Ja ja er vel ikkje noe anna å sei

God morgen. Får vel sei det sjølv om hodet er tungt, det er gått og vått ute og rundt meg er det bare rot. Hehe, nei slik skal ein ikkje starte dagen. Eg har deilig frokost blanding foran meg. Ei  heil kanne med kaffi, Sove litt for mye i natt, og dermed må eg vere veldig uthvilt. Været ute kan eg ikkje  gjer enoko med, så det er ikkje vits i å syte over. Hodepinen forsvinner når eg har fått meg kaffi og kroppen har fått gått seg til. Rotet. Jo eg kan gjere noe med hvertfall litt av det. Skal bli  ein flott dag. Da er det bestemt ja

I går fikk eg gjort lite, men mye om dere skjønner hva eg mener. Ting tar tid og ikkje alltid lett å få tak i dem ein vil ha tak i.Og når hoved mailen min datt ned, ja da tar det tid å fikse det og. Slitsomt å få til for ein ukyndig person.Men no har eg ordna meg slik at eg kjem inn på begge mailene mine fra samme sted både på pc og mobil. Det er greit ja. 

Fikk også svar på dei siste spørsmåla eg har lurt på. Så no veit eg ,tror eg, kva som skal skje. Det er godt. Fikk også bevega meg litt ute. Var så sur på regnværet at eg kledde meg og sykla i 20 min ute. Våt og kald vart eg. Men det gjorde så godt. Hadde på regnklede, men når ein sykle så kommer det til litt regn uansett da. Seinare fikk eg levert fra meg det siste av restegarnet mitt og gjekk nedover og heim . Så eg fikk utnytta dagen litt. 

På kvelden ville eg. lage noen mønster på kluter. Og så har eg begynt på eit par før her om kveldene. Så ja kva skal man sei om dette bildet her


Tror det greier seg no. eg som bare hadde ett strikk og skulle fullføre det. Ja, som dere skjønner, det funker ikkje for meg. Men så mange kluter på en gang er ikkje nødvendig vel? Men ville prøve ut  flere mønster. Og ja da, alle desse strikka hr flettemønster. Noen veldig enkle og andre litt mindre enkle. Hadde lyst til å prøve ut ett litt mer intrikat mønster, men så var eg heldigvis for trøtt. No har eg heldigvis ikkje mer pinner i rett størrelse. Så da blir det ikkje no. Har vel nok med å prøve å ferdig stille desse fremover. 

I dag får eg få skikk på meg sjølv og så på det eg har rundt meg. Kan ikkje gå inn i helgen og det ser sånn ut. Altså brette opp armene og få det litt levelig denne helgen. 

Må hente meg ein kaffi til. HA ein fin dag til dere. 
 

10 kommentarer

Liv V.

02.09.2016 kl.08:46

Morn. Er godt å være utkvilt. Du merka det vel best utover dagen at det ikkje blir tegn på å være segen. Hehe.

Jaja, sånn har du det med strikk. Masse mønster og arbeid i en (mange) klut(er). Hehe. Heldigvis gjør en så en vil med det sjøl. Er vel ikkje så alvorlig om du ikkje bli ferdig med det heller, tar vel ikkje all verdens plass på flyttelasset.

Venta besøk eg om en times tid, så nå får eg begynne å virke. Fin dag. Klem.

gretashobby

02.09.2016 kl.09:42

Liv V.: God frmiddag. Ja det er godt no, men det var ikkje så godt da eg våkna. Sovna til att kl 5.45. Nei tenkte eg, vil ikkje opp no. Prøvde å snu meg litt og jammen funka det. HAdde nok ligget i samme stillingen til eg våkna 07.15. Derfor var hodet ikkje med emg. Men no er det fint. Ja får sjå om ein slipper å bli segen. Veret lover jo ikkje så mye god ute tid, så vi får sjå.
Ja heldigvis så gjør vi som vi vl. Og da gjør eg sånn hehe. Nei eg har ikkje tenkt å stresse med å få det ferdig. Dei får plass i korga m som står ved stolen og den skal vere med i bilen vår, så den kan være full den :D
Så kjekt da. Alltid kjekt emd besøk. Ja vel ikkje slik det er her no da, men vanligvis. Kosa deg masse. Ha ein nydelig dag. Klem

fruensvilje

02.09.2016 kl.08:57

God morgen ) nei været får en ikke gjort noe med,jeg trodde vi fikk dette ruskeværet i går og tok en real bakedag,i dag ville eg i skogen og nå bøtter det ned,så sånn er det ) .

5 kluter + et sokkepar det blir 6 strikk det,ja det burde være nok i en gang hi hi ,men det er små ting så dei blir nok ferdige om ikke alle blir det i løpet av 2 uker så fulfører du bare i ditt nye hjem ) .

Rot må det bli når en skal flytte ,det er bare å puste rolig og ikke bry seg om det,tenk kor koselig det blir når dere skal pakke ut og skape en ny heim sammen i nye omgivelser ) Kos deg med dagen ,jeg kommer nok til å kle meg utpå dagen og spasere en tur uansett vær )

gretashobby

02.09.2016 kl.09:46

fruensvilje: God formiddag. Så synd da. Men du rekker nok å gå i skogen en annen dag. Og blir lysten for stor så kler du deg vel å går i skgoen likevel. Regner vel ikkje så mye inne i skogen.

Tror du det. JA det burde det. Sjølv om eg kjenner veldig lyst til å legge opp ett sokkepar i fabel også. Uten mye mønster altså. Trenger ikkje å få ferdig noen av desse før eg drar. Har plass i koga mi og den skal stå i bilen, så det går bra.
Å ja det skal bli godt. Må leve i rot ei god stund fremover. Men eg kan ta vekk det rotet som ikkje trenger å være der. Men er det rot fra før, så er det så eltt at det blir mer også. Skal snart ta ei oversikt å gjøre noe med det eg kan gjøre noe med.
Det m nok eg også. Kan ikkje sitte inne hele dagen. Må bevege meg litt. Kos deg med dagen din

Ellbjørg Skinderhaug

02.09.2016 kl.09:14

Virker som du er blitt hekta på " flettekluter" , men når jeg vet du har fått ny bok med fletter skjønner jeg det vel. Greit og prøve på små ting, og det er ikke tiden for store prosjekt. Men---- er ikke smale fletter best på små kluter---?

Her samles poser med klær som skal leveres Frelsesarmeens klesinnsamling i dag. Vi har stasjonen bare noen hundremeter fra huset så jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjør det oftere. Har ikke lett for å kvitte meg med noe, så det er vel grunnen----

Elles går dagen sin gang med det som dukker opp ----

gretashobby

02.09.2016 kl.09:50

Ellbjørg Skinderhaug: Ja bare det at eg fikk den boka, fikk meg til å lage ett par av klutene uten å sjå i den. Men etter å ha kikka i den, har det kome flere kluter. Får sjå om eg får til flere etter at noen av dei andre er ferdig. vi får sjå :)
MAn kan ikkje tenke på alt vet du. Greit å ta litt når ein først holder på. Kan hende det er hovegrunnen ja. Kjenner til den der. Men no er det ei fin tid for å gjøre det hvertfall.
Det gjør den her også. HA ein super dag.

mimouna

02.09.2016 kl.19:18

Man blir jammen våt av å sykle i regnet, ja! Men frisk luft gjør godt (nesten) uansett.

Kreativiteten din blomstrer jammen også. Det blir mange fine kluter på det nye kjøkkenet ditt. :)

Jeg trodde ikke det var så lenge siden forrige gang jeg var innom bloggen, men det var det jammen! Du er "kalenderen" min, hihi. Må jo få med meg alt.

Håper du får en fin helg i regnet. Klem.

gretashobby

03.09.2016 kl.08:31

mimouna: Det gjorde godt det er heilt kalrt, sjølv om eg vart våt. Ja har vært litt kreativ i det siste. Men no får eg prøve å gjennomføre litt også.
Jo da det er ei stund siden du var innom hehe. Men du får som regel med deg det meste :) Hehe, ja som regel blogger eg jo kvar dag. Blir aksnkje litt mindre med det samme eg flytter, men kanskje ikkje. Vi får sjå. Takk for det. Skal nok gjøre det beste ut av kvelden. Klem fra emg til deg

fjellgeitbundingen

03.09.2016 kl.07:38

Ha en fin dag, Greta :) Håper den blir kos. Skjønner det er litt tungt hos deg med rot, pakking og dårlig vær, men ser det er spådd høytrykk, også hos deg på mandag å da er det gode muligheter for litt varme og fint vær. Håper det varer hele uka... Er mørkt her allerede kl 22, og denne høsten var det en omstilling. Pleier jo å synes kveldene med te og stearinlys er riktig så hyggelig, så må finne igjen roen og strikkeprosjektene mine tror jeg. Er vel dags å fullføre mine prosjekter også :) Spørsmålet er om jeg har et prosjekt som burde snike i køen?

gretashobby

03.09.2016 kl.08:44

fjellgeitbundingen: Takk skal du ha vennen. Det går opp og ned. No har eg hatt noen fine dager. Der rotet ikkje ahr gjort meg noe. Og kreativiteten har fått blomstre. JA skal bli bra ver sier dei. Skal ta imot det med glede om det slår til :).
JA det er noe å innfinne seg med at no er det høst, og no skal vi kose oss mer inne :). Du finner nok roen etter hvert. Ja kanskje det. Du får finne ut kva du skal ta tak i først. Ha ein flott dag vennen. Klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits