Ikkje bestikk, ikkje garn, men håndklær og solskerming

God morgen. Ja her gå no livet avgårde i ett behaglig tempo. Eller i full fart alt etter som ein ser det. Vi starta dagen veldig rolig. i går. Så vart tida forann pc'en forelnga for noen av oss, fordi ting måtte ordnes. Av og til så går jo ikkje alt på skinner hehe. Satser på at alt går greit no. Fikk gjort litt husarbeide før vi tok lunch. Og lunch bruker vi jo også ofte lang tid på. Men så måtte vi få opp farten for å holde avtaler. 

Var ein del folk i byen. Kikka på bestikket som vi hadde lurt på, men fant ut etter hvert at vi hadde hadde brukt litt for lite tid på å bestemme oss for det. For det viste seg at vi ikkje var heilt enig i hvilke vi skulle velge. Da hjelper det ikkje at det er på godt tilbud. Vi får heller bruke litt mer tid, bli enig og samle oss opp sakte men sikkert. OG kanskje dukker det opp tilbud andre tider også. Men litt håndkle måtte vi benytte oss av å kjøpe


Ikkje verdens beste bile. Kom på å ta bilde i det eg skulle hive dei i maskina


Koppehåndklea her var så fine, så dei vart med også. Dei vi har no, kan ein snart sjå igjennom

Veldig kjedelige bilder i dag altså. Men sånn vart det. Dagen før i går henta vi ein solskjerming og bestilte to til. Fordi dei ikkje hadde flere inne. Så torsdag hadde eg tenkt å kjøpe dei med meg. Så da eg var der i går, så sa dei at bestillingen dei hadde inne før eg bestilte var kommet og at eg kunne få dei med meg i går. Da reagerte eg jo heilt merkelig. Å nei, kunne dei ikkje stå der. For eg hadde jo bestilt og var ikkje innstilt på å få dei før om noen uker. Kvar var hodet mitt da. hehe. Jo da ho kunne sette dei av i to uker. Huff for ei dame. Heldigvis så fant eg hodet mitt igjen og kjøpte dem med meg heim før vi dro. At det går and. 

Alle fikk handla det dei skulle og vi spsite Subway på en benk i senteret. Var jo koselig det og. hehe. Men det var visst ikkje alle som fikk kjøpt det dei hadde tenkt. For på grunn av alt dette med solskjermings greien. Som for øvrig er zebra rullgardiner, så glemte eg heilt å gå innom garnbutikken att. Tenk dere det. Eg glemte å gå innom garnbutikken. Ja ja, da får eg gjøre det i sandefjord i dag. Blir litt sånn familie dag der. Søstra mi har bursdag og har tatt seg fri. Så vi tar med mor mi og drar ned dit til lunch og litt shopping. Så kommer tante fra Oslo også. Så får vi sjå kva dagen bringer med seg. 

I morgen skal eg forresten lage Fårikål for første gang på 24 år. Viss noen har noen gode tips, så kom gjerne med dem. Ha ein flott dag
 

19 kommentarer

mimouna

21.10.2016 kl.09:15

God morgen!

Litt annet tempo i hverdagen nå, og to som har hatt helt ulike rytmer skal finne en felles. Da tar det nok litt tid å finne ut av hvordan dere vil ha det.

Lurt å vente med bestikket når dere ikke er helt enige. Det kommer alltid nye tilbud. Og det er ikke gøy å kjøpe noe man angrer på. Nye håndklær er deilig hverdagsluksus!

Håper torsdagen blir fin! Klem fra meg!

gretashobby

21.10.2016 kl.09:29

mimouna: Ja det kan man sei :). Ja det går bra det. Vi er stort sett enige. Var bare det bestikket vi ikkje var enig om. Og det er ikkje noe å stresse med.
Vi har jo bestikk så greier oss, så vi får finne oss ett og så sette på ønskelista. Så kan vi samle oss eit bestikk til mange til slutt.
Håndklær var på tide å skifte ut. Men no skal det også på lista over ting vi ønsker oss til jul og bursdager.
I dag er det fredag og den blir fin vet du :) klem

Liv V.

21.10.2016 kl.09:17

Hei. Beste tipset eg kan gje deg er å skrive liste om kvelden....😃 Skrive opp ting i rekkefølge etter kor butikkane ligger, og dobbelsjekke før dere skal heim. Trur heller du stressa vel mye, ikkje bra. Du sier det sjøl, ikkje samme livet som i Høyanger. Litt vel stor forandring kanskje. Bør ha deg ei rolig helg med eige opplegg nå.

Fine handduker, kjekt å bytte slikt og innimellom. Blir jo sjelden førsteprioritert.

Laga fårikål på den gamle enkle tradisjonelle måten, kjøtt, kål, heil pepper, salt, alt på magefølelsen. Kjøttet må være godt kokt. Du finne nok drøssevis med oppskrifter på nettet.

Håper du stelle deg slik at du får roe deg i helga, trur eg nok gjør godt. Klem.

gretashobby

21.10.2016 kl.09:37

Liv V.: No skjønner eg ikkje heilt kva du mener vennen. Eg stresser ikkje eg. Om eg ikkje får meg alt så rekker eg det en annen dag. HAr nok skreve det litt feil her skjønner eg. Dramatiserer kanskje litt når eg skriver. Men stresser ikkje med det eg ikkje rekker. Neida eg har det heilt supert eg vennen. Om eg tulla litt med dei zebra gardinene så gjer det ikkje noe. Du må ikkje tålke meg feil. Eg har det bare flott eg da.
Vi har slitt lenge på dei vi hadde. Planen var å skifte for noen år siden. Men så bestemte vi oss for å flytte på sikt og bestemte oss da for å vente til vi kom ned hit. Så no skifter vi litt og litt og ønsker oss blant anna håndkle til jul og bursdager.
Ja eg har funne oppdkrift og vet vel egentlig kossen eg skal alge det, men tenkte viss noen ahdde eit genialt tips så tok eg imot det.
Kjære søte snille Liv, eg har det heilt supert <3

mimouna

21.10.2016 kl.09:37

Hihi, jeg er en dag på etterskudd, ser det ut som. Håper FREDAGEN blir fin!

(Nå må jeg visst lage meg en stor kopp te så hodet våkner.)

gretashobby

21.10.2016 kl.09:45

mimouna: Hehe og eg måtte jo bare rette deg hihi <3

Marianne

21.10.2016 kl.10:35

Fine håndklær og kjøkkenhåndkle.

Måtte flire litt av reaksjonen din da du fikk vite at gardinene var komme tidligere enn du reknet med. Sånn er det av og til når vi har stilt hode inn på en ting.

Men at du skulle GLEMME garnbutikken...hehe...ja sånn kan det gå, selv for ei strikkedame som du :)

Ha en fin fredag og kos deg med familie i dag :)

gretashobby

21.10.2016 kl.10:42

Marianne: Takk for det. Hehe, ja bare heilt på jordet det hodet mitt i går. Ja det er helt sant.
Ja slik kan det gå. Men eg var jo på garnbutikk på onsdag og skal i dag, så det går nok bra hehe.
Tusen takk det skal eg

annebe

21.10.2016 kl.13:21

Litt av hvert av innkjøp på deg om dagen, fine delikate håndklær ser det ut til :)) Ikke ofte ting en bestiller kommer for tidlig..pleier å være motsatt, så skjønner du ble litt satt ut ..hehe...

Håper det var koselig lunsj med familien..tenker det var det :)) Blir nok god den fårikålen, kos dere med den og god helg :)) Klem <3

gretashobby

23.10.2016 kl.08:52

annebe: Ja det har blitt, men no er det stopp. No får eg sette resten på ønskelista i. Kn ikkje blakke meg heilt heller. Hehe, det er jo litt sant. Men det må da være måte på hihi.
Det var veldig koselig det. Lunch og så masse bursdagskaker etterpå.
Fårikålen var god den, men den kunne vært enda bedre viss den hadde kokt enda litt til. Men da blir jo restene bedre da. Klem <3

Hobbystua

21.10.2016 kl.13:39

Heisan Greta.-) Tenke seg at du glemte og gå innom garnbutikken,,hihi det var nesten artig og lese.-) Det er nok et tegn på at hverdagen din har blitt forandret dette og hyggelig er det og kose seg litt med god mat og tid til familien også. Ser ut som tykke gode håndklær du har kjøpt inn og så er det godt og fornye litt i slikt også. Er jo noe som blir brukt hver dag. Håper dere får en finfin dag med bursdagsbesøk og en deilig kjele med fårikålen i morgen. Det er mat som smaker nå i disse dager. Gode klemmer fra Marianne.-))

gretashobby

23.10.2016 kl.09:23

Hobbystua: Hei på deg kjære MArianne. To kommentarer tett i tett. Så kjekt da. Ja tenk det du. Så var eg i Sandefjord og da var vi innom 3 butikker og fant ikkje det eg skulle ha. Men akkurat den sorten må vel være mulig å få tak i i Tønsberg da. Eller kanskje på Nøtterøy. Viss ikkje får eg bestille. Men syns det er så dumt å bestille når ein ahr butikker rundt seg.
Ja det er alltid kjekt å kose seg med god mat og gode venner og familie.
HAr fornye en del no, men no er det kjøpestopp hehe. No skal resten settes på ønskelister og så får vi ta litt og litt fremover. Kan ikkje blakke oss heilt heller. Men veldig kjekt å kunne fornye seg på hånklær og slikt som ein ahr tenkt på i åresvis engentlig. Dagen i Sandefjord ble det bra. Og fårikålen ble ok. Kunne vært kokt bedre, men lærer. Stor stor klem til deg Marianne

Ellbjørg Skinderhaug

21.10.2016 kl.15:06

" no er det blitt for mye for ho mor" tenkte jeg når jeg leste rullegardinhistorien---😰, men så ordna det seg bra når du bare fikk samlet tankene.

Det er mye som skal på plass, men det går da greit for dere.

Fårikålen får du til uten råd fra noen av oss. Det er grei mat og lage om en skal ha gjester.

Vi spiste risgrøt og spekemat etter en fin tur ute i det nydelige høstværet. Fikk gått 3-4 km . Vond rygg etter rundvaskinga, enten blir jeg verre eller bedre---😱God helg der sør.

gretashobby

23.10.2016 kl.09:39

Ellbjørg Skinderhaug: HEhe men det hadde det ikkje da hihi. Men livet er ikkje heilt som eg var vand med nei. Ja det gjorde jo det. Det går veldig greit. Det meste har gått på skinner, så no begynner ting å falle på plass på alle måter.
Fårikålen vart ok den. Men neste gang skal eg ha større gryte, og så skal den få stå på ovnen en halvtime til tror eg. Men vi vart mett vi to som spiste det. Og det blir vi nok flere dager.
Høres godt ut det. Så herlig da. Det gjorde nok godt for ryggen. Nedvask er hvertfall ikkje bra for ryggen. Så du vart nok bedre. God søndag til deg

tepausen.blogg.no

21.10.2016 kl.23:38

Flott farge på håndklærne. Ønsker deg en fin helg

gretashobby

23.10.2016 kl.09:41

tepausen.blogg.no: Takk skal du ha. God helg eller eg er litt seint ute så god søndag til deg og. kelm

fruensvilje

23.10.2016 kl.19:18

fine handuker,jeg liker også disse nøytrale grå som passer til alle farger ) klart du måtte få med deg solskjermingene hi hi ,er dei til kjøkkenet dei da ? bestikk kan dere ønske dere i julegave,greit for dem som skal kjøpe å slippe å gruble og kanskje ende opp med noe dere ikke har bruk for )

gretashobby

24.10.2016 kl.09:27

fruensvilje: Takk skal du ha. Måtte jo det. Mulig vi får dei opp i dag. Skal bli sol fra torsdag, så da kjem dei til å vere god bruk for håper eg :). Det er en til kjøkkenet og to til stua. Der har vi persienner, men grå persienner er ikkje vakkert og skikkelig støvsamler. Da er det bedre med zebra persienner. Vil ha det litt sånn vi vil ha det. Sjølv om vi ikkje eig her.
Ja bestikk skal på ønskelista, og litt andre ting. Blir bare praktiske ting på den i år. Den blir kanskje litt lang. Men da får eg skreve opp alt eg kan tenke meg sjølv også.

tepausen.blogg.no

24.10.2016 kl.16:06

<3

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

56, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits