Sti for øye

God kveld. I dag har eg med vilje ikkje blogga før no. Kunne gjort det før. Men i dag har eg vært heime stort sett heile dagen og jobba med genseren. Så no gjør det mon. Men dagen vart ikkje som eg trodde i dag heller. 

Jobba litt vel mye med den og kjente det i kroppen. Så eg sa til T da vi spiste sein lunch at eg måtte ut å gå en tur. Og så tikka det inn ei melding. Ei dame som bor i Tønsberg og som eg har fått litt kontakt med igjennom bloggen, lurte på om eg ville vere med på tur. Ho hadde tenkt og forklare emg kvar Sti for øye var, men kom på at ho ikkje ahdde vært der sjølv. Så da kunne vi dra sammen. Og eg var sporty og sa ja. Eg er egnetlig ikkje impulsiv. Men har skjønt at det kan være veldig lurt her. Så eg sa ja. Ein halvtime seianre sat eg i bilen hennar. 


Eva Berg kan å fotografere og hadde skikkelig kamera. Så eg overlot til ho å ta bilder. Og så har ho sendt dem til meg så kan eg blogge dem eller bruke dem til deg eg vil. Snill dame.


nydelige farger


Her og


Morsom kunst


godt kledd og det er bra. Ingen storvarme


Kjekt på skogstur


Der var eit utsiktstårn også. Dette ahr eg tatt med mobil


Denne var også søt. 

Eg ahr masse flere bilder men kan ikkje ta med alle sammen. Dette stede er ikkje alngt fra der vi bor. Så dit kan vi dra flere ganger både vi to og med fam. Kjekk skog. Kjekk tur  og kjekk dame. Eg koste meg eg. Vi kjem nok til å treffes oftere. Hvertfall kan eg godt tenke emg det og det tror eg Eva kan også. Kom heim mye bedre i kroppen og  kunne jobbe litt mer. Men så måtte vi  ha litt mat. I kveld skal eg ikkje  jobbe med genseren. Og i morgen blir det ikkje tid. Men fredag er eg tilbake med innlegg tenker eg. Fredag har eg jo det ahr eg. Skal jo på trening da. Men mulig eg rekk å blogge før trening. Får sjå når eg står opp. 

Skal bli strikke innlegg da tror eg. Den som lever får se. Kanskje kjem vinteren også på fredag. Men i morgen skal det ikkje snø. Tror eg. HA ein fin kveld og ein god torsdag. 
 

22 kommentarer

Mariann Sæther Tokle

02.11.2016 kl.18:42

Det så ut til å være en nydelig tur og så koselig at noen spør om du vil være med ut :)

Greta

02.11.2016 kl.18:55

Mariann Sæther Tokle: Det var ein hærlig tur. Og ja klart eg måtte ta sjangsen. AHdde aldri truffet ho før. Men man skal da kaste seg ut i livet skal man ikkje

Ellbjørg Skinderhaug

02.11.2016 kl.18:47

Nydelige høstbilder. Jeg er Så glad i fargene om høsten.

Greta

02.11.2016 kl.18:56

Ellbjørg Skinderhaug: Ja det var nydelige farger. Kjekk tur.

annebe

02.11.2016 kl.18:49

Er jo greit å ha litt nye tider på blogginga også når man er inn i tider med store forandringer ..:)) Så kjekt å ha med egen fotograf, ble veldig flotte bilder både av høstfargene og av deg i sporty stil :)) Så bra turen virka godt for kroppen :) Klem <3

Greta

02.11.2016 kl.18:57

annebe: hei, Ja no blogger eg når eg ahr god tid til å gjøre det og koser meg med det. Orker ikkje å stresse emd det. Og da blir det som det blir.
Veldig kjekt. Syns eg var litt tøff eg da. Vi ahr aldri truffet kvarandrre før. Men ho var enda tøffere som spurde da.
Det gjer alltid godt å komme seg ut. Kelm til deg og vennen <3

venkesstrikk

02.11.2016 kl.19:10

Så flott en plass og fine bilder. Å være impulsiv er stort sett en fin ting, så hiv deg utpå. Det skjer som regel mye spennende da

Greta

02.11.2016 kl.19:13

venkesstrikk: Ja ikkje sant. Ja i dag passa det heilt supert. T har holdt til på loftet og snekkra og var vel gald ahn slapp å gå tur. Den som intet våger intet vinner tenke eg vel i dag. Hehe. Men ho var tøffere Eva da.

fruensvilje

02.11.2016 kl.19:27

det var jo hyggelig att du ble innvitert med på spasertur )) det er viktig nå som du har startet et nytt liv på en ny plass,og turområdet var helt nydelig ,ja dere har virkelig fått noen fine turområder nå )

Greta

03.11.2016 kl.12:19

fruensvilje: Det var veldig koselig det ja. Det er sant. å bli kjent med folk ved å gå tur er jo bare supert det. Ja det har vi og fått vite om mange flere. Så vi har mye å utforske. Det meste får vel vente til neste år.

Hobbystua

02.11.2016 kl.19:49

Er greit og være litt impulsiv til tider Greta,og når du nå har større mulighet til og treffe nye venner så er det bare og hive seg på. Fine bilder og du ser jo så sporty og fin ut også. Og jammen har du fått et hektisk liv etter flyttingen så strikkingen din kommer litt etter nå skjønner jeg. Men du får nok gjort mye når du først tar pinner og garn på fanget. Vi får håpe snøen holder seg unna lenge enda,,men får ta det som det kommer. Ha en fortsatt fin kveld og så ses vi snart her igjen:-)

Greta

03.11.2016 kl.12:32

Hobbystua: Ja det er jo det. Må venne meg til det tror eg. Var veldig trivelig dette møtet hvertfall. Tusen takk for fine ord da.
Ja livet før og livet no er veldig forskjellig. Får strikket litt mer no enn i starten. Men ikkje så mye som før nei. Men det får være greit det. Ja eg får satse på det. Fikk en liten bestilling av en liten en som eg må prøve å få til fort.
Vi får håpe på det. Men dei melder at det kan komme i morgen, så vi får sjå
Blir nytt innlegg i morgen satser eg på. nyt dagen vennen klem

fjellgeitbundingen

02.11.2016 kl.21:10

Hei Greta, kunne tenkt meg å få sett alle disse bildene. Her var det mye fint å se på, fin komposisjon, fine farger. Turen fristet meg også. Mobilkamera duger, men man ser forskjell på bilder tatt med speirefleks ser det ut til..så kjekt du kunne være impulsiv og bli med. Jeg kan nok være vel impulsiv jeg, men kan jo noen gang være nødvendig å planlegge litt :) Blir spennende å se hvordan det går med genseren. Lurer på om det er den som er ferdig? Har i såfall godt fort. Ha en fin, fin kveld. Klem fra meg.

Greta

03.11.2016 kl.12:38

fjellgeitbundingen: Alle bildene??? Du da. Du skal få bli med når du kjem på besøk hehe. Det var flott der. Håper vi rekker å utforske ett område til før snøen kommer. MEn kjem den i morgen, så rekker vi det ikkje
HAr skjønt at eg må lære emg å være mer impulsiv. Var hvertfall veldig kjekt i går.
Har eg sagt at noe er ferdig hm. Du får sjå i morgen håper eg
Haein fantastisk dag vennen klem fra Sem

Strikkepinnen

02.11.2016 kl.22:14

Wow for ein fin turplass du var på i dag. Flotte farger Eg elske høsten

Greta

03.11.2016 kl.13:02

Strikkepinnen: Ja det var vakkert der og så hadde jo ho skikkelig kamera da. Vi får prøve å skaffe oss det til neste år.

mimouna

03.11.2016 kl.08:17

Flotte bilder og flott tursti! Kjekt å oppdage slike steder i nærheten, og så koselig å treffe en ny bloggvenn på ordentlig. Dette er nok en super tur for både store og små, mye både å se og klatre på. :)

Det er jammen tungt å strikke med pusegarn, så da trenger man pauser. Og lurt å blogge om kvelden. (Selv om noen av oss er litt trege til å få med oss omstillinger, hehe. Jeg titter alltid innom bloggen din mens jeg spiser frokost.)

Greta

03.11.2016 kl.13:14

mimouna: Ja det er eg enig i. Ja det er jo veldig like ved. Såder skal vi gå flere ganger uten tvil. Ja det var veldig kjekt. Ho blogger ikkje, men leser min blogg ganske fast. Ja det viste seg at Mog fam har vært der ett par ganger for eit år siden.
Blir nok litt forskjellig tidspunkt eg blogger på fremover. I morgen regner eg med at det blir innlegg på morgonen. Kanskje. Vi får sjå. HAr skjønt at eg ofte er med folk i froksoten hihi

Liv T gjesdal

03.11.2016 kl.09:44

Så kjekt å bli innvitert med på tur,Nydelig plass dere var vises jo på bildene Jeg sitter ute i singlet Her er bare nydelig,Trives bedre og bedre.Er ferdig med duken og resteteppe.Holder nå på med løper og 2 jumprer Den ene er klar for rundfelling og den andre er ermene ferdig og bolen er påbegynt Skal være ferdig om 2 uker Da reiser min bror og frue til Norge,Hun skal kjøre opp den 23 nov.Da treffer han sønnene sine og får levert jumprene Nå går jeg hver dag å venter på å få internett,Ha en flotte dag og goe klem

Greta

03.11.2016 kl.13:17

Liv T gjesdal: Hei, ja det var veldig kjekt. Ja det var veldig kjekt å gå der. Så jekt for deg. Så bra. Så du strikker og syr og holde på med masse håndarbeide no da. Så greit å kunne sende den med bror din da. Når skal du til Norge neste gang da?
Kjedelig uten internett. Fortsett å kose deg vennen. Klem fra Norge

Liv T gjesdal

03.11.2016 kl.12:53

Har fått intenett,Hurra

Greta

03.11.2016 kl.13:17

Liv T gjesdal: Gratulerer så masse

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits