Eit langt skjerf og nedtrappingsplaner

God formiddag mine venner. I dag har jeg vært i tenkeboksen og kommet til en konklusjon jeg aldri trodde jeg skulle få. Men jeg er ikke motivert for blogging for tiden. Sitter på kvelden og prøver å lese innlegg og kommentarer og skrive noen velvalgte ord. Men bruker uhyre lang tid. Det stopper opp. Tror rett og slett at jeg vil ha en bloggpause. Jeg har mer lyst til å strikke, men føler at jeg ikke rekker det. Jeg kommer ikkje til å slutte å blogge. Men kommer ikkje til å skrive innlegg anna enn når jeg har ferdig eit produkt. 

Jeg har prioritert vekk lesing, spilling og diverse anna. Men no skal bloggen få lide litt. Noen av dere har jeg jo veldig god kontakt med og kan holde kontakten på facebook,mail og sms. Eg føler vel på en måte at jeg har ett liv no der jeg har mye anna og fylle det med. I Høyanger var jeg mye åleine på dagtid og det var kjekt å ha noe å fylle dagene med. Ha kontakt med folk dei dagene jeg ikkje var på eller hadde besøk. Ikkje det at jeg har eller er på besøk kvar dag her heller. Men T er fri, vi gjør andre ting, og jeg har noen venner her også og familien da. Har lyst å gå mer turer, utforske steder rundt omkring her og bli kjent med folk i nerområdet. Dette blir siste innlegg til jeg har ombestemt meg eller har laga noe som jeg gjerne vil vise frem. 

I dag har jeg også ett ferdig produkt da


Ja ja det var da litt av eit bilde da. Men fokuser på skjerfet da


Eit langt og godt skjerf strikket i hakespett garn og mini alpakka. Ett kjekt arbeid å gjere for det gjør seg sjølv når ein ser på tv. Bortsett fra faksa da. Da må man nesten følge litt med. 

Skriver privat meldinger til dere som jeg har mulighet til å gjøre det til så ser vi når og om jeg blogger att. Ta vare på dere sjølv. Stor stor klem til dere kjære lesere. 

 

26 kommentarer

Ellbjørg

13.12.2016 kl.14:06

Det er noe som heter: "Alt til sin tid" Så mye forandringer som livet ditt ( og T) har hatt, og kommer til og få, er dette ingen stor overaskelse --😊Dagene fylles mer av slekt og venners liv, og det er ikke alltid det er " bloggstoff" heller .. Mindre tid til strikking betyr jo færre ferdige produkter og vise oss og-- . Det er så godt å høre at du har funnet deg tilrette der " nede i landet" . Vil savne bloggen din, men rekner med du viser oss litt av det du starter opp med over nyttår.

God jul og ønsker om gode dager i det nye året for dere begge.🎄🎄

Greta

13.12.2016 kl.14:20

Ellbjørg: Hei kjære du. JA det er en tid for alt. OG dette har plaget emg en stund lengre enn jeg selv har vært klar over. T sier at han har sett det har tynget meg når ejg setter meg med pc for å blogge og ikke får det til og brukt masse tid som jeg heller vi bruke på andre ting. Som f.eks strikke.
Livet ble annerledes på amnge måter. T har fri og elv om han er mye i garasjen så er han her mye. Vi vil leve livet sammen,. gjøre ting, så har vi familien som du sier og nye og gamle venner her nede. Livet er annerledes og det er godt. Veldig godt.
Takk for at du vil savne bloggen min. Men vi holder kontakten vi. Gode jule og nyttårs ønsker til deg og J også. Og ja jeg kommer til å vise det jeg alger enten på face eller andre steder.

fruensvilje

13.12.2016 kl.14:38

Jeg ser den att livet ditt er så mye annerledes nå en da du var alene hjemme i Høyanger,det viktigste er att du har det godt og koser deg i hverdagen din ) så får vi håpe du har noen ferdigprodukter innimellom hi hi ,og jeg tar gjerne imot noen ord i mailboksen )) om jeg ikke hører mer før jul så vil jeg få ønske dere begge en riktig god jul )men vi snakkes nok innimellom

Greta

13.12.2016 kl.19:49

fruensvilje: Ja livet er veldig annerledes. HAr ett liv på en annen måte. Takk for gode ord vennen. JA vi får se hvordan det blir etter hvert. Det får du nok og jeg sender nok sms også. Vil apsolutt holde kontakt med deg. Takk for det kjære venn og takk det samme til dere to

Torild

13.12.2016 kl.15:14

Hei Greta :-)

Synd at du vil blogge mindre, koste meg med å lese bloggen din, men får vel nøye meg med de gangene du skriver :-)

Ønsker dere en riktig god jul.

Klem fra Torild

Greta

13.12.2016 kl.19:53

Torild: Hei vennen. Vi får heller holde kontakt på facebook. HAr ikkje tid og lyst og da blir det ikkje gode innlegg heller. Bruker gruelig lang tid på dem. Takk det samme til deg Klem fra meg

venkesstrikk

13.12.2016 kl.15:50

Hei på deg. Blogging skal vere gøy, så ta det litt mer med ro og stikk innom når du har lyst. Bloggen ligger der den og jeg blir glad om du skriver litt innimellom og viser frem ting du har laget. Blir periodevist på meg også, så ikke stress med dårlig samvittighet

Greta

13.12.2016 kl.20:04

venkesstrikk: Takk for fin kommentar Venke. Ja vi får se. Det skal være gøy og det skal ikkje ta så forferdelig med tid. Får altfor lite strikketid. Og slike ting. Vi får bare se hva jeg gjør. HA ei fortsatt fin adventstid. Jeg er på facebook fortsatt

Liv V.

13.12.2016 kl.16:05

Hei. Det med blogging er det kver og ein som bestemmer sjøl. Hvis en ikkje ha tid må en vel legge det på is innimellom.

Skjerfet blei kjempefint, blir nok en fornøyd mottaker.

Ha det fint framover, så hører vi fra deg når det passa seg slik. Klem.

Greta

13.12.2016 kl.20:06

Liv V.: hei vennen. JA det er jo det. OG jeg kan ikkje blogge fordi andre vil det, jeg må ha lyst og ikkje misnt tid.
Regner med at han blir fornøgd ja. Takk for det.
Takk det samme. Vi har jo facebook vi da, så det går greit for oss. Klem

Liv T gjesdal

13.12.2016 kl.16:36

Å du all verden Jeg kommer til å savne bloggen din Har jo fått ei ny venninne i deg med jeg forstår deg godt,Klart alt er blitt anderledes når en har familien og mannen rundt deg Men vil inderlig håpe vi kan holde kontakten,Har vært ute og handlet med Espen Totto Og Joy idag så både Espen og jeg er slitne nå.Men er så glad på Espens vegne for han fant litt klær idag,Ønsker deg alt godt Greta Ha fine ettermiddag og goe goe klem

Greta

13.12.2016 kl.20:08

Liv T gjesdal: Hei, vi har jo facebook vennen, så vi får holde kontakten der. Så kan vi ortsatt være venner.:). Takk det samme vennen. Vi skrives. Kos deg med besøk og nyt livet. klem

Hobbystua

13.12.2016 kl.17:49

Heisan Greta:-) Det er jo trist at du har mistet litt av gløden for og blogge videre her,men det kommer til et punkt da en ikke helt har samme motivasjon for og holde på med noe uansett hva det er,og det tror jeg gjelder for oss alle. Men ta deg en god pause og stikk innom og legg ut det du lager når du føler for det. Trenger jo ikke skrive hver dag og lange avhandlinger heller,bare vis frem det du har laget,,det er jo det som er artig og se på for min del:-) Så ikke slett bloggen din men ta deg en god pause og så skal du se at du sikkert kommer sakte men sikkert tilbake. Mange vil savne deg også. Selv er jeg stort sett bare innom her når jeg har noe og legge ut eller når jeg ikke har vært innom på noen dager så får jeg ta en liten titt på andres blogger. Så du vil fortsatt finne meg her Greta og på Bloglovin. Det går fint og se uten at du blogger selv. Men er godt at du har fått et fint liv etter du flyttet og har mange nye venner og familien i nærheten så du har nok nok og henge fingrene i skjønner jeg:-) Ha en fin kveld og tenk deg nøye om nå. Gode klemmer fra Marianne. Skjerfet ble superfint og kos deg med strikkingen i ledige stunder:-)

Greta

13.12.2016 kl.20:11

Hobbystua: Hei kjære MArianne. ALt har sin tid . Og jeg startet jo å blogge fordi jeg måtte ha noe å gjøre og holde kontakt med verden da jeg var som dårligst. No har jeg ett helt annet liv. Og jeg vil heller bruke tiden på å strikke, lese og vere sosial på rett enn å streve med å få til blogginnlegg og følge opp andre blogger. AHr blitt for stort og for mye besøkende for emg.
Det er jo fint og godt å vite at jeg blir savnet, men no må jeg gjøre det slik jeg føler det.
Jeg skal ikkje slette bloggen. Det tror jeg nok aldri jeg gjør, men vet ikke når jeg blogger igjen. Stor stor klem til deg vennen. Skriver du noen ord på privaten og sender sms så skal jeg gå inn å lese. Glad i deg klem

Oddbjørg

13.12.2016 kl.18:16

Hei!

Alt tek tid, og det er ikkje alltid ein rekk over alt ein trur. Eg har sjølv sett denne hausten at eg ikkje har hatt overskot/tid til å skriva noko særleg på bloggen. Men ta den pausen du treng, og så vonar eg vi får sjå ferdige produkt innimellom. Eg vil framleis lesa innlegga dine.

Kos deg med familie, vener og strikking Greta!

Klem frå nord

Greta

13.12.2016 kl.20:13

Oddbjørg: Ja alt tek tid. Ja du ahr vært mye vekke. JEg hadde det jo slik at jeg skrev innlegg kvar morgen og folk forventet at det kom nytt innlegg neste dag. Slik blir det ikke mer. Så får vi sjå om det kommer nye innlegg senere.Stor klem til Nord

fjellgeitbundingen

13.12.2016 kl.21:30

Hei Greta, skjerfet ditt ble veldig flott. At du har kommet til en sånn konklusjon ble et lite sjokk, men forstår deg altså og begrunnelsen.

Greta

13.12.2016 kl.22:25

fjellgeitbundingen: Hei vennen. Tusen takk for det. Beklager at jeg sjokerte deg. Det var ikke meningen. Godt at du forstår meg da.

Gørill

13.12.2016 kl.22:47

Det er deg så vel undt Greta. Det er klart det blir mindre tid til blogging nå som du har familie og mannen din rundt deg😀 Du har vært fantastisk som har delt så mye med oss lesere👍 Ta deg pause og kos deg med mange andre ting. Så kan vi bare glede oss når nye innlegg kommer!. Ha en strålende førjulstid og GOD JUL!. God klem til deg fra meg🎄

Gørill

Greta

14.12.2016 kl.07:54

Gørill: Tusen takk vennen. Det var jammen fine ord fra deg. Det er lov å håpe. Akkurat no så er lysten borte. Men vi får se. Jeg kan snu på en femøring jeg. Eller får vel heller si på en krone no.
Takk det samme til deg. Og ta godt vare på deg selv. klem

Matja

14.12.2016 kl.08:41

Kos deg masse Greta. Min blogg har lidd mye de siste årene, men alt til sin tid. Har mye på programmet så da må man prioritere litt annerledes. Kos deg med familien og vennene dine. Det er det viktigste.

Greta

14.12.2016 kl.12:24

Matja: Ja du var jo en ivrig blogger da vi startet omtrent samtidig. Du vet hva jeg snakker om. Jeg skal kose meg og gjøre det jeg har lyst til. så ser vi hva som skjer etter hvert. Ett nytt liv krever forandringer, sånn er det bare

mimouna

14.12.2016 kl.10:42

Blir litt rart uten bloggen din, men forstår godt prioriteringene dine. Er egentlig imponert over at du har klart å blogge nesten daglig i så mange år, og i tillegg rukket å lese og kommentere hos så mange andre.

Som du skriver, det er en tid for alt. Og nå er det andre ting som fyller dagene dine. Kjekt hvis du legger ut et innlegg nå og da, så vi får se hva du lager. Men da må det være fordi du har lyst til å vise det fram, ikke fordi du føler at du må.

Vi holder kontakten uansett. Må vel snuse litt på fb nå da. ;)

klem fra meg

Greta

14.12.2016 kl.12:27

mimouna: Takk for at du forstår. ER egentlig litt imponert sjølv også hehe. Jeg er en enten eller person. Så blogger jeg leser og kommenterer jeg alle innlegg til mine venner. Og rekker jeg ikke det, så får jeg la være å blogge. Sånn er det bare.
Ja det bør du virkelig. Jeg har en side der også skjønner du og alt jeg lager blir lagt ut der. Men der skriver jeg ikkje lange innlegg i tillegg. Så kom på facbok så skal jeg finne deg og vi kan være venner der. Du trenger ikke ha mange venner fordi om du er der. Der er flere fine strikkesider også. klem og vi kommer alltid til å ha hverandre

tepausen.blogg.no

27.01.2017 kl.21:12

Forstår deg så godt. Ønsker deg en fin blogge pause.

Greta

28.01.2017 kl.08:19

tepausen.blogg.no: :)

Skriv en ny kommentar

Greta

Greta

56, Tønsberg

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits