Gardiner må man ha, sjølv om ei ikkje er strikka ;)

God morgen. Eg må vel innrømme det så fort som mulig. No er det bedre ver i vest og midt Norge enn det er her. Her er det overskya +7 og vind. Altså surt og kaldt ute. Men inne er det jo fint da. Virker som det blåser mindre i dag enn i går. Men eg har ikkje vært ute. Og tror eg blir inne i dag. Skal Ikkje sutre, skal bare sei at eg har ein virus i kroppen som slår meg litt ut. Så da tar ho mor det med ro ett par dager til. Hvertfall i dag hehe. Tar ein dag om gangen. Ellers så har vid et jo veldig bra da. Har vel også spist litt feil mat i det siste og det trigger litt smerter det og. Får være flin denne uken tenker eg hehe. 

Fikk spørsmål i går om flere bilder herfra. No har det blitt lite tur ut. Så det venter eg med. Men gardina er jo kommet på plass, så da kan dere jo få se det. 


Over kjøkkenbenken passet det ikkje med side gardiner. Har zebra rullgardiner bak når sola  står på. Men på det andre vinduet har vi side gardiner


Og her ser man når eg har tatt bildet  også hehe.  Skulle vel vært bedre bilde. Men no har eg prøvd mange ganger, så desse får holde. På stua var det hvertfall ikkje lett når det er mørkt ut. For må jo ha på litt lys og det skinner jo i ruuta. Men altså


Men som den oppservange leser ser kasnkje, så er det dei gardina vi hadde i Høyanger. 
Dei dukket opp att dei. Hadde plasert dem fint i kofferten med ferdig strikkeprodukt. Og dei passa fint her. Sjølv om det er eit dårlig bilde hehe


Eg tror eg får be Torstein ta bedre bilder ved eit anna høve. Og kanskje eg burde vurdert å skaffe meg camera hehe. Men dei får duge desse her. no hvertfall

I går var vi en tur ute hos Knerten med fam. Mommo fikk leikt masse med bil.Han er veldig glad i biler. Og så er han systematiker. Så når man har kjørt bilene dit dei skal, må alle stilles opp på rekke og rett vei. Fikk på pakkning noen ganger fordi dei stod att frem. Eg kan ikkje sitte på golvet, så da sat vi i senga hans begge to. 

Ellers gjorde eg ingen ting. Prøvde oss ein liten tur ut, men det var så kald vind, så vi frøs inn att ganske fort. Må kle seg bedre for slikt ver. Dere får nyte det i vest no når dere har bedre ver enn oss. 

Da tror eg at eg må sjå om min kjære har tenkt å stå opp i dag. Ligger til langt på dag jo hehe. Neida han skal få sove. Han vart nok sittende oppe litt i går. Fruen måtte tidlig til sengs og da har han en tendens til å sitte oppe litt. 

Eg skulle egnetlig på trening i dag, men tar ingen sjangser med virus i kroppen. No får eg roe ned til eg blir frisk. Men regner med å være klar til neste trening på torsdag. Ha ein fin dag alle sammen

11 kommentarer

fruensvilje

10.10.2016 kl.08:51

God morgen.Bildene var fine,fine nok for att vi ser att det er koselig hos dere )

Været er nok skiftande uansett hvor en bor,dere slipper iallefall den lave trykkande tåken som legger seg i fjella,var vel den du likte minst om jeg husker rett )

Vi har det samme flotte været som i går og slik skal vi ha det utover hele uken ) i dag skal eg på stikkekafe og siden det er frost og stedvis glatt på veien så vil eg nok spasere.

Kos deg inne og god bedring )

gretashobby

10.10.2016 kl.09:23

fruensvilje: God morgen. Takk for det. Det var hyggelig sakt. Det ahr du heilt rett i. Det er ikkje den fuktige lufta og tåken. Og hadde vi bodd i Høyanger hadde vi ikkje fått sol før langt på dag der vi bodde. Så litt gråvær tåler vi godt :).
Det høres lurt ut å gå da ja. Ikkje ta noen sjangser på å falle. Kos deg på strikke kafe. Neste mandag skal eg og starte.
Tusen takk for det

Ellbjørg Skinderhaug

10.10.2016 kl.09:26

Du etterlot deg masse godt vær i Høyanger, og tusen takk for at du sendte det nordover i stedet for å ta det med deg. Du trodde nok ikke du ville få bruk for det, men det er vel slik at været styrer vi lite med. Når en ikke er helt i godform kjenner en bedre at det er guffent og.

No begynner vi å få et inntrykk av hvordan dere har fått det til i heimen--- Stuegardinene har nok fått seg en god latter mens de låg og ventet på at du skulle finne dem. Da slapp du den utgifta og hodebryet med å finne nye du likte😊

Ser du har mye likt i farger som jeg og velger.

Håper T har lovet å vaske kjøkenskapa oppå så du slipper å "klatre" opp for det---

Jeg skal nyte sola for deg og--☀️

gretashobby

10.10.2016 kl.09:52

Ellbjørg Skinderhaug: Eg hadde da med meg litt av det fine været. VAr jo flott stort sett dei 3 første ukene. Vi får ta det været vi får uansett kvar vi er. Og det går greit det. Det er nok sant ja. No skal eg bli frisk som en fisk og så begynne å gå litt tur.
Ja dere har nok det. Hehe ja gardinene koste seg litt i kofferten og venta på at eg skulle oppdage dem. Heldigvis gjorde eg det før eg kjøpte nye. For desse passer godt her. Det var jo bare opphenget som var falma og det kjøte T nye av.
T sin jobb det ja. Vi hadde slike skap i Høyanger også som ikkje rakk til taket. Så det er nok T sin jobb.
Gjør det du. Eg skal kose emg inne i dag og kanskje i morgen. OG da må vel formen ha kommet tilbake vel. Nyt dagen min venn

Synnøve

10.10.2016 kl.11:56

Så koselig dere har fått det. God smak du, Greta👍god bedring💕

gretashobby

10.10.2016 kl.13:28

Synnøve: Tusen takk Synnøve :). <3

venkesstrikk

10.10.2016 kl.16:15

God bedring:) dere begynner å få det fint i huset nå, skikkelig trivelig. Kjekt å kunne skryte av fint vær i vest, men sånn i lengda tror jeg nok du vinner, men vi bare nyter så lenge det varer og det verste er at vi glemmer hvordan det er når det bare regner.

fjellgeitbundingen

10.10.2016 kl.20:05

Hei Greta, hm høres ikke ut som dagene dine har vært helt gode siden sist og det er leit å høre. Enda så positivt du kommenterer hos meg, søte fine. Samtidig er det fine ting med alle dagene dine. Verdifulle ting i dager som ikke er bare gode. Kos, fin strikk og nye bilder av det nye hjemmet som er fine å se på og godt å lese. Også må jeg gratulere deg så masse med overstått bursdag. Lett å oppføre seg

som man er helt frisk når det går i ett..Håper du blir litt bedre i kroppen igjen snart, men det er kanskje været som må stabiliseres litt..

gretashobby

11.10.2016 kl.08:09

fjellgeitbundingen: Hei god venn. Alle kan vel få ein virus eller to i kroppen. Og damen her ho gjorde litt for mye for lenge. Og lyttet ikkje til kroppen. Så da får ein ta litt time out ei stund. Men ellers har ho det veldig bra altså. Været kunne vel også vært både bedre og værre. Men tror nok ikkje eg skal skylde på det denne gangne. Er nok mest at eg ikkje passet på meg sjølv. Ville så gjerrne ha det meste på stell til eg fylte år. Og det hadde eg planlagd leeenge. Så tar det alltid litt lengre tid enn ein har lyst til før ein kjem seg opp att. Men det får eg tåle da.
Takk for hyggelig kommentar kjære snille gode deg. klem

mimouna

13.10.2016 kl.16:53

God bedring med viruset! Er vel tiden for slikt nå.

Det begynner å bli kaldt her vest også, i går hadde vi nattefrost. Men det er fortsatt sol, vindstille og oppholdsvær. Så da får vi bare kle oss etter gradestokken. :)

Godt å få opp gardiner. Og de fra Høyanger ser ut til å passe like godt i den nye leiligheten. Det er vel stort sett samme møbler, og da passer de fortsatt sammen. Greit med alt man slipper å kjøpe/lage nytt av. Selv om det kadde vært tøft med strikkete gardiner, hihi.

gretashobby

14.10.2016 kl.09:06

mimouna: Ja er visst det. Kjedelig å få det sjølv. Men det hører visst høsten til. Kos dere med fortsatt fint ver. Her er det + 2 i dag og ingen sol i sikte. Innedag tror eg. Ja da dei gjør jo det da. Heilt perfekt, så da skal dei ikkje byttes ut. Strikkede gardine hadde vært topp hihi. Men ting ikkje å lage dem hehe

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

56, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits