Da skal det bli orden i strikkebøker

God morgen på denne vindfulle dagen. Det blåser godt ute. Men det er mildt. 16 g. Og det er ikkje storm, men det blåser nok. Viss det ikkje gir seg, så blir det nok ingen sykkeltur i dag. Men da får eg vel bevega meg eller vi får bevega oss på ein annan måte. Sitter ikkje mye iro uansett. 

Men no begynner kvardagen å falle til ro på ein måte. Sjølv om vi heile tida sysler med å få ting heilt på plass. Som eg gjorde i går. Eg rydda i strikkebøkene mine. Dei bøkene eg tror eg ikkje kjem til å bruke eller bruke på ei stund, havna på loftet. Foreløpig havna det i ein kasse. Men vi skal ha noe hyllegreier der etter kvart. Så blir det lettere å finne frem. Men kanskje dei forblir i ei kasse, vi får sjå. Eg gir det ikkje fra meg med det første. 


Først vart bøkene sortert i 5 hauger. Ikkje så mye hjelp i akkurat. Men noen var eg heilt sikker på skulle i hylla, Andre var eg like sikker på skulle på loftet. Så var det dei andre da. Måtte kikke litt i noen og mye i andre. Flere ble flytta fra en haug til ein annan. Var litt så dobbelt på ein måte. Resultatet vart veldig oversiktlig det


Her står dei så fint oppstilt atte. Var litt usikker på eit par bøker som eg la opp. Men sa til T at den kassen måtte være lett tilgjengelig for han. Slik at eg kunne få den ned at fort om eg ombestemte meg. Her er til og med plass til flere. Dette er bare mi hylle nemelig. Har noen kokebøker i venstre side bak klompelompe bøkene. 

I dag håper eg å få gått igjennom hefter, utklipp og diverse oppskrifter som skal i perm istede for å ligge i ein kurvskuffe. Heilt umulig å ha oversikt da. Må ta opp alt om ein skal finne noe. Men det blr nok utpå dagen. Vi har trappa det aktiviteten no. Tar oss inn att etter det litt vel harde starten. No kjenner eg i dag at kroppen har roet seg ned at. OG det er godt. Gjekk i grunn på høg gir og trodde eg måtte holde på til det var heilt tomt kvar dag. Men slik kan eg ikkje holde på. Kroppen sa ifra. Greit at den gjør det når ikkje hode kan klare å passe på sjølv. 

Har blitt litt hekta på finn.no da. T har solgt to gitarer og i morgen ser det ut for at vi får solgt spisebordet og stolene våre. Så finner vi litt å kjøpe også. I dag skal vi hente en liten komode vi skal ha i ett hjørne på kjøkkenet. Til å ha leiker i. Det blir ikkje heilt rett farge, men det blir bedre enn det er no hvertfall. Greit å ha dei lett tilgjengelig når vi får besøk. 

Var på fysio i går og hadde ein ok oppstart samtale. Tror det kan bli bra. Var jo over fornøgd med dei to fysioene eg hadde i Høyanger. Skal noe til å konkurere med dem, men tror dette også kan bli bra. Det fine med større plasser er jo at er eg ikkje fornøgd, så kan eg skifte om ei stund. Men hadde vært veldig greit om denne funket. Og det tror eg. Skal begynne å trene neste uke. 

Nei no får det greie seg med info herfra :). Ha ein fin dag og ikkje blåse bort. 


 

20 kommentarer

fruensvilje

29.09.2016 kl.08:44

god morgen.Siden jeg har flyttet hobbyrommet mitt opp på loftet og gjesterommet ned så har jeg tenkt samme tanken som deg i dag ) att jeg må sortere utklipp av strikkeoppskrifter+ div andre oppskrifter for det er egentlig lite av det jeg bruker selv,kanskje eg kan ta med litt på strikkekafe og se om noen andre kunne trenge noe ) vi samler oftast på så altfor mye.

Kos deg med dagen ,husk du skulle skynde deg langsomt ))

gretashobby

29.09.2016 kl.09:27

fruensvilje: Ja herretter skal eg skunde emg langsomt. Det var veldig deilig å roe ned ti hakk. Ja det er lurt å ta slikt når ein ser at det trengs. Og det er jo når ein omøblere og flytter ein får gjort slikt.
Ha ein koselig dag

Liv T gjesdal

29.09.2016 kl.08:57

hEIIGJENHøres godt ut å ha landet,Idag skal jeg gjøre ingenting ble ferdig med utvask igår.Har følt meg helt utslittå må hente meg litt inn før turen starter,Fikk til og med strikket litt igår. I dag skal jeg klippe opp kofta of få gjør den klar.er ferdig meg både stolper og belegg.Det har blåst mye her og men har stilnet mye.Ha en flotte dag og kos deg med å få tingene på plass Goe klem

gretashobby

29.09.2016 kl.09:31

Liv T gjesdal: Hei hei. Det er nok lurt at du roer ned litt no da før dere drar. Får sei lykke til en gang til eg da. klem

Lillemor

29.09.2016 kl.09:03

God morgen vennen :-) Litt av hvert å rydde og sortere skjønner jeg, men husk at det dere ikke får gjort i dag, kan vente til i morgen :-) Det er vel godt for T. å være pensjonist, håper jeg, men en overgang det også sikkert. Ja da, C. er musikkelsker på sin hals :-) Vi har jo piano som han stadig setter seg ved og spiller noen strofer. Måtte spørre han nå hvor mange CD'er han har, og han sier ca 500, TROR JEG ;-) Det går i alt fra jazz, populærmusikk til klassisk, alt etter som hva han føler for å høre på eller spille selv :-) Håper du blir fornøyd med ny fysio neste uke, du trenger det nå, ikke stivne vet du. Vi to ønsker dete to en riktig fin dag, her er det grått og 12 grader. Det regnet kraftig i natt, men ingen vind.

Gode klemmer i fleng kommer fra Oslo til Sem, de kan benyttes med en gang, de er tørre<3<3<3

gretashobby

29.09.2016 kl.09:43

Lillemor: God formiddag min Oslo venn. Ja det er jo det. Og kjekt arbeid dette da. HAr bare blitt forsømt altfor elnge. JA, no har vi roa ned og gjør ting sakte. Lang frokost og så lenge vi ikkje har avtaler så skunder vi oss sakte. Tok tak i går. Ja det er det. Han var egentlig utslitt før flytte prosessen. Var noen tøffe månader før han slutta. Spes den siste.
Skal bli spennede å sjå kor mange cd'er T har. Får full oversikt etter hvert. Han er også alt etende. Men svenkstopper og den type musikk har han ikkje. Liker det harde også han da. Mye liker eg og, men ikkje alt eg er like glad i. Men da kan eg trekke emg tilbake. Gitarer T spiller på da. HArr solgt to no som eg sikkert sa i går, og skal kjøpe seg hvertfall ein ny. Har vel to att som han skal ha og så har han ein ukulele som han håper å få solgt.
Ja eg trenger det no. Hadde stivna mer enn eg trodde. Merket det når ho skulle sjekke emg ut.
Ønsker dere ein flott dag også. Her er det 16g, litt vind men den har løyet litt og lettere skydekke enn da eg stod opp.
Takk for klemmene. Og så godt at eg slapp å tørke av dem hihi. Da sender eg flere med vinden tilbake da. <3 <3 <3

Marianne

29.09.2016 kl.10:15

God morgen til deg :)

God å ha gjennomgang av ting og få sortert og få orden på bøker og oppskrifter ja.

Det hadde eg for ei tid tilbake også men så er det noe eg leiter etter i full fart og så blir det rot igjen haha. Jaja....er no bare eg som roter i min egen strikking så det går jo fint.

Kjekt å høre at du er blitt gira på finn.no

Her er vi på leiting etter forskjellige ting og det finnes så utrulig masse folk ikke vil ha.

Nå er det kjøkkeninnredning og baderomsinnredning vi ser etter og der er så masse å finne. Folk skifter ut enda det er bare noen år gammelt.

Skal å se på en baderomsinnredning i dag...helt ny....aldri vært montert, selges for 1000 kr.

Ønsker deg en fin dag :)

gretashobby

29.09.2016 kl.17:29

Marianne: Det er derfor eg skal ha luse oppskrifter i pemen er bruker til slikt. Da er det lettere å finne og raskere. Det er vel kanskje naturlig da.
Ja det er gøy på finn. Mye dem gir fra seg ja. Og mye billig og noe dyyyyrt. Men det blir værende der da.
Spennede om den er slik det tror. Får vel høre hvordan det gjekk. . Fin kveld og god dag i morgen

EllbjørgSkinderhaug

29.09.2016 kl.10:52

Du er godt i gang------. Her stekes barnedåpkrumkaker--💕

Litt småstrikking og hekling, men stresser ikke med noe av det.

🌤💨💦🌤

gretashobby

29.09.2016 kl.17:38

EllbjørgSkinderhaug: Eg er igang med livet. No, ja no bor vi her begge to. Og det er deilig.
Barenedåps krumkarer må til kan eg tenke meg. Får vel kromkaker til jul eg og i år. Det er det mor mi som lager :).
Etter middag skal eg kose meg med oppskriftene mine. Gleder meg til å få orden der og. Da er eg ferdig med mitt.

29.09.2016 kl.15:21

Hei Greta, flink du er å rydde i strikkebøker. Det er godt å få oversikt, og har man ikke plass til alle i hylla, er det greit å gjøre det slik. Sikkert greit å få god plass, og gjøre ting lettere tilgjengelig. Fort å gå seg bort om man har framme for mye. Høres fornuftig ut å skru ned tempoet. Må vel det jeg også, for å klare å holde fokus på hovedoppgaven utenom jobb.. ungene. Samtidig må jeg vel forts. å trene for å ikke falle sammen igjen og på jobb må man, så ikke så lett å sjonglere alt, men må prøve å finne en slags balanse i det. Blir spennende å høre hvordan det går videre hos ny fysioterapeut i ukene framover.. Ha en fin ettermiddag. Klem. Fjellgeitbundingen. mulig du har fått noen svar uten navn fra meg i dag..

gretashobby

29.09.2016 kl.17:44

Anonym: Hei vennen. Da såg eg kven du var ja. Hadde akkurat fått plass, men da var der ikkje plass til permene mine og ikkje til nye bøker og tjukke hefter. Og slik kan eg da ikkje ha det. Det var heilt nødvendig skjønner du. Ja man må prioritere. Og dei to siste dagene har vi prioritert oss sjølv. For da kan vi orke ei hektisk helg, for det blir det. Men det er heilt greit når vi ahr roet ned flere dager.
Av og til må man sette seg ned og finne ut hva er viktisgst og da roer man ned. Man kan bli utslitt av for mye turer og slikt også. Tenker du finner ein balanse fort eg.

aina

29.09.2016 kl.16:40

Skal si du har vært flink:))) Å rydde opp i bøker og hefter er litt av et tiltak;)

gretashobby

29.09.2016 kl.17:45

aina: Hei, tusen takk for det. Bøkene var ganske fort gjort. I ettermiddag og kveld blir det hefter, blader og løse oppskrifter. Det tar nok litt mer tid. Men gleder meg eg no.

storkjøkken

29.09.2016 kl.17:52

Fin dato :)

gretashobby

29.09.2016 kl.18:02

storkjøkken: Den skjønte eg ikkje?

venkesstrikk

29.09.2016 kl.19:14

Så fint med kjøp og salg, så sparer en miljøet samtidig. Vi har solgt eller gitt bort en del i ei lokal byttegruppe. Det stormer og regner her også, kjenner at det er veldig koselig i strikkekroken akkurat nå

gretashobby

29.09.2016 kl.22:14

venkesstrikk: Det ble ikkje strikking i dag, men eg har fått orden i alle oppskriftene og ryddet vekk det som aldri blir brukt. Samla hentesett i ei mappe og andre ting i andre mapper. Føler meg veldig flink i kveld. HAr ikkje regna her og no tror eg at vindet løyer litt. Høres sånn ut. HA ein fin kveld

mimouna

03.10.2016 kl.17:57

Det er så godt å få ryddet i bøker og oppskrifter! Jeg har alle bøkene mine i bokhyller, men det ligger posevis med utklipp fra ukeblader mm og venter på å bli sortert. Prøver så godt jeg kan å fortrenge det, hehe.

Finn.no er super, og en grei måte å få byttet ut ting på.

gretashobby

04.10.2016 kl.08:39

mimouna: Det var veldig greit ja. Da er det lettere å finne det ein treng, når ein får bedre strikketid. Strikkebøkene har no flyttet til soverommet. Men dei står lett tilgjengelig og oppstil der.
digger Finn.no ja. Veldig grei plass for både kjøp og salg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits