Veit ikkje kva eg skal kalle det, men glad vi dro heim når vi gjorde

God morgen. Vet dere hva eg ser når eg ser ut vindauga , jo eg ser blå himmel. Det var meldt ja, men det såg virkelig ikkje ut som det skulle slå til i går da eg la meg hvertfall. Men ikkje suffa ne, langt ifra. Det blir det jo sol da etter kvat. Og kanskje kan det tørke bitte litt opp også. Kanskje vi tar oss ein aldri så liten tur på fjellet og ser ned på Bygda. Men det får bli utpå dagen. først får vi gjere det som står øverst på lista for dagen i dag. Blir nok litt såkalla papirarbeid sjølv om det blir på nettet. HAr litt å ordne der begge to. Da er det greit å gjere det samtidig. 

Vi var jo i Førde i går. HAdde eit par ting vi skulle ordne og gjorde faktisk ikkje noe anna. Bortsett fra at vi spiste på kafe da. Det hører med. Vi ble ferdig fortere enn vi trodde og kjørte dermed heim for å gjere litt i heimen. Hadde jo tenkt å ikkje gjere noko her i går, men så tok vi fryser og kjøleskap og gjorde det virkelig skikkelig. Hjelpte veldig på avriminga. Gnikka og gnura litt vel mye, kjente eg etterpå. Var jo det eg ikkje skulle. Men når man gjer noe, så må man jo gjere det skikkelig. Og som så mye anna slikt, har det blitt neglisjert ei god stund. HAr brukt tida på andre ting. Vart heilt tom for krefeter og kroppen var skikkelig sur på meg. Ja ja, får vel den blid att etter kvart. No er det slutt på slik vasking her i huset. jippi. :)

Utpå ettermiddagen såg eg brått at det hadde gått eit ras langs den vegen vi hadde kjørt på. Vi hadde kjrøt der en time før, så det var ikkje fare for oss, og ingen biler vart treft. Men hadde v kome etterpå, måtte vi kjørt laaaang omvei for å kome heim. Godt vi dro heim da vi gjorde. Er jo ikkje så lenge siden den vegen opna, så det var veldig uventa at det skulle rase der. HVertfall for oss. 

På kvelden ja da strikket eg litt ikkje mye. Armane mine var ikkje heilt gode, så det vart ikkje mye. Men fikk ferdig ein av klutane. 


Fortsatt ikkje enkelt å ta bilde inne om kvelden, men sånn blir det vel fremover. HAr tatt med og uten blits og det er stor forskjell på fargen da


Dette er rettest farge, men mønsteret viser ikkje så godt da. Dette er uten blits. Har strikket den i Nova på p nr 3,5. T syns dei skal vere firkanta, så  gjør eg så godt eg kan med å få dei firkanta da :). 

Dagen i dag, jo eg tror vi må ein tur på fjelelt utpå dagen. Skrev vel det tidligere i innlegget også. Må bli litt varmere og helst litt tørrere først. Men dagen skal brukes både fornuftig og til avkobling. Kva planer har så du da?. Uansett nyt den. 
 

14 kommentarer

EllbjørgSkinderhaug

04.09.2016 kl.08:53

Septembersola gir morgenen en spesiell glans. Håper det varer utover dagen litt.

Den kluten din ville blitt noe av et fint forstykke på en genser eller jakke------

nyt dagen på fjellet om dere drar----

gretashobby

04.09.2016 kl.09:08

EllbjørgSkinderhaug: Sola kjem nok ikkje over fjellet før godt over kl 12. Men ser at det bli fint i løpet av dagen.
Ja det tror eg du har rett i. Det skal nok bli det ein gong vil eg tro.
Vi drar nok ein liten tur utpå dagen. Håper dagen din blir vakker

Liv V.

04.09.2016 kl.10:42

God dag. Tydelig at høsten er her. Skjer mye når vi ikkje ser sola på lenge. Ho kom ikkje her oppe før etter halv ti. Tre tima seinare enn i sommar. Men ingenting slår en flott høstdag, det er mi meining. Klar luft og passelig varmt i sola. Herlighet så godt. ☀️😃

Ekkelt med raset i går men det gikk heldigvis bra.

Ingen plana. Sitte ute og kanskje en tur.

Ha en flott fjelltur. Klem.

gretashobby

04.09.2016 kl.12:18

Liv V.: God formiddag til deg. Ja no er høsten her. Heilt klart. Var ute å rusla ein liten tur etter frokost. Skikkelig kald høstluft. Her har ho ikkje kome enno. Skal bli godt når den dukker opp. Vi tar oss en tur etter lunch . Opp på fjelelt og titter ned på bygda. :).
Ja det gjekk heldigvis bra.
takk blir ein liten men sikkert fin tur. Kle og kos deg med høstsola

Irene

04.09.2016 kl.11:10

Hei på deg. Fin klut du har laget. Kan bli fint mønster til en pute. Eg tenkte på deg når eg hørte om raset. Er glad dere kom dere hjem før raset gikk. Idag blir det en nydelig dag,så vi for ta oss en spasertur idag. Ha en strålende dag dere to og kos dere😊 klem fra meg

gretashobby

04.09.2016 kl.12:22

Irene: Takk skal du ha. Vennen. Veldig glad vi slapp unna det ja. Ja det blir nok fint no når sola kjem om litt her og. Vi skal om en times tid opp å fjellet tenker eg. Kos dere dere også. Klem herfra

fjellgeitbundingen

04.09.2016 kl.23:08

Hei Greta, så koselig du har hatt godt vær i dag. Håper du kom deg en tur på fjellet. Kanskje jeg kan håpe det kommer noen fine bilder i morgen, og at det blir fint vær her som meldt i morgen, men du verden som det har regnet i dag. Øset ned, og hatt et lite solglimt, før det på nytt øste ned. Sånn skikkelig regn som slo på vinduene. Men i morgen har eldstemann overnattingstur, så håper de får godt vær, og at de får det som en sosial tur, bi mer usosialt om det bare regner.Også håper jeg på godvær på fridagen min på tirsdag. Hadde så lyst på langtur på fjellet. Fra morningen av. Blitt for lite turer nå, bare noen få siste uke og ingen fjellturer direkte. Synd du plages med armene etter sånt arbeid. Håper du alt er god att. Må du ha en riktig god natt. Her må jeg roe ned litt etter kveldens arbeid, før jeg finner senga igjen.

gretashobby

05.09.2016 kl.09:33

fjellgeitbundingen: HEi vennen. JA det gjorde eg. Ikkje lang tur å neida, men det var ikkje planen heller. Planen var å gjøre akkurat det vi gjorde.
Det er kjedelig. spesielt på en søndag når alle har fri. Men sånn er det jo av og til da. Håper regnet har gitt seg til i dag og eldstemann får ein super overnattings tur med skolen.
Satser på at du får turen din i morgen da. Kossen kalrer du deg om vinteren foresten ?
Ja da går eg til att vet du. Er bare slik. Kroppen tåler ikkje så mye som eg vil. Og ikkje ryggen heller. Men slik er livet. Blir bedre når eg får trent rett igjen. Og det skal ordnes fort etter at vi ahr flyttet. Gleder emg veldig til det.
Sov nok godt da du skrev dette her. HAdde ei god natt i natt. Er så ymse emd det for tida. Når eg gjør mer enne g skal liker ikkje kroppen å ligge iro helelr. Men fikk bra med søvn i natt og det er bra. HA ein flott dag. Klem

04.09.2016 kl.23:18

Ønsker deg en fin dag i morgen

gretashobby

05.09.2016 kl.09:33

Anonym: Tusen takk :)

fruensvilje

05.09.2016 kl.08:06

Høres ut som dere dro hjem i rett tid ja,skummelt når det går ras over veiane.

Avrime fryser burde nok jeg også gjort,no har eg to da og en er stor ) vi får se om det kommer en ny regnværsdag, i dag er himmelen blå og eg skal på strikkekafe )) men det erførst kl 12 .

Flott klut,mønsteret kommer godt fram men det er på bilde uten blitz ,ha en fin mandag

gretashobby

05.09.2016 kl.09:36

fruensvilje: Ja vi gjorde nok det. Og kjekt å ikkje må kjøre flere timer ekstra, når ein er på veg heim om regner med å vere heime om 40 min.
Ja du har jo lager plass for krisetider også du da. Men avriming må til av og til på alle frysere.
Regnveærsdager kommer, så det trenger du ikkje å frykte. Men i dag er det ikkje dag for det. I dag må ein vere litt ute. HVertfall etter at sola kommer. Skal sykle på besøk kl 11. Da må eg nok kle emg godt. Men når eg drar heim er det nok varmt.
Takk for det. Ja det er vel uten bliz som var det beste denne gangen. Fin dag til deg og

mimouna

06.09.2016 kl.14:03

Ras er skumle greier! Ikke noe kjekt med lange omkløringer heller, så det var bra dere rakk å komme dere hjem før det skjedde.

Fin klut, passe stort prosjekt nå når det skjer mye annet. Og så må vi jo nyte solen når det titter innom. :)

gretashobby

06.09.2016 kl.16:54

mimouna: Ja det er det,,men heldigvis var ingen skada. Ja heldige var vi med det.
Ja det er igrunnen det. Takk skal du ha

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits