Lange sokker i solskinnet og på foten + litt til

God formiddag. Her går det i ett som det pleier. Men på ein koselig måte. Holder på med å bake pizzabunner. Skal Servere pizza i morgen. Og da er det greit å lage opp noen bunner. T holder på med å henge opp dei siste gardinstengene. Har ein haug med tørre klede som skal ordnes og ny vask er snart klar til å henge opp. I går bakte eg grove rundstykkjer. Så var det ein liten ein som ville ha panne kaker til kvelds, og da fikk han det. Dermed ble det pannekaker på meg og T til lunch i dag. Spiser litt og så kjevler eg ut nye deig inni mellom og skriver her og spiser samtidig. Det er vel det som heter multi tasking eller :)


Her ligger dei på verandaen og her var det jammen gjenskinn i vinduet hehe. T drev og skiftet pære i utelampen samtidig ser eg.


Lange sokker til ho mor sjølv dette. 


Bakfra. Ikkje lett å sjå flettene. Desse bilda vart tatt på kvelden i går. Så da er det ikkje så lett å sjå mønsteret. Men i følge T er dei veldig fine og da får eg vel tro det da. Da har eg nesten tømt strikke kurven min. Det er jo kjekt, for da er det snart tid for å kjøpe nytt garn og kanskje begynne på julegaver. Tror det blir tur til garnbutikken neste uke :). 

Da er eg ferdig med å steike pizzabunner. Det vart 6 stykkjer.


Må vel kanskje teste ein bunn til middag i dag. Kan jo ikkje servere noe som ikkje er godt i morgen. hihi. får lage en stor porsjon med tomatsaus no etterpå og sjekke om eg ellers har det som trengs. Har tatt opp en kyllingfilet som eg tenkte å tine og krudre godt og bruke i litt av fyllet og så m¨eg ha skinke. Men dette skal eg ikkje kjede dere med. 

Har og lest litt innlegg om "manne gruppa Ottar" men orker ikkje å lese mer av det. Det er så langt fra fornuft og min tenke evne at desse som tror dei er menn. Nei skal ikkje si så mye om dette heller. Skal drikk kaffien min . Lese noen koslige blogger og slappe av litt før eg rydder opp etter meg og lager tomatsaus. Ha ein strålandes dag. 

 


 

18 kommentarer

venkesstrikk

06.10.2016 kl.13:02

De mennene er vel inspirert av en viss presidentkandidat høres det ut som. Endelig godt at de fleste menn er skikkelige og fornuftige. Fine strømper. Blir nok gode på kalde dager

gretashobby

06.10.2016 kl.13:47

venkesstrikk: Det har du nok rett i ja. Ja det er snat. Eg kjenner ingen, som er med der. Bortsett fra at eg veit om ein om han fortsatt er medlem da.
Takk for det. AJ det tror eg dei blir ja

Ellbjørg Skinderhaug

06.10.2016 kl.13:35

Du forbereder festen i morgen -- mens jeg baker brød og kanelsnurr til fryseren. J rydder skrot i garasjen. Leveringsdag på gjenbrukstorget i morgen. Nydelige oktoberdager med pausekaffen på verandaen-- ☀️🍂🍁

gretashobby

06.10.2016 kl.13:49

Ellbjørg Skinderhaug: Ja det gjør eg vet du. Gleder meg til å ha fest eg og. Sist eg feira dag var eg 50. Det er noen år siden det. Det har eg og lyst å lage ein dag.
Det er lurt å samle opp litt da. Det blir alltid skrot. Eg håper dei kjem og tømmer pair kontainerne snart. For no hoper det seg opp hos oss. Det er ikkje så koselig å sitte der akkurat no, men døra står open. Men T borer og skrur litt der ute. Men no skal eg rydde kjøkken og lage tomatsaus

Marianne

06.10.2016 kl.14:06

Heisann :)

Sokkene ble kjempefine dei, så mannen har helt rett han :)

Ser ut som du har fått fart på pinnene igjen. Her går det litt opp og ned men kan ikke ha tid til alt på en gang heller da.

Solen skinner og det er nydelig her vest, men det er det jo hos deg også.

Så kjekt at hele landet kan få fint vær samtidig.

Kos deg med pizza, bunnene såg gode ut dei.

Ha en fin dag i solen :) klem

gretashobby

06.10.2016 kl.17:45

Marianne: Hei på deg.
Tusen takk for det. Er litt fornøgd eg og. Nå det vil eg no ikkje sei da. Men no nermer eg meg å kunne prioritere det. Foreløpig er det bare utpå kvelden. Men det kommer det kommer. Nei alt kan man ikkje ha tid til. Man må prioritere. Det må man alltid det da.
Ja det er nydelig. HAr skyet litt til utpå ettermiddagen her, men det er jo lov da. Bare sånn litt.
No har vi testa pizzaen også. Og dei var god ja. Laga masse saus og masse godt fyll. Så da blir det jo godt da.
Har jobbet inne hele dagen. Men no er det reint og fint her også. HA ein fin kveld

Oddbjørg

06.10.2016 kl.15:05

Fine, lange sokkar som kjem til å vera gode å finna når frosten kjem!

Ser ut til at du har ein travel dag. Pizza fell i smak hjå dei fleste :-).

I dag har det vori gråver her, men ein nabo og eg gjekk til trimkassa.. Skal vi tru vermeldinga, vert det strålande ver både i morgon og laurdag.

Klem

gretashobby

06.10.2016 kl.17:46

Oddbjørg: Hei, og tusen takk for det.
Ja det vart ein travel dag. For når ein lager opp både det ene og det andre, så må man ta golva til slutt. Men da er det reint og fint til i morgen.
Det er eit herlig høstver og det er så deilig.
Klem

Irene

06.10.2016 kl.16:13

Hei min venn. Sokkene ble kjempefine. Varmer godt opp på leggene. Du har vært dyktig idag med all pizza bakingen. Det har vært en gin uke med mye sol. Deilig. Ha en fin dag videre. Klem 😊

gretashobby

06.10.2016 kl.17:48

Irene: Hei vennen. Tusen takk for det. Ja det er litt godt det når det er kaldt. Ja syns eg ahr vært flink ja. LAga masse tomatsaus også. Og masse fyll. Da blir det enkelt i morgen. Det har vært noen fine dager over alt og det er jo deilig. Takk det samme. Og kos dere begge to på kvelden klem

annebe

06.10.2016 kl.18:17

Kjempefine sokker, og det ble jo litt kult det bildet med gjenskinn syns jeg :)) Tenker det blir god pizza, det er så godt med hjemmelaget :)) Bra du har trivelige ting å være opptatt av om dagen..:)) Den mannegruppa...fysj... Kos deg med kvelden og stor klem fra meg <3

gretashobby

07.10.2016 kl.08:34

annebe: Tusen takk for det. Hehe, takk, men jaja. Det blir det garnatert. Eller det vart det. Vi testet i går.
Eg koser eg meg ja. Ja fysj. Eg skal hvertfall kose emg i dag. Men det skal eg sei meir om i morgen.

fruensvilje

06.10.2016 kl.22:02

nydelige strømper,disse vil nok komme godt med når kulden kryper inn og føttene må holdes varme ))Smart å lage ferdig mange pizza bunner det burde jeg tenkt på ) hmmmmm kos dokke med deilig mat og besøk

gretashobby

07.10.2016 kl.08:36

fruensvilje: Tusen takk vennen. JA desse blir gode utover vinteren vil eg tro.
Ja det er smart. Og så slipper eg å styre så masse i dag før gjestene kommer. Greit å ikkje vere sliten til selskap.Og så er det greit å ha noen på lur om ein vil ha ein rask kveldsrett elelr middag ein dag. Takk for det.

06.10.2016 kl.23:22

Flotte gode lange sokker...

gretashobby

07.10.2016 kl.08:36

Anonym: Tusen takk for det

mimouna

07.10.2016 kl.12:07

Enig med T, de ble fine! Og kos dere med gjester og pizza! :)

gretashobby

07.10.2016 kl.13:04

mimouna: Takk for det. Ja det skal bli kjekt med selskap

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

56, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits