Strikkekurven min bugner og pynting av pepperkake igjen

God formiddag elelr god lunchtid kanskje. Eg spiser ihvertfall lunch no. Skriver ltt og spiser samtidig. Da er kunsten å ikke miste mat ned på tastaturet hehe. Hadde ikke tenkt å skrive noe i dag, men så måtte jeg jo da. Skravlebøtta meg. Er det behovet for oppmerksomhet som styrer skrivelysten skal tro. ;)

Har planer om å få tømt denne kurven her før jul, men begynner vel å tvile om det lar seg gjøre


Er jo bare 2 1/2 uke att til jul. Så her må jeg til å prioritere. Og hvertfall ikkje begynne på noen nye. Sjølv om jeg ahr veldig lyst til å se på oppskriften og garnet til jakken min. Men det får vente ja. For istede for å strikke i går ettermiddag, ja så pyntet vi pepperkaker


Fin lita skål med ferdigpynt.  T har steik seg deler til ei skål og limte den sammen. Har funne ut korleis han skal gjere det med limingen. Den vart da fin syns eg. Er så god julelukt av pepperkaker syns jeg. Og endelig har jeg fått kjøpt lys til stakene . Vi har mer deig att i kjøleskapet, men vet ikkje om det blir mer bakt. Vi får sjå.

Tror det blir litt juleverksted senere i dag. Er ikke helt sikker men det er mulig. som sagt vi får sjå hva det blir til. Tror jeg skal se om jeg får lest noen blogger også. HAr vært flink å gjøre en del husting før lunch så da passer det vel med litt kommentereing og lesing. No skal jeg gi meg med tullpratet. HA ein fin dag

 

16 kommentarer

annebe

07.12.2016 kl.14:08

Greit å gjøre flere ting på en gang, men bare ikke velt drikke over tastaturet...det blir mye styr...:)) Så stilig med skål av pepperkaker, ikke sett før...kreativt :)) Koselig pynta på benken :)) Klem <3

Greta

08.12.2016 kl.20:05

annebe: Hehe, neida det gjør jeg ikkje. Ja ikkje sant. Syns den var søt jeg. Tusen takk for det. klem <3

Liv T gjesdal

07.12.2016 kl.14:59

Hei.Alltid koselig å ha forskjellig strikk Jeg strikker sokker i full fart for i morgen fyller min bror år Han har klaget på kalde føtter så da må han få noe som varmer Legger oppi 1 flaske wisky så varmer det både kropp og føtter.Har vært mye ute.Måtte i Spanske banken for jeg tullet med passordet å måtte få det åpent igjen Det gikk greit klarte ta ut penger og.Ellers gleder jeg meg til lørdag Da kommer Espen.Du blir nok ferdig med strikkene dine hvis du setter igang.Lykke til med juleverksted.Ha fine ettermiddagen og goe klem-.

Greta

08.12.2016 kl.20:07

Liv T gjesdal: Ja skal snart lage noen sokkker jeg også. Men får vel se om jeg får ferdig luen først og kanskje skjerfet. Det høres ut som ei varm og fine gave det.
Jo da viss jeg hadde hatt tid så. Men det blir nok ferdig til slutt. Ble ikkje så mye juleverksted men vi tar det att

Irene

07.12.2016 kl.17:11

Hei på deg. Ja du hadde noen strikk I kurven din, men det er vel ikke julepresanger. Du blir nok ferdig en gang. Så koselig kjøkken disk. Lykke til med jule verksted. Her er det mørk og mye regn. Skal nå feste de siste trådene på julepresangene. Ha en fin kveld vennen. Klem

Greta

08.12.2016 kl.20:09

Irene: Hei vennen. Ja der er noen, men får vel se til å fåferdig noe etter hvert her og. En av dei er ikke julepresang, men det er bestilt til jul. Resten haster muligens ikkje. Men skulle laga noen kluter til ekstra gaver. Vi får ta det som det kommer. Klem herfra

fruensvilje

07.12.2016 kl.19:25

om det ikke er julegaver i den kurven så er det ikke noe å stresse med,strikk når du har tid å slappe av,det er da det er kjekt å strikke ))

Så festlig med pepperkake kasse full av deilige pepperkaker med fin pynt,synes dere er kreative jeg

Greta

08.12.2016 kl.20:10

fruensvilje: Du har ratt i det. Men skjerfet må vere v\ferdig til jul. Det er bestilt. Og så hadde det vært kjekt om jeg fikk ferdig litt til. Vi får sjå
Takk vi prøver så godt vi kan

Liv V.

08.12.2016 kl.10:04

Hei. Så flott korg til pepperkaker, god ide.

Her er øspøs idag. Regna høgt til fjells, dermed snøsmelting. Du kan tenke deg så enorme elva det er overalt. Hehe. Skikkelig innevær med andre ord. Eg skal lage et par Delfiakaker idag som eg skal gi vekk.

Trur du er blitt skikkelig østlending alt. Nå er det "jeg", ikkje "eg" lenger i innlegga dine. 😳 Sånn kan det gå....hehe.

Ha en fin dag. Klem.

Greta

08.12.2016 kl.20:14

Liv V.: Hei, Ja den var både praktisk og dekorativ den.
Det regnet her og i går. Sjølv om det ikkje var øs pøs da. Men i dag ahr det vært flott. 10+ og sol. Ja ser det for meg. Er vel eller har vært litt snø i fjellet ja. Glemmer så lett slikt her.
Vet ikkje om det blir mer julebakst på meg. hadde stre planer, men det var for ei stund siden. Vi får se det ann.
Jeg snakker mye med ein liten gutt og da blir det litt språking av det hehe. HAr alltid vært slik. Men det er nok noen nynorsk ord att ennå

Marianne

08.12.2016 kl.12:10

God formiddag der øst :)

Eg trur nå du klarer få gjort en del strikk enda før jul, du er jo rast når du strikker så bare vent å se. Her må det snart vekkprioriteres noe for eg klarer ikke få gjort alt eg helst skulle ha gjort.

Synes eg kjenner pepperkakelukten helt hit eg :) ser flott ut med pepperkaker i pepperkakeskål.

Ønsker deg en fin dag uansett hva du fyller den med. :)

Greta

08.12.2016 kl.20:18

Marianne: God kveld herfra.
Vi får se. Vi får se. Ikkje verdens undergang om jeg ikke rekker det heller. Det er tida som ikke strekker til her heller. Man prioriterer hele tiden og for tiden blir strikket skubbet nederst på lista.
Hehe, det er deilig lukt det ja.
Takk i dag var jeg skikkelig husarbeider noen timer. Må gjørest det også. Ha ein fin kveld og ei god helg

fjellgeitbundingen

08.12.2016 kl.21:58

Hei Greta, for en herlig kurv du har fått laget med fine pepperkaker. Kjenner jeg blir glad av å se den, å lese om strikketøy, se påbegynte prosjekter og luer.Travele dager, bærer bloggen preg av, men jeg synes dere rekker en del likvel. Fin juledekorasjon. Hvor skal du ha denne? Selv har jeg lyst til å kjøpe noe pynt utenfor huset.

Greta

10.12.2016 kl.07:45

God morgen. en stiller morgen så langt. Du er No alltid så positiv ??. Kurven er det nok at som har laget, men fin er den.
Må bare spørre hvilke juledekorasjon er det du har sett No?
kanskje jeg får laga en i dag, men har ingen.
Ha en super helg kjære venn i nord ?

mimouna

09.12.2016 kl.13:00

Kjekt å ha litt å velge mellom i strikkekurven. Hemmelighetene ligger vel et annet sted? ;)

Så lurt med pepperkake-kurv, spiselig pynt er ikke dumt. Da blir det ingenting å rydde bort senere.

Min pc lever av brødsmuler. Men den forrige likte visst ikke te med sukker i.

11.12.2016 kl.15:07

Juletreet som mannen din hadde laget :) Var fra et annet innlegg det bildet. Blir sånn om jeg leser flere innlegg.

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits