Det dukket opp en bestilling eg bare måtte si ja til

Da er det torsdag og i morgen er det fredag. Hehe, folkeopplysning eg driver på med i dag hihi. Neida. Men eg er i tenkeboksen på om eg skal til byen i morgen eller ikkje. Det er jo Black Friday. Kan jo finne noen bra kupp da. Men en må passe seg også. For det er en del butikker som har satt opp varene sine i det siste, slik at det skal sjå ut som dei har veldig gode tilbud. Vi får sjå kva eg gjer. 

Det vart ikkje en slik dag i går som eg tente, og det er eg jo vand med. Først var vi i byen og gjorde eit ærend for noen. Og i stede for å dra heim, så dro vi en tur til Revetal. Det ligger 14 km unna oss. Det var eit spennende lite kjøpesenter der. Var så fristende kjøpesenter med så blide folk. Likte meg der. Men dei har jo sjølvsagt ikkje like mye som inne i byen. Men det blir heilt klart flere turer dit. 

Resten av dagen gjekk med til ymse aktiviteter. fikk strikket litt men, ikkje av dei mest produktive dagene på  den fronten. Men eg har fått ei ny bestilling. Tenkte kanskje eg ikkje skulle takka ja til flere bestillinger no før jul. Men denne kunne eg ikkje sei nei til


Eg har laga den en gang før. Det var bestilling den gangen også. Har ikkje laga den til meg sjølv. Det er ett trekk til treliter's vin. Veldig stilig egentlig. Og veldig gøy å strikke. Litt spent på størrelsen, da garnet ikkje er det som stod i oppskrifta. Det er litt tynnere garn, men det er mer elastisk, så tenker det går bra. Håper det ihvertfall. Har fått litt god tid på meg, men det skal være julegave, så eg må  få levert den i god tid før jul da. Er jo en måned att til julaften ennå, så det går bra. 

Sliter litt med at det er så veldig mye eg har lyst til å strikke no da. Og  begynner vel på litt flere strikk enn eg burde. Men det får bare våge seg. I dag håper eg å få baka rundstykker og så vurderer eg å begynne på kransekake massen. Det vil sei at eg i år har tenkt å gjere som anbefalt, nemmelig å skolde halvparten av mandlene. Men eg har ikkje heilt bestemt meg ennå. Må en liten tur nedom Sem også. Men det tar ikkje lang tid. Tenker det stort sett blir hjemmedag i dag. 

Ønsker deg en god dag kjære leser
 

10 kommentarer

fruensvilje

24.11.2016 kl.08:47

ser veldig fint ut dette trekket )) og så fint strikket også.

Kjekt når dagene kan ta en hyggelig vending,sånt kan eg like hi hi

I år skal eg jukse,kjøpte marsipan og ferdig kransekakedeig på butikken har planer om å elte dem sammen og lage julekaker ,men litt juks er vel lov ))

Greta

24.11.2016 kl.09:03

fruensvilje: Hei. Takk for det. Ja det er kjekt med slike turer ut i det blå.
Ja det er klart det er lov. Har tenkt å jukse litt vi og. Skal lage pepperkake konstruksjon og har kjøpt ferdig deig. Bare det blir godt og fint så kan en jukse masse

Liv T gjesdal

24.11.2016 kl.08:53

Hei Jeg synes det er utrolig at dagene går så utrolig fort.Flott vintrekk det du strikker der Nydelige farge er det og,Så koselig å finne ny plass å gå Skulle gjerne ha vært med om jeg hadde bodd nærmere.Jeg har så vidt begynt på mønsteret på jakken men er litt tungt å strikke det første mønsteret med så mange masker Men jeg strikket ferdig en klut godt å ha andre ting og .Begynner å spekulere jeg og hva jeg skal begynne på- Synes alltid det er gogt med variasjon.Nå har det vært litt kaldt her 11 g.når jeg kjørte Rosa Linn til skolen idag Tror jeg må innom min leilighet for å finne litt varmere klær.Ønsker deg en gode dag og husk du fortjener virkelig å ha det godt,Goe klem

Greta

24.11.2016 kl.09:07

Liv T gjesdal: Ja det er litt rart at eg sitter her og skriver kommentarer på nye innlegg hele tiden. Men sånn er livet. Takk for det. Det blir ikkje så veldig ofte vi drar dit da. Siden det er 14 km dit. Dobbelt så langt som til byen. Men kjekt med litt forandring av og til.
Du strikker og strikker du. Så pass kaldt hos deg. Det er vel ikkje vanlig men det er jo vinter der og da. Du får stikke innom å finne mer varme klede ja.
Det er alltid tung i starten med masse masker og mønster, men så minker det jo fort. kos deg med strikketøyet og hold deg varm. Og tusen takk for fine ord

Oldemorbloggen

24.11.2016 kl.16:27

Gler meg til å sjå den ferdig. :-)

Greta

24.11.2016 kl.16:38

Oldemorbloggen: Det gjer jeg å

Marianne

24.11.2016 kl.22:36

Hei sent på kvelden.

Det du strikker på nå ser kjempefint ut og du strikker jo fort et slikt trekk.

Eg er inne i en periode der eg strikker som en gal, både på ting eg har lst til å strikke og også julegaver. Og det går fremover, absolutt. Minuset er jo at eg ikke kan legge ut tingene på bloggen for eg vet at de som skal få gaver også leser bloggen.

Håper du har hatt en fin kveld og ønsker det en fin Black Friday enten du blir hjemme eller går på salg :)

Greta

25.11.2016 kl.09:39

Marianne: Hei tidlig på morgonen. Eller Det er vel snart formiddag. Tida går fra meg på morgonen også. T er tidligere opp for tida. Og da skravler vi samtidig som eg er på nettet. Og da går alt så seint hehe. Men jammen er det koselig da.
Vi er ikkje heilt på samme plass vi da. For her strikkes det igjenn lite. Men må få opp farten att. Men tenkte å få bakt unna litt no når eg har ånden til det. Så får eg strikke litt mer senere. Rekker jo mye før jul enno.
Ja bare eg setter meg ned så går det fort det trekket. Meå bare sette emg ned. og så må eg passe på mønsteret hele tiden, så eg kan ikkje ha tv som ein må følge med på. Får sjå om det blir noe strikk på den i kveld.
Takk vi får sjå kva dagen bringer med seg. Ha ein flott dag og god helg om vi ikkje skrives mer denne helgen

mimouna

25.11.2016 kl.12:29

Så fint mønster på det trekket. Hadde kanskje gjort seg som pute også?

Jeg legger også stadig opp til nye prosjekter, det er jo det som er gøyest. Men nå begynner det visst å bli litt tidsnød på noen av dem. Vi får kosestrikke i romjulen, da senker freden seg. :)

Greta

25.11.2016 kl.13:07

mimouna: JA det hadde det heilt klart. Vi er vel litt lik der ja. Det er det hehe. Det er jo gøy å strikke det ferdig også da. Huff da, da får du bare gjøre ting ferdig da. Det er sant. Ein god plan det.

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits