Garn x 3 og mer kommer

God morgen denne kalde men vakkre morgonen. Det er no -9 kalde grader ute. Men det er blikkstille og god fyr i ovnen.Frokost sammen med min kjære og ingen planer for dagen for min del. Hadde fåplaner for  dagen i går også. Men den dagen gjekk fort. Skulle bare på trening. Men den treningøkta var så god. Så ja det ble baking da eg kom heim. Tyrkiske kringler. Som eg lager til rundstykkjer. Det var T som fant oppskrift på dem for mange mange år siden. Fant ikkje oppskrifta i går, men tok den sånn noen lunde etter hodet. Og dei vart gode. Eg glemte å ta bilder. Skal ta bilder og skrive ned oppskrifta neste gang. 

Fikk hentebeskje på to pakker. En på vinterbukse  til oss og en på  garn. Da måtte vi ut at da. Hadde en del andre ærend også. Kom heim og prøvde buksene. Men ahdde nok bestilt feil størrelse til meg ja. Er greit å kunne ha noe under utebuksa også uten at ein går som ein stokk. Hehe. Satt og knota å skulle ordne retur, men noe gjekk galt. Men så fant eg ut at eg kunne chatte med noen derfra og da ordnet ho det hele. Sa da fikk eg fylt ut returseddel og gjekk inn å bestilte ei ny bukse i rett størrelse. Selv om eg skulle ønske at den forrige hadde passet hehe. Den andre pakken bestod av tre ekser med desse herlighetene her


Garn til skjørt til meg og to nøster med godt sokkegarn


Tøfler til min kjære


ops enda mer sokkegarn eller kanskje eg skal bruke noe av det til skjerf sammen med anna garn. Vi får sjå. Og om du leser dette Fjellgeitbundingen. Var her noe fint sokkegarn i denne eller det øverste bildet?

Utebuksa ja den får dere vente med å se da siden eg ikkje har fått den rette enno hehe. I dag skal eg få henta mer garn og så må eg innom butikken og hente det eg bestilte  og som kom på torsdag. Men det får vente til i morgen tror eg. Vi var borte på middag i går også. Så eg kom ikkje i strikkestolen før klokka var nesten 21. Ja ja, da vart det skjerfstrikking. For det er så greit strikk når man begynner å bli trøtt. Tusla meg i seng kl 23. 

I dag har eg som sagt ingen planer og det er jo greit med ein dag uten planer og eg tror nok at eg forblir inne. Men man vet jo aldri. Men med så mange kalde grader ute og viss eg ikkje blir bedt med på noe, ja så blir eg inne i dag. Har da mye deilig garn å kose meg med. Har tre påbegynte strikk, men det er jo kasnkje lov å begynne på eit til i dag, når eg ahr så mye nytt garn eller? Og kanskje eg må ordne i garpuffen skal eg få plass til alt garnet der hm. Og huslige ting utenom bakingen i går, har eg ikkje gjort på noen dager. Så arbeidslaus nei det blir eg aldri. 

Sola kom inn vinduet og avtegnet min kjære i skuggen må bare ta med det ogsåMed det ønsker eg dere ein vakker dag i nord og sør, øst og vest. <3
 

30 kommentarer

Matja

11.11.2016 kl.09:21

Masse herlig garn. Hakkespett er blandt mine favoritter når det gjelder sokkegarn. Ha en fin dag.

Greta

11.11.2016 kl.09:39

Matja: JA ikkje sant. Har falt for hakkespett eg og i det siste. Takk det samme

Liv T gjesdal

11.11.2016 kl.09:51

Hei Høres utrolig ut med -10g. Her er det sol vet ikke gradene ennå men sitter med terasse døren oppe Skulle jo ha sittet ute men da må jeg ikke være på denne maskinen så det får vente,Fikk strikket på kofta igår men lurer på om jeg skal begynne å hekle bestemors ruter Har så mye garn Flott garn du har fått deg .Godt å ha noe i hus og Har du noen bestillinger og .Ha iallefall en flotte dag og goe klem

Greta

11.11.2016 kl.10:47

Liv T gjesdal: HEi var da bare -9 hehe. No er det kome seg opp på -5 og sola skinner så vakkert.
Du får vel nok ute tid tenker eg. Deilig det.
Du har tatt med deg nok garn skjønner eg. JA det er ikkje dårlig det.
HAr ikkje noen bestillinger nei, men ønsker har eg. Det er jo noe anna. Takk det samme til deg klem

mimouna

11.11.2016 kl.10:18

Åh, pakker med garn i er de beste! ;)

Bra du får byttet buksen da, ikke godt når de strammer. Og stilig skyggebilde!

Tror dere har det kaldere enn oss nå, her skal det visst bli regn til helgen. Fortsatt kaldt og tørt ute, så vi får se om det slår om snart.

God fredag, og klem fra meg.

Greta

11.11.2016 kl.10:56

mimouna: JA de er jo det da. Nei det er lite vits i. kunne jo slanke emg slik at eg kunne bruke den hehe. men det er vel bedre å ha ei god stor nok bukse så eg kan bevege meg ute i kanske. Ja ikkje snat det var litt stilig.
Ja vi har nok det. Men tørt og fint ver. Veldig greit det. Skal bli mildere her også har eg høyrd. Bli plussgrader fra midt å dagen i morgen, kanskje.
God fredag til deg og vennen klem kommer herfra også sjølv om den er litt kald

Irene

11.11.2016 kl.10:26

Hei. Så mye fint garn du har kjøpt. Har aldri prøvd å strikke av Hakkespett,det er vel et tynt garn. Her er det ikke så kaldt. De har lovet regn hele neste uke. Denne helgen skal vi inn å vaske og stenge av campingvognen for vinteren. Ha en fin fredag. Klem

Greta

11.11.2016 kl.11:22

Irene: JA ikkje sant. Det er ikkje av dei tynneste det da. Kan bruke både p nr 3 og 3,5 på det garnet. HAr stege her også no da. -5 . God tur og kos dere. KAn vel bli en kald fornøyelse kanskje. God tur klem

Gørill

11.11.2016 kl.10:48

Ja nå ha du vel garn for en stund vil jeg tro :) Det blir spennende å se hvordan grytekluter du lager. Ja, Annes grytekluter er min favortt, de er så morsomme å hekle. Men nå var jeg lei. Bruker nok et par kvelder på en gryteklut. De ser kanskje raskere ut enn de er ;) Har brukt mange uker på disse, men har jo strikket litt innimellom også da. Nydelig vær i dag, men jeg blir nok inne, må jobbe litt på den ordentlige jobben min også innimellom. Så har jeg ikke mye lyst på å gå ut på glatta heller. Men benet mitt blir saaaakte bedre:) Ha en nydelig helg Greta!

Greta

11.11.2016 kl.13:23

Gørill: Hei. Tja, eg har to bestillinger til så da har eg vel nok garn kanskje hehe. JA det blir det hihi. Men det tar nok litt tid før eg starter på dem. Men har utrolig mange planer da.
Heilt fantastisk vær i dag. Hadde ikkje tenkt meg, men så skal eg det utpå dagen likevel. Skal ein tur på butikken og så skal vi hente en gjest som blir til i morgen. Det er bare kos det da.
Ja du har vel jobben din enda også du da. Da må du jo jobbe litt med den. Ha ein flott dag og god helg vennen. Klem

Liv V.

11.11.2016 kl.11:21

Hei. Skal si du har garn ja. Men det er jo bra når du ha planane klare for det.

Nå er det snøflukser i lufta, i Førde altså, pluss 2 gr. Blir vel ikkje noe av det... Ha ei fin helg. Klem.

Greta

11.11.2016 kl.13:24

Liv V.: Kommer mye mer i hus om noen dager. Men ja langtidsplanlegging på gang hehe.
Her er nesten 0 no og strålandes sol. blir ein tur ut i dag alikevel. Skal av å hente besøk i kveld til i morgen. Det er alltid kjekt. Ha ei god helg vennen.

fruensvilje

11.11.2016 kl.13:32

det var masse deilig og fint sokkegarg her,og skjørt og tøfler også ) blir koslige strikkerier fremover på deg )

Artig bilde av Togså,hi hi ja sola kan gi fine bilde der den treffer,håper du får en koselig og rolig strikkedag i dag 9- har vi hatt noen dager og det er perfekt innetemperatur

Greta

13.11.2016 kl.14:46

fruensvilje: God ettermiddag min venn. Er litt bra garn der ja. Får sjå når eg får brukt det :). Måtte bare forevige han der ja. Tja, det var fin dag på fredag, men ikkje rolig hihi. Rolige dager er oppskrytt spør du meg hehe. +4 her no. Det skifter jammen meg fort. da. blir rolig resten av dagen. Viss eg ikkje tar forsinka helgavask da. Får sjå. HAr hvertfall fosinka lunch.

Hobbystua

11.11.2016 kl.14:35

Heisan Greta:-) Her var det masse deilig garn og se og det blir artig og se hva du skal trylle frem etter hvert :-) Men godt og ha litt og ta av. Men må nesten spørre deg hvor du bestiller garn og om det er lønsomt ? Ellers er det kaldt om dagene men skal visst slå om til noe mildere i helgen,,får en håpe da. Ellers skinner solen og jeg har vært ute og handlet inn for helgen og en tur i garnbutikken stod også for tur. Artig bilde av T som du har tatt. Ellers håper jeg dere begge to får en fin fredag og en god helg:-))

Greta

13.11.2016 kl.14:52

Hobbystua: Hei på deg kjære Marianne. Ja litt herlig garn ja. Det blir spennende å sjå kor mye eg rekker å få til ja. Ja det er litt å tjene på bestille. Ein får ikkje alle typer garn der, men mange foreskjellige. Og det er billigere enn andre ste3der. Garnius.no bør du prøve om du skal bestille garn og du får det fort. Tar lengre tid andre steder. Bestilte hos Bittas design samme dag som hos Garnius og det garnet ahr eg ikkje fått enno.
Har fine dager. Aktive som regel men fine. Håper du også har hatt gode dager min venn

fjellgeitbundingen

12.11.2016 kl.10:44

Hei Greta, klart jeg leser innleggene dine. Om ikke alltid samme dag, så leser jeg tilbake til der jeg avsluttet sist jeg var innom :) Ser ut som du har masse fint garn der. Likte både det grønne multifarget i den første kassen, det lilla multifarget i den neste og det røde og svarte sterkgarnet. Men blir sikkert veldig fornøyd uansett hva du finner på :) Flink du er å styre på med strikking og baking. Fint skyggebilde også. Ha en fin lørdag, kjære deg.

Greta

13.11.2016 kl.15:05

fjellgeitbundingen: Hei vennen. Så bra da. Det gjør jo ikkje eg heller. Leser alle innlegg samme dag dei kjem. Ja er nok litt bra garn ja. Og kasnkje eg rekker å bruke noe av det også. Får bare tenke ut noe bra da. Har lyst og starte snart, men får sjå kor tid det blir. Har heller ikkje bestemt meg for korleis dei skal sjå ut. Må først bestemme garn tenker eg.
Man skal jo takke når ein får skryt, men eg syns eg prioroterer lite båd baking og strikking eg da. Men skal strikke litt senere. Må bare finne ut om eg skal ta ei forsinka helgavask først eller ikkje. Får tenke lenge hihi. Håper du har hatt ei flott helg. Det har eg klem

venkesstrikk

12.11.2016 kl.15:06

Deilig med sånne dager tenker jeg. Her er det frihelg. Har både ryddet hus og gått tur og så har jeg likevel mye igjen av dagen. Deilig:) god helg!

Greta

13.11.2016 kl.15:07

venkesstrikk: Det hadde nok vært det ja hihi. Vart ikkje ein rolig heimedag åleine fredag likevel. Og dagen i går gjekk i ett. Men eg hadde det veldig kjekt og da er det greit da. God start på ny uke.

tepausen.blogg.no

12.11.2016 kl.23:42

ÅÅ men det gråe garnet ser kjempemykt og godt ut. Hva skal det bli?

Greta

13.11.2016 kl.15:07

tepausen.blogg.no: Hei. Det skal bli tøfler til min kjære det garnet

fjellgeitbundingen

13.11.2016 kl.22:35

Hei Greta, så bra du har hatt ei flott helg :) Det er kjempe koselig å høre. Det er uansett spennende å se hva du bestemmer deg for å strikke :) Her var nok tanken på helga bedre enn selve helga, da jeg har vært forkjøla, men har fått gjort ferdig årets julegaver. Buffer. Ofte tilleggsgave og noen ganger selveste gaven. Har fortsatt noen gaver igjen. Litt leker, litt mat, litt snop. Tenkte jeg skulle kjøpe isbrodder til svigerfar, men hva Oldemødrene bør få aner jeg ikke. Skal være lettvindt å sende..

Greta

14.11.2016 kl.07:47

fjellgeitbundingen: Du er no bare godheten sjølv da vennen. JA det syns faktisk eg og. Ramsa opp planene mine for strikking fremover til T i går. Stoppa på 20 hihi. Men han ligger ikkje qlngt etter han. Men da er det å lage enkle og litt mer avqnserte ting innen snekrering. Vi blir aldri arbeidsløse vi når vi i tillegg skal gjøre så mye anna.
Det er ikkje alltid like enkelt med gaver til dei aller eldste nei. KAnskje eit gavekort på ein blomsterbutikk. Eller bestille blomster som blir levert på døra til Oldemoren?. Bare noen tanker. HA ein flott dag og god uke.

fjellgeitbundingen

14.11.2016 kl.17:54

Hei Greta, ja lurte på å få overbringa blomster, kanskje ei julestjerne, men det er hyggelig å få litt under treet også, og Connie foreslo å kjøpe ulltøy, og jeg har i dag kjøpt en ullsinglet hun kan bruke under kjolen, blusen etc. Den ble lett og fin å sende. Eldre fryser lett mente Connie, og det har hun nok rett i. Hadde vi bodd nærmere ville jeg laget matkurv. Mannen din holder på med trearbeider? Hva lager han da? Er jo spennende å høre? Har han eget verksted der dere bor nå?

Greta

15.11.2016 kl.14:42

fjellgeitbundingen: Det var eit veldig godt tips du fikk av Connie. Lur ho. Ikkje noen store ting han holder på med da. Men har starta opp med reoler og hyller til loftet. Så har han planer om gitarstativ, stilige cd reoler, avisbord, Strikkebord, Julegave til Trym Mange planer så får vi sjå kva det blir til etter hvert. Men han koser seg masse hvertfall.

Hekleri og Ra

14.11.2016 kl.21:58

Det er godt å se at du shopper garn innimellom du og, selv om du vanligvis har spesifikke prosjekter for garninnkjøpet :) Hyggelig å høre at dere trives :-) Klem

Greta

15.11.2016 kl.14:45

Hekleri og Ra: Hehe, shopper vel litt mye garn for tida. Men det går vel bra. Henta ein heil haug i dag. Så får vi sjå om det blir brukt til det det var tenkt til eller ikkje. Trives ja. Bare forbokstaven det klem

Hekleri og Ra

16.11.2016 kl.23:12

Åh så godt å høre at dere trives godt! Er alltid spennende å flytte til nytt sted og bli kjent :-) Av og til så blir det kanskje ikke de prosjektene en har tenkt, men du pleier å være flink til å passe på det ;-) Spent på hva som kommer etterhvert nå ;-)

Stor klem

Greta

17.11.2016 kl.10:21

Hekleri og Ra: Ja det er kjekt å trives Men her har vi jo mye familie også. Så da er det lettere å trives og så trives vi to så godt sammen, så livet er bra det. Vi får sjå om det blir ny jakke til emg eller noen andre. Eg og er det

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits