Kanskje eg får laga ein til før vi drar

God morgen. 

Det har regnet godt i løpet av natta, men no er det opplett og aknskje himmeln kan klarne opp også. Det håper eg det skal gjere i topplokket også. For der er det litt tomt no. Sliten gammel dame som tar det med ro noen dager. Vi jobbet på spreng i går.  Planen var at når vi  kom i mål med det som stod på lista, så skulle vi gå på kafe og spise middag. Vi gjorde mer enn det som stod på gårsdagens liste og vi var så sliten at vi kjøpte pølse med brød på Narvesen. Det ble middagen hehe.

Men no er det meste gjort. Litt småplukk er det, men det tar vi innimellom. Og  resten er slikt som må gjerast kvelden før og om morgonen før vi drar. I dag blir det litt kontor arbeide, kaste litt glass og slikt, pakke det vi skal med i bilen som kan pakkes no og så lar vi dagen gå. 

Det er veldig greit å vere komen så langt at vi kan ta det litt mer med ro dei siste dagene. Samle opp att litt energi til utpakkingen. Men da har vi ikkje tidsfrist og det er jo godt da. 

En barne sokk er blirr ferdig i løpet av lørdags kvelden. 


Kanskje eg får starta på den andre før vi drar . Ja kanskje eg til og med kan få den ferdig. Men det er liksom ikkje slik at eg strikker på det samme to dager på rad her, så vi får sjå. Tror kanskje det blir litt på dei lange strømpene i dag. Det må eg tenke på hehe. Bruke hodet på slike viktige ting. Kva skal eg strikke på i kveld. Ja aksnkje det til og med blir strikking på dagtid. Vi får nett sjå. 

HA ein fin dag
 

10 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

11.09.2016 kl.08:01

Søndag morgen kommer tidlig for den som må opp og " lea på seg"--------

Ser dere for meg ---- to svoltne , velvoksne mennesker stå i pølsekø for å få middag---- snakk om lørdagskos 😩

Gå ut og spis skikkelig søndagsmiddag i dag ---- kos dere og slapp av.

Regnet drog hit.

Jeg strikker babyvotter til Myrtel av et nøste jeg ikke har prøvd før---Alpakka Wool fra Du store Alpakka. Ble helt passe--- myk og passe tykk. Må lage en liten tommel på dem i dag selv om hun ikke trenger det enda--💕

gretashobby

11.09.2016 kl.08:06

Ellbjørg Skinderhaug: Ja slik er det med den saken :).
Ja du kan få sagt det. Ikkje akkurat det eg kaller god lørdagsmiddag. Men slik var t det i går hehe.
JA det blir nok det, tror eg. Men sei tror eg. For ein veit aldri med oss.
Huff da, det var ikkje meningen.
Høres deiligt ut det garnet. Nei Myrtel trenger nok ikkje tommel. Men votten blir kanskje finere med :).

Liv V.

11.09.2016 kl.08:08

Morn. Idag skal du få en peikefing. Sett deg ned og ta imot. Hehe. 😂 Har sagt det før og sier det igjen, slutt å bruke ordet gammel om deg sjøl. 😳 Eg har ei datter på ca. din alder, ka blir eg da? Er ikkje nok å si eldgammel heller da. Eg føler meg ikkje så gammel, da snakka eg om inni huet altså, er vel det som teller? Ei dame i sin beste alder har også lov å være sliten en dag, uten å være en dag eldre enn det ho er. Har en FBvenn som spiller og synger på sykehjem for de MODNE, sier ho. Var ikkje det et vakkert begrep? Da var eg ferdig: Bjeff, bjeff, 🐕. 😂😂 Håper du sto for den leksa.

Fin sokk forresten. Ha en fin avslappande søndag. Klem.

gretashobby

11.09.2016 kl.08:14

Liv V.: Morn. Hm g sitter :). Huf unskyld. Glemte at du leser det. Eg lover å prøve å ikkje bruke det mer. Ja eg ser den. Beklager så mye. Var ikkje meningen. Ja det er det som teller. Lover på tro å ære å ikkje sei det om meg sjølv mer. Heilt sant.
Å ja eg tåler det meste fra deg min venn.
Takk skal du ha og det må din også bli. Stor klem og takk :)

Liv T gjesdal

11.09.2016 kl.09:55

Hei,Det er utrolig at du får ferdig en sokk når du har så mye å gjøre,Var ikke værst den i pølsebua Tenker de smakte godt for en sulten sjel.Nå begynner jeg og å få litt orden på mine ting men ser jeg har utrolig mye garn,Iettermiddag får jeg besøk av guttene med foreldre så her blir det pannekake steking.Sola skinner ute enn så lenge men det er varmt.Du er slettes ikke gammel Du holder deg jo så sprek ogNei rene ungdommen vil jeg si,Ha en superfin dag og goe klem.

gretashobby

11.09.2016 kl.13:10

Liv T gjesdal: Det er ein liten baresokk så det går bra å få den ferdig, spesielt når den var påbegynt før :)
Mat er mat hehe. Vet ikkje kossen det blir i dag. For no er dei stengt i middagstid, så da får vi sjå om vi plystrer middagen i dag hehe.
Kos deg med besøk og panne kaker.
Nei eg er ikkje gammel og skal slutte å sei det hehe.
Ha ein fin ettermiddag

fruensvilje

11.09.2016 kl.22:33

ja nå tenker eg dere ser fram til reisedagen ) ikke lenge igjen no og pakke ut kan dere ta over en lengre tid bare dei store tinga kommer på plass .

Vi var så nerme dere i dag alikavel så lang ifra hi hi ,vi kjørte gjennom Førde ) og da tenkte eg på deg men vi kunne ikke ta en avstikker den veien i dag

gretashobby

12.09.2016 kl.08:50

fruensvilje: Ja den nermer seg no. Det er litt uvirkelig og spennende på samme tid. Bare gleder meg enno. Men kjem vel til å grue litt når det nermer seg enda emr. Men det er igrunnen litt rart at eg ikkje har fått sommerfugler for lengst hehe.
Ja da var dere ikkje alngt unna. Men så langt at det hadde tatt for mye tid å komme hit. Og dessuten ikkje kjekt å besøke oss no. Men kanskje dere kommer forbi Tønsberg ein dag. Og da har du med å ta kontakt hehe.

mimouna

12.09.2016 kl.12:13

Veldig godt å være ferdig i god tid, ingenting er mer stressende enn å være på etterskudd med ting. Og noen ganger er en pølse i brød akkurat det man trenger. Å gå på kafe og være helt utslitt er ikke noe kjekt.

En liten barnesokk er et greit strikkeprosjekt på en slik dag. :)

gretashobby

12.09.2016 kl.13:30

mimouna: Vldig veldig godt det. No trenger vi ikkje stresse i det heile tatt og det er så godt. Kan ikkje fordra å være på etterskudd. Takler deet egentlig ikkje.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits