Skal aldri rive og kaste så mye mer, tror eg (strikket lite)

God morgen. I dag kjenner eg det i armene så det holder hehe. Men kva anna kan ein vente når ein i løpet av dagen river istykker papir i 7 timer i løpet av ein dag hehe. I den kassen eg åpna i går var der mye gitt. Mye var sortert pr år. Men når det ligger slik så blir det jo aldri sett på. Og så er eg litt glad for at eg gjorde det . For eg hadde i ein periode skreve mye i eit par bøker. Skreve av meg litt frustrajon og tanker. Det er noe eg ikkje hadde villet at noen andre skulle lese. Så da var det bare å rive og rive da. Torstein sei at alt bør rives. Ja så da reiv eg og reiv eg da. 


Dette var bare starten. To fulle slike til. Og den siste vart trykt ned og trykt ned hehe. Godt det er gjort. For da fant eg ting eg virkelig ville ta vare på. Ting fra barn og barnebarn. Det er viktig å ta vare på det, ikkje brev fra folk eg nesten har glemt eksisterer. Som eg ikkje har hatt kontakt med på 30-40 år. Alt til sin tid. Godt jobben er gjort. Men du og du så sliten eg vart. 

Heldigvis hadde eg pause midt på dagen. Reidun og Magnar skal ta seg av flyttefolka når dei kjem og låse etter dem. Er så taknemmelig for det. Og da er det greit å gå igjennom ting her. Etterpå inviterte dei på lunch på Kaffe Telegrafen sjølvsagt der. OG det var så kjekt. Koselig og god mat. Etterpå var det rett heim og sjå igjennom lese og rive og kaste. Las ikkje alle brev nei, men noe måtte eg lese og gå igjennom

Kl 20 ca var eg klar for godstol og strikketøy. Trodde eg. Jo da var meir en klar for godstol. Men armane protesterte for kvar lille rad. Det vart bare 8 rader på denne kluten, før eg måtte gi meg. 


8 rader på denne her monner lite hehe. Men alle monner drar heter det jo. Og no er eg ferdig med slike ting som tar på armane så voldsomt, tror eg. Men veit jo ikkje da. 

I dag skal eg reinskrive listene mine og bare rydde. Har bare gått igjennom og pakka i det siste. Og no må eg ha oversikta att. Er ikkje så mye att, men du og du så glad eg er for vi starta så tidlig. For vi skal på ein måte starte på nytt. Og da trenger vi ikkje å ta med alt fra våre tidligere år. Bare det som betyr aller mest. Får rydda opp på mange måte no. 

Nei no skal eg ikkje tyte mer om flyttestoff. Må få gjort ferdig det eg vil inne til sola kjem. KAn jo virkelig bli ein super dag viss Eli Kari gjengedal hadde rett i dag. Indien sommer sei ho. Vi får no sjå da. HA ein flotte dag
 

20 kommentarer

fruensvilje

08.09.2016 kl.08:33

ja her var det masse papir ) hadde nesten lønt seg å kjøpe en makuleringsmaskin .Heldigvis har jeg vært flink til å rydde i slik papirarbeid innimellom,men da brenner jeg det i ovnen på kjøkkenet)

God å ha folk som kan hjelpe når dere flytter,det nermer seg no ) men jammen har du virkelig fått mye ut av dagane den siste dagen også da ,du får kvile litt mer i dag og nyte dagen

gretashobby

08.09.2016 kl.09:58

fruensvilje: Hehe ja skulle ønske eg hadde det. Menda måtte eg ha dratt langt for å fått tak i det og da hadde dagen gått. Så no er det gjort. Ja tar dein det etter hvert kan ein brenne det. Men det ahr no ikkje eg gjort da. Men no er det slutt, tror eg. hihi
Kvile har eg ikkje tid til, men eg skal komme emg ut å gå ein tur når sola kjem seg over fjelelt. Er heldigvis ei stund til enno. Ha ein fin dag

EllbjørgSkinderhaug

08.09.2016 kl.09:02

Vil seie du virkelig gå igjennom " livet' med hard hand. Men godt og få gjort dette. Vi samler på mye som ikke behøver å komme i andres hender.

Ikke rart om armene dine var for slitne til strikking i går kveld--😰

Lykke til videre i ryddesjauen.

gretashobby

08.09.2016 kl.10:00

EllbjørgSkinderhaug: JA no har eg gjort det og jammen er det godt. Trodde eg skulle bli lei meg, men kjenner at det er ein befrielse faktisk.
Nei det er ikkje rart. Men dei virker att i dag. Så da får vi bruke dei til litt andre ting. :)

Liv V.

08.09.2016 kl.09:06

Hei. Skulle visst....eg har makuleringsmaskin!!! Dette var synd. 😳 Jaja, nå har du gjort det...En sånn jobb er noe dritt, stjele tid og visa liksom ikkje igjen. Sånn hadde eg det....med andre ord irriterande. Hehe.

Så bra at Hålendingane kan lukke og låse. Det betyr at dere reise før og er der borte og tar imot?

Mye bedre det.

Ha en finfin dag idag. Klem.

gretashobby

08.09.2016 kl.10:02

Liv V.: hehe ja ja sånn er det. Forseint no. Det er det, men det måtte til. Nei det er sant. Men godt det er gjort, veldig godt.
Ja det er det som er meningen. Og det er godt. Da drar vi bort og sover over hos Monika. Så er vi uthvilt til dei kjem og vi skal starte å opne opp vårt nye liv :).
Takk det samme skjønne venn klem

Liv T gjesdal

08.09.2016 kl.09:33

Hei Ja det er mye som skal ryddes opp i men så godt når det er gjort.Klart det tar på ermene ,Tenk å sitte å rive i mange timer forstår godt at du nesten ikke klarte strikke,Jeg hadde en travel dag selv igår ,Den travleste dagen i året med mange hilsninger telefoner og besøk.Var veldig sliten så det ble tidlig kveld på meg.Fikk ikke gjort noe som kan kalles fornuftig men er jo kjekt at så mange husket dagen min,Idag må jeg få gjort noe Skal ned å kjøpe vakumposer fot å se hvordan de virker,Ellers ble det noen omg, på skjerfet til Max, det er snart langt nok tror jeg, Her er solen fremme så blir nok en fine dag,Ha en strålende dag og goe klem.

gretashobby

08.09.2016 kl.10:04

Liv T gjesdal: Ja det er godt når det er gjort og det tar på heilt klart. Men no er det over og godt er det.
Ja det glemte eg i går å skrive her. Gratulerer med vel overstått :).
Slike dager skal ein bare nyte og ta imot så kan ein bruke resten av dagene til fornuftige ting. Eller det er jo fornuftig å nyte dagen sin også da.
Lykke til med dine gjøremål. Klem herfra

mimouna

08.09.2016 kl.09:48

Det er en tung jobb å rive papir, ikke rart du ble sliten i armene. Men nå er i alle fall jobben gjort. Og så er det lettere å finne igjen de tingene du faktisk ville beholde. Ikke alt som trenger å bli med på flyttelasset, nei.

Høres ut som du har snille flytte-hjelpere, det er bra! Og så er det godt at dere finner tid til kafebesøk og andre kjekke ting innimellom pakking og organisering.

Solen titter fram her nå, ser ut til å bli en nydelig høstdag. Deilig! :)

gretashobby

08.09.2016 kl.10:06

mimouna: JA det er det. Men som du sei no er det gjort og da er alt bra :). Ja det er så kjekt vet du. HAr verdens beste venner og hjelpere og det er så kjekt. Er så greit å komme seg litt ut. Og mat må man jo ha hehe. Kommer hit også om noen timer. Innen det får eg prøve å gjøre litt her igjen .klem herfra

lulltove

08.09.2016 kl.10:45

Jeg brenner alt av papirer som jeg ikke vil at andre skal se. Men det tar også tid...... Lykke til med resten av jobben! 😊

gretashobby

08.09.2016 kl.13:11

lulltove: Ja det kan man også gjøre. Men no har ikkje eg vedovn så da kan eg ikkje brenne noen ting. Takk for det. Ha ein fin dag

Irene

08.09.2016 kl.16:39

Hei på deg. Så flink du har vært rydde i papirene deres. Det er jo ikke rart at du har vondt i armene. Lang sokkene dine blir veldig fine. Fint mønster du har funnet på. De blir god og varm til vinteren. Ha en fin kveld dere to. Klem fra meg. Nå skal eg ut en tur.

gretashobby

08.09.2016 kl.17:14

Irene: HEi hei. Var bare i mine papir dette. Nei det er ikkje rart hehe. Tusen takk for det. Viss dei blir ferdig til denne vinteren så. Men dei blir gode og varme når dei blir ferdig :). I kveld skal eg bare slappe av, tror eg. HAr holdt på heile dagen. Klem fra meg til deg og din kjære

Liv T gjesdal

08.09.2016 kl.18:08

Jeg må spørre deg om du har prøvd vakumposer,Jeg testet de idag og de var suverene De minket fra stor til liten Måtte ned å kjøpe mer Genialt til garn og

gretashobby

09.09.2016 kl.08:44

Liv T gjesdal: Hei nei har ikkje det. Da må ein jo ha sånn vakum maskin også da. Og her er det jo ikkje bare å skaffe tinga, ein må jo dra til Førde for å få tak i dei. OG det har ikkje vært i mine tanker når vi har vært der oppe. Men det hadde heilt sikkert vært lurt. Men no får det bare være.

fatmy

08.09.2016 kl.21:37

Så flink du er med strikkingen!

gretashobby

09.09.2016 kl.08:46

fatmy: Tusen takk for det. :)

Marianne

09.09.2016 kl.11:16

Så flink du har vært med å rydde opp i slikt. Eg har selv satt i gang også men det går litt etappevis. Har slike årbøker og andre bøker der eg har skrevet av meg masse opp gjennom tidene, det skal gjennomgås og kastes men i årbøkene står der også ting som er verdt å ta vare på så da må det skrives over i en annen bok som eg har samlet slikt i.

Ha en fin fredag :)

gretashobby

09.09.2016 kl.12:50

Marianne: Takk for det. HAr ryddet opp i mye fra den kassen ja. Både på eine og andre måten. Slikt som du forstår vil eg tro. Utdyper det ikkje her.
Ja det er ein del ting den yngre generasjon eller andre ikkje treng å bli plaga med. Så er det lurt å gjere det mens ein kan. Brått rekker vi det ikkje. Og det er så godt når det er gjort. Alt sammen.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits