Hei og hå ett raskt og enkelt innlegg.

Hei, er bare som snarest innom i dag. Det går tregt på strikkefronten. Eller ikkje tregt men i  går strikket eg igjen på skjerfet og da er det ikkje så mye å vise frem. For det er jo bare noen cm lengre. Men kan vise frem at vi har så vidt begynt å bruke konglene hehe. Vi hadde litt juleverksted på lørdag. OG T laget denne her


Koste seg når han laga den, men i etterkant har han fått så mye tyn for den at no har han ødelagt den. Godt at jeg tok bilde av den da. Det er ikkje fint å le av det andre lager. Så der skal jeg skjerpe meg. For jeg fikk ikke til å lage noen ting og det er jo mye dårligere. 

Skulle på behandling i dag, men fysio hadde syke barn. Jeg kunne gå å trene selv, men utsatt det til i morgen. Så går vi oss heller en tur i dag. Nyte det fine veret. 

Ha ein fin dag alle sammen
 

12 kommentarer

fruensvilje

06.12.2016 kl.11:05

God morgen.Det var synd at T ødela treet for den var veldig fine,kunne kanskje byttet ut fjæra med mose,men uansett så var selv treet koselig ))

du får kose deg på tur ,skal gå meg en tur eg også,ellers bør eg fare litt over gulvene her )

Greta

06.12.2016 kl.11:54

fruensvilje: Har tatt vare på treet da. Så kanskje han kan lage nytt som det kan stå på. Ble ingen tur, men det er greit likevel. Ha ein fin tur og ein god dag. Skal lese blogginlegg i kveld.

Liv V.

06.12.2016 kl.11:07

Hei. Det var vel dårlig gjort!! 😳 Ka du lo av da? Synst det var fint eg. Spørst om du må ha juleverksted åleine heretter...😳😊

Nydelig vær her og. Får ta meg en tur seinare. Holder på med å vaske kjøkkenskap.

Ha en fin dag da. Klem.

Greta

06.12.2016 kl.11:55

Liv V.: JA det var dårlig gjort. Og nei sei det du. SKjønte ikke at jeg såret han. Men det var nok andre ting som stod på også tenker jeg.
Flink du er. HEr ble det ingen tur, men det går bra. Vi tar det att i morgen. Kelm og kos deg med dine gjøremål i dag

mimouna

06.12.2016 kl.15:19

Næmmen Greta, da! Det var jo en fin dekorasjon han hadde laget. Kanskje dere får prøve på nytt og ha verksted en gang til. :)

Greta

06.12.2016 kl.20:58

mimouna: ja det skal vi det. Så det blir nok at han prøver på nytt og jeg skal skjerpe meg.

Liv T gjesdal

06.12.2016 kl.15:25

Hei For et flott juletre som mannen din laget Skikkelig fint ble det,I dag har jeg hatt en lange tur på 1 og en halv time Så spurte Totto on jeg ville være med på biltur Så vi kjørte til en liten by å gikk ned til stranden ,Flott å se på havet Satte oss på en kafe og koste oss.Her var 21g ,i dag,Flotte kveld til dere og goe klem

Greta

06.12.2016 kl.20:59

Liv T gjesdal: Hei på deg. Hehe jo da det var ikkje så verst det. Kjekt å ta seg turer. Må nyte livet år ein kan det. klem

Ellbjørg Skinderhaug

06.12.2016 kl.17:11

No har du fått nok refs fordi du lo av juledekorasjonen til T, så det er vi ferdig med. ( jeg sendte han skryt som tankeoverføring, og det hjalp han nok over det verste)

Her er lite blitt gjort i dag utenom det vanlige husarbeide. Driv og pakker julegaver som skal sendes med inn til byen , men mest av tia har jeg svima bort med å leite etter ting jeg trodde jeg visste hvor jeg hadde----🤔🤔

No skal jeg lage deig til " sprutbakelse" . Den skal stå til i morgen før vii steiker.

I dag var sannelig sola fremme og gledet oss litt------

Greta

06.12.2016 kl.21:03

Ellbjørg Skinderhaug: Ja og jeg ahr tatt det til meg. Hehe, tror nok det virket for humøret hans ble godt utover dagen :).
Pakke inn gaver kan ta tid. Men det tar mer tid å leite etter ting ein kanskje ikkje finner der ein trodde det var. Ikkje noen ukjent afere det der.
Så koselig da. Den var her og så vidt, men ikkje så mye. Sitter og slapper av og kjenner at no klør det litt i strikke fingrene. HA ein fin kveld vennen

Barwitzki

07.12.2016 kl.11:35

Kanskje det er en ny dekorasjon?

JA - i alle fall ute er så fint :-) Vi har - 2 grader og noen snøflak... ikke mange.

I går kveld jeg var med venninne min på julemarkedet... vi hadde mye moro,

så herlig var. Gløgg, bakverk, mange vakre ting. Jeg elsker julemarkeder.

Vi har mange mange her. God dag deg Greta. Adventsklem fra Viola

Greta

08.12.2016 kl.20:04

Barwitzki: Hei. Vi har hatt det veldig mildt i dag. 9-10 + grader. Høres koselig ut med julemarked ja. Håper å få med meg ett jeg i Oslo og vel en uke.
Adventsklem til deg og

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits