende å begynne på noe nytt. Og både sokker og kluter er jo ting som blir brukt. En fin start. :)

gretashobby

03.09.2016 kl.08:27

mimouna: JA får det over meg av og til. Men no er det slutt altså

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits