Kanskje årets siste oppdrag ferdig.

Da er det ny uke. Spent på hvordan den blir. Det kommer an på  det, så vi får sjå. Har hvertfal starta dagen med å gjøre noe eg aldri har gjort før. Har fylt steikebrettet med kongler og no sitter eg  ser over til komfyren og ser at noen har begynt å opne seg. Det er gøy. 

Dagen i dag kommer ann på så mye. Så eg vet ikkje rett å slett. Men det er greit. Eg tror eg ahr flere alternativer og da blir det nok en dag eg ikkje har tenkt ut hehe. 

Fikk ferdig eit strikk  i går kveld. Og det er eg veldig godt nøgd med. Så da håper vi at oppdragsgiver blir det også. Vedkommende hadde ein treliter som eg skulle ha den på og det gjør jo fremsyninga for meg mye enklere. 


Ein vinkartong skjuler med mønster fra Selbuboka. Eg hadde ikkje strikk så eg snurra snor til å feste den med i stede. Den er strikket i mira merino garn fra jarbo. Nydelig garn å strikke med og veldig elastisk. Men ikkje for elastisk.  Ser at fotografen, som er meg,  har glemt å ta ut sikkerhetsnålen. Det må eg gjøre før eg leverer den hehe.


Her er den enden der tappekrana skal titte ut. På andre siden er det helt dekt. Veldig gøy å strikke, men det er litt kjedelig å snurre med trådene på baksiden da, men det må jo være slik om ein ikkje broderer på og det gjør ikkje eg. Men det var jo ein dum tanke egentlig. For da hadde ein ikkje kunnet strikket endene slik heller da. Ja ja, eg er fornøyd eg. Så håper eg veldig att oppdragsgiver er det også. 

Blant dagens i går sine gjøremål, fikk eg med meg julegrantenningen på Teie i går. En kald fornøyelse og en smule kaos. Men stemningsfullt da. No får eg gjere noko fornuftigt. Og kanskje pynte litt også. Da vet eg kva eg skal gjøre i dag. Stort sett vere husarbeider tror eg hehe. Nyt dagen. Veret er jo strålandes.


 


 

30 kommentarer

fruensvilje

28.11.2016 kl.09:04

det var en utrolig vakker vinskjuler,med et så flott trekk så kan den gjerne stå fremme som dekorasjon hele julen )

Jeg er spendt på disse konglane dine hi hi ,har mange kongler liggande men dei er jo allerede åpne dei da hi hi ,i dag skal eg spasere til strikkekafe så håper eg att det blir en hyggelig dag ) sliter litt med humøret for tiden ,men skal nok greie å kose meg litt alikavel )

Greta

28.11.2016 kl.09:19

fruensvilje: Tusen takk for det. JA det syns nesten eg også.
Hehe, du skal bare vente i spenning. Eller sjekke telefonen din hehe.
Her hadde vi ikkje opna kongler, så da måtte vi opne dem sjølv. Skal bruke dem til å llage litt gaver sammen med lille gutt senere er planen.
skjønner godt at humøret er vekslende for å sei det slik. Men det går seg til får vi håpe. Kos deg på strikkekafe og glem alt anna i dag du. Klem fra meg

venkesstrikk

28.11.2016 kl.09:09

Denne var vakker. Nesten ikke til å unngå det med tråder på baksiden. Om en skal brodere så stort mønster blir det jo mer broderi enn strikk. Ha en fin dag!

Greta

28.11.2016 kl.09:21

venkesstrikk: Tusen takk for det. Når amn velger slike farger så er deet veldig vanskelig å skule dem. Men det får vere stjerner det og . Det er sant. Takk det samme

Heia Mamma

28.11.2016 kl.09:16

Så flink du er! Nydelig arbeid <3

Greta

28.11.2016 kl.09:22

Heia Mamma: Tusen takk for det :)

Liv T gjesdal

28.11.2016 kl.09:17

Det var nydelig vinkartong trekk,Koselig med reinsdyr på.Jeg har sett noen som har tatt konglene i stekeovnen å jeg synes de blir superfine,Merker meg du har en mye travlere hverdag nå etter du flyttet Men det er sikkert bare kodelig.Ja igår fikk jeg sydd kofta og strikker den ene siden og har tatt opp den andre å håper å få gjøre den ferdig idaglBle ferdig med en vaskeklut igår.Kjekt å få noe fort ferdigt og Her er strålende sol idag så jeg må ut å handle litt Det regnet i hele går så jeg var bare inne for jeg må få meg en paraply.Ha fine dagen og kos deg med syslene dine.Idag er min eldste datter 49 år Helt utrolig.Goe klem

Greta

28.11.2016 kl.09:34

Liv T gjesdal: Tusen takk skal du ha. JA det syns eg og. Dei vart kjempefine. Du skal få sjå i morgen. Eg har eit liv no vennen. Før hadde eg eit liv bare av og til. Levde for å dei få men kjekke stundene.
Du er så flink med montering. Slik gjør jo ikkje eg da. Du får gjort så mye ferdig du. Det er strålandes sol her og, men ikkje samme tempratur som hos deg da hehe. Kjøp deg paraply du. Er greit å ha i bakhånd. Og kos deg med dine gjøremål. No skal eg rydde stuen. Og skifte på sengene og vaske badet og så får eg sjå kva mer eg rekker. Ha ein god dag vennen.

akbhandy

28.11.2016 kl.10:37

Hei Greta!

Så flott dette kartongtrekket ble. Dette blir nok mottaker godt fornøyd med. :-) I dag så snør det her hos oss, men det er meldt mengder med regn de neste 2 dagene. Ellers er det ganske så rolige dager her. En riktig fin dag til deg. Klem

Greta

28.11.2016 kl.13:24

akbhandy: Hei kjære AK. Det tror eg nok at vedkommende blir. Her er det sol fra nesten klar himmel. Ingen vinter. Huff først snø og så regner det skikkelig. Slikt er ikkje kjekt. Ikkje like dager på oss da. Men no roer det seg snart her og. Tror eg. Hehe. Ha ein flott dag

Barwitzki

28.11.2016 kl.10:42

Hyggelig var bilen ferdig. Så koselig søndag var... med lys og pynter, pepperkake og kaffe.

Og vi hadde solen og tokk en tur ute :-))

Fantastisk har du strikkt vinkartong, herlig er hjort og vakkert mønster på den andre siden. Jeg liker mønsterstrikke, men nå jeg strikke julegave med Aran-mønster.

God uke deg. Hilsen fra Viola

Greta

28.11.2016 kl.13:26

Barwitzki: Takk for det. Eg og var ein tur ute og plukket kongler og det var fint i skogen i går.
Tusen takk for det.Er ganske godt fornøyd selv ja.
Det er kjekt. Eg elsker å strikke fletter av alle slag. god uke til deg og Viola. klem

brit

28.11.2016 kl.10:43

Veldig flott vinkartong! Nesten så at man fikk lyst å strikke en selv. Gleder meg å se resultatet av konglene!!

Greta

28.11.2016 kl.13:27

brit: Tusen takk for det. Ja det burde du altså. Det er gøy å strikke. Det får du se i morgen. Før og etter steking

mimouna

28.11.2016 kl.12:48

Det trekket ble jo helt skreddersydd! Og litt hvitt som titter gjennom blir ekstra snø. ;) Slitsomt med sånne lange trådsprang, men dette ser ut til å være et godt garn å jobbe med.

Lurt å åpne konglene i ovnen, de blir mye lubnere og finere da. Kos dere med å lage fin pynt av dem. :)

Greta

28.11.2016 kl.13:30

mimouna: Ja det passet perfekt. Veldig elastisk det garnet så det passa perfekt til formålet. Ja det er sant. LA oss kalle det snø hehe. Veldig godt garn å jobbe med. Anbefaler det veldig. Skal teste det på lue snart tror eg. Hvilke lue var det vi skulle snakkes om?
Ja det var veldig lurt. Og så gøy da. Det blir nok ikkje dag, men no er dei hvertfall kklar. Så må eg kjøpe inn litt utstyr til å pynte dem med. Må ha emg ein dag på søstrene Greene tror eg.

Hobbystua

28.11.2016 kl.13:04

Heisan Greta.-) Trekket er jo så fint så dette må du være fornøyd med og det er jo en så fin pynt i seg selv så den kan nesten stå fremme hele året. Tror nok med sikkerhet at det blir en fornøyd mottaker jeg. Det hadde jeg blitt i så fall. Spennende med kongler og det er jo så mye fint en kan lage av julepynt også med kongler. Her har jeg vasket litt gulver og holdt på i dag så nå skal jeg ta meg fem minutter med strikkepinnene for det har vært en helg med baking og bursdag så har nesten ikke fått tid til og strikke. Så nå kjenner jeg abstinensene på det komme.-) Ha en fortsatt fin dag . Klem fra Marianne.-)

Greta

28.11.2016 kl.13:41

Hobbystua: Hei på deg Marianne. Ja eg er veldig fornøyd med det. Regner med at oppdragsgiver er fornøyd også. Satser på det.
Ja vi må teste ut litt. No er ihvertfall konglene klar til å bli pynta. Men så var det mangel på pynt. Må ein tur på Søstrene Greene en dag tror eg.
Her vart også formiddag brukt til litt rengjøring, pynting og rydding. Litt sen lunch og så skal vi snart ut å farte. Slik går no dagane.
Får stort sett strikket litt om kveldene og det hender på dagen også. Men det er ikkje så ofte. Klem fra meg

Hekleri og Ra

28.11.2016 kl.18:58

Så utrolig kul den var da! Skikkelig tøft!

Hva skal du gjøre med konglene?

Greta

28.11.2016 kl.19:59

Hekleri og Ra: Takk for det. Dei skal brukes til... Ja dei skal brukes i desember, men planen er ikkje heilt klar enno

Irene

28.11.2016 kl.19:55

Hei. Så fint trekket ble til vinkartongen. Gleder meg til å se hva du skal gjøre med kongene. Har fått meg en liten tur idag. Er litt sliten I kroppen vi har det så travelt på jobben I disse dager. Ha en fin kveld. Klem

Greta

28.11.2016 kl.20:10

Irene: Hei. Tusent akk for det. Konger har eg ikkjemen konglene skal brukes til ett eller annet no før jul, men planen er ikkje heilt spikra enno. Må på handel en dag.
Det er nok travelt på jobb ja vil eg tro. Godt å komme seg ut å gå da. Klem

Hekleri og Ra

28.11.2016 kl.20:03

Da får jeg bare følge med da ;-) Er spent på hva du skal gjøre med de. Ha en riktig flott kveld Greta :) Nå er det på tide å komme seg bort i stolen med håndarbeidet ;-)

Greta

28.11.2016 kl.20:11

Hekleri og Ra: Er kanskje litt spent eg og. JA du får bare følge med hehe. Ja det får du jammen gjøre. Klem

fjellgeitbundingen

29.11.2016 kl.10:44

Denne ble super lekker. Helt sikker på at oppdragsgiver må bli fornøyd med denne :)

Greta

29.11.2016 kl.14:05

fjellgeitbundingen: Tusen takk, håper det og tror nok det ja

tepausen.blogg.no

29.11.2016 kl.11:44

Så flott

Greta

29.11.2016 kl.14:10

tepausen.blogg.no: Takk

Oldemorbloggen

29.11.2016 kl.20:26

Den blei verkeleg fin, og skikkeleg fint handarbeid. :-))

Greta

29.11.2016 kl.21:37

tusen takk for det. er fornøyd selv

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits