Eit innlegg med strikkebilde og forklaring av produkt + mye eller ihvertfall litt anna.

God morgen kjære dere som liker å lese. Har hatt to dager med bilde av bakst øverst no så i dag blir det eit strikkebilde. For når eg linker til bloggen fra strikkesider, så kommer det første bildet opp. Og  det har jo ikkje vært strikk dei to siste dagene. Av og til er det noen som da reagerer. Men det bryr ikkje meg. Men skal ha strikkebilde øverst i dag. 


Det har blitt ein ny strikkeklut ferdig. Eg har jo som regel maange strikk på gang. Og av og til blir noe ferdig, selv om eg prioriterer vekk litt strikking for tiden. Som vanlig så er det ege komponert oppskrift. Vel alger ikkje oppskrift da. Bare når eg starter opp. Enkelt og greit mønster på denne. la opp 63 masker til denne. Og garnet er Nova fra jarbo. Det beste klutegarnet heilt klart. Måtte sjølvsagt legge opp til ein ny klut med det samme denne var ferdig. Alltid ein klut i kurven må være mottoet hehe. Og skjerfet som akkurat da lå på skammelen jo det vokser da litt det også. Men enno har eg litt tid på det. 

Sliter litt med adaptere på morrakvisten. Skulle ha opp litt vindus og anna pynt her. Og så virket jo staken, men så virket den ikkje. Og da var det visst feil adapter og dermed ble den ødelagt. OG i tillegg så finner eg ikkje den som da hørte til og kula eg skulle henge opp ja den har da ødelagt adapter. Må ein tur på rett butikk  og skaffe meg to adaptere i morgen skjønner eg. Trodde eg hadde kontroll på disse dingsene eg, men det viser seg at eg ikkje har. Greit med dem som er ganske ny og eg hadde eskene til, for da var jo rett adapter der. Ja ja finner vel ut av det til slutt. 

Fikk forresten pyntet pepperkakebilen i går og litt figurer. Fikk hjelp. eller det ble feil. Eg mistet regien eg bare hjelpte til med pyntingen. Og her er resultatet.


Den fikk da hedersplass i stuen. No er det mer pynt på andre siden. Men bilen er alt litt skada. Den var jo med på biltur i går. Og ene hjulet er litt løst. Så da var det best at den siden stod inn til veggen. Disse smånissene som eg fikk til jul i fjor av ei kjær venninne,  dei passa perfekt til denne konstruksjonen. :).

Ellers hva gjord eg i går. Sei det dagen fløy og dagen ble avsluttet med å strikke litt til VM i sjakk. Men eg får aldri med meg korleis partiet går. Orker ikkje å sitte opp til langt på natt. Får jo resultatet når eg står opp. Dagen i dag vet eg faktisk enno. Så da får eg se i kveld hva eg har gjort i dag. Men lurte kanskje på om eg skulle finne ein skog med kongler i. Har fått eit tips av fysioen min om å steike kongler i ovnen noen timer. da blir dei så fine. Men eg får sjå. Ha ein flott dag
 

22 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

27.11.2016 kl.09:55

Liker den bilen deres. Bra teamwork.. Den blir kanskje spist før jula er omme---😀

Greta

27.11.2016 kl.10:05

Ellbjørg Skinderhaug: Det gjør eg og. Ja det er godt mulig at det blir julebil knusing ganske tidlig i jula vi får sjå

Liv T gjesdal

27.11.2016 kl.09:57

God morgen. Skal si bilen ble flott SÅ klart den må fa hedersplassen .Så flotte små nisser du har fått Helt nydelige.Ja jeg må si det var godt å komme hjem igår,Koste meg med god middag så på tv å strikket.Men jeg var søkkvåt når jeg kom frem her for det høljet noe forferdelig-Har ikke mye av sånn i Norge.Må visst få meg paraply .Jaja solen kommer snart igjen og her trenges det virkelig regn .Så en her nede som kaldte det for gulldråper,Flotte klut Jeg strikker vaskekluter nå for fant ut de var velgig goe, Ha flotte dagen Erglad du ikke bryr deg med sure folk som må si noe når det ikke ligger strikking ute,Goe klem

Greta

27.11.2016 kl.10:07

Liv T gjesdal: Ja ikkje sant. Ja dei fikk eg ifjor. Det var det nok ja. Kjekt å bestemme over tida si sjølv. Huff da. Så kjedelig da. Her har vi nydelig ver i dag. Det trenger du nok ja. Ja det er nok sant. Regnet er nok velkomment.
Nei bryr meg ikkje eg. Dei får no bare klage. Og skulle admin bli enig med dem, så kutter eg bare ut den siden. Men foreløpig har eg ikkjen hørt noe derfra. Ha ein flott dag. klem

fjellgeitbundingen

27.11.2016 kl.10:15

Hei Greta, det er herlig å sette seg ned å lese litt bloggen din i dag. Hadde ikke fått med meg innlegget ditt med vinkartongtrekket, og så har du jo skrevet nytt innlegg i dag :) Du har nå rett Greta. Jeg blir oftest glad og liker innleggene dine jeg. Føler jo jeg har blitt kjent med deg litt bakom bloggen.. og jeg er vel litt som deg at jeg har masse intresser :) og tenker man ikke alltid trenger strikkebilder. Ikke alltid man har kommet så mye lengre, og er vel naturlig livet endrer seg når mannen din også er blitt pensjonist, og familien bor nærmere. Du er jo ei sosial dame, som nok velger familien foran strikketøy, selvom du nok ikke blir å slutte å strikke :)

Greta

27.11.2016 kl.18:39

fjellgeitbundingen: Hei kjære venn. Du må vel være ein favoritt leser vel. JA visst hadde eg det. Det gjør meg glad at du liker innleggene. mine. JA leser ein nøye så er det vel ikkje så vanskelig å skjønne litt av kven eg er. Eg føler jo at eg kjenner deg en del også.
Nei det er ikkje alltid ein trenger de3t, men eg fikk kjeft på ei strikkeside på facebook fordi eg linket til min blogg når eg ikkje ahdde strikkebilde.
Vi har eit heilt anna liv vi to. Men det er eg som velger bort strikket ikkje T altså hehe. SKjønte at det ikkje var det du mente altså.
No skal eg snart velge eit strikketøy. HA ein fin kveld kjære søte deg

Liv V.

27.11.2016 kl.10:20

Morn. Se om eg får krota ned noe i full fart. Trym må da bli heilt betatt av den bilen, ikkje alle som har en sånn. 😊

Du strikka fordi om dagane går unna. Eg har ikkje strikka på leeenge. Kjøpte refleksgarn igår, bli ei lue. Tjukt garn og p. nr. 7, må stoppe når tommelen svikta...

4 pluss og fint vær i Førde idag.

Ha en fin adventsøndag. Klem.

Greta

27.11.2016 kl.18:43

Liv V.: Hei kjære venn. Så kjekt at du kom innom å kommenterte litt i dag.
Tror nok ikkje det er noen som ahr ein slik bil hehe.
Strikker litt, men ikkje mye nei. Da må du finne frem att garn og pinner vel. KAn ikkje slutte med det.
Så bra at det var fint ver der vest i dag da. HAr skjønt at det har vært litt ymse i det siste. Fin kveld tul deg vennen. klem

mimouna

27.11.2016 kl.10:40

Tror den bilden lever farlig, spesielt nå som den har fått godteri som pynt. Tipper det er en liten som har veldig lyst til å både leke med den og smake litt? Men det er jo halve moroen, slike ting skal spises opp til slutt. Eller kanskje de små vennene stikker av i den? Du får passe på! ;)

Her har vi en skuff full av ledninger og adapterer. Ikke lett å huske hva som hører til hva. Håper du får tak i de rette, så du får lys i vinduene.

God søndag!

Greta

27.11.2016 kl.18:49

mimouna: Nå neida, den står her hoss oss, så det går bra. Men i romjula da går den nok tenker eg.
Ja må sjekke opp ett par nye adaptere i morgen tror eg.
Fin kveld til deg kjære søte deg

annebe

27.11.2016 kl.16:02

Du strikker mange varierte ting, og fint blir det alltid ser det ut til :)) En pepperkakebil har jeg ikke sett før det var jo en artig vri ...dekorativ var den også :)) Her lyser adventstjerne og stake nå...har slutta med å ha levende adventslys...men tenner mye lys ellers :)) Spennende med di konglene..legg ut bilde om du prøver deg og blir fornøyd da :)) Klem og fin kveld til deg <3

Greta

27.11.2016 kl.18:55

annebe: Hei, ja det er sant. Takk for det. Hehe ikkje så mange som ahr sett det vil eg tro. Den er hvertfall spesiell.
Blir vel orden på staker og slikt i morgen eller tirsdag tror eg.
Har plukket noen dag. Skal se når eg får steikt dem. Det blir spennende å sjå om eg får det til. Det lover eg å gjøre ja. Klem og fin kveld til deg også vennen

Irene

27.11.2016 kl.18:19

Hei. Så fin farge du har på kluten du har strikket. Den pepperkake bilen ble jo kjempefin. Er sikker på at det en liten gutt som har lyst å leke med den. Her har eg holdt på å vaske og pynte litt. Strikker på de siste presangene og så er det å feste tråder. Det har blitt en ca 30 par sokker i år. Ha en fin advent søndag. Klem

Greta

27.11.2016 kl.18:57

Irene: Ja den er ikkje verst den. Den ble hvertfall spesiell. Fin vart den ikkje men den har sjel. Ikkje leke med den nei, men sjå på den vil han nok når han kjem på besøk.
Fikk pynta litt no i kveld.
Skal snart strikke litt eg og. Må bare lese litt blogger først. HA ein fin kveld gode venn. klem

venkesstrikk

27.11.2016 kl.19:25

Å flytte og holde styr på alt er sikkert ikke enkelt. Før hadde jeg alt på mørkeloftet, men nå har vi kjøpt et bord med oppbevaring i og der var det plass til all julepynten. Så enkelt og sytalaust å finne frem. Her har vi vandret i byen i dag og fått julestemning

Greta

27.11.2016 kl.19:30

venkesstrikk: Hadde vært enkelt viss ein hadde produkt og adapter i samme eske. Men eg hadde av ein eller grunn kasta ett apr ekser g da har ting kome vekk fra kvarandre ja ja. Det ordner seg vel til slutt.

fruensvilje

27.11.2016 kl.21:23

en skikkelig fin klut,og dem kn en ha mange av ) julepepperkakebilen var fin også,og tipper den smaker i tillegg )) det jeg ble mest nyskjerrige på var langtids steking av kongler,det hørtes jo veldig spesielt ut ) på hvilken temperatur skal disse steke da?

Greta

28.11.2016 kl.09:06

fruensvilje: Hei og god morgen. Takk for det. Den er serprega og smaker sikkert godt eller full av støv blir den vel hehe. Men men. Du skal få sjå resultatet i morgen. Det er gøy. Eg steker dei på 200g i varmluft.

fjellgeitbundingen

27.11.2016 kl.22:50

:) Men har vel like mye blitt kjent gjennom kommentarer og svar, tror jeg. Egentlig der man lærer hverandre best å kjenne, tror jeg. I interaksjon med hverandre lærer man hverandre å kjenne. He, he tenkte ikke det er mannen din som har valgt bort strikkinga ;) Men kjenner menn som strikker altså. Ja flere i tillegg til Arne og Carlos. Til og med familiemann som er racer å strikke kofter.. Fra gammelt av var jo strikking mannens oppgave har jeg hørt. Der var jeg ferdig med jobb, og så glad for å ha kommet meg gjennom helga. Nådde også å få pyntet litt kjapt til advent i dag, men særlig ryddig var det ikke her. Racerbilbanen fyller nesten hele stuegulvet, men så deilig å se at de gjør noe annet, så den skal få ligge så lenge den blir brukt daglig, men så skal den pakkes ned igjen :)

Greta

28.11.2016 kl.09:14

fjellgeitbundingen: Det er vel mulig sant ja. Du har så rett så rett. Men man også lese skikkelig det som står i innlegget for å kunne komme med skikkelige kommentarer også.
Nei eg vet jo det. Og eg kjenner jo deg så godt at eg kan skrive slikt til deg hehe.
Så godt at du kom deg vel igjennom helgen og med hode over vannet. Den der med leiker på golvet som skal få ligge, fordi da gjør dei noe gøy og noe annet enn det vanlige. Brukte å være lego hos oss. Yngste bygget svære byggverk og brødrene låg på golvet og leikte sammen med ho etterpå. Det er gode minner og bilder i hode å ha med seg. Ønsker deg ein fin dag vennen min

fjellgeitbundingen

28.11.2016 kl.17:32

Takk. Håper dagen din både har vært god og blir god :)

Greta

28.11.2016 kl.19:58

fjellgeitbundingen: Takk for det skjønne lille nurk

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits