Da går det endelig fremover med oppdraget

God morgen der ute i det langstrakte landet vårt og kanskje noen andre :). Vi skal kanskje få sjå sola litt i dag og fra fredag skal sola skinne skikkelig på oss og. Muligens før. Det skal bli herlig. Da skal eg få tatt noen bilder av nærområdene og litt til kanskje. Er så mye kjekkere å ta bilder ute når været er fint

I går hadde eg inne dag. Var meningen at T skulle være heime stort sett også og så skulle vi få opp alle zebra rullgardinene. Men ting er ikkje alltid like eneklt. Fikk oppp den på som mangla på kjøkkenet, så da er det rommet heilt ferdig. Men da vi skulle klargjøre for å henge opp på stua, så oppdaga vi ting som måtte ordnes. Da vart det bytur på T og da gjekk det noen timer. Ikkje alltid like lett å finne det ein skal ha på første sted. Men no er alt i hus, så da får vi kanskje opp dei i dag. Eg har tenkt meg på trening ca kl 10, så da får eg hjelpetil når eg er heime att. 

Eg fikk da gooood tid til å strikke i går. Og endelig så  vokser genseren


Ikkje noe bra bilde nei. Var for mørkt ser eg. Og det ble for uklart. Men sjølve bolen er ferdig strikka. No må eg få starta på armane. Skulle vel få tid til deg i dag vil eg tro. Har tenkt å ta det ganske rolig i dag også. Utenom treninga da. Ikkje dårlig eller. Men det er ikkje bra og ta det for mye rolig heller. For  da begynner ryggen å protestere. Det gjorde den litt i går kveld. Da er det bra at det blir trening i dag. Må vel ein tur innom matbutikk også. Men det tar eg i  samme slengen. 

Vi koser oss her øst og dagene går fort sjølv på dager der vi egentlig ikkje skal gjøre stort. Liker det at vi har god tid begge to eg da. Og vi er ikkje blitt lei kvarandre. hehe. Ønsker alle ein fin dag

 

12 kommentarer

mimouna

25.10.2016 kl.09:22

Ferdig med bolen, da har du vært effektiv!

Ofte småting som tar mer tid enn man tror, godt du utnytter ventetiden mens T er på handletur. :)

Dere fortjener litt finvær nå. Blir godt å se solen igjen. Og så blir det jo mye finere bilder også. Spent på å se hva dere knipser i nærområdet. Jeg pleier å ha en liten "blogg-depresjon" i oktober, fordi alt jeg strikker ser trist og kjedelig ut på dårlige blitzbilder. Men i år har jeg tatt alle bildene ute, med flotte høstfarger som bakgrunn. Kjempekjekt!

Godt at dere ikke er blitt lei av hverandre, men det var det vel ingen som trodde heller. To fine turtelduer, hihi. ;) Kos dere med østlandssol!

Greta

25.10.2016 kl.14:07

mimouna: Det går treitg. Går tregt med mohair garn. Ja det var greit å få utnytta tida. Håper eg får strikka litt på armer i dag. Men spørs om det blir så mye. Dagen vart ikkje heilt som tenkt, men kjekke.
Det er eg også spent på hehe. Vi får sjå når sola kjem.
Ja det er noe helt anna å ta bildene ute. Ja du har ikkje vært vekk i oktober i år. Så gøy da.
Hehe, nei tror det skal mer til. Vi koser oss sammen vi. Er vel nesten det ja. Vi skal det når ho kjem. Spørs om det blir så mye i dag. Men kommer nok etter hvert.

fruensvilje

25.10.2016 kl.09:23

god morgen.Den genseren blir fin,) ja dagene går gjerne fort når en trives og har det godt.

Tenker det blir godt å få på plss solskjermingen,såg det på Melhus att noe slikt skulle vært på plass da det ble svært varmt inne når sola skinte inn vinduene )

Du må ha en fin dag og kos deg på trening

Greta

25.10.2016 kl.14:09

fruensvilje: God ettermiddag. Takk for det. Dei gjør det. Og dagen i dag, ja den gjekk før eg fikk sukk for emg.
Ja det er kjekt. Og så er dei fine også. Så det blir bra. T har fått hengt opp en på stua bare en att og det blir nok no snart.
Takk rening gjekk fint. Resten skal eg fortelle om i morgen.

Ellbjørg Skinderhaug

25.10.2016 kl.15:36

No har du vært både på trening og i butikken og er godt fornøyd med dagen hittil vil jeg tro--- Sannelig gikk det greit med bolen på genseren. Ser ut til å bli fin fasong på den.

Vi har vært og gått skogsveien som vi ikke har fått brukt i sommer.. No er anleggsmaskinene som har drevet der flytta lenger opp i dalen ov veien til trimkassen oppordna med pukk og grus. Tur /retur kassen er ca 5 kilometer og det er langt nok for meg

Hekler rund lilla duk og strikker sokker mens J tar middagsluren. Må skifte på med håndarbeide--------.

Greta

25.10.2016 kl.17:52

Ellbjørg Skinderhaug: Er ikkje sunt å dra på trening. For eg kjøpte div mel på butikken. Så fikk eg besøk i det eg kom heim. Koselig det ja. Vart halvanna time. Da fikk eg fart på meg og bakte. No er eg mett og sliten og rein hehe.
Så bra at turstien deres er klar til bruk igjen. Ein herlig tur det. Høres virkelig deilig ut.
Høres ut som ei rolig stund det. Skal legge opp flrste arm i kveld.

venkesstrikk

25.10.2016 kl.15:41

Det blir nok en fin genser og ikke minst varm. Ser ut som på bildet.

Greta

25.10.2016 kl.17:53

venkesstrikk: Takk og takk for det. Den er lengre enn bildet da, men det ville ho ha.

tepausen.blogg.no

25.10.2016 kl.17:38

Skal si du har strikket. Å skjerfet er så godt å ha nå som du strikket til meg. mykt og godt og så klør det ikke. Jeg bruker det på meg inne på jobben

Greta

25.10.2016 kl.17:54

tepausen.blogg.no: Det vart litt i går. Men eg trodde det skulle ha gått fortere, men no går det rette veien. Så kjekt at du har fått bruk for det. Nei det klør ikkje det er heilt klart.

Hekleri og Ra

26.10.2016 kl.19:49

Da har det nå gått fort synes jeg :-) Gleder meg til å se den ferdig :-)

Greta

27.10.2016 kl.09:43

Hekleri og Ra: Fort syns eg ikkje det har gått, mene g gleder emg til den er ferdig eg og

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits