Ett garnkjøp, kultur innputt og så blir det stille fra min munn i dag

Hei på dere og god morgen. I går stod eg over blogg innlegg. Samla bare krefter til ettermiddagen, for da hadde eg fult program. Først skulle eg på fysio kl 14. Ble ikkje mye trening, men eg fikk ein halv time med masjasje på nakke og skuldre og rygg. Det gjorde virkelig godt. Hodepinene forsvant. Eg er ikkje vand med hodepine, men veit nesten kva det er. T derimot er plaga med migrene. Men nok om det. Rett heim fra trening, så ordne meg for å dra inn til byen. Der vi hadde avtale. 

Hadde det litt ofr travelt da vi skulle dra. For  glemte både det ene og det andre. Men blir vel ny bytur i morgen eller så blir det neste uke. Vi får sjå. Stemmen begynte å bli litt groggi på vei innover. Men ikkje verre enn at eg skravla iveg eg. Det første eg gjorde når vi kom til byen, var å handle garn


Nytt garn og uprøvd garn til nytt og ukjent produkt. Er no grådig spent no ja. Spent på om det holder med det burgunder og grønne garne. Det svarte og kvite skal være riklig. Men satser på at det går bra. Viss ikkje får eg kjøpe mer. Og det er jo striper så om det ikkje er samme innfarging, går det vel bra. 

etter handling, litt mat og enda mer handling for enkelte dro Torstein heim. Eg hadde ny avtale med Monika om å gå på biblioteket og vere til stede i eit bokbad. Eit bokbad med


Det var veldig kjekt. Vi fikk heldigvis snakka med Kjersti etterpå. Det var kjekt for begge parter. Ho såg ikkje vi var der før vi møtte ho etterpåog det såg da ut som ho vart glad ja. Ho er så senvand og flink. Virka ikkje som ho har gjort anna heile sitt liv. Eg brukte opp det siste av stemmen min med samtalen med Kjersti. For medan Monika kjørte emg heim, ja da reiste resten. Kunne  ikkje svare T før eg var komen heilt inn i stua. Og sjølv om han sover og eg ikkje prøvd på ordentlig, så tror eg ikkje der er noe lyd i dag. Slik er det blitt når eg blir forkjøla. Ja ja, godt å vite at den kjem att da. 

Husker godt for mange mange år siden da eg hadde barnehage heime hos meg. HAdde 4 guter ein dag og stemmen sviktet. Prøvde å sei noe til dem. Dei såg på meg lo og gjorde tvert om hehe. Heldigvis har eg eit godt blikk også. Da fikk eg samla dei hihi

Tror det blir ein rolig heime dag i dag da. Men eg har lært meg til at dager sjelden blir som eg tror. Så tar det meste med eit forbehold. Skal hvertfall teste garnet i dag. Spent på om eg skal følge magefølelsen med å legge opp det masketallet eg er sikker på eg skal elgge opp, eller om eg bør strikke prøvelapp. Burde vel gjøre det siste, men .....Det er ikkje meg da. Vi har hvertfall bodd her i 4 uker i dag. Og kvar tida blir av, nei det veit hvertfall ikkje eg. No kom T så da avslutter eg innlegget. Ha ein flott dag. 
 

24 kommentarer

Marianne

14.10.2016 kl.08:49

God morgen til deg og gratulerer med dagen, 1 måned i nytt hus, verdt en gratulasjon det :) Her blir det nok lite strikk de to neste dagene. Skal være med å hjelpe når kjæresten i dag overtar hus og skal flytte så det blir nok mange tunge tak i dag og i morgen. Men du verden så godt det skal være når det er gjort, selv om det er mye arbeid å pakke ut. Det verste er jo å bære på alt det tunge.

Resten kommer pø om pø.

Lykke til med testing av nytt garn.

Prøvelapp er jo alltid lurt ...men eg er veldig dårlig på det, vet ikke om at eg noensinne har vært smart på det området haha.

Ønsker deg en fin fredag

Klem fra vest :)

gretashobby

14.10.2016 kl.09:26

Marianne: God morgen ja. Ikkje en månad, men 4 uker i ny bolig. Søndag er det en månad.
Så gøy da. Nei da blir det ikkje mye strikking nei. Men alt til sin tid. SLik er det no bare. Tunge ting må du være forsiktig med, men litt må ein jo ta i med. Det er sant resten kommer pø om pø
Takk for det.
Ja det er lurt og eg og er ekstremt dårlig på det. Da er vi vel lik.
Takk det samme Klem fra øst

Liv V.

14.10.2016 kl.08:56

Hei. Så kjekt å treffe kjentfolk da. 😃 Bra at du fikk tak i garnet du trengte. Lurt med striper, virka som det går enda fortere å strikke da.

For noe dritt da. Hoveverk og forkjøling, er vel den sure vinden det da. God bedring.

Ha en fin rolig dag. Klem.

gretashobby

14.10.2016 kl.09:33

Liv V.: Hei, ja det var veldig kjekt. Vi gjekk jo fordi vi visste det var Kjersti som skulle være med da.
Der har du eit poeng. Det virker som det går fortere, sjølv om det ikkje gjer det. Hodeverk er fordi skuldrene har krøpe opp under ørene. Det er vel litt for mye jobbing. Men den forsvant. No er det bare bommul i hode, sør hals og kaputt stemme, så det står vi over. HAr vært så lite ute at det kan vel ikkje være vinden tror eg. Men heller litt vel sliten og motakelig for virus. Og når eg får det om høsten så mister eg stemmen. Gjorde det i fjor og da var eg også her øst. Men eg hadde det skikkelig i 2013. Da måtte eg på to pencilinkurer og da var eg i Høyanger. Så Det er jo bare slik med meg da.
Takk eg trenger ein dag med strikke pinnene. Så eg håper det blir det i dag :)

venkesstrikk

14.10.2016 kl.09:02

Du får ha god bedring. Mange som er syke om dagen. Garnet ser flott ut. Tror det blir en tøff genser. Spent på å se når du kommer i gang

gretashobby

14.10.2016 kl.09:37

venkesstrikk: Tusen takk for det. Ja det er eg nok ikkje åleine om. Og eg er ikkje så veldig sjuk, bare vatt i hodet, og stemmelaus. Det skal bli kjekt å prøve garnet ja. Skal kose emg med det i dag, tror eg.

Synnøve

14.10.2016 kl.11:56

Koselig å lese hvordan du har det!! Fire uker siden du reiste, ja da kan man lure på hvor tiden er blitt av, God bedring mht forkjølelsen og lykke til med nytt strikkeprosjekt. Blir nok bra det som slt annet du har laget. Klem og god helg😄

gretashobby

14.10.2016 kl.12:38

Synnøve: Det er kjekt du sys det Synnøve . Ja ikkje sant. Takk for det. Heilt fulstendig målløs i dag. får håpe det. Spennende hvertfall. God helg til deg og dine og kos deg med knerten. klem

Lillemor

14.10.2016 kl.12:49

Hei vennen :-) Velkommen etter, du blir eldre du også, men du ser ikke eldre ut en for noen år siden ;-) Vi er på hytta, men skal reise hjem i morgen, nå har vi fått nok for denne gangen, men har hatt det koselig. Har vært her lenge nå, men det er surt og kaldt ved fjorden om dagen :-( Vi har som skrevet fått innstallert internett her fra Telenor, det faller ut og inn, så vi må passe på å få 'gjort det vi skal' mens vi er online. TULLENOR er det nye navnet vi har gitt dem :-( Kos dere i Sem og nyt dagene og ha en riktig god helg :-) Klemmer på vei fra den andre siden av fjorden fra oss til dere<3<3<3

gretashobby

14.10.2016 kl.17:56

Lillemor: Hehe ja nog heldigvis for det. Alternativet er jo å forlate denne verden og det har eg ingen planer om.
Ja no har dere vel vært der i flere uker. Men så lenge dere koser dere er det jo bare å bli. Surt og kaldt ute ja. Best å være inne for tida.
Det er litt kjedelig da med nett som dette ut hele tiden.
Koser meg inne i dag. Uten stemme har eg ingen ting å gjøre ute. Måtte innom lege kontoret for å bestille noe medisin. Da leverte eg lapp. Kunne ikkje få frem en lyd hehe. Takk for øst øst klemmene. Her kjem det klemmer som sikker fryser av seg virusene på veg og\ver fjorden. klem

Ellbjørg Skinderhaug

14.10.2016 kl.13:34

Så greitt å få gjort seg litt kjent på det nye hjemstedet ditt--- Garnbutikk er det viktigste- så kommer det andre etterhvert--😀

At du er stemmeløs noen dager gir jo bare de nærmeste sjansen til å ytre seg--😘(God bedring mente jeg vel heller)

Jeg var oppe hos helsesøster og fikk influensavaksine i dag . Håper det gjør at jeg slipper unna den om den melder seg på døra i løpet av vinteren.

Sitter i solveggen med strikketøyet ( ullbukse 8 år) lettvint arbeid.

Er buden på fårikål i dag så det er fridag med grytene. Du er ikke glad i det tror jeg-- få T til å lage deg noe godt i dag. .Si du er syk 🤒)

gretashobby

14.10.2016 kl.18:04

Ellbjørg Skinderhaug: Garnbutikken i Tønsberg og ein på Nøtterøy har eg besøkt før- Så dei visste eg kvar dei var :). Kunne jo ikkje flytte til ein stad uten garnbutikk.
Blir litt mistydinger og komikk her for tida. Da var det greit da T dro inn til byen og fiksa ting eg ikkje skulle vere med på. Da kunne eg sitte i stillheten min og strikke. hehe. Takk for det.
Eg regner med at eg gjør fra meg virus tull no eg. Ei uke siden den slo til. Så no når eg blir frisk, skal eg vere det leeeenge.
2-3 grader overskya og surt her. Passer best å være inne. Men kjekt å høre at du fortsatt har fint ver. Det er jo nesten utrulig da.
Vi skal ha biffsnadder no. Godt det og. Nei vi spiser ikkje det her i huset. Eg passer best ved middags grytene. Men mulig eg ber om dessert i kveld hehe.

annebe

14.10.2016 kl.14:30

Masasje hørtes deilig ut, greit å få løst opp spenninger, og det har nok vært litt ekstra å henge fingrene i med flytting..og da blir en jo fort litt anspent ..

Jeg har jo ikke så veldig greie på garn, men fargene var i alle fall fine :)) Sikkert hyggelig med bokbad...særlig om det var med en du kjente der :)) Slitsom når stemmen ikke fungerer, men man klarer seg jo på et vis uansett :)) Fredagsklem <3

gretashobby

14.10.2016 kl.18:09

annebe: Det var så deilig og det hjelpte noe helt fantastsik. Skylder på balnt anna det ja. Kalrt det har vært unaturlige tider.
Veldig spennede å prøve dette prosjektet. Tenkt om det blir for stort. Ja ja vi får ta det som det kjem.
Det var veldig koselig. Dattra til beste vennina mi fra Høyanger som deltok så det var klart kjekt. Å ja kan skrive så kan å få frem det eg må få sagt hehe. Fredagsklem til deg og <3

Oldemorbloggen

14.10.2016 kl.16:50

Glad kan du vera som ikkje er plaga med hovudverk, det er i grunn ikkje eg heller. Har migrene i ny og ne, men det blir sjeldnare og sjeldnare. Får håpe at migrenen til T forsvinn med alderen, litt etter litt. Det blir spennande å sjå kva du får ut av det nye garnet, det såg ut som det var litt loddent.

gretashobby

14.10.2016 kl.18:13

Oldemorbloggen: Det er eg veeeeeeldig glad for at eg ikkje er. Det høres bra ut at migrenen blir sjek\ldnere og sjldnere. Både T og dattra er plaga med det fra tid til annen. Men T har det aldri slik han hadde det som ung lengre. Det var fælt.

Det er veldig spennende. Godt å strikka av tror eg. Men vi får sjå når eg kjem oppover eit stykkje. Ja det er litt loddent.

mimouna

14.10.2016 kl.17:07

Ojda, ikke kjekt å miste stemmen! Du får krype opp i sofaen med noe varmt i koppen og et av de fine strikketeppene dine.

Koselig å treffe kjentfolk på bilblioteket, bra du rakk å skravle litt før stemmen forsvant. ;)

Det ser jammen ut som om du fant de rette fargene til genseren, så bra! Sitter og myser her, men klarer bare å tyde Dale-logoen. Så da får jeg være nysgjerrig litt til, hihi.

God bedring, og stor klem fra solfylte Bergen. (Jeg MÅTTE bare få det med, knis.)

gretashobby

14.10.2016 kl.18:17

mimouna: Hei vennen. Nei det er ikkje kejkt. Skal ta frem eit strikketeppe i kveld ja. Sitte i godstolen og strikke litt.
Ja det var veldig greit at vi fikk oss ein liten prat før det svikta helt.
Ja det var dette garnet som hadde det som likna best i alle fargene. så da måtte det bli erle. Erle fra Dale.
Takk for det. Du måtte vel det ja :( . Det er dere vel unt skal eg sei deg. klem

fjellgeitbundingen

14.10.2016 kl.23:23

Hei Greta, så koselig å se innom deg i dag. Blir spennende å se hvordan dette blir med dette garnet. Har lyst til å strikke meg selv en stripete genser. Men kun stripet i form av ulike garntykkelser på hvitt garn. Kunne passe som et restegarnsprosjekt? Men det er i grunn bare en av mange ideer jeg har.Hvordan er den nye, nærmeste garnbutikken din? Det er jo spennende å være i nye garnbutikker. Synes du nå er flink som ikke kjøpte mer garn til andre prosjekter ;)

gretashobby

15.10.2016 kl.08:51

fjellgeitbundingen: Hei vennen. Så kjekt at du syns det da. Det blir veldig spennende. Det høres da veldig spennende ut. Noe du har kome på sjølv?Restegarn prosjekt ja. Spennende. Den er veldig fin butikk. Hadde ikkje tid til å handle mer hehe. HAr to prosjekter til eg skal kjøpe garn til. Skal ta med det eg treng for å kjøpe det i dag, så får eg sjå om eg rekker å stikke innom der. hehe Dagen får vise kva vi får til :)

fjellgeitbundingen

15.10.2016 kl.18:21

Jepp, men kanskje inspirert av noe jeg har sett.Blir spennende å se om det ble garn på deg..

gretashobby

16.10.2016 kl.17:37

fjellgeitbundingen: hm, det er alltid kjekt å inspirere og bli inspirert.

fruensvilje

15.10.2016 kl.19:53

det var kipt att du misset stemmen da,håper du får den fort tilbake )) garnet ser iallefall deilig ut.Jeg skal til Trøndelag onsdag og være der ut uken,gleder meg ,men håper eg ikke får noe forkjølelse da hi hi

gretashobby

16.10.2016 kl.17:39

fruensvilje: Stemmen er på veg tilbke den no, sådet går bra vet du. Nei du må ikkje få det. den er visst langvarig etter som dei sei. No har eg hatt den i halvanna uke. Men no tror eg det går rett vei. Så får vi sjå. Det bir kjekt med trøndelag tur ja. Skal opp å vere til hjelp da?

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

56, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits