Eg og mobilen har gått rundt midt i stua og knipsa

God morgen. Da starter vi på andre heile uke på Sem. Tror nok den blir roligere enn den første hele uken. Men vi har det jo egentlig så travelt som vi gjør det til da. Vi skal ha ein rolig dag i dag er planen. Med litt skruing, og diverse. Kanskje på mat handel og ein tur for å sjekke kva som er her i sentrum, tror eg. Men min kjære sover, så vi får legge planer når han står opp. Han var sliten i dag og hadde sove dårlig. Så da trenger han å kvlie litt. Tror vel egentlig at han må ta det ganske med ro i dag. Regner med at det er hodet som har slått seg litt vrang. 

Vart ikkje så mye strikka i går heller. Men noen få omganger. Men siden eg ikkje har strikk som er nytt, så kan eg vise noen bilder fra stua vår. Den er ikkje ferdig. Men det meste er ok. Bokhyllene er overfylte, det mangler som kjent gardiner og der er ingen løpere nesten noen steder. Vet ikkje om det blir det heller, men det får vi se


Strikketøyet ligger på krakken ser eg.Og så ser eg at dei to putene i midten skal bort. Nok med dei to strikka hehe


Ikkje noe godt bilde. Men vedovnen ser dere så vidt bak godstolen til T


Ja ja, det ble litt rart det bildet der og rot i gangen. Men no går eg bare rundt.


Gangen utover mot inngangsdøra. Der står ein solskjermings gardin klar til å verte hengt opp og jakka som T bruker året rundt. 


Det siste fra stua i denne omgang. 

Da stod guten opp så da skal eg avslutte for i dag. Nyt dagen
 

24 kommentarer

Liv V.

26.09.2016 kl.09:59

Hei. Dette ser kjekt ut det! Meir enn nok plass for to. Eg er så enig med andre som kommentera at det er viktig å ha et rom en kan få åleinetid. Vedovnen blir god å ha når den tid kommer.

Blir vel mest hektisk i starten med utpakking og fam. på mange kanta. Vanlige kverdagen kommer nok, i alle fall innimellom. 😃

Vi hadde nok siste sommardagen i går med 24 gr. Var for varmt for meg. ☀️😃 Fikk i hus alt løsøret til den varsla stormen som er spådd skal komme imorra. Ha ikkje sjekka YR idag, men tempen er meir normal idag. Opplett og fint. Eirin kommer heim idag, det skal nok gå bra ang. været.

Eg skal på handel og kafé før bussen heim. Ha ein flott start på ei ny veke. Klem.

gretashobby

26.09.2016 kl.10:20

Liv V.: HEi. Takk for det. Å ja da og plass til besøk og her. Ja det er du nok. Det har eg skjønt. Og det er stor mulighet for her om ein føler for det. Det viktigste er å ha muligheten til det. Det blir den no. Foreløpig trenger ein ikkje slikt nei.
Det vil eg tro at den gjer. Enn så lenge så koser eg meg eg.
Tror ikkje vi hadde det så varmt nei. Men vi var ute heile dagen og det var deilig. Håper stormen ikkje blirfor ille. Den er eller var 15 da eg stod opp her. Har regna godt i natt, men opplett no og det skal bli sol utpå dagen.
Da trenger du ikkje å grue deg for heimreisa i dag da. Og det er bra.
Kos deg på kfe og handel. Så skal vi sjå kva vi får gjort i løpet av dagen. Kelm fra oss som har ein treg start på dagen i dag

malla

26.09.2016 kl.10:04

Ser ut som de har fått det koseleg i den nye heimen! Gratulerer! Det blir vel litt meir strikking etter kvart!

gretashobby

26.09.2016 kl.10:21

malla: Tusen takk for det. JA det blir det nok heilt sikkert.

Ellbjørg Skinderhaug

26.09.2016 kl.10:08

Sjå der ja----.Ikke så stort, men stort nok for to mennesker som tåler og gå nær hverandre--😘 Skikkelig lyst og trivelig får dere det der--. No har dere virkelig gjort rett for å ta en hviledag.

Det gjør nok vi og i dag . Regn og tåke etter ei uke med fint vær og hagearbeid. Plukka modne store gule plommer i går-- skal hente ny overmadrass til senga vår i dag og ta en rydderunde på soverommet og få frem vinterdyner. Snart er det behov for dem tenker jeg.

(Flott bilde dere har over sofaen---)

gretashobby

26.09.2016 kl.10:24

Ellbjørg Skinderhaug: Nei ikkje så stort, men god plass til oss og god plass til besøk også. Tusen takk skal du ha. Ja no skal vi ha ein rolig dag. Det blir nok bra.
Det trenger vel dere også. Var vel fult styr hele dagen i går. Regna godt her i natt ei stund. Men no er det opplett og det skal visst bli sol.
Det blir nok godt. Det var hvertfall godt syns eg med ny stor madrass.
Det er deilig med store gule plommer. Her er så varmt enno og vinter dynene får ligg på loftet ei stund til, tror eg.
Tusen takk. Hehe.

Liv T gjesdal

26.09.2016 kl.10:09

HeiSå koselig du vil vise oss bilder Dere har jo fått det kjempekoselig Og veldig triveligt.Så bra Greta,Ja nå er du heldig som er kommet så langt med det er deg vel unt,I dag forsvinner resten her men det som skal til Spania står her til onsdag da skal alt i bilen.Var i 75 års dag i går med alle vi på vaktbordet på treffen Osmund holdt en flott tale for jubilanten men tror du ikke han hadde noen god ord til meg og Jeg ble helt sjokkert å tåree rant for det kom helt uventet,Å tenk kofta er ferdig både strikket å sydd så nå er det bare å klippe opp å hele kanter.Er så glad jeg klarte å få den ferdig .Ønsker dere begge en trivelig dagog goe goe klem

gretashobby

26.09.2016 kl.10:29

Liv T gjesdal: Hei. Tusen takk for det. Syns det bli bra no ja. Takk takk, Det blir ei spennende reise for deg da.
Det var nok vel fortjent med gode ord til deg også. Tror du står på for alle du. Det blir rart å dra til Spania og ikkje ha så mange å hjelpe lengre. Men det går seg vel til det og.
Du får kose deg og sei fravel til alle møblene dine. Så blir det pakking i bilen på onsdag. Klem fra Sem

Venke

26.09.2016 kl.10:36

Så koselig. Deilig å komme i orden. Luftig og lyst uten gardiner, men kanskje godt å hindre innsyn etterhvert som dagene blir kortere. Ha en fin dag

gretashobby

26.09.2016 kl.10:59

Venke: Tusen takk. Eg har persienner så det blir jo ikkje innsyn da. Men eg liker å ha gardiner eg da. Er litt gammeldags slik. Fin dag til deg og.

Lillemor

26.09.2016 kl.10:50

Hei vennen :-) SÅ koselig - og snart er du i vanlig gjenge med strikketøyet i fanget. Vi har altfor stor plass til to og mange overnattingsgjester, men så lenge vi klarer hus og hage, da blir vi boende her :-) Ingen tur på hytta i dag, det regner i bøtter og spann, vi er ikke redde for å krympe, men VIL gjerne ha pent vær :-) Fått time hos frisøren i dag, må friske opp hårfargen vet du, he he. Ha en kos dag i Sem.

Gode, men våte klemmer på vei fra oss til dere<3<3<3

gretashobby

26.09.2016 kl.11:03

Lillemor: HEi på deg skjønna. Tusen takk for det. Eg tror nok at det er ei stund til eg sitter pal hele dagene med strikke tøyet. Men mer strikking blir det nok etter hvert. ja.
Ja ein bor jo så lenge ein syns det er greit. Vi trives veldig godt her. Og så får vi sjå på sikt om det er nok plass for oss. Foreløpig er det hvertfall det.
Her prøver sola å komme igjennom. HAr ikkje regnet siden eg stod op. Men det regnet nok godt i natt ja.
Skulle funne emg ein frisør og klippet luggen hvertfall eg da. Må se om eg kan få ordna det snart.
Takk for gode klemmer. Våte vil eg ikkje ha så eg legger dei på vaskeromme og tørker dem før eg tar dei inn over meg hehe.
Varme og tørre klemmer sendes fra Sem <3

fjellgeitbundingen

26.09.2016 kl.11:05

Så koselig dere har det, Greta :) Det er også godt å høre du har kommet i gang med sykkling og at dere holder på å gjøre dere kjent på plassen. Tror det å komme i orden og bli kjent er viktig for videre trivsel. God bedring til din kjære og ha en super dag i Sem :)

gretashobby

26.09.2016 kl.11:28

fjellgeitbundingen: Tusen takk skal du ha vennen. Vel har bare testa sykkelen da. Men har tenkt å kle emg å komme meg ut ein tur snart no. Skal til å gjøre oss kjent er vel rett å sei. Det er det nok heilt sikkert. Samtidig så har vi mye familie her, så det blir nok ikkje noe problem det. Takk for det. Han kommer seg utover dagen vet du.

mimouna

26.09.2016 kl.13:20

Ser det er mindre enn i Høyanger, ja. Men det er en grei størrelse for to som trives i lag. :)

Koselig med vedovn, den blir god å ha til vinteren. Og dere har jo fått på plass både bøker, pynteting og gitaren. Da begynner det å komme seg!

Håper dere får en fin start på den andre uken i nytt hus!

gretashobby

27.09.2016 kl.09:33

mimouna: JA det er det. En god del mindre. Men så har vi jo så stort kjøkken her. OG i Høy var det bare kjøkkenkrok. Så det veier opp for det meste.
JA gleder emg til å kunne fyre når det blir kaldt. Men tror nok at det må bli skikkelig kaldt før vi trenger den. men det ser vi jo da.
Dei er plasert ikkje på plass hehe. ALt er bare stabla i hyllene. Men det skal bli orden på det også.
Starten er god ja. HA ein flott dag

Synnøve

26.09.2016 kl.15:20

Så koselig dere har fått det, Greta. Der kommer du til å kose deg. Var tenkt å ta sykkelen med på en trimtur i formiddag, men så kom regnet. Får se senere i dag om det blir et lite opphold mellom bygene. Ha en fin dag😘

gretashobby

27.09.2016 kl.09:35

Synnøve: Tusen takk vennen. Eg koser meg alt eg. Kjedelig å sykle i regnver ja. Mulig det blir sykkeltur utpå dagen her. Ingen tegn til regn dei nermeste dagene. Fin dag til deg og. Kjekt du kommenterer her. Så kan eg svare. Da har vi en samtale vet du. klem

Oldemorbloggen

26.09.2016 kl.18:51

Sikkert kjekt å flytte inn i ny bustad. Det vil nok ta tid før alt er heilt på plass, det hugsar eg frå den gong eg bytte bustad. Det var omtrent på same tida av året og det beste med det, var at alt var reint og ryddig til jul.

gretashobby

27.09.2016 kl.09:36

Oldemorbloggen: Ja det er veldig kjekt. Og ja det skal bli så koselig å pynte her til jul. Det ser eg frem til. Og reint er her jo ja. :)

fruensvilje

26.09.2016 kl.20:33

blir koselig der ser eg ) takk for titten .

Nå kan dere skynde dere langsomt med det som står igjen,nyte dagane og kose dokke litt.

Blir deilig i vinter når dere kan fyre litt med ved )

gretashobby

27.09.2016 kl.09:38

fruensvilje: Bare hyggelig vennen. Ja det blir nok langsom skundig no ja. vi koser oss veldig. Det ser vi veldig frem til. Må kjøpe oss litte granne.

Hobbystua

16.10.2016 kl.16:56

Heisan Greta:-) Har nå tittet igjennom dine innlegg etter jeg kom hjem fra ferie. Og aller først vil jeg få gratulere deg med en vel overstått bursdag:-) Ser ut som dere får det riktig så fint i hjemmet og nå har dere også en vedovn som sikkert blir god og bruke når kulden kommer utover. Den er gull verdt da:-) Selv fikk vi inn 2 favner bjørkeved i kjelleren her føre vi reiste nedover,og nå fyrer vi for det var stor overgang fra 30 gr varmt til 4-5 gr ute her. Ellers ser jeg du strikker og rydder og at det meste kommer på plass igjen. Godt og ha system i strikkesakene. Ønsker deg en fortsatt fin søndag og at du koser deg masse i nytt hjem. Gode klemmer fra Marianne.-))

gretashobby

16.10.2016 kl.17:48

Hobbystua: Hei kjære MArianne. Tusen takk for det. Ja vi syns det har blitt veldig koselig og fint her. Ikkje lukus, men akkurat slik det passer oss. Og ved står langt oppe på lista våres ja. Gleder emg til litt fyring.
Vi kjøper inn i smått foreløpig hvertfall. Aner jo ikkje hvor mye ved vi kommer til å bruke. Trenger ikkje så mye varme på enno. Skjønner at dere fyrer ja. Blir brå overgang når ein kjem fra syden.
Strikker litt, men det er det som til staighet blir nedprioritert. Men sånn er det no bare.
Takk for det. Eg koser meg som bare det eg. HAr ikkje tid til noe anna. Stor klem fra ei som ikkje får tida til å strekke til

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

56, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits