Ei helg med litt av kvart

Hei på deg som leser her i dag. Det er mørkt og vått ute i dag. Det får vi vel tåle da. Ikkje så kaldt da. +3 og vindstille. Sitter her med kaffikoppen og skal skrive noen linjer før eg skal på trening er planen. T sover. Er sjelden vi står opp samtidig  for tida. Men det er jo greit. Da får eg litt tid  for meg selv på morgonen og han får litt tid på kvelden :). 

Lovde å skrive litt om helgen i dag. Den var innholdsrik. Fredag var rolig da. Og eg hadde ein sånn kveld som eg sjelden har no, men det hender. 21.20 sovna eg i stolen. Da er det bare å finne senga. Og i den var eg litt over 21.30. 

Lørdag var vi først ein tur i Sti for Øye. T har ikkje vært der før. 


Eg tror ikkje eg la skikkelig merke til desse fjæra sist eg var her. T fikk hvertfall tatt bedre bilderr av dem


Eg såg hvertfall ikkje kor stilige dei var. 


Denne lille dammen var heilt tilfrosset. Var jo litt kjekt det og. 


Husker ikkje om eg hadde bilde av denne sist. Men den er jo så stilig da, så da får det våge seg om den var med sist og. 

Blåbæra ja den vart rikelig vist frem sist, så dei tok eg ikkje med. Etter ein frisk tur i skogen, dro vi hjem og skifta og dro til byen. T måtte ha seg ei øks og av ein eller annan grunn har han av alle begynt å kjøpe seg småbiler. Ikkje slike som skal være på golvet når minsten er her.(dei kan jo være det da, men ikkje sånn vanlig leik med dem), men slike han vil ha til pynt på kjøkkenet. Han er no god da. Dermed måtte vi innom leikebutikken også. Og da måtte vi jo ha ein liten vanlig leikebil også. Kan da ikkje gjere forskjell på folk :). Undertegna var kaffitørst, ja da ble det ein liten tur på kafe også før vi dro hjem. 

Søndag bakte vi både rundstykkjer og boller. 


Delete bolledeigen og lagde skillingsboller av noen og rosinboller av resten. Veldig gode. 


Dei ser ikkje ut slik dei bruker disse rundstykkene:), men dei var kjempegode. 

Blir litt rot av baking. Så utpå dagen søndag vart det vasking av kjøkkenet. Og mens vi var i siget, ja da tok vi like godt hele leiligheten. Så var det gjort for denne uken, kanskje. 

I går fikk eg ferdig eit nytt strikk, men det får eg ta i morgen. For no går tida fra meg att. Ønsker dere alle ein fin dag. 
 

 

 

 

 

 

 

  

17 kommentarer

fruensvilje

22.11.2016 kl.08:56

så festlige disse kunstverkene var i skogen da ) mon tro om fugler flytter inn i dette fuglehuset ))

Gjærbaksten såg deilig ut,utseende har lite å si på smaken ,bare sjarmerande om hjemmebakt ikke er helt perfekt i forma )) da ser en att det er håndarbeid

Greta

22.11.2016 kl.09:05

fruensvilje: Ja ikkje sant. Dei er bare morsomme. Ja skal tro det. Det må i tilfelle være noen fargerike fugler hehe.
Dei smakte godt dei, Og det er sant, formen trenger ikkje å være perfekt for at det skal være godt.

Liv T gjesdal

22.11.2016 kl.09:19

Hei.Mange flotte bilder Må jo være litt spesielt å treffe noe sånt når en går tur.Veldig koseligt å se.Baksten så jo helt nydelig ut.Har alltid vært veldig glad i jærbakst.Både å lage å spise .Men det blir lite av det nå men har tenkt å prøve her nede og så får vi se hva tid det blir Var nesten ferdig med ermene men manglet litt garn så det må jeg hente idag Regner i dag og men får håpe det blir litt lettere ut over dagen Det ble det i går så jeg fikk gått å handlet litt mat-Ellers strikker jeg på klut.Gikk bra med kjøringen idag slapp Rosa Linn av i rundkjøringen som ikke er så langt fra skolen å kom meg greit hjem uten for mye trafikk.Er spent på hvor lenge regnet vil vare,men det er 16 grader.Ønsker deg en fortreffelig fine dag og goe klem

Greta

22.11.2016 kl.09:24

Liv T gjesdal: Det er jo ein skog som ein veit det er slikt der. Og kjekt er det å gå der. Ser ting på en annan måte kvar gang.
Gjærbakst er godt ja. Koste oss med den. Du får tåle litt regn der nede også. Er vel den tida no. Men det varer nok ikkje lenge. Ha ein god dag videre

tepausen.blogg.no

22.11.2016 kl.09:59

Litt av en kunst. Baksten ser så god ut

Greta

22.11.2016 kl.12:28

tepausen.blogg.no: Det er sant ja. Og baksten var god den

Irene

22.11.2016 kl.10:44

Hei på deg. Så mange fine natur bilder dere har tatt. Finner mye rart ute i skogen. Den baksten så veldig god ut og det var den helt sikkert også. Her hos oss er det regn byger men eg får ta på regntøy idag også. Ha en fin dag. Klem

Greta

22.11.2016 kl.12:30

Irene: Hei Irene. Tusen takk for det. Ja man gjør det og denne skogen er jo tillaga for å finne alt ulig da. Den var veldig god den. HAr gått over til byger her og. Ikkje noe regn når eg kom fra trening. Håper du får ein god dag. klem

Hobbystua

22.11.2016 kl.14:25

Heisan Greta.-) Det var litt av en kunst i skogen og et artig fuglebur,men får håpe ikke fuglene blir skremt av fargene:-) Deilig bakst har dere laget og at ikke alle fikk samme formen har ikke noe og si,,det er smaken som teller Greta. Jeg har holdt på her i dag og bakt noen julekaker så nå er jeg i gang med dette også. Men skal ikke lage for mye denne gangen. Det beste er saftige kaker og en godt julekake eller vørtekake som jeg er glad i. Vil få si at babybuksen ble nydelig og litt av en jobb med så mye fletter og mønster. Men du er så dreven så strikker nesten i søvne. Og genseren til den unge piken var jo helt perfekt i størrelsen,,så denne kan hun nok være stolt av og ha for sikkert ingen andre med samme.-) Flink du. Ønsker deg en fortsatt fin dag og nå får jeg få begynt med noe middag her også føre jeg tar kvelden med strikketøyet mitt:-))

Greta

22.11.2016 kl.17:28

Hobbystua: Hei kjære venn. Det er mye fin kunst i denne skogen. Sti for øye. Syns det er kjekt å gå der. Hehe, baksten var nydelig den.
HAr begynt å tenkt på kva eg skal bake til jul. Blir nok muligens mer enn eg har laga dei siste åra. Vi trenger jo ikkje å spsie alt sjøv liksom. Vi får sjå. Tror hvertfall at det blir eit pepperkakekehus og litt pepperkake i år og så har eg ein del andre planer. Får sjå etter kvart.
Tusen takk. Dei vart glade dei som fikk den også. Da er det buksen eg snakker om altså. Så no er alle som har fått tilsendt ting fra meg har blitt fornøgd og det gjør meg veldig glad.
Vel eg klarer nok ikkje å strikke i søvne, men planlegge det kan eg gjøre mens eg sover, eller nesten sover hehe.
Inntar no salat til middag i dag og det var veldig godt. Lenge siden sist. Kos deg med strikketøyet ditt du og. Eg måtte begynne på noe nytt i ettermiddag. Stakkars meg. Klem

mimouna

22.11.2016 kl.18:01

Tipper dere kommer til å oppdage noe nytt mange ganger på den stien. Og så endrer den seg sikkert litt med årstidene også. Kanskje nye ting dukker opp når vegetasjonen visner og alle bladene har falt av trærne? Mye gøy å se på i alle fall.

Mye godt å spise også. Hjemmebakt er best! :)

Greta

23.11.2016 kl.09:18

mimouna: Det tror nok eg også.Ja det gjer den heilt klart. Det er også ein mulighet. vi får bare sjå om vi ser noe neste gang vi går der.
Hjemmebakst er best det er heilt klart

tepausen.blogg.no

22.11.2016 kl.18:13

<3

Hekleri og Ra

22.11.2016 kl.20:12

Mmmm ... dette så godt ut! Så flinke og effektive dere er.

Fikk faktisk vært litt effektiv i helgen jeg og. Fikk vasket alle vinduene og byttet gardiner til advent og jul :-) Så da er det bare litt pynting med lys og duker som trengs til helgen. Deilig følelse. Satser på at jeg kanskje kan få bakt litt på lørdag ;-)

Ha en fortsatt flott uke! Klem

Greta

23.11.2016 kl.09:27

Hekleri og Ra: Hei. God bakst ja.
Så flink du er da. Vi ahr ikkje gjort noe slikt vi og har vel ingen planer om det før jul heller. Alt var jo reint da vi flytta inn.
Skal ta ned kassene eller noen av kassene med juleting til helgen. Og så får eg vel komme igang med julebaking også.
Takk det samme vennen. klem

fjellgeitbundingen

22.11.2016 kl.22:36

Hei Greta, innlegget ditt varmer her jeg sitter. Tenker du har hatt en kjempe helg med tur, besøk, bakst og strikking. Super helg dette :) Hører på tonen i innlegget du hadde det så fint og godt, og jeg gleder meg på dine vegne. Fantastisk kjekt å lese. Og vet du så ble jeg ferdig med å vaske rundt på badet og soverommet, men jeg måtte unne meg litt marsipan og et par kopper te, men på 2,5 time var det gjort, og glad er jeg. Veldig glad. Så var jeg ferdig. Kunne sikkert ryddet litt i dukskapet mitt, og dratt ut trådkurvene å vasket under og boden kunne sikkert vært ryddet, men har nå erklært prosjekt fullført :) Har gjort litt av en jobb, så må mannen motiveres til de siste to rommene ;) Nå framover har jeg jo julekrybbearbeid, 4 julegaver,, julestrømpestrikking, baking og lysstøping. Altså masse kos igjen fram til jul :)

Greta

23.11.2016 kl.09:33

fjellgeitbundingen: Hei vennen. Så koselig at du syns det da. Du har helt rett vennen. Du ahr fått med deg både det eg skrev og det eg ikkje skrev du. Sånt liker eg :).
Så flink du har vært da. Det er jammen ikkje dårlig. Fortjener litt belønning da ja.
Man kan sikkert alltid gjøre mer. Men ein trenger liksom ikkje å vaske ned garasjen før jul heller hehe. Du har vært grådig flink uten tvil.
Høres ut som du skal kose deg masse masse masse og det skal eg og. For eit godt liv vi lever. Kelm herfra

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits