Se hun har fått ferdig noe og fått så flotte kongler

HEi og god morgen. Jeg sat oppe og fikk ferdig lua i går. Var ei av Mariannene som kommenterer hos meg, som syns jeg burde lage ferdig luen før jeg gjorde noe anna. Og så tenkte jeg at ja noe skal jeg gjøre det. Og her er den.Sammen med noen av konglene jeg fikk i går. En jeg trener sammen med kom og gav T ein stor pose med kongler som jeg skulle få. 


Her er rette fargene på lua. T sier den asser meg perfekt. Vi får se. Men siden jeg ikkje har vært i dusjen ennå, så tror jeg at det blå hodet er flinkere til å vise luen enn jeg er. 

Å konglene ja dei skal jeg lage noe av i helgen. Jeg ble så glad. Jeg skravler masse med han på treningen og han syns jeg er ei skravle dame. Men liker meg tydligvis. Han fortalte meg om konglene og jeg sa at sånne ville jeg å ha også. Men da sa han at han gav dei til dattra som jobber i ein blomsterforetning. Der selger dei hver kongle for 10 kr stykkje. No har jeg ikkje vært på trening denne uken av diverse grunner. Og da kom han heim til meg med en hel pose full av kongler. HAn skal jammen meg få en stor klem neste uke på trening. Om han vil ha det da. 

Luen er strikket i Mira merinogarn fra jarbo. Eg starta å å følge ei oppskrift. Fulgte mønsteret nesten med mønsteret. La til litt da. Men etter mønsteret er det min vri. Og fellingen er tatt fra ei anna oppskrift. Liker så godt den fellingen. Jeg er tjukk i hodet og før den er vaska er den fin passelig til meg. Denne blir nok min tenker jeg. Mulig jeg skal alge ei til, men det blir nok ikkje før etter jul. Men om ho som hadde lyst på ei slik, fortsatt vil det så skal jeg lage til ho etter jul. 

No skal jeg ta fore meg stuen og badet. Begge rommene trenger en virkelig oppshining. Masse støv, skjønner ikkje hvor alt komme fra. Men mistenker at det er noen som har små pusset litt på noen deler til ei hylle etter at jeg har lagt meg. Men har lovet at det ikke skal skje igjen. hihi. 

Så får jeg pakke inn en par pakker tenker jeg. Og så må jeg vel få sendt avgårde en pakke eller to. Vi får sjå hva jeg rekker i dag. Ha ein fin fin dag. Vi har forresten nydelig ver, sol og +7 akkurat no. 
 

14 kommentarer

Liv T gjesdal

09.12.2016 kl.10:15

Hei Jammen ble det en flott lue.Jeg er snart ferdig med teppe jeg strikker av noe tykt baldergarn jeg hadde liggende,Skal og gjøre rent idag å jeg forstår heller ikke hvor alt støvet kommer fra.I morgen kommer jo Espen Gleder meg veldig.Har litt overskyet vær idag men kan ikke klage .Når solen er fremme blir det jo så varmt at jeg går med korte ermer.Ha ei flotte helg og kos deg med flotte kongler,Goe klem

Greta

10.12.2016 kl.07:48

God morgen. Rolig start på dagen her. er alltid godt å få gjort rent. skjønner du gleder deg til besøk. her er det trist tåkever i dag. ikke vand med det. men vi skal nyte dagen likevel. klem og god helg

Irene

09.12.2016 kl.10:15

Hei. God morgen. Så fin luen din ble. Fin farge. Så heldig du var som fikk en pose med kongler. Nå kan du kose deg i helgen. Eg har feriedag fra jobben så eg koser meg hjemme idag. Venter min sønn fra stavanger idag. Eg får lage til en seng til han og så får eg vaske litt. Ha en fin dag vennen og kos dere.

Greta

10.12.2016 kl.07:52

God lørdags morgen. sitter med mobil og leser kommentarene i dag. nyter stillhet og ro.
regner med at det blir litt juleverksted i helgen. har så mye å lage av No. så får vi se da hva resultatet blir.
kos dere med førjulsbesøk av sønnen. det blir koselig. nyt helgen kjære du

Ellbjørg Skinderhaug

09.12.2016 kl.10:33

Lua ble så fin som jeg trodde. Liker fargen.

Kongene er en egen historie. 10 kr.pr stk var vel ikke noe og si på i butikk, men det er mer morro og plukke dem , eller i ditt tilfelle, få dem. En klem pr. kongle---? Spørs hva han er enig i---- En på Nitimen ( radio) var ute og gav klemmer til en god sak---- fikk opp til 500,- for en klem. Dette får vi kanskje ikke høre mer om---🤔

Ha en fin dag sammen i alle fall--

Greta

10.12.2016 kl.07:58

Tusen takk for det. den ligger no til vask og den blir min ja.
Tror ikke det blir en klem pr kongle, men vil han ha en så får han det.
Håper å få til noe med de i dag. vi får se hva resultatet blir. skulle kanskje hatt rødt silke bånd.
ønsker dere en god helg. her har vi fått vestlands tåke i dag. håper den letter

annebe

09.12.2016 kl.12:38

Lua ser veldig fin ut, liker fargen godt..og du kler den nok som T sier :)) Hyggelig han manne på treninga høres det ut til, og konglene var fine...spennende å se hva du får ut av dem...ellers var di dekorative helt naturlige også :)) Håper du koser deg med husvasken..hehe.. Klem og god helg <3

Greta

10.12.2016 kl.08:02

Tusen takk for det. gleder meg til den er vasket og jeg kan ta den ibruk.
ja han er trivelig han. håper virkelig jeg får til noe av dem. skal prøve i dag.
he he vel koste meg med å få vekk støv og fikk orden og rent.
klem og god helg til deg og. ?

Sentrumjenta

09.12.2016 kl.13:01

Sååå fin :D Ønsker deg en fin dag videre !

mimouna

09.12.2016 kl.13:03

Så koselig å få en pose med kongler. Da har dere rikelig til neste runde med verksted.

Luen ble fin, det er en pen grønnfarge. Og det hører vel med å lage en liten Greta-vri på alt du strikker, hihi. Oppskrifter er til for å endres. ;)

Håper dere får en flott helg! Klem fra meg!

Hobbystua

09.12.2016 kl.13:18

Heisan Greta:-) Ja det var nok jeg som skrev at du burde få luen ferdig Greta,og den er nydelig og fint mønster på. Så tror nok T har rett i at du er fin med denne:-) Tenker dere skal lage noe fint av konglene også,hyggelig og kunne sitte ned og ha et juleverksted sammen:-) ha en fortsatt fin dag med rengjøring og alt du har på dagsplanen. Selv har jeg gjort litt i dag så nå tror jeg sannelig jeg skal strikke litt . Har hentet pakke på posten i dag og masse deilig garn fra Garnius som du anbefalte meg. Levering i løpet av 3 dager er ikke dårlig. Ha en fin dag og koselig helg. Klem fra Marianne.-))

Greta

13.12.2016 kl.13:48

Hobbystua: Hei vennen. Se innlegget mitt i dag. Jeg er ikke som deg at jeg leser å kommenterer innlegg når jeg ikke blogger selv. Så da får vi holde kontakten på andre arenaer. Du får si hvor du. Ha ein flott dag videre. Klem fra meg på Sem

tepausen.blogg.no

10.12.2016 kl.12:54

Nydelig lua ble og flotte kongler

11.12.2016 kl.12:52

Flott lue!

Ønsker deg ei trivelig adventstid Greta:-)

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits