Garn og hentelapp på Garn :)

En ny dag er i emning og har kome meg til frokostbordet :). Måtte bare male kaffi og lage ei stor kanne, sette på ein klesvask og fyre opp. Så kan eg kose meg med ein lang frokost. Har noen småting eg skal men mulig det blir ein rolig dag. Skulle muligens vært ute å gått litt, men får sjå kva tempen og  været sei utover dagen. 

I går var deler av dagen travel. Starta med trening kl 10. Svett og fornøgd var det heim og dusje før vi tok ein tur til byen. Hadde ein del forskjellige render, så vi delte oss. Dro videre og handla litt mat og gjorde noen andre ærender på Sem før vi inntok sein lunch 14.30. Hadde spist ein halv banan etter trening da. Ellers hadde eg nok kolapsa fort. Men resten av dagen var eg heime og skulle bare gjøre litt før eg traff godstolen med rompa:) Det tok sin tid hehe. Men fant den vel i 19 tida. 

ett av ærenda mine i byen var å hente garn eg hadde bestilt hos min garnlanger.


Ja da planen var å ta bilde medan sola skein, men tror dere eg fikk gjort det da. Neida. Og da vart det tatt eit dårlig bilde inne. Her ligger det 18 nøster med merino garn fra sandnes. Planen er å strikke den jakken til venstre til meg. Men med mitt eget preg på den. Det er eit rådyrt prosjekt da. Så vi får sjå. Om eg ikkje kjem igang fort med den, er eg redd det blir andre ting av garnet. Men det får tiden vise. 

Fikk forsten hentelapp til det siste garnet mitt. Det har vært ein tur til Høyanger først. Veldig greit at den kom frem hit og ikkje vart sendt tilbake. Skal være veldig ops når eg bestiller mer heretter.

Når eg har henta det har eg altfor mye garn liggende. Men Det går ikkje ut  på dato tror eg. Så eg får kose meg masse med det i året som kommer. Trenger vel ikkje å kjøpe garn neste år hehe. Neo no skal eg avslutte for no gjør eg så mye anna samtidig som eg skriv innlegg her. At det lett kan gå i ball for mitt enkle hode. 

Ønsker dere ein fin dag
 

18 kommentarer

Ellbjørg

16.11.2016 kl.10:15

Nyt dagen----⛅️

Greta

16.11.2016 kl.13:39

Ellbjørg: Takker og bukker.

Liv T gjesdal

16.11.2016 kl.10:15

HEIHøres ut som du koser deg mye Godt med god trening Jeg fikk og gått meg en lange tur igår Det går Gondoler opp på fjellet så jeg var opp og så på de,Jeg får besøk av Espen den 10 desember å det blir veldig kjekt Første gang han reiser alene Men det går direktefly fra Sola til Malaga så det er mye enklere Går ikke direktefly i januar og februar så jeg må via Gardermoen.Idag venter jeg på de som leier ut her Skal få nøkler til badebasseng og postkasse,Ellers prøvde jeg meg på hekling men tror heller jeg vil strikke oldemorteppe,Her er jo strålende sol og blå himmel og livet er bare skjønt,Så flott ut den jakken du skal strikke.Ha fine dagen Greta og goe klem.

Greta

16.11.2016 kl.13:43

Liv T gjesdal: Hei, eg koser meg eg. Det blir kjekt for både deg og Espen tenker eg. Kjekt å ha tilgang til svømmebaseng da. Og nødvendig å ha tilgang til postkasse.
Du får bare kose deg og nyte finveret. Vi ahr vært ute å gått i pissregn i dag. Men det var friskt det. klem herfra

annebe

16.11.2016 kl.13:21

Maler du kaffen selv ? Høres godt ut med nykverna :)) Jeg har bare vært en rask tur i butikken i dag, og i går var jeg hos fysioterapeut og besøkte mamma :)) Både jakka og fargen du har valgt på garnet så kjempefint ut..spennende å se om det blir jakke eller noe annet da :) Klem og fin dag videre <3

Greta

16.11.2016 kl.13:49

annebe: Ja det har vi gjort i mange år. Fikk kaffikvern til jul eit år. Er bare deilig å male kaffien etter hvert. Og så bruker eg presskanne. Vi har vært på butikken vi og. Vi gjekk i regnveret. Syns vi var så flink.
Ja tror det kan bli ei bra jakke. Men no har eg litt mye eg skal strikke da. Kos deg resten av dagen min venn klem <3

Hobbystua

16.11.2016 kl.16:25

Heisan Greta:-) Den jakken ser fin ut og du bør nok sette i gang så ikke garnet blir til noe annet. Det er godt og ha litt ekstra garn liggende og du som strikker mye større plagg så går nøstene vekk fort. Så tror nok ikke garnet blir gammelt og grått hjemme hos deg. Men du får virkelig kjørt deg om dagene nå skjønner jeg,,stadig på farten til et eller annet. Ja det er stor overgang fra Høyanger til Sem nå.-)) Bra du koser deg og har dt godt. Men nå skal jeg ha meg kaffe og legge opp masker til kveldstrikkingen.-))

Greta

17.11.2016 kl.10:01

Hobbystua: Hei kjære Marianne. ja eg tror den kan bli fin. jakke. Tror det skal bli jakke til meg. Og blir det må eg vel prøve å få inn noe flette der hehe. Men eg må vente litt med den tror eg. vi får sjå.
Noe av det blir nok litt gammelt for no har eg så mye og eg strikker ikkje så mye som før. MEn rotne skal det nok ikkje nei.
Har to ganske rolige dager no. Ikkje mye på programmet i dag heller. Men det skjer ofte noe vi ikkje har tenkt ut fra morgonen.
Vart litt strikking i går kveld og. Men da såg vi film borte, så da var det enkelt skjerfstrikk litt av tida. Ha ein strålandes dag. klem

fruensvilje

16.11.2016 kl.16:45

Så bra att garnet ditt kom til deg og ikke tilbake til butikken ja ) ja det høres ut som att du har et bra garnlager nå,så da har du arbeid lenge,likte godt den jakken din og kjenner eg deg rett så blir det jake på fruen hi hi ))

Greta

17.11.2016 kl.10:18

fruensvilje: Ja det er veldig kjekt at garnet kom til meg og ikkje vart sendt tilbake til selger. Har altfor mye garn tror eg. Men det blir vel brukt etter hvert. Tror nok at eg får emg jakke til slutt, men om det blir denne vinteren det vet eg ikkje. Vi får ta det som det kommer :)

Oddbjørg

16.11.2016 kl.17:17

Hei!

Veldig greit å ha eit lite lager med garn :-)). Du strikkar det nok fort opp. Eg har vori på garnkjøp i dag. Satsar på at noko av det vert til ei lita julegåve, men eg har og kofte til meg sjøl i tankane. Det vert etter jul.

No skal eg ta ei lita stund ved symaskina, før pinnane kjem fram.

Kos deg med strikkinga i kveld!

Greta

17.11.2016 kl.10:20

Oddbjørg: Hei. Jo det er jo det. Men det var ikkje planen min da eg flytta. Siden eg her har enklere tilgang til garn enn før. Men slik vart det. Fort går det nok ikkje. Spes etter siste kjøp.
Så gøy da at du var på garnhandel også. Kjekt å strikke julegaver.
Bra du alger noe til deg sjølv også. Tenker du koste deg ved symaskina ja.
Koste emg eg ja

Hekleri og Ra

16.11.2016 kl.23:25

Det kan aldri bli for mye garn ;-) Det blir mange timer med kos med dette her :)

For en flott jakke! Veldig spent på om det blir den ;-)

Klem

Greta

17.11.2016 kl.10:31

Hekleri og Ra: Hehe kanskje ikkje, men det skal ha plass også. Det blir det og så ahr eg sofaen fult av nytt garn.
Det er eg og spent på. Klem

mimouna

17.11.2016 kl.09:52

Travle dager!

Du får sette i gang med den jakken før noen andre prosjekter "stjeler" av garnet. Lang jakke med Greta-vri tror jeg blir bra. :)

Så heldig at garnet ble omadressert og ikke sendt tilbake.

Her venter vi på det store uværet, håper det er bedre hos dere. Blåsvart, skummel himmel utenfor vinduet mitt nå, sitter klar til å nappe ut alle ledningene hvis det begynner å tordne.

Greta

17.11.2016 kl.10:52

mimouna: Koselige dager. Ja vi får sjå. Det kan bli bra visst det blir slik ja.
Veldig glad for det. Enkelte ting har blitt sendt i retur og noe bli videresendt. Vi er ikkje heilt fornøgd med posten. Men det får bare vere som det er.
Her er det nydelig ver i dag. Regnet i går men no skinner sola så vakkert. Skal komme meg ut en tur når eg kjem emg vekk fra mskina. Men i dag var det mye her. Håper du slapp torden.

fjellgeitbundingen

17.11.2016 kl.10:35

Og hei igjen Greta, har nå kost meg med det andre innlegget som det ikke ble tid eller energi å lese i går. Gikk rett i seng etter bursdagen i går, men sikkert fordi kroppen bruker energi på å få alt på stell. Så deilig å få nytt garn i hus. Gir kos mange ganger det. Når man kjøper det. Når man får det. Når man strikker det. Når det blir ferdig. Når det brukes. Og når den som strikker ser det på eller ser det utslitt :) Er du enig? Klem og ha en god dag.

Greta

17.11.2016 kl.11:06

fjellgeitbundingen: Hei igjen skjønning. Så gøy at du fikk med deg det innlegget også da. Blir nok innlegg i morgen, men i helga slipper du unna. Hehe det var ein spøk altså. Så fin måte å tenke på kor masse gøy det kan vere av garn. Den var ikkje dum. Veldig veldig enig. Stor klem fra meg til deg

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits