Landskapet fyker forbi og det gjør dagene også

God morgen, eller god formiddag. Tok sin tid før pc'en kom på i dag, og det blir eit kort innlegg. Fikk tlf fra fysio i går at eg kunne få time i dag og da takka eg sjølvsagt ja til det. Men ett lite hei kan eg da komme med i dag også. 

Strikket litt i går, men kom meg ikkje i strikkestolen før klokka var over 20, og da går det seint. Vi fikk opp  gardinstenger og ein solskjerming. På det vinduet på kjøkkenet som manglet. Vi bestilite en til, men det kan ta noen uker, men det går greit. No har vi solskjerming og det er det viktigste. Mangler da gardinstang på gjesterommet. Der har vi gardiner klar. Er persienne der, så  det går greit enn så lenge. Så får gardiner komme etter hvert. 

Kjøpte sånt sammenleggbart garderobe skap i sterkt stoff til å ha på loftet. Der vi kan henge opp yttertøy og andre ting vi ikkje bruker så masse. Sesong klær. Husverten var innom i går, sa da vart vi kvitt skapet i gangen. Da kan T sette opp cd'hyllene vi kjøpte på finn for ett par dager siden. Så no går det seg til her. 

Tok noen bilder ut bilvinduet i går da vi kjørt inn til og ut av byen. 


Sem sentrum. Det er veiarbedi mellom sentrum og oss. Da blir det ofte litt stopp ved rødt lys. Spesielt i ruch tida. Ellers tror eg ikkje at det blir noe ruch her når veien er ferdig. 


På veien inn mot JArlsberg


Eller mulig det er etter Jarlsberg. Men det ser nesten likt ut på begge desse strekka. Bare skilt med ei rundkjøring på Jarlsberg


På vei heim kan ein sjå at noe var på gang når det gjalt væreet. er fasinert over å sjå så mye himmel så langt. 

Avslutter med skiltet som no henger ved ytterdøra


No bor vi her :)

Da ønsker eg dere ein fin dag. Så kommer eg att med mer strikking i morgen, tror eg
 

18 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

28.09.2016 kl.09:47

Hei -- no er dørskiltet på plass og dere er i hus til vinteren--

gretashobby

28.09.2016 kl.09:54

Ellbjørg Skinderhaug: Det var godt sagt vennen

Liv V.

28.09.2016 kl.09:50

Hei. Er jamen et eget landskap i Vestfold... 😳 Skal i alle fall forstå at vinden kan ta tak.

Kjekt at dere føle dere kommer i mål med alt det nødvendige. Koselig å få opp dørskiltet.

Håper du blir fornøyd med fysioen idag.

Ha ellers en finfin dag. Klem.

gretashobby

28.09.2016 kl.09:56

Liv V.: Hei. Det er flatere her enn på Nøtterøy der Monika bor. Ikkje så åpent der. Ja det gjorde den uten tvil.
Ja det var litt kjekt. No er det vi som bor her. Det håper eg og. ER veldig spent da. Det er nok ikkje slik eg er vand med. Men vi får sjå Håper det ikkje regner i dag så mye og at du får ein super dag. Kos deg med at Eirin er heime og hils dem som fortjener det klem

lulltove

28.09.2016 kl.10:19

Mye som skal på plass når en flytter inn et nytt sted :) Mye man oppdager at en trenger etterhvert. Det tar tid å bo seg inn" Ha en strålende fin dag :)

gretashobby

28.09.2016 kl.13:19

lulltove: Det er helt klart, men no tror eg at eg har kontroll på det meste. Sjølv om det mangler ting her og der enno. Takk det samme til deg

venkesstrikk

28.09.2016 kl.11:00

Ha en fin dag hos fysio. Her er skikkelig vestlandsvær nå, så deilig å være på jobb og ellers kose seg inne. Håper på finere vær til helga. Ser ut som dere vil trives i det nye hjemmet

gretashobby

28.09.2016 kl.13:20

venkesstrikk: Takk for det. Var bare samtale i dag. Må jo starte fra grunnen av her. Det savner eg ikkje. Skifter fra sol til lettskyet her i dag. Syklet til og fra fysio og det er deilig. Det håper eg også for deres del. Ja vi trives alt vi så det tror eg blir bra dette

Lillemor

28.09.2016 kl.14:43

Hei vennen :-) Godt med en tur til fysio, anstrengende dager dere har, men fine :-) CD-hyllene må på plass, C. har en haug han ikke har fått plassert enda, men han har oversikten, he he. Han skal kjøpe 2 'gulvstativ' nå, sier han da, men ting tar tid vet du ;-) Ellers startet dagen med sol etter er forrykende uvær i går ettermiddag/kveld, det knaket i hele huset. Nå har regnet kommet tilbake, men ingen vind. Ha det fortsatt kos med innvielsen av det nye hjemmet 'Buhagen' :-) Klemmer på vei fra Oslo til Sem, du må nok tørke av de først<3<3<3

gretashobby

28.09.2016 kl.17:13

Lillemor: Hei på deg og godjenta. Ja vi har fine dager, men er litt sliten no ja. Skal bli godt å komme igang med fysio. Det blir neste uke. Var bare undersøking og snakking i dag :).
Så C er også musikk intresert og har mange cd'er?. T har kjøpt to no på Finn. Og så har han ei stor ei som han skal pusse og male opp så kan den plaseres på gjesterommet. Den har han lagd sjølv og der er plass til minst 1000.
Det blåste noe voldsomt her også. Merket det godt for å sei det slik.
Bare sol her da. Ingen regn i dag. Og det er veldig greit. Har både syklet og så har vi gått liten tur til sentrum og tilbake. Solgt møbler og gitarer og tatt litt hus shining. No er det øyeblikkelig middag og så blir det godstolen for emg. Enten med strikking eller sortering av bøker og oppskrifter.
Takk for gode klemmer. Her kommer noen tørre og fine til deg. Ikkje vet dei ut da. Det liker dei ikkje <3 <3 <3

Liv T gjesdal

28.09.2016 kl.17:14

Hei Så godt du får begynne med treningen din.Nå er jeg kommet så langtat bilen min er full .Fikk faktisk med alt jeg ville ha.Nå reiser vi fre risaviken med Stavangerfjord over til Hirtshal.Kommer der kl 8 på lørdags morgen å da begynner virkelig turen.Har vært hos Rannveig i 2 netterog nå låner jeg huset til Anita De dro på ferie og kommer hjem pålørdag Godt å få samle tankene for jammen tar dette på.Håper du harhatt en fine dag 0g goe kvelden Goe klem og

gretashobby

28.09.2016 kl.17:16

Liv T gjesdal: Hei på deg. Så bra at du fikk med alt du ville ha. Dere er jammen vågale det sei no eg. Håper det går som du vil. MAsse masse lykke til og pass på deg sjølv. Så hører eg fra deg vet du. Klem klem klem . Trenger vel noen no på veien.

fruensvilje

28.09.2016 kl.17:48

Hyggelig å få se litt av deres nye hverdag også ute ) ser koselig ut,og nå som navneskiltet er på plass,ja da bor dere hi hi .Håper du likte din nye fysioterapaut og att du får god hjelp der nede

gretashobby

28.09.2016 kl.17:52

fruensvilje: Hei på deg. Så bra da. Ja no bor vi her vet du. Tror eg liker ho ja. Var bare snakking og undersøking i dag. Og da kjennes. Må jo strekke emg så godt eg kan da jo. Blir trening fra tirsdag av så da vet eg korleis det funker.

fjellgeitbundingen

29.09.2016 kl.07:30

:D Hei Greta, ønsker deg en fin dag. Godt å få ting på plass. 13 år siden sist jeg flyttet, og da var det to ganger samme året, så misunner dere ikke prosessen det er, men noen ganger er det nødvendig og det kan være spennende når man flytter tvers over landet. Har jo testet det jeg også, da jeg var pur ung, men er godt å slippe å flytte og ha det litt stabilt på noe sett. Ha det godt så lenge. Klem.

gretashobby

29.09.2016 kl.08:47

fjellgeitbundingen: Hei vennen. Det er det heilt klart. No er vi kommen så langt at vi kan senke skuldrane. I går gjorde vi det og fant ut at no treng vi ikkje stå på på samme måte lengre. Det var nok på tide. Men vi rakk det før det vart for ille. Spennende, og gøy og veldig travelt. Men no er det bare gøy resten.
Takk det samme kjære søte deg.

mimouna

03.10.2016 kl.17:53

Bra å få dørskiltet på plass. :)

Kjekt å se nye steder, vi blir vel kjent her også etterhvert. Savner nesten Høyanger, hehe.

gretashobby

04.10.2016 kl.08:37

mimouna: Det var ein milepæl. Det gjør ikkje eg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits