Måtte bare, no er det stopp altså

Får starte på en annen måte i dag vel. Nei kvifor det. God morgen i denne grå verden, men smiler gjør vi likevel. Tåka letter nok i dag også. Eg skal ha ein roligere dag enn i går. I går var ein slik dag der eg jobba på hele  dagen. Stod og  gjekk mer enn godt var gnikka og gnurte , ordna og styrte, og kva vises. Nei ingen ting hehe. Vi skal jo ikkje vaske ned etter, men altså litt ruska og rask, støv og anna dukker frem når ein tømmer alt. Så dro eg frem komfyren f.eks. Ja ja da var eg igang da. 

Så i dag trenger eg pause. Skal ikkje gjere så mye slikt til. Men litt blir det vel når dei siste skapa blir tømt også. Men i dag tar vi fri. HVertfall noen timer. Det viser seg nemmelig at vi må ha mer kasser. Trenger flere typer og da tar vi oss en tur sier sjefen. Dermed blir det en Førdetur til hehe. Slik kan det gå. 


Da eg endelig satte meg ned, var trangen for stor. Måtte legge opp sokker. Dette er jo skikkelig sløve strikk sant? Så da kunne eg jo legge opp ett par i barene størrelse også, ikkje sant


Hadde bare ett nøste i denne fargevarianten og da må det bli baren sokker. Men da skal eg ikkje legge opp flere. No skal dei bare få vokse litt, alle mine strikk. Det har eg lovet meg sjølv. Og eg kan jo ikkje skuffa Greta heller da ;)

Det vart egentlig litt feil det eg skrev at eg bare stod og jobba. Eg sat litt på rompa og brukte hodet også. Eg er nemmelig ei slik som syns det er nyttig å skrive lister for å huske ting. Vere sikker på at ein får gjort alt. Og det gjorde eg i går. Liste for når ting bør gjerast, hvor fort det kan gjerast. Ops der kom eg på noe eg har glømt. Må jo skifte fastlege når vi flytter. Det må opp på lista tvert. Og så kom eg nett på noe anna som må opp på ei liste til flyttefolka. hehe. Når ein skriv kjem ein på meir. Da får eg avslutte så eg får med meg det. HA ein fin dag. 
 


 

10 kommentarer

EllbjørgSkinderhaug

03.09.2016 kl.08:39

Strikkepinner og sokkegarn må stilletiende bare finne seg i at du setter i gang når du Ikke klarer vente ------.

Ja -ja---- det tar samme plass på flyttelasset om det er påbegynt eller ligger i nøsteposen.

Tviler ikke på at dette flyttelasset er godt forberedt og listeført---. Ha en fin dag i Førde---

gretashobby

03.09.2016 kl.08:46

EllbjørgSkinderhaug: Hehe ja er vel no i det. Ja det er sant. så lenge det får plass i kurven min så er det jo greit. Men no er det slutt.
Hehe, gjør så godt vi kan. Så får vi se etter hvert når vi har kome frem om vi burde gjort ting bedre.

Liv V.

03.09.2016 kl.08:59

Morn. Hehe. Ja nå skulle du ha nok ulike og klargjorte strikk. Hehe. Eg er ikkje sikker på om du lar være å skuffe Greta, noen daga til flytting enda...😃 Spørs kem av de to Gretaene som er sterkaste.

Eg digga lister og blir mer og mer avhengigav de, vet ikkje om det er så positivt....😳 Bra hjelpemiddel når det gjelder å få system på ting i alle fall.

Idag skal eg på kino. Fikk ikkje gått på premieren på "Høyanger gjennom 100 år." Blir satt opp igjen idag, heldigvis.

God Førdetur til dere og fin lørdag. Klem.

gretashobby

03.09.2016 kl.09:08

Liv V.: God morgen. Ja eg ahr det heilt kalrt :). Hehe ja vi får sjå. Det vet vel ingen hihi. Men kanskje ....
Så gøy da. Jo da det er det. Heilt klart. HAr alltid brukt lister eg da. Sjølv da eg var heilt heilt ung.
Kos deg på kino. Godt den ble satt opp att så du får den med deg. Det var kjekt å høre.
Takk for det. Vi drar snart no. Kos deg på kino og ha ein ellers fin dag. klem

mimouna

03.09.2016 kl.12:49

Man trenger en fridag innimellom også. Og kjekt med en ekstra Førde-tur, selv om det er for å hamstre flere kasser og esker.

Lister er smart! Man slapper mye mer av når alt som må huskes er flyttet fra hodet og ned på papiret.

Og så ble det jammennye sokker i dag også, hihi. Smart å bruke de enslige nøstene til barnestørrelse.

Her er det styrtregn og sol om hverandre i dag, veldig merkelig vær. Men sånn er det visst bare for tiden. Begynner jo å bli vant til det.

gretashobby

03.09.2016 kl.16:38

mimouna: Hei vennen. JA man gjør det. VArt bare ikkje det og det kjenner eg på kroppen no. Så da får resten av kvelden blir veldig rolig no da.
Vart litt kos da. For vi må jo på kafe når vi er der. Spiste havregrynsgrøt til middag i går og tar vel det i morra også. Så gjør det ikkje noe om vi spsite middag i Førde i dag hehe.
Ja veldig greit med lister.
Ja måtte jo bare hihi. Skal snart bort i godstolen no. HAr og i Førde har det stort sett regna. Sol har vi ikkje sett noe til. ikkje eg hvertfall. Skal bli fint i morgen sei værmeldingen. Vi kan jo alltids håpe die har rett. HA ein god kveld vennen. klem

annebe

03.09.2016 kl.17:18

Om man har jobba litt ekstra en dag, er det lurt å ta det litt rolig innimellom for å hente seg inn igjen :)) Men godt å få ting unna da...

Greit å ha litt strikk i ulike farger å veksle på , og det er vel ikke lenge før begge para er ferdige tenker jeg :)) Lager meg noe små lapper med ting jeg må huske på..ligger som regel på kjøkkenbordet :)) God helg videre :)) Klem <3

gretashobby

04.09.2016 kl.09:05

annebe: Ja det er det. Skulle ønske eg gjorde det i går. Men no er det gjort og godt er det også. Men fått svi litt for det ja. Alt går seg til.
Ja det er det. Lite tid til strikking og når eg ahr tid så orker eg ikkje så mye. Men det er godt å kunne slappe av litt med strikking.
Tar nok litt tid ja. Men det er ikkje nøye det.
Her ligger det flere A4 ark med ting som skal huskes og gjøre. Så er det vare å stryke ut når det er gjort hehe.
God søndag ha ein fin dag. klem <3

03.09.2016 kl.17:38

Glad det Ikkje er eg som skal flytte, men det blir sikkert fint og kjekt når det er overstått.

gretashobby

04.09.2016 kl.09:06

Anonym: Det blir så bra til slutt og så får vi jo rydda opp masse masse no når vi pakker og flytter da. Greit å minske litt av alt ein har

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits