Og kva skal eg bruke dette til da? + en tur til Stokke

God morgen. Jammen har det regna godt i natt. Håper det har gitt seg litt no. I følge værmeldingen skal det være fint i formiddag. Vi får sjå når lyse kommer. Det får være det været det vil da. Eg skal på trening klokka 10 i dag eg. Bruker jo vanligvis å trene torsdagene. Men har funne ut at når det er mulig, vil eg ta fredagene no. For ellers blir det så kort tid mellom treningene. nok om det

Fikk henta denne herlige pakken og snakk om snop.


Men hva var det eg skulle bruke alt dette til da?


Disse er grei. Dette blir kluter i lange baner etter hvert. 


Her er eit dårlig bilde av merino garnet. Heilt uprøvd type for meg. Mira heiter det. Og sant og sei så veit eg ikkje om eg hadde heilt gode planer for dette. Men det kan bli fine halser luer og skjerf kanskje hm. 


Disse herlighetene var bare så mjuke. Men tre enkle nøster Greta kva tenkte du på. Det er ikkje lett å vite. Men dei skal ikkje bli kasta hvertfall hehe. 

Etter at T hadde vært ei stund på loftet kom han ned att og spurte om vi skulle ta ein liten biltur i den retninga vi ikkje har kjørt før. Eg var på nippe til å spørre han om det samme , men han kom meg i forkjøpet. Da vart jo svaret så klart ja da. Kom meg i klærne og vi lot alt som var inne være som det var å dro avgårde. Det var ikkje langt vi skulle. Knappe 7 km ligg Stokk. Det var kanskje på tide å dra dit. Været var nydelig og planen var og rusle ein del i sentrum og litt mer om det lot seg gjøre. 


tok dette ut bilvinduet. Store jordbruksområder her ja


Anna sort jorde. Landskapet fascinerer meg. Videre ble det mye skog og litt tettere bebyggelse før det igjen ble skog og så var vi i Stokke. OG sentrum der var større enn vi trodde. 


Av grunner eg ikkje skjønner, gjekk vi ikkje inn i denne flotte butikken her. Kan det ha noe med alt garnet eg har kjøpt i det siste. hm


jernbanelinja går midt igjennom sentrum


Sikkert ein flott plass å sitte på om sommaren


Det blåste surt, så det fristet ikkje akkurat å sette seg ned da. 

Vi fant eit lite kjøpesenter også. Det var godt å komme inn der. siden det var ganske surt ute. Sjølv om sola skein. Ble noen småting med hjem fra Nille ellers ingen ting. Men hit kan eg godt tenke meg og komme tilbake til. Vår og sommer er sikkert flott her. Knipset noen bilder på vei heim ut bilvinduet også


Mye fin skog på begge siden av vegen. Men bilda her vart ikkje bra


Nesten heime. Leiligheta helt til høgre i andre etasje er der vi bor . Ser ut som naboen har lik solskjerming som vi hehe. 

Denne helgen regner eg med går i ett. Dermed blir det bloggpause på meg i helga. Kommer sterkt tilbake mandag eller tirsdag. Spørs kor tidlig oppe eg er mandag. Da skal eg jo på strikkekafe. Sånn er det. Ta vare på deg sjølv og dei du er glad i så lenge. 
 


 


 

22 kommentarer

brit

18.11.2016 kl.09:23

Å hjertesukk så masse vakkert garn. Takker også for en titt fra turen deres. Fint område. OG siden det var noen dager siden sist jeg hadde vært innom må jeg si jeg er veldig imponert over hva dere har fått til på loftet!!Så oversiktlig! God fredag til deg:)

Greta

18.11.2016 kl.14:01

brit: Hehe. Men no er strikke kontoen min nesten tom .så kjekt at du likte turen. Det er no T som har loftet som sin leikeplass da. Oversikteten kommer seg ja. Det blir nok enda bedre nbår han er ferdig. . god helg

fruensvilje

18.11.2016 kl.09:25

god morgen.Masse deilg garn her,greit også å ha noe som er tiltenkt mindre produkter )) det tre enkle nøsta blir sikkert varme gode sokker,en trenger det nå )) nei eg trur ikke du kaster garnet nei )

Så koselig å få en titt på heimen deres fra utsiden,veldig fint strøk og koselig hus ) nyt helgen og kos dokke begge to

Greta

18.11.2016 kl.14:05

fruensvilje: God ettermiddag Connie. Ja no har eg nok garn til mye kos og masse arbeid. Ja litt for ett hvert produkt her. Ja det kan godt hende eller så blir det votter. Vi får sjå.
Ja fant ut at det var på tide du fikk se litt mer. Ha ei fin helg vennen

Liv T gjesdal

18.11.2016 kl.09:31

Hei Mange flotte bilder av både landbruk og ikke minst garn,Er huset dere bor i ganske nytt Det så ut som de var nye,Ja igår opplevde vi noe nytt.Totto ville vaske bilen min for det er stort sett den vi bruker når jeg er med.Mens vi står og ser på vaskingen stopper det plutselig Vi gikk inn på stasjonen og fik med oss en mann som jobbet der,Joda maskinen hadde klart å ødelegge vindusviskeren bak så idag skal jeg opp å få ny.Henta jo overmadrassen igår og du all verden for en forskjell.Har sovet godt i natt å følt jeg ligger i en himmelseng.Ønsker deg goe trening å skal prøve å sende litt sol opp til dere.Ha flotte dagen og goe klem

Greta

18.11.2016 kl.14:07

Liv T gjesdal: JA litt av kvart i dag. Ja det er ikkje så gammelt. 2004 tror eg. Så kjedelig da med vindusviskerrne, men godt du fikk nye da. Så bra da. Det høres deiligt ut ja. Sola kom deg i forkjjøpet. HAr vært fint her no i flere timer. God helg til deg

Oddbjørg

18.11.2016 kl.11:16

Masse flott garn! Gler meg til å sjå alt det fine du kjem til å trylla fram ;-)

Når helgevasking og middag er unnagjort, skal eg vera i komite. Husflidslaget har julemesse denne helga. Får tru mange finn vegen til grendehuset.

Ha ei strålande helg!

Greta

18.11.2016 kl.14:09

Oddbjørg: Masse herlig garn jua. Blir nook ei stund til det blir så mye av det garnet, men ein veit jo aldri.
Her tar vi nok helgavaskingen etter helgen denne gangen. Kos deg med messehelg. Takk det samme til deg

mimouna

18.11.2016 kl.11:44

Fargerik og fin garnfangst! (Jeg hadde nok tittet innom den garnbutikken uansett. ;)

Kjekt å se seg litt om i nærområdet, og her fantes det jo litt av hvert. Koselig hus dere bor i. :)

Greta

18.11.2016 kl.14:12

mimouna: Hehe men det var ikkje du som var med det var jo T hihi. Ja det er ikkje så langt. dit. Har masse sentrummer ikkje så alngt fra oss. Skal nok bruke tid på å utforske mye etter hvert. Men blir nok mest til våren vil eg tro.

Ellbjørg

18.11.2016 kl.11:56

Ganske stor forsjell på landskapet fra Høyanger--- Dere er flinke å utforske hva som finnes i nærheten.

No har du garn til å starte mange nye strikketøy--- litt som før med jobbstrekk, TV - strikk , osv.

Jeg fikk kjøpt 3nøster alpakka-Silk fra Sandnes i går og har funnet mønsteret på rillestrikka heldress 0-3 mnd. Koselig strikketøy i lys grått. Sola skin , ovnen varmer av god bjørkeved, og vi venter helgebesøk av en familie på fem.

Greta

18.11.2016 kl.14:15

Ellbjørg: Ikkje ganske stor, veldig stor. Og eg liker det eg da. Vi begynner å utforske litt, men tror nok det blir mye mer til våren. Men det passa så fint med ein liten tur i går.
Ja no tror eg at eg har forbud mot å bestille eller gå innom garnbutikker ei stund hehe. Ja litt slik hehe.
Det høres deiligt ut det garnet. Har ikkje prøvd det. Greit strikk med rillestrikk og deilig for ein liten krabat.
Da har du det vel ganske så perfekt. Kos deg masse med besøk

tepausen.blogg.no

19.11.2016 kl.12:11

Mange friske farger. Det som slo meg først var et fargerikt vinterteppe

Greta

20.11.2016 kl.18:36

tepausen.blogg.no: Mange fine farger var der ja. Nei tror nok ikkje det blir teppe no. Har vel nok tepper som ligger her hos meg.

venkesstrikk

19.11.2016 kl.16:58

Mange herligheter her ja. Du klarer nok å trylle frem noe fint. Kos deg i helga,

Greta

20.11.2016 kl.18:36

venkesstrikk: JA det er eg enig i. Vi får sjå kva det blir av det

Hobbystua

20.11.2016 kl.14:53

Heisan Greta.-) Så mye lekkert garn i flotte farger og du kommer til og strikke masse fint av dette. Det er skikkelig godsaker dette:-) Men så artig at dere tar turer og blir litt kjent på vestfold-traktene og en dag så tenker jeg du stikker innom den hobby butikken også og ser på utvalget. Godt og vite hva en får kjøpt i nye garnbutikker. Ser ut som dere bor i et veldig pent hus og det er vel ikke så gammelt heller den boligen. Så kos dere og så ses vi brått igjen:-)

Greta

20.11.2016 kl.18:39

Hobbystua: Hei MArianne. JA masse herlig garn, det er snat. Håper eg får til en del bra av det ja. Det gjør eg nok heilt klart. Stikker innom den butikken. Men det var ikkje dagen for det denne gangen. Men det er bare 6,5 km dit så det blir nok felre turer til Stokke vil eg tro. Så du skal sjå det blir mange turer dit etter hvert.
Huset er fint det og ikkje er det gammelt heller nei. Tor det er bygget i 2004 eller var det 2006.
Ja det gjør vi vet du. Klem herfra

Irene

20.11.2016 kl.16:59

Hei. Så mye fint garn du har kjøpt. Fine lyse glad farger. Her kommer det til å bli mye fint strikket. Mange fine bilder fra turen deres. Ha en fin søndag dere to. Klem

Greta

20.11.2016 kl.18:40

Irene: Hei ja no skulle en tro eg hadde nok garn flere år. Vi får sjå kva det blir av det da.
Takk ja det var ikkje så verst bilder syns eg heller. Vi har kost oss hele helgen vi. No blir det sløving resten av dagen og kvelden. klem

Oldemorbloggen

20.11.2016 kl.23:36

Det må vera spennande å flytte til ein ny plass, der de kan køyre på oppdagelsesreise både tidt og ofte.

Greta

21.11.2016 kl.08:50

Oldemorbloggen: Det er det heilt klart. Vi har ikkje utnytta det så masse enno, men det blir mer. Spes når våren kjem

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits