Skal sei ho var rolig i går

God morgen. Overskyet + 6 og vind i dag. Er nok surt ute ja. Eg får kle meg godt, for i dag må eg ut av leiligheten ja. I går var eg ikkje borte med utgangsdøra en gang. Eg tok det rett og slett heil med ro. Tok det så mye med ro at ryggen ble sur hihi. Men "til lags åt alle kan ingen gjera", Er det ikkje slik det heiter. Og videre. " eg tykkjer støtt at det høver best og hjelpe den som det trenger mest". Og i går var det heile meg som måtte hjelpes hihi. Ryggen får gå seg til att den. skal på trening i morgen. Men kanskje eg skal være litt mindre "flink" der og. 

Kva gjer ein så når ein holder seg heilt i ro. Jo eg bladde og bladde i oppskrifts bøker. Og så fant eg frem noe garn og pinner. Det var ikkje rett garnet og dermed ikkje heilt rette pinner heller. Men undervegs så felte eg mer enn oppskrifta. Det er jo lov å improvisere, ikkje sant?


Det gjekk ikkje fort i starten. Og når eg tok bildet, hadde eg tenkt å legge det fra meg og strikke litt på ein klut. Men det voks nok litt til i løpet av dagen. Men dette er ikkje tv-strikk for meg. Så må nok lage meg eit enkelt strikk også. for når tv-kvelden starta, ja da måtte eg legge det vekk. Tok ein skikkelig tidlig kveld også. Så sjølv om eg var oppe mange ganger i natt, så har eg fått meg en del søvn alikevel. Men skal ikkje stresse i dag heller kjenner eg. Men komme meg ut å bevege meg litt i  løpet av dagen, det må eg simpel tenn. 

Da ønsker eg dere ein flott søndag. 
 

12 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

09.10.2016 kl.08:47

Greit at du var snill med deg selv i går---- fortsett med det litt til😊 God søndag--.

gretashobby

09.10.2016 kl.09:15

Ellbjørg Skinderhaug: Skal være sånn litt begge deler i dag. Men mest snill med meg sjølv hehe. God søndag til dere også.

Oddbjørg

09.10.2016 kl.09:43

Greit at du tek det med ro ei stund. Ein tur ut i frisk luft gjer alltid godt.

Ha ein fin søndag!

Klem frå nord

gretashobby

09.10.2016 kl.09:45

Oddbjørg: Var så flink i går. Skal være litt flink i dag, men ikkje så i ro nei. Håper på ein tur i skogen. KAsnkje eg kan få med meg ein liten ein, så blir det passe tempo. Vi får sjå

fruensvilje

09.10.2016 kl.10:34

god morgen.En fornuftig plan spør du meg hi hi og det strikket ser flott ut,er det sokker ?

-0 her i dag og vindstille,så skikkelig kaldt siden solen ikke kommer før langt på dag.Vi skal en tur til Stryn ,der er det Strynemesse så litt av hvert å se på da )

Kos deg du også,kanskje du tar litt bilder av heim og nærområde ))

gretashobby

09.10.2016 kl.18:15

fruensvilje: God ettermiddag. HAr leika meg i flere timer i dag. Det var ingen skogstur. Vi har litt kald vind her for tida. Nei det er puslvanter, men det er ei mønster til sokker i samme mønster har eg skjønt.
Kos dere i stryn. Tenker det vart noe småtteri med heim eg. Skal gjøre det snart. I kveld er eg litt uggen, men skal sjå om eg får tatt litt inne bilder i morgen. Så må vi få tatt litt bilder ute her også tenker eg

09.10.2016 kl.11:24

Så nydelig strikk... Nå som høsten har kommet og jeg vil bruke det nydelige skjerfet som du strikket... hvor er det? Jeg har nok lagt det på en lur plass håper jeg. Så denne helgen må jeg leke gjemmeleken...

Så nydelig strikk på bildet.

Ha en flott lørdag

gretashobby

09.10.2016 kl.18:17

Anonym: Tusen takk for det. Er det du som driver å skriver annonyme kommentarer ja. Klart du må finne frem skjerfet ditt. Trenger det no. Det skal bli pulsvanter. Har hatt ein fin søndag eg da. I går var det lørdag vet du :)

mimouna

09.10.2016 kl.17:40

Fint strikketøy, men absolutt ikke TV-strikk det der, nei.

En rolig søndagstur i skogen høres ut som en god plan. Da blir vel ryggen fornøyd igjen også?

gretashobby

09.10.2016 kl.18:37

mimouna: Takk, og det er det apsolutt ikkje nei.
Det ble ikkje det da. Det ble noen timer leiking inne. Er så kald vind her i dag. Så ryggen fikk bare ein rask tur før vi frøs inn att. HAr litt sånn virus følelse i kroppen så vi får sjå kossen dette går. Men tar det som det kommer. Ha ei fin ny uke min venn. klem

fruensvilje

09.10.2016 kl.22:07

det ble ikke Stryntur i dag,vi har besøk i huset og tok henne med på fjelltur istedenfor )

gretashobby

10.10.2016 kl.08:38

fruensvilje: KAnskje like greit det da. Var på hytta da kanskje?

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

56, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits