Den er ferdig, nå er spenningen stor om den passer henne

god morgen. Eg blogger på morgonen i dag. Flink ja hehe. I dag blir ein rolig dag, eller kanskje ikkje vi får sjå. Men skal ha ein rolig morgen. Så vil T til byen, så får eg sjå om eg slår følge elelr blir heime.

Genseren er ferdig jippi. Men no er det den stre spenningen passer den ho som skal ha den. 


sånn ser den ut når den ligger på golvet. 

Var så heldig å få tatt bilde av den på en model også


Den passer på min model


Den er ikkje vaska eller dampa. Det får kunden styre med. Om ho vil. Ho som skal ha den er 4 cm høyere enn modellen. Ellers veldig lik i kropsform sier bestiller. Så da  satser vi på at det er rett. Skal hvertfall få sendt den i dag.

Er jo grådig spennende da når ein ikkje har oppskrift bare eit bilde som eg ahr vist før, men kan poste det igjen.

Kunden ville ha den siere enn den på bildet.  Ellers er den så lik som mulig når ein ikkje vet noe om garntype , maskeantall og pinnestørrelse.

Eg har brukt dobbel erle fra Dalegarn på pinner nr 3,5 og 3 på brotet. Den skal jo være tett som på bildet og det ble den da. Var litt tung å strikke, men håper den er og blir slik kunden vil. Det må den for det ble ikkje noen billig genser. Sendte bilde til kunden og ho var hvertfall fornøgd utifra det. Men jett om eg er spent da. Krysser fingrene for at det går bra. 

vi skal få vinter i dag sei dei og det var i øst den skulle komme. Men har sett at det er litt snø i Høyanger i dag tidlig og det er jo vest. Og ikkje noe enno her. Men dagen er lang. Ønsker dere ein nydelig dag. Så får eg sjå kva eg gjør. Først litt tid her og så skal eg legge sammen ein diger kleshaug. Lønner seg  ikkje å ta ned klede og legge die på gjesterommet. Dei bretter seg ikkje sjølv hehe. Må hvertfall få sendt genser. Så får vi sjå. 
 

28 kommentarer

fjellgeitbundingen

04.11.2016 kl.08:56

Hei Greta, så artig å få den ferdig. Jeg synes den ble flott jeg. Genseren har vokst på meg, og sammen med thights var den flott. Håper den passer. Den ble i allefall super :) Ha en super dag og helg. Her er det duket for tur. Fint vær, men kjølig, å må overtale meg selv ut, enda jeg har savnet dagslystur hele uka. Bare at det er så deilig å sitte inne også. Helt håpløs her, nå ;)

Greta

04.11.2016 kl.09:15

fjellgeitbundingen: Hei vennen. Tusen takk for det. Hva mener du med at den ahr vokst på deg ?. Den passer nok fint til tights. Men modellen min har bukse sjølv om det ikkje syns her da. Det håper eg også virkelig. Det er vel det dyreste plagget eg har strikket noen gang.
Takk det samme skjønning. Kos deg på tur. Aner ikkje om eg kjem meg på gåtur i dag. Eg ahr ein veldig rolig start på dagen. Så får eg ta dagen som det kjem. Av og til er det jo greit å sitte inne også da. Sjølv om eg har vel bare noen få dager der eg bare har vært heime. ikkje nødvendig vis på tur i naturen. Men ut av huset. Ha ein flott dag uansett kva du finner på. klem

venkesstrikk

04.11.2016 kl.09:04

Denne ble skikkelig artig og så fin på. Denne kan du være stolt av. Snø har det kommet i indre strøk av fylket ser jeg. Tror ikke det kommer noe annet enn barfrost her første dagene. God fredag!

Greta

04.11.2016 kl.09:18

venkesstrikk: Tusen takk. Oisann takk takk. huff ja det er november. Veldig spent på om det kjem her også i dag.
Eg håper på det samme, men spørs om det ikkje blir snø hvertfall i morgen.

fruensvilje

04.11.2016 kl.09:17

God morgen.En nydelig fin genser,og den satt iallefall nydelig på modellen din ))så det går nok bra ,tror ikke du trenger grue for om den passer kunden.

Litt småyr ute her nå og snøen har kommet ennå lenger ned i fjellet i natt,så får vi bare ta det som kommer ,ha en fin dag da

Greta

04.11.2016 kl.09:21

fruensvilje: Tusen takk. Ja den passet fint i fasongen på modellen. Håper det. Takk, men du skjønner nok at eg er spent uansett.
Surt der da. her en -1 i dag men ingen nedbør. I går var det -5 på morgonen.

fjellgeitbundingen

04.11.2016 kl.09:31

Hei Greta, når jeg så den første gang synes jeg fargesammensettningen var veldig spesiell, mens jeg nå har ombestemt meg og nesten kunne tenkt meg en slik genser selv :) Det er godt å bare være hjemme noen dager. Kunne nok tenkt meg det selv å hatt noen dager hjemme med strikketøyet, men nå må jeg legge bort bloggen for nå og finne ut hvor tur i dag skal gå. Tror det blir et fjell, men kan ikke være for mye berg å gå på, da det er isete og farlig nå og har ikke lyst til å kjøre så langt, så må bli noe ganske nært..

Greta

04.11.2016 kl.09:38

fjellgeitbundingen: Å ja sånn ja. Da skjønner eg. T sa nettopp sjå ut. No er det lett lett snøfall. jaja, da kjem vinteren da. Det blir bytur på meg i dag. Skal sjå om eg finner meg ei god vinterbukse, boblebukse, eller ett eller anna. Må ha noe å være ute i. Kos deg på tur vennen. Du finner nok ein fin tur å gå tenker eg. Nyt dagen

brit

04.11.2016 kl.09:34

Sjå der ja, ferdig vart den og til og med før helga. Du er bare helt rå med strikkepinnene altså!! Sikker på at kunden blir fornøyd:) God fredag til deg:)

Greta

04.11.2016 kl.09:40

brit: Ja det vart den vet du. Takk for det. Men syns det går ganske tregt eg da. håper du ahr rett. God fredag til deg og.

Liv T gjesdal

04.11.2016 kl.09:35

For en flott genser og med erle garn er den sikkert varm og god og .Ser dere venter på snøen Fryser bare jeg hører ordet,Var ute igår meg søskenbarnet og mannen som er på besøk hos Totto.Satt ute med ermene bare Helt nydelig-Har snart kommet opp til ermene på den andre bolen og så da er det værste gjort .Skal nok bli ferdig ,Strikket litt på en jakke til meg selv som heter Vår men jeg har nydelige høstfarger på den i Alpaca fine på pinne to en halv på vrangbord og 3 på bolen Tar sin tid men blir lett å fin i det garnet,Var deiligt å få internett igjen.Ønsker deg en super fine dag og goe klem

Greta

04.11.2016 kl.09:42

Liv T gjesdal: tusen takk for det. Og varm og god blir den nok ja viss den passer. florlett snø i lufta her no.
Ja det er nok litt rart å tenke på at det snart er vinter her. Du får bare nyte det. Strikke og kose deg i varmen. Bare leve livet:). Kanskje du savner Norge litt etter hvert. Ha ein fin dag vennen klem

fruensvilje

04.11.2016 kl.09:42

surt her ja og nå har tåka omhyllet fjella også

Greta

04.11.2016 kl.09:43

fruensvilje: florlett snø i lufta. Nei no såg ut og no snør det her. Vinteren kom i dag ja

Liv V.

04.11.2016 kl.10:06

Hei. Skal forstå du er spent, håper du får fort svar i fra dama. Uvanlig genser, men du så festlig.

Neida Greta, her er ikkje snø. Berre et lett melisdryss midt nedi fjella.

Ha en fin dag. Eg sitter med "kontorarb." Masse som må ordnast. Klem.

Greta

04.11.2016 kl.14:07

Liv V.: Veldig spent ja. Skal få bile med kunden i så da ser eg om ho er fornøgd eller ikkje ja. Ok, var snø på Håland. Snødde her litt isted, men det er borte no. No regner det. Vi har kjøpt litt ved og tester ut vedovnen i dag. Så no blir det kos resten av dagen.
Tenker det er mye som må ordnes ja. Alltid mer en ein tror.i slike situasjoner. Lykke til. Klem

Irene

04.11.2016 kl.15:21

Hei. Så var det helg igjen. Det har vært en hard uke på jobb. Mye å gjøre. Genseren ble kjempefin. Likte fargene. Her hos oss har det regnet I hele dag. Nå skal eg slappe av. Ha en fin kveld dere to 😊 klem fra meg.

Greta

04.11.2016 kl.18:50

Irene: ja jammen er det det. Helg har fått en annen karrekter enn før. hehe. Var vel litt tungt å komme igang att også. Takk for det. Har vært litt vekslende ,men mest regn her og. Middag her no og så er det tilbake til strikkestolen og legge opp nytt strikk hehe

mimouna

04.11.2016 kl.15:35

Endelig ferdig, og den ser jo flott ut! Ligner veldig på origanalen, så da må vel mottakeren bli fornøyd. Du får finne deg noe deilig, glatt merinogarn som ikke lugger nå, utrolig deilig å strikke med "vanlig" garn etter en økt med pusegarn.

Det er snø på fjelltoppene her, så vinteren er nok på vei. Så da er det greit å bli venner med vedovnen. :)

Håper du får en fin helg! *klem*

Greta

04.11.2016 kl.18:56

mimouna: Ja endelig ferdig. Takk for det. Den ligner ganske mye ja. Ho likte bildene veldig godt. Så da gjenstår det å sjå om den passer.
HAr strikket litt på ei baby bukse i merinogarn i ettermiddag. Så skal eg strikke skjerf i kveld og eg har bestilt meg masse brunt merino til ei sid jakke til emg sjølv. Når skal den bli ferdig. Neste år kanskje. Bør vel begynne på eit lite vottepar også. No begynner hode å bli normalt. Da er det bare tida eg har. For eg må lage noen pulsvanter også. Huff sorry plager deg no hihi. Ha ein fin fredagskveld

Ellbjørg Skinderhaug

04.11.2016 kl.17:56

Genseren ser perfekt ut----- og prisen må bli det den blir.

Spent på hva du starter med no.

Jeg har vært hos eldstedatter og vasket stuetaket i dag. Jeg gikk over med såpevann og hun etter med rent vann--Det gikk greit og no er det gjort. To år til neste gang--.

Ser du fyrer i ovnen i dag. Det er trivelig når kuldegradene siger innover oss.

Kveldens håndarbeid er det rosa skjerfet/ halsen jeg begynte på. Ferdig med 2/3.

Uka har gått fort-- God helg til dere begge.

Greta

04.11.2016 kl.19:03

Ellbjørg Skinderhaug: Takk for det. Eg bad om en pris for jobben og fikk mer. Så no håper eg virkelig at den passer.
Du da, det som var så slitsomt for deg å vaske ditt ege tak, og så vasker du andres tak også. hm.
kjem du på besøk til meg om eit par år også :).
Veldig trivelig og så vart det varmt gitt. Brått sat eg i t-skjorta sjølv om luka til loftet var open. No er den lukket og vi slutter å fyre. 25g no. Så da får vi bare nyte restvarmen utover kvelden.
Har strikket litt på ei babybukse i ettermiddag. Skal legge opp eit skjerf i kveld. Julegave.
Ukene går fryktelig fort. HAr bodd her i 7 uker. God helg kjære venn

Hobbystua

04.11.2016 kl.18:19

Heisan Greta:-) Den ser jo superfin ut og blir sikkert en fornøyd mottaker nå.-) Her er det litt regn i lufta ute så vil heller ha det en snø...usj til hele vinter/mørketiden. Men vi kommer oss gjennom i år også vel,kjøpe inn garn og kose seg i sofakroken når kveldene kommer og fyre i ovnen så blir det så bra så. Men ønsker dere en riktig fin helg begge to og så ses vi snart igjen her. Klem fra Marianne.-)

Greta

04.11.2016 kl.19:07

Hobbystua: Hei på deg. Viss den passer så blir ho fornøgd. for ho likte veldig godt bildene. Venter spent på kossen ho liker den når ho får den.
Har sludda litt men mest regn her og.
Å ja da, det må vi jo. Har kjøpt garn. Bestilt masse garn som dei ikkje ahdde nok inne av og så har eg litt heime. Blir litt strikking i helgen tror eg.
god helg alle tre. Det gjør vi kjære venn klem herfra også. Sjølv om den er våt.

fjellgeitbundingen

05.11.2016 kl.00:09

Takk, ble en fin, fin fridag på meg. Turen i dag har jeg blogget om nå på tampen.Hvordan gikk det på byturen. Ble det ny bukse på deg? Håper du fikk en fin dag, kjære Greta. God natt og gode drømmer. Klem

Greta

05.11.2016 kl.09:01

fjellgeitbundingen: God morgen vennen. Skal inn å lese no etterpå. Vart ikkje bukse nei. Veldig god dag ja. Endelig fått tak i litt ved og håper å få tak i mer seianre i dag. Såg ikkje kommentaren din før no. Sov eg vet du før du fikk ønska meg god natt. Ha ein kjempefin dag søta.

fjellgeitbundingen

05.11.2016 kl.09:15

Hei, he he, regna med det at du sov :) Begynner jo å kjenne vanene dine nå :) Men det hender nok mer nå at du er oppe litt lengre, enn før!? Men kanskje ikke til over midnatt ;) La meg rett etter kommentaren din jeg også. Best å ha litt fast rytme, men trenger ikke så masse søvn. Synd du ikke fikk tak i ny bukse, men bra dagen vart god. Men nå skal jeg inn å lese innlegget fra deg og de andre, til tekoppen min :)

Greta

05.11.2016 kl.09:35

fjellgeitbundingen: Hei godjenta. Hehe. Eg er lengre oppe enn eg var i Høy og sover lengre. Men så lenge er eg vel aldri oppe hehe. Ja det gjer det. Skulle lest heile kommentaren din før eg svarte hehe. Eg var oppe tre ganger i natt. Litt mer enn det som er vanlig no. Men det er vel vinteren som kom det da. Finner nok utebukse etter hvert. Var for sulten på slutten så vi dro hjem istede for å gå på kafe. Håper du koste deg med deet

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits