Julehandelen er i gang og litt strikk

God morgen. -4 ett og anna snøfnugg danser i lufta og  tempen stiger inne. Frokosten er klar på bordet og eg har ein time til eg må kle meg og dra på trening. Ikkje meir tid enn eg trenger, men det går vel det og. 

I går hadde vi ein kjekk dag på byen. Koste oss med litt handel, kafetur og så meir handel etterpå. Mor mi var med og både ho og vi fikk gjort unna litt julehandel. Har fortsatt noen som eg ikkje har fått handla til enno, men har ein plan for dei fleste. Er litt ålreit å gå å handle på slike dager der det ikkje er så fult og julehandlen ikkje har kome skikkelig igang enno. Det er jo god tid enno, men godt å være igang. 

Var litt å ordne da vi kom heim, så eg fikk ikkje satt meg ned med strikketøy før klokka var over kl 20 i går. Fikk gjort feridg første pulsvante av neste par til den andre messen da. 


Her var det mye rart. Men det er pulsvanten som er målet da.  Hverken kveldsen min, pungen med sikkerhetsnåler, multiverktøyet mitt, eller reklamen fra sparkjøp. Sistnevnte har visst havna i papirbosset tror eg. Kveldsen er oppspist og dei to andre er rydda på plass. ;)

Etter trening har eg litt lyst til å bake i dag. Men får sjå om lysten er der når eg kjem heim. Men har lyst til å prøve Tyrkiske kringler som rundstykkjer. Det er så lenge siden eg har laga. Håper eg har oppskrifta i hodet da. For eg finner den ikkje. Men det går vel bra. Viss ikkje eg kjem på det får eg skrive den av hos dattra neste gang eg er der. 

Nei no får eg få i meg litt kaffi og lese meg opp litt. Ha ein fortreffelig dag. 
 

 

 

16 kommentarer

Liv T gjesdal

10.11.2016 kl.09:25

Goe morgen Ja det er godt å være ute i god tid med julegaver Husker før da likte jeg at det var mye folk å litt stress med å få hadle det en skulle Men idag er jeg ikke så glad i julen Alle har alt og ungene har for mye så gleden med jul er ikke lenger det samme Men jeg er ferdig med alle presangene for dette året og Anita sorterer og hjelper meg med innpakning og leveringGodt å tenke på.Det ble Nancy kofta på meg Har fått strikket den første borden og jeg ble fornøyd med fargene.Du er en racer på pulsvarmere,Lykke til på treningen og ha fine dagen Kos deg med vedfyring og goe klem til deg

Greta

10.11.2016 kl.13:55

Liv T gjesdal: God formiddag. Ja liker å være ferdig med det eg kan være ferdig med til desember. Så kan ein bare kose seg å sjå på att andre stresser litt.
Eg elsker julen. Det har eg alltid gjort og håper eg alltid kjem til å gjere det.
Hos oss er det mange som ikkje har alt enno. Bruker vel ikkje dei største summene vi da. Tror eg hvertfall. Gleder meg hvertfall til jul eg da.
Så bra at du er fornøgd med jakken din da.
Dagen går visst fra meg i dag og. Men det er veldig kjekt. Nyt dagen klem

brit

10.11.2016 kl.10:20

Veldig fine pulsvanter, hvilket mønster er det? Takk for hyggelig tilbakemelding på bloggen om at jeg koser meg med fotograferingen av produktene mine:) For det er helt rett , jeg gjør det:) Har jo en søt liten fotograf til å hjelpe meg , min lille sønn på 11 år ( som kanskje ikke er så liten lenger...) Ha en god dag til deg Greta!

Greta

11.11.2016 kl.09:24

brit: Hei Brit. Tusen takk for det. Det er nok eit mønster eg ahr i hodet. Men om du er på facebook og blir venn med meg, så kan eg kanskje få skreve det ned til deg. Håper du elser svaret mitt da. Ha ein fin dag

fruensvilje

10.11.2016 kl.12:53

veldig greit å være igang med julehandelen i god tid før butikkane er fulle av folk,jeg liker å ha roligere dager i adventstiden ))

fine pulsvarmere også ) ikke hver dag en har tid til å strikke mye,men med fletter på så går det uansett fort hoos deg synes eg som vanlig hi hi

Greta

11.11.2016 kl.09:26

fruensvilje: Liker det eg og. HAr vel alltid gjort det før. Dei siste åra har det ikkje blitt sånn. Men i år er panen å være ferdig med alle før desember. Så får vi sjå om vi rekker det.
Takk for det det. Ja detsyns jo du da. Men viss du strikker litt fletter så ser du at det går no ganske så fort det og. HA ein flott dag vennen

mimouna

10.11.2016 kl.12:57

Lurt å være ute i god tid! Og fin pulsvarmer. :)

Godt med litt frukt til kvelds. Og lykke til med bakingen! Tyrkisk kringle har jeg visst ikke hørt om før, det lyder spennende.

Greta

11.11.2016 kl.09:27

mimouna: JA det er jo det. Takk for det.
Ja det er jo det. Ikkje tungt, men noe smått i magen er greit før ein legger seg. Skal få skreve ned att oppskrifta og dele med deg/dere neste gang. Blir no ein omgang til før jul vil eg tro.

tepausen.blogg.no

10.11.2016 kl.13:06

Nydelig strikk og kos deg med kaffen. Ha en fin dag

Greta

11.11.2016 kl.09:28

tepausen.blogg.no: Takk for det. Nyt dagen du også

10.11.2016 kl.13:10

Hei Greta, Fin pulsvante :) Flink du er å trene. Tror det lønner seg i det lange løp. Det er også bra å komme i gang med julegaver :) Veldig bra

Greta

11.11.2016 kl.09:29

Anonym: Hei annonym. Håper du ser svaret for eg lurer fælt på kven du er. Takk for det. Og takk ja eg må jo det da skal eg holde kroppen noen lunde igang. Syns det er greit å være ferdig i god tid ja. HA ein fin dag

annebe

10.11.2016 kl.15:29

Snø i lufta her i dag også, men det laver heldigvis ikke ned... Kjekt å handle når det ikke er kaos i butikkene..men jeg skal bare ha 5-6 gaver og det er slike "faste "ting. så det tar jeg ei uke eller to før julaften , men før da jeg ga til tantebarn måtte jeg starte tidligere :)) Fin variasjon på bordet ditt..hehe.. Håper det har blitt litt baking på deg da, og at det smaker :)) Klem <3

Greta

11.11.2016 kl.09:33

annebe: Hei vennen. Kom bare litt her og. I dag er det nydelig, men kaldt ja. Er ikkje så veldig mange gaver eg skal ha eg heller. Men litt. Har hjelp med gavekjøpet til dei som skal til Bergen. Greit å slippe all portoen, for den er blitt så dyr no. Nei så seint er det sjelden eg kjøper gaver. Hender eg er innom kjøpesentre, men bare for å nyte det å være ferdig å sjå kor andre stresser. Det var alltid noe vi gjorde da barna var små. Litt gøy å sjå andre stresse. hehe. Hehe, rot kaller eg det da. Ja det vart baking på meg og den vart særs vellykka også. Synd eg glemte å forevige det. No ligger baksten i flere frysere hehe. Ha ein nydelig dag. klem <3

Ellbjørg Skinderhaug

10.11.2016 kl.16:48

Det hørest så greit ut at du har kommet igang med treninga di. Håper det blir som du ønsker det.

Dagene går så fort , og det med julehandel er jeg helt enig med deg i--- best å få gjort noe mens det er litt "luft i butikkene".

Jeg har noen sendinger klare om jeg får sendt det med når noen kjører dit det skal. Porto på pakker er blitt dyre og de pengene kan heller gå i gavene.

Strikker votter og sokker til to barnehageunger denne uka. Kulden er kommet , og da trengs det.

Nyt kvelden med strikketøyet ditt.

Greta

11.11.2016 kl.09:38

Ellbjørg Skinderhaug: Ja og det er så deilig og eg får så mye energi. Satte igangn med bakst når eg kom heim og lagde ein ekstra stor prosjon. No ligger resultatet i flere frysere. men bilde ja det glemte eg.
Veldig greit å gjøre det slik. Skal ein runde att neste uke, tror eg. Og ein runde uken etter og da håper eg å være ferdig.
Det er veldig lurt. Gavene som skal til Bergen, ja dem har eg hjelp til å kjøpe. ellers blir det så mye porto. Så veldig greit når ein ahr noen som skal i den retningen dei skal. OG posten er litt skummel for tida. Pakken eg sendte til Oslo sist fredag var ikkje komen frem i går. så no begynner angsten å nerme seg altså
JA det trengs no helt klart. Fikk strikket litt, men ikkje mye. Blir nok mer i dag. Håper du har ein like fin dag som vi har i dag.

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits