Skal ikkje vaske ned etter oss, men altså ... liten klut

I dag plasker det ned att. Ja ja da kan ein hvertfall jobbe inne. Og det gjer vi. Sjølv om vi tok heilt fri etter at T kom fra jobb i går. Men inntil da hadde eg gjort nok på dagtid. Pakket alt eg kunne på badet og nbår man tømmer hyller, så tørker man jo over dem , ikkje sant.? Dei skal kanskje rive alt dei som tar over, men dei kan jo ikkje rive alt tvert. Skal vel bo her samtidig og da jaja. Eg klarer hvertfall ikkje å vakse litt. 

Fikk rydda unna masse i går. Slikt som låg der det ikkje skule ligge. Har no bra oversikt. Det går seg til. Det gjør det

Men det er liksom ikkje så mye anna som skjer og slik skal du jo være. Når vi har flytta og skal pakke ut at. Blir det vel ikkje så mye anna som skjer da heller hehe. 

Fikk ferdig ein klut i går da. Og dette mønsteret likte eg godt. Fnt det som ein illustrasjon i flette boka. Og overførte det til klut


Eit forholdsvis enkelt mønster. For dem som kan å flette altså. Men det vil eg sei til dere som syns det ser for avansert ut, det er ikkje det. Bare prøv så ser dere hovr enkelt dette er. Er ikkje så mye som skal til for at det blir ein ok klut syns eg da. 

Da eg la opp alle strikka mine for ei stund siden, hadde eg vel håp om at eg skulle strikke ferdig alt hehe. Så feil kan amn ta. Men det som ikkje blir ferdig skal eg kose emg med østafore. Alt det er jo bare kose og avslapping strikk. Veldig greit at eg ikkje ahr hatt noen bestillinger i denne tiden. Passer meg egentlig veldig greit det ja. 

I dag skal vi først og fremst komme lengre i T sine ting. No er alle cd'ene pakka så da kan han ta resten. Og eg skal vere behjelpelig der. Så blir det nok ein tur nedover i sentrum. Så får vi sjå kor mye vi gjjer ut av det. Men no skal eg bare surfe og slappe av til guten våkner. Ha ein flott dag
 

13 kommentarer

Liv V.

10.09.2016 kl.08:07

Morn. Klart dere vil at det skal sjå noenlunde ut etter dere. Forstår det godt. Veldig greit at dere kan glømme tak og vegger...😳

Sjøl eg ser at mønsteret på kluten er enkelt, fordi om det er fletter. Men eg skygge unna alt med fletter eg vet du. Hehe. Men fin var den, likte den veldig godt.

Skjer vel mer der dere kommer? Blir kanskje avbrutt av familiebesøk under utpakking f.eks. Så kan dere ta mange og lange pausa, fordi det dere har nok av framover er tid. Ingen som skal på jobb og være vekke 7-8 tima. 😃

Eg er begynt på ei lita kofte som heter Skogstjernekofta. Ha en kjempefin og ikkje for travel lørdag. Klem.

gretashobby

10.09.2016 kl.08:36

Liv V.: Hei på deg. Ja det er vel naturlig det. Ja det er veldig godt. Det frister ikkje. Ja man kan jo lett sjå det. Hehe, ja du gjør det og det skjønner eg ikkje. Du som er så flink til å strikke alt mulig. Eg likte veldig godt hvordan den ble. Så denne tror eg at det blir flere av. Bruker ikkje å lage to like kluter, men no kan det bli det.
Ja etter at vi har pakka ut så. Jo du har kanskje eit poeng der. hehe. Fornuftig sagt som alltid min venn. Det er sant og det er godt det.
Så spennende da. Håper du kjem til å sende deg noen bilder etter hvert av ting du lager :). Nei skal ikkje stresse i dag. HAr ein her som trenger litt tid på å komme igang i dag. Og det får han . Fin dag til deg klem

EllbjørgSkinderhaug

10.09.2016 kl.08:54

Vanskelig å sette seg ned og bare slappe av når det meste et litt på en " snurr" i det ellers så ryddige hjemmet---. Da er det bedre og ta seg en tur ut---- dere finner nok utav det.

Er det neste uke dere drar---?

Kluten ble bra fin du--. Greit å prøve noen av mønstrene om du får bruk for dem på større plagg.

Jeg har tegnet på en " oldebarnjuleduk" og begynt og sy stikkesting. Seint, men arti. Legger bort hardangersømmen en stund no når plattsømmen er ferdig. Må klippe og trekke ut tråder før fyllingssømmen kommer i gang.

Vi , ( som er så " klåfingra" )må ha noe og pusle med vet du---

Ha en fin dag sammen--😊

gretashobby

10.09.2016 kl.09:02

EllbjørgSkinderhaug: Vi skal ha oss ein tur nedover og kanskje spiser vi middag der og. Vi får sjå. Men først litt pakking av T sine ting og litt mer overfladisk vasking.
Vi drar torsdag. Så no er det ikkje amnge dager att. Tusen takk. Likte slik den vart eg og. Ja og dette mønsteret passer godt på ein genser, jakke og så.
Du er så flink til slikt og du. Har aldri ahtt roen på slikt. Men aksnkje amn kan prøve andre ting i sitt nye liv hehe.
Må ha noe i hendene når eg sitter iro. Slik er det bare. Viss eg ikkje ahr det og hendene er heilt iro. ikkje blad elelr vbok elelr noe, ja da er eg klar for sengen hehe.
Takk det samme vennen

Irene

10.09.2016 kl.10:23

Hei på deg. Nydelig klut du har laget. Det ble et fint mønster. Ja nå minker det på dagene I Høyanger. Det skal jo bli spennende på et nytt sted. Kanskje vi treffes i Tønsberg til sommeren. Her begynte det å regne nå så da må vel eg ta på regntøy. Litt frisk luft må eg ha. Det er jo ikke kaldt ute. Ha en fin lørdag dere to. Klem fra meg

gretashobby

10.09.2016 kl.13:07

Irene: Hei kjære deg. Tusen takk for det. Ja no nermer det seg med stormskritt. Vi skal få unna alt som kan gjøres i helgen. Så blir dei siste dagene litt roligere.
Det hadde vært helt fantastisk om vi kunne det.
Vi har ikkje planer om å gå ut, men kven veit kva vi finn på. Akkurat no er det lunch pause. Så blir det jobbing resten av dagen. Så skal vi gå mer turer dei siste dagene når været er bedre er planen. Men vi får ta det som det kjem. Klem fra meg

Liv T gjesdal

10.09.2016 kl.10:43

God morgen Ja tenk på torsdag flytter dere Å så spennende.Flotte klut liker veldig godt fletting men bruker det lite selv.Er nå ferdig med både skjerf det har fått lange tråder i hver ende Kommer ikke på hva det heter.Babysettet er og ferdigSå litt strikking blir det jo.Men har så mye oppe i hodet Det har sikkert du og .Hvordan skal dette gå osv.Det endder nok bra til slutt skal vi tro,Ha en fine lørdag og kos deg når dere er ute,Goe klem til dere begge.

gretashobby

10.09.2016 kl.13:10

Liv T gjesdal: Hei. Ja det er litt sprøtt. Veldig spennede blir det. Takk for det. Er onøgd med det sjølv da.
Skjønner at du har mye i hodet no. Eg ahr hatt det, men har fått rydda opp. Så nei, det har eg ikkje. No får ting blir som det blir.
Vart ein snartur på butikken og ikkje mer. Pause no og så skal vi jobbe på. Ha ein fin dag videre

annebe

10.09.2016 kl.15:30

Mye styr til en er kommet vel på plass i det nye hjemmet..men det blir nok bra :)) Her er det skya i dag etter mange soldager ..og i kveld skal vi bort en lørdagskveld for første gang på mange år, til broer til mannen..kommer flere søsken, blir nok koselig :)) Hyggelig at klutene er litt pene også, da blir det så moro å gjøre rent..hehe.. Lørdagsklem <3

gretashobby

10.09.2016 kl.17:11

annebe: JA det er det. Men no har vi fått unna stort sett det meste her. Så noe blir det noen roligere dager til vi skal til å pakke ut. Må samle litt energi til det. For no er lagera tomme.
Så kjekt da. Håper du koser deg og at formen tåler det. Stor klem herfra

Oldemorbloggen

10.09.2016 kl.15:52

Eg likte godt det flettemønsteret ditt og du har så rett, fletting er ikkje vanskeleg. Det blir sikkert spennande for deg å flytte. Er det i eige hus eller leilegheit?

gretashobby

10.09.2016 kl.17:12

Oldemorbloggen: Takk for det. Det er ikkje vanskelig bare man prøver. Men slik er det jo med det meste. Det blir spennende for oss ja. Vi leiger i første omgang ei leilighet. Så ser vi om vi kjøper seinare eller om vi fortsetter å leige.

mimouna

12.09.2016 kl.12:09

Fin klut! Og du må jo ha noe å strikke på etter flyttingen også. ;

Greit å tørke av hyller og slikt, men det er jammen godt å slippe hel nedvask!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits