Ett innlegg på etterskudd om 28.10

God morgen. Det er greit å velge å ikkje blogge en dag. Men det er litt kjedelig når blogg.no er nede hele dagen. Men sånn er livet av og til. Og eg klarte å fylle dagen med andre ting eg da hehe. 

På torsdag startet vi dagen med husvask. Det går fort når ein samarbeider. Greit å få det unna for Etter lunch inviterte T meg til ein liten bytur, en tur på kafe og på kino. Og eg takket ja til alt. JA du leser riktig . fruen var på kino. Kan vel ikkje huske sist eg var det. Men vet det var en barnefilm. Det var en fin opplevelse men det skal eg komme tilbake til.

En bytur før middag, betyr jo at eg kan gå innom garnbutikken min. For sjølvsagt måtte eg ha enda mer garn til genseren. Det blir en dyr genser. Men det var ikkje poenget. Her er det eg fikk med meg fra garnbutikken på torsdag


Dei to bakerste nøsta er som sagt til genseren, dei andre er til ei julegave. Men mangler den ene sorten. Men den var bestilt inn, så da får eg den i neste uke. Og eg må jo unasett få ferdig genseren først. Blir kjekt med nye prosjekter. Og dei står i kø no etterpå. 

Kjøpte meg kosegenser også. Og så  fikk eg pakke i posten, men det tar eg i ett senere innlegg. Men her er eg i kosegenseren


Ja da eg sover på bildet hehe, men det var kose genseren som var det som skulle foreviges da. OG kanskje noe anna for den oppservange ;)

Vi skulle altså på kino. OG såg filmen. Kongens nei. Det var en veldig god film. Og ja eg lærte litt av den. Det var en del detaljer der som eg ikkje hadde fått med meg. En film verd å sjå. OG for dei som ikkje ser så mye på film. Rett og slett folkeopplysning. Likte kinosalen, og setene. Der var til og med plass til beina sjølv om eg ville strekke frem føttene. Og vi slapp å reise oss, når folk skulle forbi og omvendt. Det blir ikkje siste gangen, sjølv om det ikkje blir ofte. For det koster å gå på kino. Man trenger jo ikkje å spise ute fordi man skal sjå ein film. Men torsdag skulle vi feire noe. For i går den 28. Var det 36 år siden vi ble kjærester. Og om noen er i tvil . Det er vi enno :D. Jada alle forhold går i bølgedaler. Men no er vi blitt så voksne og kjenner hverandre så godt. Så no bare nyter vi hverandres selskap og er blitt flink til å gi hverandre noen timer med egentid. Så regner med at det fortsetter.<3 Vi hadde hvertfall ein fin dag. Det var det i går også. Men det får eg ta ein anna dag. Ønsker dere ei fantastsik god helg. HEr skal  den nytes og tror det blir noen turer ut. For det er hvertfall eit fantastisk vær i dag også. 

 

24 kommentarer

EllbjørgSkinderhaug

29.10.2016 kl.09:01

Skjønte det var noe extra som skulle feirest ja----😊 Det har vært mye nytt og ukjent land de siste månedene og da er det extra viktig og feire det gamle kjente--💕 Til lykke med et nytt år.

Fikk kjøpt meg noe nytt hekle og strikkegarn i går og med storm og regn ute ,blir det nok tatt frem i dag.

Få dere en fin utedag i dag og nyt godværet og fargene.

Greta

29.10.2016 kl.19:41

EllbjørgSkinderhaug: Må feire slikt syns vi og kva passer vel bedre da enn å gå på kino. Tusen takk for det.
Så bra. Det trengs det når været er som det er. Her har vi vært mye ute, så det blir lite strikk, emn skal prøve litt no snart. Ja vi må nyte dagene no når vi endelig ahr fått så fint ver. Tror det blir skogstur i morgen også.

fjellgeitbundingen

29.10.2016 kl.09:19

Hei Greta, gratulerer. 36 år som kjærester og fortsatt feirer. Det er jo supert, nei rett imponerende og romantisk. Med bytur og kino. Glad du likte filmen du også. Enig med det du sier om den, og om det å gå på kino, men er fint å unne seg en tur i blant. Flott genser. He, he lurte nå litt på det du har i halsen jeg ;) Ser nå ut til den satt fint. Kan hende du blir ivrig å bruke dem på tur. Håper i allefall det. Her hadde du nå flere fine nøster og noen timers jobb også :) Så glad du likte pakken :)

Greta

30.10.2016 kl.07:09

fjellgeitbundingen: Tusen takk vennen. Svarte på denne i går, trodde eg hvertfall. Men den forsvant visst. Litt romantisk er det da.Så gøy at vi er enig om filmen. Ja man skal leve litt, sjølv om ein ikkje kan gå ofte på slikt. Hvertfall ikkje før T fyller 65, da blir pensjonen en del større.
Buffen er tatt i brk den. Hvertfall en og litt to av dem. Deikjem til å brkt alle sammen.
Masse jobb og eg skal sjekke opp avtalen vår over helgen. Ha ein fantastisk søndag. klem

Venke

29.10.2016 kl.10:19

Gratulerer med dagen. Godt jobba. Den filmen så vi sist uke. Veldig bra og jeg hadde bisst noen hull i historiekunnskapen

Greta

29.10.2016 kl.19:47

Venke: Tusen takk for det. Ja det er litt jobb, Og det vet du vel som også ahr en del år sammen med din kjære. Ja den filmen burde alle se, syns eg da.

mimouna

29.10.2016 kl.10:22

36 år må selvfølgelig feires! Da kan man jammen unne seg både kinobesøk og middag ute. Gratulerer!

Kjekt at du fikk shoppet litt også, både garn og kosegenser. Fin mix! ;)

Hadde en ufrivillig bloggfri dag i går jeg også. Litt panikk i starten, da jeg fikk opp melding om at bloggen min ikke fantes! Godt å være tilbake igjen. Og god helg! *klem*

Greta

29.10.2016 kl.19:49

mimouna: Ja det syns vi hvertfall. JA ikkje sant. Tusen takk for det. Jabingen dårlig mix det.
Ja det vart ufrivillig bloggfri. Men sånn vart det. Ikkje noko vi kan gøre noe med. Fikk vært mer aktiv ute istede eg da.
Fortsatt god helg til deg og. Klem

Oddbjørg

29.10.2016 kl.14:38

Gratulerer som kjærestar i 36 år! Det er verdt å feirast.

Gratulerer med ny genser - og hals og!

Eg og symaskina har heldt kvarandre med selskap eit par dagar no. Det går ikkje så fort framover, men framgang er det.

Ha ein fin fredag!

Greta

29.10.2016 kl.19:52

Oddbjørg: Takk takk det syns no vi også. Takk for det.
Så koselig da. Går vel ikkje så fort med det du holder på med, men så lenge det går fremover er det jo greit vel. HA ei fortsatt fin helg.

Oddbjørg

29.10.2016 kl.14:41

Ja, som du skjønar så går det heilt i surr med dagane :-(. Skulle ønskja deg ein fin laurdag!

Greta

29.10.2016 kl.19:52

Oddbjørg: Skjønte dden og dagen ahr vært fin den ja

Jeanette

29.10.2016 kl.15:23

Gratulerer med 36år som kjærester, kjære besteforeldre, svigerforeldre/foreldre! 😘 Hilsen oss i Bergen.

Greta

29.10.2016 kl.19:39

Jeanette: Tusen tusen takk for det <3 <3 . Vi koste oss masse vi. Mange klemmer til dere alle fra oss begge.

fruensvilje

29.10.2016 kl.16:48

Kosegenseren ser deilig ut )) det er dyrt å strikke når en bruker skikkelig garn,for den koster som regel,men da får en en skikkelig genser med høg kvalitet også og forhåpentligvis en genser som varer lenge ))

Så hyggelig att T tar deg med på koslige opplevelser,er mange år siden jeg også var på kino,jeg synes det er litt for langt å reise for å se en film )

ønsker deg og T en fin lørdagskveld

Greta

29.10.2016 kl.19:59

fruensvilje: Den er deilig helt mye og herlig. Regner med at ho kan ha denne genseren veldig lenge. HVertfall dersom den passer.
JA det er veldig kjekt. Og no er det jo ikkje så lang veg for oss lengre. Og det var skikkelig stoler og alt. Og så måtte det jo feirest at vi har vært så lenge kjærester. En annen gang får vi finne noe anna å feire. Fortsatt god helg. Tror det blir ettermiddags innlegg i morgen.

annebe

29.10.2016 kl.17:10

Jeg hadde ikke tenkt å lage noe innlegg i går, men allikevel var det litt rart når blogg.no lå nede.. Syns dere fortjente en bytur etter rengjøringa, også kino og greier, noen år siden jeg var på det sist.. Så søtt bilde av deg med ny fin genser og fin "buff"...:)) Fint å være sammen med kjæresten sin etter så mange år, sånn er det jo her også som du vet :)) Klem og fin lørdagskveld <3

Greta

29.10.2016 kl.19:55

annebe: Eg hadde jo tenkt det. Men så ble det til at eg fikk skrive innlegget i dag da. Og da fikk eg jo skreve om både garnet og genseren. Ikkje dumt det heller.
Ja det vet eg at dere også fortsatt er kjærester og det er jo så kjekt. Håper alle mine får vere saman med sin kjæreste hele livet som vi. Og det err verdt å feire slike dager. Fortsatt fin helg. Klem <3

Liv T gjesdal

29.10.2016 kl.17:44

Hei det er imponerende med 36 år.Å tenk å fortsatt være kjærester .Det må en ta vare på.Nå tror jeg at jeg får internett om en god uke,Er så my som må ordnes først.Men begynner å fa gang på strikkingen igjen Er snart ferdig med restegarnteppe.Juleduken synger og på siste værset Tror den blir ferdig i morgen men jeg har mer jeg kan sy Godt å kunne kombinere litt.Sitter på en kafe nå for å få inn internett.Jeg tok og leiligheten idag skiftet på senga vaskte klær og,Koser meg her nede godt å varmt å mye å se,Ha ei flotte helg og goe klem

Greta

29.10.2016 kl.20:02

Liv T gjesdal: Takkk, vi syns det var verdt å feire det hvertfall. Ja ein må det. Passe på å feire slikt og ta vare på kvarandre.
Håper du får internett ganske fort ja. Bra at du koser deg og nyter livet. Det skal man gjøre ja. Fortsett med det. Stor klem fra meg

fjellgeitbundingen

30.10.2016 kl.10:12

Hei, koselig svar på min kommentar Greta. Greit å ikke bruke mer enn man har, og i forhold til avtalen vår må du stresse ned. Det er ingen hast. Det går bra. Når det kommer blir det koselig enten det er om noen dager eller 3 månder. :)

Greta

30.10.2016 kl.19:49

fjellgeitbundingen: Hei. Så kjekt at du syns det da. Å ja da eg skal ikkje stresse med dem. Dei ska lages med kjærlighet. Tenker eg lar¨\ger neon helt etter ege hode eg. Ett par som passer til meg, passer til deg. eller har du veldig smal fot?

fjellgeitbundingen

30.10.2016 kl.22:20

Hei Greta, :) Kjenner jeg blir glad bare av tanken jeg. Foten er forresten helt vanlig, tror jeg :)

Greta

31.10.2016 kl.14:51

fjellgeitbundingen: Så kjekt da vennen :)

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits