Neimen sjå der, ho strikker bitte litt også

God morgen kjære lesere. 

Her sitter eg i rotet mitt og prøver å få struktur på dagen. Det første eg gjør er å gå igjennom listene med ting som skal gjerast før vi drar. Så skriv eg dags lister. Lista i går vart bare halveis fulført. Da var det bare å føre dei punkta som ikkje vart gjort over på dagens liste. Så har eg fylt på ein del. Skal tro kor langt eg kjem i dag. Prøver å rydde ein del, men egentlig så er det fånyttes, men gjer det no alikevel hehe. I dag skal eg starte på soverommet. Må jo skifte på sengkleda innimellom også. Men da i samme slengen skal soverommet bli ferdig.Da blir det bare å røske ned gardinene og ta med sengkleda siste dagen hehe. 

Eg gav meg litt før i går. Gjorde ikkje noe, (nesten) etter middag. Dermed vart det litt mer strikking i går kveld. Så den grønn melerte sokken vokser


Liker dette garnet, kan ikkje sei anna nei. Og sokken gjer seg sjølv. Får vel strikke litt mer på ein av klutene i kveld om det blir strikking. Får sjå kor mye anna eg gjer og kor sliten eg er. 

Men før eg setter igang skal eg roe ned her på pc'en litt. Greit med rolig start på dagen. Men tror eg skal komme igang før i dag enn i går. Men vi tar det som det kjem. Ha ein flott dag
 

 

20 kommentarer

Henriette Celin

09.09.2016 kl.08:29

Så flotte farger <3

gretashobby

09.09.2016 kl.08:46

Henriette Celin: Ja eg liker godt det garnet eg også. HA ein fin dag :)

Liv V.

09.09.2016 kl.08:34

Morn. Javisst, kjempesmart med lister. Får sjelden rot i systemet da. 😃

Er nok lurt å slappe av om kvelden, trenge det. Fine sokker, det garnet er veldig greit. Slippe å gruble så veldig når en bruka den sorten. 😃

Nærma seg avreise med stormskritt nå. Hugsa godt første gangen vi snakka om dette, da var det kjeeempelenge til. Sånn er det alltid, så plutselig er vi der. 😳😃

Ha en fin dag idag og. Klem.

gretashobby

09.09.2016 kl.08:48

Liv V.: Morn. Ja eg må ha lister. Kan så lett glemme ting når det er mye ein skal holde rede på.
Ja det er lurt. Og så bruker eg litt tid på å komme igang om morgonen. Men ellers så går det i ett.
Veldig greit å så blir resultatet godt og ein får slappa av .
JA det er sant. Det var vel vel eit halvt år til, da vi snakka om det frste gangen. No er det bare noen få dager att. Tida har gått fort.
Takk det samme vennen stor klem til gode deg

fruensvilje

09.09.2016 kl.08:42

god morgen.Nei å ha et helt ryddigt hjem er vel fånyttes så tett innpå flyttedatoen,men greit å kunne bevege seg .

Sokken blir fin og eg tenker du syntes det var koselig å strikke litt også hi hi.

Her blir det en rolig dag etter en litt for aktiv dag i går og så skal vi i begravelse,så da roer dagen seg selv uansett

gretashobby

09.09.2016 kl.08:54

fruensvilje: Hei på deg. Det er heilt umulig. No står det tre kasser på kjøkkenet som vi putter dei retta tinga etter kvart som vi veit vi ikkje treng det og det mer. Så har vi ei med lamper på stua og Torstein har tre kasser han driver å pakker ting i på golvet. Og ja slike r det. Men det får bare være. Så må man jo gjøre litt vanlig husarbeide innimellom. Og alle møbler som skal flyttes må være støvfrie hehe.
JA det var deilig å bare senke skuldrene og strikke i går. Men eg har fått ei slik ro over meg, så no er eg klar for eit nytt kapittel.
Ja da roer dagen seg sjølv ja. Ta vare på deg sjølv

Liv T gjesdal

09.09.2016 kl.08:48

Hei.Jeg prøvde å spørre deg om du har prøvd vakumposer.Jeg prøvde igår å de var geniale Støvsugde ut alt luft å posen krumpet ganske mye.En fordel for meg å garnet mitt,Du er så flink med sokker Jeg synes fabel er litt tynt men flott garnFlkk strikket litt på babyjakken for jeg må ha mere garn til skjerfet.Det er travle tider for oss begge .Ønsker deg en flotte dag og goe klem

gretashobby

09.09.2016 kl.08:55

Liv T gjesdal: Ja eg såg det i dag og eg ahr svart på den også. Orker ikkje å sjå på bloggen utover dagen. Så skal du ha fort svar på ting må du sende melding på facebook. Da får eg melding om det med en gang. Viss eg hører tlf da hehe. HA ein fin dag

Gørill

09.09.2016 kl.08:49

Hei Greta :)

Ja, det gikk ikke så bra med bena mine som jeg trodde og håpet på. Det het seg jo at jeg hadde brudd i venstre fot og kraftig forstuing i høyre. Det venstre ble bedre og bedre, men det høyre ble vondere og vondere. Jeg tenkte at det var fordi jeg hadde overbelastet det. Men for å gjøre en lang historie kort, så var det brudd der også, og et "nett" som holder leggbena sammen hadde revnet. Så var det igrunnen bare en ting å gjøre. etter anbefaling fra legen ble det en kikkehullsoperasjon. Med sykehusinnleggelse, spinalbedøvelse og narkose. Det er godt å ha det overstått. Nye uker med krykker venter, benet skal ikke belastes - slitsomt. Det er satt inn en "snor" med metallklips i hver ende som skal holde det sammen, og løse bensplinter er fjernet. Men jeg har heldigvis en snill mann som gjør det meste for meg :) Nå har jeg god tid til å lese og holde på med alskens håndarbeide. Kommer nok igang skikkelig etter hvert når formen blir bedre. Det blir mye hjemmelagede gaver i år tenker jeg. Følger med på flytteplanene dine, det må være spennende å flytte såpass langt. Jeg er så stedbundet, har bodd i Bærum hele mitt liv. Mannen min er også herfra. Ha det riktig fint Greta, syntes jeg måtte fortelle deg dette, klem fra Gørill :)

gretashobby

09.09.2016 kl.09:01

Gørill: Tusen takk for at du fortalte det til meg. Det setter eg veldig stor pris på. Så trasigt da. Skjønner at den høgre vart verre og verre da ja.
Godt ein har gode menn som tar sin del og mere til når situasjonen er slik den er. Eg ahr ein slik eg og. Og har jo prøvd å vere fotelaus og ikkje kome meg av flekken noen ganger. Godt at ein kan få hjelp til slutt da.
Det er jo litt tøft å flytte etter alle desse åra. Men vi er ikkje stedbunden. Han er trønder og har ingen att der han kom fra av dei aller nermeste. Eg er sunnmøring og har heller ingen att der av dei aller nermeste. Den nære familie har flu
yttet østover alle sammen. T har 3 brødre i Drammens område. Eg har slekt både i Oslo og Tønsberg/Nøtterøy. så to sønner med fami Bergen. Men ingen nære her. Klimaet er d¨rlig for meg her. Og no går han av med pensjon, så da er det sån sett ikkje vnaskelig å flytte. Men det er ein prosess uansett da. Klem fra Meg

Ellbjørg Skinderhaug

09.09.2016 kl.09:01

Du "sitt der i rotet ditt"------- trur du. Egentlig har du det ganske i orden-----veit hvor du har alle ting, lister over det som er pakka ,(kanskje over det som ikke er pakka) Lettvint husholdning og------ ikke minst , du vet når dere skal dra og vet at det er en leilighet som venter på at dere skal komme og flytte inn det dere trenger for å starte en ny epoke av livet--- sammen. ( verre om dere skulle flyttet en stor familie )

Dette var dagens lekse----- så er vi enige om at vi for det meste har luksusproblemer. Jeg trenger også å bli mint på det ,så det var greit og skrive det

Jeg har ikke stått opp på feil fot, men var tidlig oppe for å få handlet til helga før J drog på sauleiting no i nitida.

Håper det ikke blir så mye regn som meldt---🌧🌧

Ha en grei dag i " rotet" ditt så skal jeg surre med mitt---😂

gretashobby

09.09.2016 kl.09:06

Ellbjørg Skinderhaug: Hehe, du kan få sagt det :D. Du har så rett. EG har full kontroll på mye. Men det ser ikkje ryddig ut hihi.
Men det kjem seg dag for dag. Skal ta for emg og rengjere soverom og bad i dag. Ikkje vske ned, men vil jo ikkje at støv og skit skal vere det første dei ser når dei kjem emd flyttelasset.
Veldig geit å bli minnet på det ja. Og luksus problem er det heilt kalrt. Eg er verdens heldigste. Og vi går og minner hverandre på det nesten hver dag no. Vi er to som kan flytte sammen og vi trives veldig godt sammen. Og har ein herlig familie og ja . Tenk om ein aldri klaga det hadde vært noe det.
Du er bare god. HAr blitt veldig glad i deg. enda vi aldri har møttest. Digger deg og dine visdomsord. Takk for at du bryr deg.
HA ein flott dag i din plettfrie og ryddige heim hihi.

Ellbjørg Skinderhaug.

09.09.2016 kl.09:43

" plettfri og ryddig" --- den var god og høre.

Står og teller fluelort på kjøkenvinduet og lager sursild av den nye spekesilda. Det er nok derfor jeg er litt på " hugget"----😘

gretashobby

09.09.2016 kl.12:47

Ellbjørg Skinderhaug.: Bare hyggelig du. Hehe, det er bare kjekt det. Eg har fått tatt badet i dag og pakka alt som kan pakkes der og støvsugd, tørka støv og vaska. Ikkje vegger for det skal vi ikkje. Men litt må vi ta. Godt å vere ferdig der og lille doen og soverommet. Så no er det bare resten att hehe. Kjekt alt ein kan krysse ut da. No skal eg ha laaaaang lunch pause har eg tenkt. Fått høre at eg ser sliten ut i dag. Så da får eg kasnkje trappe ned litt da .

Marianne

09.09.2016 kl.11:21

God formiddag til deg.

De sokkene blir fine, du har fått strikket litt i går ja. Her var det strikking på spreng for å bli ferdig med jakken eg holder på med og når eg hadde fått allle deler sammen så kom eg jo på at eg må jo strikke lommene også, så da ble eg ikke ferdig i går allikevel.

Tar pause fra det i helgen siden eg skal ut på tur, blir tur til Seljord og Seljordmarknaden/Dyrsku.

Ha en fin fredag og ei god helg :)

gretashobby

09.09.2016 kl.12:52

Marianne: God formiddag til deg også. Ikkje så mye, men litt ble det jo. Huff da. Slik kan det gå. Skal inn og se på bloggen din, men det blir nok ikkje før i morgen.
Kos deg på tur du så snakkes vi vel over helgen da. Elelr skrives heter det vel . Nyt helgen klem

Henriette Celin

09.09.2016 kl.12:48

SV: Takk, det må du også ha (:

gretashobby

09.09.2016 kl.12:52

Henriette Celin: :)

mimouna

12.09.2016 kl.12:06

Umulig å flytte uten at det blir rot. Men det viktigste er jo at du har kontroll og oversikt, og at du ikke sliter deg helt ut. Høres ut som om du begynner å bli klar nå!

Fabel er er flott garn, liker fargene og mønsterene på de nøstene.

gretashobby

12.09.2016 kl.13:28

mimouna: Så sant som det er sagt vennen. Eg og liker dem veldig godt

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits